Joe Labero Förmögenhet

Joe Labero Förmögenhet
Joe Labero Förmögenhet

Joe Labero Förmögenhet – Joe Labero fick äntligen göra det han alltid hade velat göra efter 30 år i branschen: framföra sin första show i Sin City. Joe Labero underhåller nu svensk tv-publik med berättelser om Las Vegas överflöd; trots det ställdes föreställningen in tidigare i år. Han konstaterar i “Viva Labero – Filip & Fredriks magiska dag i Las Vegas” på Dplay att är man passionerad och uthållig så fungerar allt.

Våren 2019 upptäcker den 55-årige trollkarlen Joe Labero på 30 dejter i hela Sverige som en del av sin “Inflame” arenaturné, som kulminerar i en spektakulär show på Globen. Joe Laberos show flyttade till Paris Hotel förra året efter att ha skrivit på ett stort kontrakt i Sin City. Han kommer att uppträda fem dagar i veckan under ett helt år. Att erövra den amerikanska nöjesmetropolen var målet, något som ingen svensk någonsin hade åstadkommit tidigare.

Ända sedan sin första resa till Sin City när han var sexton år gammal har magikern fantiserat om detta. Detta är avgörande. Jag blev faktiskt den första framgångsrika skandinaviska artisten. Folk har bara ingen aning om hur mycket svårt och komplicerat det är. Enligt Joe Labero finns det en uppsjö av krav som måste uppfyllas för att få inträde. De dåliga nyheterna kom efter 130 föreställningar; resterande 105 sköts upp och biljettinnehavare fick ersättning. Showen togs istället till Kina av Joe Labero.

Att vara stolt över överflöd

Kanal 5:s Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, som är med i showen “Viva Labero – Filip & Fredriks magiska dag i Las Vegas” på Dplay, följer med den svenske magikern på hans resa. Förra året, innan Joe Laberos avgång från Las Vegas tillkännagavs, skedde inspelningen där. Med sin fru Anna Vinterfall, 37, och deras 11-åriga dotter Nicole, stoltserar magikern med sitt överdådiga hem i utkanten av staden.

Premiumfastigheten stoltserar med bar, pool, klädkammare, svängd trappa och flera meters takhöjd förutom rymliga ytor och lyxiga material. I showen erkänner Alvestasonen att han har en förkärlek för lyx som cigarrer, vin, klockor och limousiner. Dessutom låter magikern oss veta att han är den stolta ägaren av flera lägenheter runt om i världen.

Joe Labero Förmögenhet

Joe Labero säger, “Du bryr dig om det” när han reflekterar över sin personliga framgångssaga. Han hävdar att allt är möjligt om man är entusiastisk och målmedveten. Förutsatt att Joe Labero är värd 150 miljoner svenska kronor, satsar Filip Hammar i programmet. Magikern Labero rycker på axlarna och säger: “Jag har jobbat tillräckligt för att klara mig.”

Detta får en att undra om Labero behöver arbeta mer. “Viva Labero – Filip & Fredriks magiska dag i Las Vegas” visar att han säger: “Jag är bekväm.” Det finns en kostnad för lycka. Labero säger att hans familj har begärt att han ska minska sina affärsresor i videon. Under mina senaste två år av resa i Singapore erkände hon knappt min närvaro. Alternativt kan de fråga om du inte har något emot att stanna i mer. Senare blir det skrämmande.

Lämna Sin City

Joe Labero ersatte Macao, Kina, för Las Vegas efter beslutet att ställa in evenemanget i Sin City. Under tiden, fram till jul, bodde hans familj i Las Vegas-huset. Efter det flyttade de alla till Sverige. Men Laberos nära och kära är inte med på resan. De är fortfarande där borta, enligt Joe Labero, eftersom hon går i skolan.

Nya landvinningar i Kina och på andra håll i världen ligger vid Joe Laberos horisont, och han är hoppfull om deras framtid. Nya, betydande framtidsutsikter har dykt upp. Magin är universell, enligt min mening, så jag anser att det är en internationell fråga. Joe Labero hade redan sagt att det är show business.

Den berömda magikern Carlo Tornedo lämnades ensam, berövad sin rikedom och lämnades utan gravsten. Paret från Skåne, som var avgörande i handlingen, hamnade i trollkarlens förmögenhet på över tjugo miljoner dollar. Den 16 april 2021 slumrar äntligen världens största trollkarl till. Efter Turning Torso avlider han på Attendos äldreboende.

Det blir 94-årsdag för Karl Evert Forsberg. Carlo Tornedo, killen som kunde prata och gå som en virvelvind, är mer känd i trollkarlsvärlden. Joe Labero, 51, avtäcker sin senaste visning i Singapore idag. Efter tre månader på jobbet får magikern en dröminkomst. Mångmiljonaffären är ett solidt kontrakt, hävdar han. “A night of magic at Raffles” – den svenska stjärnmagikerns senaste show – har premiär idag på Raffles hotel i Singapore, där han har skrivit på ett storsäljande avtal.

