Sarah Sjöström Förmögenhet

Sarah Sjöström Förmögenhet
Sarah Sjöström Förmögenhet

Sarah Sjöström Förmögenhet – Den ledande simmaren genom tiderna för Sverige är Sarah Sjöström. Lär känna hennes förhållande, hennes gymtimmar och hennes rikedomar som hennes egen buktappa med den här omfattande guiden. Vid fjorton års ålder fick Sarah Sjöström sitt genombrott på seniornivå med en guldmedalj på 100 meter fjäril vid EM. Ända sedan dess har hon varit en mångmiljonärsensation på grund av sin simkarriär.

Sarah Sjöström tränar hur många timmar varje vecka?

Sarah Sjöström säger sig åta sig 25-30 timmars konditionsträning varje vecka i en intervju med Expressen.
När det blir paus beskriver hon hur livet är. Varje dag tränar jag på något sätt. Nyligen tog jag ett skönt morgondopp. Hon berättade för tidningen att hennes dag började med styrketräning, följt av en pilateslektion och avslutades med en löparlektion på kvällen.

När det kommer till vad har Sarah Sjöström rekordet för?

Sarah Sjöström äger nu fyra världsrekord: fem på 50 meter fritt, två på 100 meter fritt och ett på 50 meter fjäril.

Vem är Johan de Jong Skierus, pojkvän till Sarah Sjöström?

Sarah Sjöström och Johan de Jong Skireus bor tillsammans. De två har dejtat sedan de första gången korsades vid ett nyårsfirande 2011. I en intervju för tv-programmet Tillsammans med Strömstedts hävdar hon att Johans intelligens och hur han såg på henne under deras samtal gjorde ett intryck på henne. Johan de Jong Skireus är för närvarande 33 år gammal, efter att ha fötts den 25 maj 1989.

Sarah Sjöströms rikedom vad har hon för lön?

Sarah Sjöström tjänade svindlande 5 562 714 kronor i taxerad inkomst 2021, enligt uppgifter som Nyheter24 sett från Skatteverket. Den exakta storleken på hennes förmögenhet är okänd. År 2021 var ett bannerår för Sarah Sjöström Promotion, med en omsättning på 6 115 000 SEK och en vinst på 132 000 SEK.

Det har verkat betydligt mer levande under tidigare år. Mellan 2017 och 2019 hade Sarah Sjöström Promotion en omsättning på närmare 10 miljoner SEK och en vinst på närmare 8,5 miljoner SEK. Under 2019 var bolagets vinst 5,5 miljoner kronor. Hon berättar om hur hennes liv som simmare i världsklass handlar om lyx och hur pengar är hennes främsta drivkraft i en intervju med Expressen.

Sarah Sjöström Förmögenhet

Jag tycker att det är väldigt inspirerande. Om du väljer att bo i ett hus i Stockholm måste du betala för det. Du kommer att behöva anstränga dig. Det är inte långt ifrån ett mål att en dag äga ett hem och ha råd att göra förbättringar av det. Vad du kommer att göra när du kommer ut ur poolen är någons gissning. Hon har redan meddelat pressen att planering för framtiden är avgörande.

Kan du berätta adressen till Sarah Sjöströms nya hus?

I ett hus på Lidingö ligger nu Simmerskan. För att lära dig mer om Sarah Sjöströms värstingkåk på Lidingö kan du följa denna länk.

Vad sysslar Sarah Sjöströms pappa och mamma med?

Jenny Sjöström är sjuksköterska och Göran Sjöström är IT-proffs; Sarah är deras dotter. När mamma var sexton år gammal träffade hon pappa. Hon blev mamma för tredje gången vid 23 års ålder. Hon hade tidigare berättat för Allas att hon hade det jättekul som barn när hon växte upp med två syskon i ungefär samma ålder.

Finns det några syskon till Sarah Sjöström?

I familjen Sjöström ingår förutom Sarah även en äldre bror som heter Tobias, en yngre syster som heter Ellinor och en yngre bror som heter Linus. Många svenska idrottare har nått ekonomisk framgång; Sarah Sjöström är bara en av dem. 28 år gammal är hon redan på god väg att etablera sig förutom att vara mångmiljonär. Hennes fästman Johan de Jong Skierus friade tidigare i år.

Paret har precis lagt 22,5 miljoner på en Lidingöbostad från 1945 med 212 kvadratmeter boyta. Utöver huset finns en 1 322 kvadratmeter stor mark. Att “hon har lärt sig hur en skruvmejsel fungerar” är Sarahs komiska tycke på köpet. Sarahs senaste framgångar kan tillskrivas den nya utbrytarcirkusen som till slut tilläts av det internationella organet FINA.

De proaktiva får mycket pengar när de gör detta. Tack vare sin generösa seger i ISL, där prischeckarna är betydligt större än tidigare, har hon inte bara fyllt prisskåpet utan även det egna företagets konto, Sarah Sjöström Promotion AB. När det kommer till Money Tin Champion-serien är hon bland de mest framgångsrika spelarna.

Ett lukrativt sponsringsavtal med Huawei Sverige sades också upp av Sarah och hennes agent, Daniel Wessfeldt. De betydande inkomsterna har dock gjort det möjligt för Sarah att samla en förmögenhet; hennes andel i “Sarah Sjöström Promotion AB” var maximalt 30 miljoner. Sarah Sjöström har tagit extraordinärt många medaljer på OS- och VM-nivå med tanke på att hon bara är 28 år.

