Ruby Franke Son

Ruby Franke Son
Ruby Franke Son

Ruby Franke Son – Innan hon arresterades i augusti 2023 på grund av anklagelser om grov barnmisshandel, berättade Ruby Franke om sina upplevelser som sexfaldig mamma på sin YouTube-kanal, 8 Passengers. Familjevloggaren och hennes man Kevin Franke hade redan ansökt om skilsmässa vid den tidpunkten; de fick sex barn tillsammans: Shari, Chad, Abby, Julie, Russell och Eve. Han inledde nyligen skilsmässaprocessen.

Ruby Hoelleins syster Bonnie hånlade Kevin i en YouTube-video från september 2023 för att han inte “kollade in” på saker, trots Kevins upprepade förnekande av fel. De hävdade att de och hennes syskon Julie Deru och Ellie Mecham hade ansträngt sig “alla ansträngningar [de] kunde” för att säkerställa barnens säkerhet, “bakom kulisserna”.

I skrämmande domstolsdokument som avslöjade undernäring, hårt arbete och ytterligare tortyr, erkände Ruby att hon höll ett av sina barns huvuden under vattnet i december 2023 när hon erkände sig skyldig till övergrepp mot barn. Lär dig mer om den skamfilade influencerns släktträd när hon och hennes ex-affärspartner Jodi Hildebrandt riskerar 60 års fängelse för att ha “torterat” sina barn.

Shari föddes i mars 2003 till Ruby och Kevin. Hon är deras äldsta barn. Familjens kanal spårade den lillas hobbies inom softball, snabba Rubiks kublösningar och mer. Under 2018 fortsatte hon med att skapa en egen kanal på plattformen. När Ruby arresterades hade Shari och hennes mamma redan vuxit isär, men Shari tog ändå till Instagram för att uttrycka sina känslor och skrev “Äntligen”.

Idag har varit en betydelsefull dag”, fortsatte hon. Rättvisan har skipats, och min familj och jag är verkligen lättade. Vi är lättade över att polisen och CPS har vidtagit åtgärder eftersom vi har försökt varna dem om detta under en tid länge sedan. Oktober var månaden då Shari uppdaterade sina fans om hennes mentala hälsa.

Ruby Franke Son

Hon skrev att “terapi bokstavligen räddade [henne]” och att hennes liv hade blivit “på något sätt vackrare och mer tillfredsställande, trots alla hemska saker som pågår.” Den äldsta sonen till Shari och Kevin är Chad, som föddes i februari 2005. År 2020 blev han känd för att ha sagt att hans “sovrum togs bort” på grund av spratt han gjorde mot sin yngre bror Russell.

I april 2007 välkomnade Ruby dottern Abby till världen och blev hennes tredje barn. På familjens YouTube-kanal spelade Ruby in tonåringens “fysiskt smärtsamma” utbrott, som hon beskrev som sina hudproblem.Ruby uttryckte sin beundran för ämnets grundade i en video som sedan har dykt upp på nätet. Ingenting om din kropps yta, inklusive din hud, ditt utseende eller något annat, är verkligen viktigt i livet. Det är bara du.

Julie, som var uppkallad efter en moster, blev familjemedlem i januari 2009. Ruby uppgav i sin erkännande att hon hade använt orden “ond och besatt” för att beskriva ett av sina barn och att hon hade disciplinerat honom så att han skulle “ångra sig” — och att hon hade använt samma språk för att beskriva en av sina döttrar.

Sexbarnsmamman valde att inte nämna vilken dotter det var fråga om. I juli 2011 välkomnade Ruby och Kevin sin yngste son, Russell. Medan han firade sin födelsedag komplimenterade den glada pappan det “mogna” barnets “förmåga att känna empati och att få kontakt med andra människor” i en video som sedan dess har raderats.

Jag uppskattar Russells ärlighet”, kommenterade Ruby. Även om han försökte tvivlar jag på att han skulle kunna säga något. Hans ärlighet är fantastisk. Eve, det sjätte barnet till Ruby och Kevin, föddes i september 2013. En gång gjorde Ruby vågor när hon vägrade ta med Evas skollunch som lektion eftersom Eva hade glömt att ta med den.

Ruby informerade sin tidigare stations tittare, “Hon kommer bara att behöva gå hungrig.” Kanalen är nu offline. Från och med nu kommer jag att se till att alltid äta en lunch med mig’.” Som ett resultat greps Ruby, 42, och åtalades för sex fall av brottsligt barnmisshandel i augusti förra året. Den lilla pojken gick till en granne för att få hjälp när ytterligare ett av Rubys barn upptäcktes utmärglat i Jodis bostad; detta ledde till arrestering och åtal av både Ruby och Jodi.

De brukade ha en YouTube-kanal som hette “8 Passengers” där de filmade sitt familjeliv. Även om Rubys videor orsakade kontroverser vid flera tillfällen under kanalens livstid, framstår den som involverar hennes äldsta son Chad som särskilt anmärkningsvärd. När Chad var femton år gammal i2020 hävdade han att hans föräldrar hade straffat honom för att han retade sin yngre bror Russell genom att få honom att sova på en sittsäck i sju månader.