Nöjesbladet har fått veta att Laberos månadsersättning sträcker sig från en miljon till två miljoner kronor. Tremånadersprogrammet går för Joe Laberos lön, som han ogärna diskuterar. Det finns ingen anledning att diskutera det här kontraktet eftersom det är bra. Utmärkt, förstklassig. Hur kul som helst. Dessutom uttrycker han extrem glädje över detta. För att uttrycka det milt, Wizard Joe Laberos dagliga tillvaro är helt förtrollad

Hans familj, inklusive hans fru Anna Vinterfall och dotter Nicole, är ganska tillmötesgående till hans nomadiska livsstil. Joe Labero, en 57-årig trollkarl, har rönt framgångar i Sverige och har precis börjat fokusera på sitt yrke utanför. Hans 39-åriga fru Anna Vinterfall och deras dotter Nicole följde med honom till alla länder han arbetade och reste till.

Joe diskuterade deras familjeliv och deras resor som en trollkarl i en intervju med Svensk Damtidning.
Jag tycker inte att det är egennyttigt. Att vara på språng för jobbet har gett mig förstahandserfarenhet av hur svårt det kan vara för dem som är hemma eller i närheten. Joe Labero uttryckte sin beundran för Annas inhemska insatser i en intervju med Svensk Damtidning.

Eftersom han var på turné i Sverige medan familjen var kvar i USA hade han ingen aning om var de skulle sätta sig när han genomförde intervjun 2019. Detta var också runt den tid då magikern planerade att flytta sin show till Kina. Vi får vänta och se vad som händer efter ytterligare ett år med basen där. Man måste jobba på allt, anmärkte Labero då och tillade att man inte kan fortsätta flytta runt Nicole eftersom hon går i skolan där. Men det finns FaceTime, Nicole är fantastisk och hon har ingen erfarenhet utanför den här världen.

Att leva upp i stil med Anna

Labero uttryckte sin lycka över att vara amerikansk medborgare i SVT-dokumentären Labero i Las Vegas.
Det är verkligen lätt att bo här i USA eftersom allt fungerar. I det här huset, där det råder ordning och reda, bor vi bekvämt. För att uttrycka det enkelt, det är en livsstil. Joe uttryckte sin tro att detta var en positiv aspekt av USA.

Singapore är dock ett resmål han längtar tillbaka till eftersom han älskade sin tid där med sin familj.
Allt är så oorganiserat att jag kan ta med min dotter dit ut mitt i natten. Han minns värmen, vänligheten, ödmjukheten och gnistan i allas ögon från sin tid i Asien i dokumentären Labero i Las Vegas, som han säger att han saknar efter nästan två år i USA.

Ta sig runt

Joe avslöjade inte sin bostad igen förrän våren 2020. Därefter meddelade han Aftonbladet att han tillbringade våren i Sverige. Inuti är jag alltid i rörelse. För närvarande är jag i Sverige — åtminstone fram till våren, enligt Joe. Efter det får vi se vad som händer – om vi blir kvar här eller ger oss ut i världen igen.

Joe Labero fick äntligen göra det han alltid hade velat göra efter 30 år i branschen: framföra sin första show i Sin City. Joe Labero underhåller nu svensk tv-publik med berättelser om Las Vegas överflöd; trots det ställdes föreställningen in tidigare i år. Hantera programmet. Kommer från Alvesta, Sverige, den 28 juli.

Joe Laberos uppskattade nettoförmögenhet är närmare en miljon kronor. Vid tolv års ålder fick Labero sitt allra första magiska kit. Känd som “Magino” när han var junior, vann han de svenska magiska mästerskapen. “Att lura svenskarna att han är en av världens största magiker” är Joe Laberos främsta trollknep, enligt en artikel i Filter magazine.

Av flera skäl, bland annat det faktum att han har blivit utsatt för kritik för att ha använt en hög prissättning i sin reklam. Den 59-årige svenske illusionisten Joe Labero nämns på sin hemsida som “den 4-faldiga vinnaren av Merlin Award”, som förmodligen är “Illusionistens motsvarighet till Oscar” i den magiska världen.

Att vara “ett av världens mest respekterade namn i magins storslagna värld” är ett annat sätt han sticker ut. Det råder dock delade meningar om Joe Labero. En färsk artikel i tidningen Filter går djupare in i den svenska magikerns utmärkelser, påstådda storhet och kändisliv. Enligt GT/Expressen, som noterade att Joe Laberos “fortsatta prestationer inom de magiska konsterna” gav honom Merlin-priset 1998, har svensken nu blivit en “stjärna av internationell klass” enligt publikationen.

Att “den svenske magikern Joe Labero har tilldelats ett internationellt pris” rapporterade TT.
Användningen av Merlin Award av Joe Labero i hans marknadsföringsarbete idag har dock väckt kritik från ett antal kollegor inom området.

Joe Labero Förmögenhet
Joe Labero Förmögenhet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!