Sara Skyttedal Partner

Sara Skyttedal Partner
Sara Skyttedal Partner

Sara Skyttedal Partner – Europaparlamentariker Den svenska allmänheten känner nu igen Sara Skyttedal (KD) direkt. Men hur väl bevandrad är du i KD-toplore? Från EU-uppdraget och lön till man och barn svarar Nyheter24 på några av de vanligaste frågorna om Skyttedal. Född den 6 augusti 1986, växte Sara Skyttedal upp i stadsdelen Brandbergen i Sverige, inte långt från Stockholm.

Sara Skyttedal har varit medlem i Kristdemokratiska partiet i hur många år?

16 år gammal gick Sara Skyttedal med i Kristdemokraterna och KDU och 2013 var hon partiets ungdomsförbunds ordförande. Hon röstades också för att sitta i det kristdemokratiska partiets verkställande utskott samma år. Skyttedal valdes in i Europaparlamentet i valet 2019. Där fungerar hon som ordförande för EPP:s delegation för förbindelserna med Irak och som medlem av gruppens verkställande kommitté.

Vem är Jimmy Dihang, Sara Skyttedals man?

Jimmy Dihang är Sara Skyttedals man. Maken är sekreterare på UD och är ett år äldre än Skyttedal. Både Stockholm och Bryssel är hem för det lyckliga paret.

Vad sägs om Sara Skyttedal? Har hon barn?

Sara Skyttedal och Jimmy Dihang välkomnade sin son och dotter till världen i början av det nya året, 2021.

Vad har Sara Skyttedals årslön?

Enligt Skatteverkets uppgifter Nyheter24 inhämtat hade EU-parlamentarikern Sara Skyttedal en stabil förvärvsinkomst på 1 130 757 kronor 2020. Skyttedal fick drygt 94 000 kronor i månaden med denna lön.

Sara Skyttedal, vad har du för Instagram?

Sara Skyttedals Instagram-handtag är @skyttedal om du är intresserad av att följa henne där.

Var hittar jag Sara Skyttedals Twitter-handtag?

Du kan följa Sara Skyttedal på Twitter på @skyttedal. Sammanfattning av KD Efter att Sara Skyttedal och hennes sambo delat nyheten att de skaffar tvillingar möttes de av rasistiska hatretorik. Hon säger: “Det äcklar mig att jag har valt att skaffa barn med en man som är mörkare än mig, och att detta val väcker ont blod och hat hos människor.”

Den kristdemokratiska EU-lagstiftaren tillkännagav graviditeten för henne och hennes partner Jimmy Dihang på Instagram på torsdagen. Många reagerade positivt, men en del svarade också med rasism och trångsynthet. Sara Skyttedal hävdar att, trots att hennes framtida avkomma skulle ha mörkare hud än hon har, finns det ingen anledning att önska att de ska dö.

Fick riktigt otäck feedback

En Twitter-användare svarade negativt på hennes graviditetsmeddelande genom att säga: “Du är inte välkommen tillbaka till vår etniska grupp och gemenskap.” Kom ihåg det alltid. Färgade barn kommer aldrig att kunna bli svenska. “Grattis till ditt utträde ur den svenska stammen”, sa en annan.
Det har nyligen skett en utrensning av flera av kommentarerna.

“Det är äckligt”, sa Skyttedal

Många har hatat på Sara Skyttedal på grund av hur hon ser ut eller på grund av hennes sexuella läggning, hävdar hon. Men jag har aldrig sett något liknande förut, och det är hemskt. De två har bestämt sig för att föregripa nyårsbonusen tillsammans. Hon fortsätter, “För min del vill jag inte lägga mer energi än nödvändigt på avskum på internet,” och tillägger, “Vi väljer att fokusera på alla fantastiska gratulationer och lyckönskningar som vi har fått utifrån världen”, som naturligtvis är tusentals fler än skiten som finns där ute. Det är vad vi vill ta med oss.

Sara Skyttedal, ledamot av EU-parlamentet för Kristdemokratiska unionen, väntar tvillingar. Nyligen berättade hon för Aftonbladets läsare om sin lycka. Det är en spännande sensation. Vi är så tacksamma och vi kan inte vänta på att äntligen få träffa våra två små. EU-parlamentsledamoten och kristdemokraten Sara Skyttedal, 34, väntar sitt första barn. Hon meddelade nyheten om sina tvillinggraviditeter på Instagram på torsdagen.

På ett foto som visar hennes gravida mage, hennes pojkvän Jimmy Dihang och två små kroppar, skriver hon: “Bra spelat, karantän” (ungefär: “bra gjort, karantän”) med bildtexten. Många andra har gett dem gratulationer, däribland EU-parlamentarikern och kollegan David Lega, före detta M-minister Sven Otto Littorin och Kristdemokraternas ledare Ebba Busch.

Sara Skyttedal är uppriktig med Aftonbladet om sin glädje över att få reda på att hon fick tvillingar och hennes efterföljande känslor. Det kändes illamående, men nu känner jag mig otroligt upprymd. Vi är så tacksamma och vi kan inte vänta på att äntligen få träffa våra två små. Jag är för närvarande i vecka 17, och eftersom vi väntar tvillingar förväntas deras ankomst inträffa före det nya året. Chanserna att de kommer 2020 eller 2021 är ungefär lika stora.