I en efterföljande anklagelse hävdade Ruby och Kevin att de även hade erbjudit Chad en utdragbar säng eller en uppblåsbar madrass utöver sittsäcken. Det var helt illvilligt. Deras handlingar var uppenbart missförstådda. Allt de ville göra var att sprida hat. Hon förklarade för Insider att de inte hade några andra mål. “En rationell individ skulle inte ha tittat på den filmen och kommit fram till “Hon är en barnmisshandlare.”

I sin stämningsuppgörelse erkände Rubys mamma att hon hade slagit sin yngste son för att han drack vatten, sparkade honom medan han bar stövlar, “klippte av” hans syre och andra hemska detaljer om övergreppen. Ruby och Jodi dömdes båda fyra på varandra följande straff från ett till femton år i fängelse tidigare i veckan.

Men enligt Utahs lag, som begränsar hur lång tid en person får tillbringa i fängelse på varandra följande villkor, kommer de bara att behöva avtjäna högst trettio år vardera. Ruby, hennes röst darrade av känslor, talade till sina barn i rätten och berättade om sin “förvrängda version av verkligheten”. Hon uttryckte sin bestörtning över att ha letts in i en “mörk villfarelse” av råd och råd som hon hade följt under de senaste fyra åren.

“Jag skulle dra mig tillbaka från alla som vågade ifrågasätta min skeva verklighetsuppfattning, så det gick mestadels okontrollerat.” Ni är en integrerad del av mig, mina älsklingar. Mörkt var ljust, och rätt var fel, i mina tankar. För dig skulle jag ge mitt liv om det betydde världen. Sex barn – Eve, Shari, Chad, Julie och Russell – föds till Ruby. Innan hennes man Kevin tog över kanalen var hon medvärd för “8 Passengers” på YouTube, där de gav råd om föräldraskap.

Under de år som Rubys kanal var aktiv hade hennes videor väckt stor uppståndelse. De skapade rubriker när de hindrade deras äldste son Chad från att använda sitt rum i hela sju månader eftersom han hade skojat sitt yngre syskon. Efter att 6-åriga Eve glömt sin lunch i skolan nämnde Ruby nonchalant att hon hade tackat nej till att ta med sig mat.

Gripandet och anklagelsen av Ruby och hennes affärspartner Jodi Hildebrandt med sex anklagelser om grovt barnmisshandel inträffade den 30 augusti. Deras gripande följde på Rubys yngsta sons bud på räddning från Jodis bostad, vilket ledde till att de arresterades. Polisen upptäckte ytterligare ett undernärt barn hemma hos Jodi förutom den lilla pojken som upptäcktes “utmärglad och undernärd, med öppna sår och tejp runt extremiteterna” under sin utredning.

Ruby Franke i en närbild

Ruby gick med på att tillbringa fängelsetid efter att ha ingått en överenskommelse den 18 december där hon erkände fyra fall av grov barnmisshandel. Om en person “avsiktligt eller medvetet” orsakar “allvarlig fysisk skada” på ett barn, kan de åtalas för andra gradens grova övergrepp mot barn i Utah, delstaten där Ruby befinner sig.

Ruby riskerar en möjlig fängelse på 4–60 år, med straff som sträcker sig från 1–15 år för varje anklagelse. Det aktuella datumet för hennes straffförhandling är februari 2024. Ruby ska ha sagt: “Med min djupaste ånger och sorg för min familj och mina barn, skyldig” vid ett tillfälle. Ruby erkänner i sin offentliga överenskommelse, som avslöjar nya och skrämmande detaljer om hennes barns övergrepp, att hon utsatt sin 12-årige son för fysiskt arbete i “timmar och dagar i taget”, inklusive “väggsittning” och “bärande”.

lådor fulla av böcker upp och ner för trappor”, från maj 2023 till augusti 2023. Som om det inte vore illa nog, blev ynglingen ibland “tvingad att vara ute under långa perioder dygnet runt” och fick trotsa sommarvärmen utan skor. Som en konsekvens fick den minderårige blåsor “upprepade och allvarliga solbränna”, som det stod i förhandlingen.

Småbarnet straffades för att smyga vatten och nekades senare “tillräckligt vatten” och “tillräcklig mat”, enligt avtalet. Dessutom var han “begränsad från att interagera med någon” och “berövade [d] någon form av nöjen”, som inkluderade böcker och enheter. Den lille gjorde ett flyktförsök i juli. Efter det, enligt överenskommelsen, var han ofta instängd med rep och handbojor som skars in i hans kött, såväl som hans fötter.

Det sägs att Ruby försökte övertala det lilla barnet att han var “besatt” och “ond” och att han måste omvända sig och “villigt vara lydig” för att slippa de “nödvändiga” straffen. “Att det som gjordes mot honom var kärlekshandlingar”, tillägger avtalet, vilket förstärker barnets upplevelse.

I grundförhandlingen står det att Ruby erkände att hon fysiskt misshandlat sin 9-åriga dotter, som också var “isolerad och tvingad till fysiska uppgifter”, “vägrades mat och vatten” och berättade om och om igen. vid hon var “ond och besatt”. Enligt avtalet tillfogade Ruby båda barnen “svår känslomässig skada”.

Ruby Franke Son
Ruby Franke Son

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!