Tillsammans med hans prestation kommer insikten att elitidrottaren har en “tillräckligt bra” ekonomi, vilket är uppenbart även inom hans eget företag. Simstjärnan Sarah Sjöström, 28, har tagit en uppsjö av medaljer i olika tävlingar, bland annat guld, silver och brons. Att vara bland de bästa idrottarna i världen och i Sverige är milt sagt lukrativt.

Närmare en halv miljon är Sarah Sjöströms årsinkomst

År 2020 uppgick Sjöströms fasta förvärvsinkomst till 487 200 kronor, enligt uppgifter som Nyheter24 tagit fram från Skatteverket. Det gjorde att hon kunde tjäna lite mer än 41 000 svenska kronor varje månad. Även om det förvisso är tillräckligt med pengar för att leva bekvämt varje månad, kan 28-åringen sluta med mycket mer pengar om turen är på hans sida.

Sarah Sjöströms företag har över 30 miljoner mynt

Rikedomar väntar på dig på “Sarah Sjöström Promotion AB”, ditt alldeles egna företag. De gjorde 2 617 000 SEK i vinst på en omsättning på 5 435 000 SEK förra året. Det sammanlagda värdet av bolagets tillgångar var 30 176 000 kr. Sarah Sjöström gör det jättebra. Sarah hade en lön på cirka 1,2 miljoner kronor förra året, tack vare de 7,5 miljoner som Simmaressets bolag tog in.

Möjligheten att tjäna pengar är det som håller mig igång, förklarar hon på AMK Morgon-showen, eftersom simning är hennes jobb. Sarah Sjöström hade ännu ett banerår i idrottsvärlden 2018. Sarah Sjöström skrev historia i Glasgow vid EM genom att vara den första svenska simmaren som någonsin tagit fyra individuella guldmedaljer. Därefter flyttade hon fokus från det snabba världscupen till den ekonomiskt pressade turneringen.

I slutändan vill jag betala av mitt lägenhetslån

Med tanke på att Sarahs verksamhet tjänade lite mer än 7,5 miljoner kronor i intäkter förra året var det sannolikt ett försiktigt ekonomiskt beslut. Sarah kunde hämta ut en lön på 1 173 000 kronor och vinsten efter skatt blev 3,3 miljoner, enligt årsredovisningen, som nyhetsbyrån Sirén rapporterar.

I en intervju med AMK Morgon erkände hon nyligen att ekonomisk vinning är en drivkraft bakom hennes simsatsning. Jag är motiverad att tjäna pengar eftersom simning är mitt jobb. Hon fortsatte: “Folk reagerar när du säger så, men det är så det är.” Hon uttryckte sin avsikt att använda medlen för att reglera sitt fasta lån. Som stockholmare behöver du en medalj för att motivera dina levnadskostnader!

Trots Sarah Sjöströms vinst på flera miljoner dollar 2018 från godkännandeavtal med varumärken som Citroên och Procter & Gamble – och hennes nya partnerskap med Huawei, en kinesisk mobiltelefontillverkare – sjönk hennes intäkter från 2017 års nivåer. Med en omsättning på över 9 miljoner blev bolagets vinst efter skatt 4,9 miljoner.

12 000 000 dollar på banken

Avskrivningar av placeringar i värdepapper är en faktor som minskar utfallet. En ökning med tre miljoner kronor från förra året tar upp aktieinnehavet i Sarah Sjöström Promotion AB till 12 154 000 kronor. Inom simningen har Sarah Sjöström åstadkommit och vunnit mycket som tidigare sagt. Hon är en flerfaldig OS-, VM- och EM-medaljör. Hon har inte bara vunnit, hon har också slagit många rekord.

Sarah började simma när hon var nio år gammal och gjorde snabba framsteg och tog så småningom medaljer vid flera ungdoms- och juniormästerskap på kort tid. När Sarah vann 100 meter fjäril vid EM 2008 var hon bara 14 år gammal. Detta var hennes stora genombrott. På den tävlingen slog hennes tid på 58,38 sekunder det svenska rekordet som Anna-Karin Kammerling tidigare hade.

Sarah tävlade i försöksheaten i ett “se och lär”-evenemang det året, vilket gjorde det möjligt för henne att följa med sin far till OS 2008. 2012 var London värd för de första stora olympiska spelen någonsin. Samtidigt som Dana Vollmer slog Sjöströms världsrekord slutade hon även utanför medaljerna det året.

Sarah, som hade halsfluss strax före OS, hindrade sannolikt hennes förberedelser, så det var långt ifrån ett drömmästerskap för henne. Efter att ha drabbats av olympisk hjärtesorg studsade Sarah snabbt tillbaka för att vinna guld i 100 meter fjäril vid 2013 års världsmästerskap och igen 2015, och lade till 50 meter fjäril till sin samling av VM-medaljer.

Sarah var i fantastisk fysisk kondition inför olympiska sommarspelen 2016 i Rio. Hon slog rekord den allra första natten av OS, och dagen efter vann hon guld för första gången, förutom att hon skapade nya rekord vid OS och världsmästerskapen. Silver på 200 meter fritt och brons på 100 meter fritt var Sjöströms tilläggsmedaljer vid OS-avslutningen. Sarah har fortsatt sina imponerande rekord- och världscupvinnande sätt efter OS 2016. I den här omfattande guiden täcker 888sport alla vinklar av Sarah Sjöströms karriär.

Sarah Sjöström Förmögenhet
Sarah Sjöström Förmögenhet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!