Jag undrade om detta var medvetet

Vi var både förberedda och ivriga att bli föräldrar. Efter ett år av dejting har vi bestämt oss för att ta nästa steg i vårt förhållande. Det som komma är något vi är eivrigt väntande

Hur mår du nu när du är gravid?

Det har varit ganska tillfredsställande överlag. Jag skulle dock vara oärlig om jag sa att det inte hade varit svårt på ett kroppsligt plan. Detta är vanligt när man har tvillingar, men utdelningen är väl värt besväret. Jag vet nu att det mesta med potential att bli tufft faktiskt är det. Om det är något du kan göra eller uppleva så har jag förmodligen redan gjort det. Men det är bara så det är. Men jag mår bra nu.

Sara Skyttedal motiverar sin vårflytt till en större lägenhet med att de behövde mer plats. När vi lämnade topplatsen gick vi in i de fyra stora. För ett syskonpar är övergången till en fyra lättare. Hon förklarar med ett skratt: “Vi lade till lite extra där, och det visade sig att det gjorde min kropp också. Om någon vecka eller så kommer vi att kunna ta reda på vilket kön det är.” Men eftersom de är broderliga är det möjligt att de kommer att få både en pojke och en flicka. Allt ligger på bordet.

I vilken utsträckning har du och Jimmy lärt känna varandra?

Till dags dato, nej. Men min sambo skriker hela tiden att det är på väg. LOL!

Äntligen, hur var din sommar?

Vi har haft en trevlig sommar. Vi har kommit tillbaka från en kort babymoon. Under graviditeten, när du har som mest energi och mår som bäst, är det underbart att få ut det mesta av dessa känslor. Vi tog en roadtrip genom Normandie för att tillbringa kvalitetstid tillsammans. Det kändes fantastiskt att få det gjort innan vi välkomnade ytterligare två energiska medlemmar i vår familj.

Sara Skyttedal Partner

KD:s Sara Skyttedal diskuterar äntligen sin abort. Jag kände mig så helt ensam, säger Sara Skyttedal på Min sanning. Sara Skyttedal (KD) diskuterar sin personliga abort för första gången. EU-parlamentarikern beskriver prövningen i detalj i SVT-programmet Min sanning. Sara Skyttedal var Kristdemokraternas toppval till Europaparlamentsvalet i år. Lars Adaktusson, partikollega, orsakade en stor fråga under valrörelsen genom att upprepade gånger rösta emot abort. Sara Skyttedal intervjuades flitigt av media när hon väl stod i fokus för händelsen.

“Det var extremt traumatiskt”, sa Sara Skyttedal

Även hennes motståndare var hårda i sin kritik. Media och politiker var omedvetna om hur djupt personlig denna fråga var för Sara Skyttedal. De hade ingen aning om hur förödande denna upplevelse var för mig personligen. Jag gjorde själv abort, berättar Sara Skyttedal för Anna Hedenmo i SVT-programmet. Sara Skyttedal hävdar att hon upptäckte att hon var gravid samma dag som hon valdes in i Linköpings kommunfullmäktige 2016. Hon hävdar att hon nyligen flyttat till en ny stad och var i ett tvetydigt förhållande.

“Jag var helt isolerad.”

Så, Sara Skyttedal tog beslutet att avbryta sin graviditet. Anna Hedenmo frågar om hon ska behöva ta hand om barnet på egen hand och hon säger att hon kommer att göra det. Sara Skyttedal hävdar att hon aldrig hade för avsikt att tvinga någon att skaffa barn. Jag höll på med oro för att det skulle vara orättvist att tvinga på andra människor att bli moderskap.

Oro för människors åsikter. Jag var helt själv och det kändes hemskt. Enligt Sara Skyttedal var detta det sämsta val hon någonsin gjort. Lärdomen jag lärde mig är att aldrig gå emot sin egen moraliska kompass. I föreställningen uttrycker hon hur hemskt det får en att må.

Abort var emot Sara Skyttedals moral och värderingar

Enligt Sara Skyttedal, som gjort abort, stred beslutet emot hennes moral. En känsla av förlust består. Jag kände starkt att abort var moraliskt fel. Anna Hedenmo, programledaren, frågar Sara Skyttedal om hon stöder en ändring av Sveriges abortlagar. Men Sara Skyttedal är stenhård på att hon inte har något intresse av att göra det. Hon kan skilja sin politik från sina egna åsikter. Definitivt inte. Den svenska riksdagen har nått ett dödläge i frågan om abort.

Jag förstår dock att det finns många privata detaljer som hålls gömda. Det viktigaste är att hon betonar svårigheten i beslutsprocessen för de inblandade individerna. Sara Skyttedal och hennes nuvarande sambo, Jimmy Dihang, är småbarnsföräldrar. Henry och Bianca, hennes tvillingar, föddes till henne i början av år 2021. EU-lagstiftaren lade upp en Instagram-bild på sin förlovade fru under sommaren.

Sara Skyttedal Partner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!