Shima Niavarani Pojkvän

Shima Niavarani Pojkvän
Shima Niavarani Pojkvän

Shima Niavarani Pojkvän – Under de senaste åren har självlärd skådespelerskan Shima Niavarani gjort framträdanden i en mängd olika tv-produktioner. Från småskaliga semesterfilmer till massiva storfilmer, Shima har deltagit i nästan femtio produktioner inom medierna teater, film och tv. Bara så att alla vet är hon också en riktigt sångerska och har en fantastisk pipa! Även om hon emellanåt engagerar sig i mer formella miljöer, som intervjuer, låter hon sig nästan aldrig bry sig och diskuterar sitt pågående arbete.

Shima Naivarani tänker på sitt personliga liv

Hon medverkade i TV4:s Hellenius Hörna i helgen där hon diskuterade sitt privatliv i förbifarten. Presentatören David Hellenius noterar tidigt att Shima Niavarani är bevakad över att diskutera sitt personliga liv i formella miljöer, och han uttrycker en viss nyfikenhet angående hennes motivering till denna återhållsamhet.

Det är inte ett mål i sig. Jag ville inte framstå som någon som tror på vikten av ärlighet så mycket; trots allt är vi fortfarande i år 2020 och du har sociala medier. Vad är då egentligen meningen med integritet? Shima Niavarani går in på detaljer.

GILLA ATT DELA – MEN Omedelbart NÄR DE HAR PÅVERKAN PÅ ANDRA

Eftersom Shima Niavarani vill att hennes inlägg ska vara användbara för andra känner hon inget behov av att diskutera personliga angelägenheter. Följande är hennes svar på ämnet vad hon anser vara privat: Det här är saker som jag har högst aktning, förutom alla andra. Därför, om jag känner mig tvungen att dela en berättelse eller anekdot från mitt liv, och jag tror att det kommer att påverka och lyfta andra, kommer jag att göra det.

Då gör jag det gärna och ger en anekdot från mitt liv. Du ansluter på det sättet. Å andra sidan, om det är så enkelt som det här: “Åh mitt förhållande…Stefan. “Ja, det där” så borde du definitivt släppa ett album som tar upp denna smärta.

Shima Niavarani Pojkvän

Shima Nivaranis kärleksliv är “typ som ett skottår” – det händer vart fjärde år

När vi frågade Shima Niavarani om hennes romantiska liv sa hon att hon bara blir romantiskt involverad en gång vart fjärde år. Jag tror att det stämmer eftersom jag klämmer in den och sedan projicerar all min kärlek i en stackars sak, så det är som att jag njuter av någon typ av skottår, säger hon samtidigt som hon skrattar och fortsätter att förklara att det faktiskt är så för henne . Enligt min mening är det korrekt.

DEN NYA KÄRLEKEN TILL SHIMA NIAVARANI

Kärlek finns i Shima Niavaranis liv, och hon gör det klart att detta är ett “skottår” för henne. Hon säger att hon är kär och att det har gått fyra år. Förutom att vara helt förtjust i sin romantiska partner, medverkar hon också som Lily i TV4:s relationskomedie Sjölyckan och sågs nyligen som Molly i musikalfilmen Part of my heart.

Stars at the Castle 2021 kommer att inkludera 35-åriga skådespelerskan Shima Niavarani. Hon har nått stora framgångar och dyker upp då och då. Vad är Shimas perspektiv på familjelivet? Vad är dina tankar om kärleksliv och barn?

Älska livet sett från Shimas egna ord

När det gäller kärlek var Shima Niavarani ganska rättfram. Mellan sina “för evigt person”-möten upplever hon en ny våg av kärlek vart fjärde år. Dessutom har Shima få nära vänner och familjemedlemmar eftersom hon har svårt att släppa in andra. När jag älskar någon, förbinder jag mig till dem för alltid. Om jag har tur hittar jag en “för evigt person” vart fjärde år.

Vänskap är inte annorlunda. Enligt vad Shima redan har berättat för Aftonbladet kan du när du har kommit under huden på mig ringa vid tretiden på morgonen berusad och be om hjälp. Jag skulle gärna rädda personen, även om vi inte har kommunicerat på flera år, fortsatte hon med att säga.

Från ödmjuk början till att livnära sig på skrot

Med sin pappas hjälp flydde Shima Niavarani från Teheran, Iran, till Sverige när hon bara var fyra år gammal. De övergav allt de ägde. Hennes far och hon kunde äntligen återförenas med familjen efter en längre vandring genom Turkiet och Schweiz. När Shima var ett år rymde hennes mamma och bror till Sverige. Vår familj levde på väldigt lite när vi övergick från en överdådig livsstil till en av extrem fattigdom. Under en intervju med Aftonbladet sa Shima:

Skulle Shima vilja ha en familj?

Även om Shima inte har några barn just nu, vet hon att hon kommer att sakna dem i framtiden. En medkännande och hängiven person som verkligen är engagerad i sin familj, säger skådespelerskan att hon är. Barn är bäst. Enligt vad Shima sa till tidningen, “Jag kan inte föreställa mig ett liv utan många barn”, vilket betyder att hon hoppas på att få en stor familj någon gång.

Shima Niavarani föddes i Iran under kriget, när landet belägrades av Ira

qi-bomber, och de kulturella utrymmen som hon nu rör sig i skiljer sig mycket från den tiden. I tv-programmet Stjärnorna på slotlett avslöjade Shima att familjen rymt till Sverige. Hon blev en av våra mest kända skådespelare trots att hon hade en tuff barndom i sin adopterade nation. Shima Niavarani är en inflytelserik och mångbegåvad artist.

En bestämd Shima Niavarani säger till

Shima Niavarani har uttryckt ett intresse för att dela andras berättelser genom sitt arbete med oss. Hon har utnyttjat sin plattform för att uppmärksamma de iranska regimens demonstrationer som bland annat följde efter Mahsa Aminis död. Berättelsens betydelse fanns också i hennes engagemang i Stjärnorna på slottet.

Där berättade hon om den fruktansvärda berättelsen om hennes familjs flykt från Iran, en katastrof som drabbade henne i unga år. Hon hoppas kunna uppmärksamma de idéer om klass, uppväxt och identitet som finns för dem som inte är födda i Sverige genom hennes berättelse. Tillsammans med Veronica Maggio, Oscar Zia och Sanna Sundqvist var Shima Niavarani en del av en barnrättsorganisations julkampanj 2020, för att visa upp sitt engagemang för samhället. Ett övergrepp på barns integritet var målet för julkampanjen.

Uppdraget för den icke-statliga organisationen känd som ECPAT är att stoppa ekonomiskt utnyttjande av barn genom sexuella medel. Detta omfattar inte bara människohandel utan även barnsexturism och barnpornografi. Shima har dokumenterat Ruths berättelse, som hon diskuterar i en YouTube-video angående de potentiella återverkningarna av den utbredda spridningen av nakna bilder på nätet.

Den flitiga multikonstnären Shima Niavarani

Sjölyckan, Boy machine och Allt faller är Shima Niavaranis mest kända tv-roller. Hon är känd för både sitt livfulla utseende och sin distinkta sångröst. Hon startade sitt eget skivbolag och släppte musik som hon komponerat själv. Olika människor har olika tankar om Shimas förmågor; till exempel på Flashback och liknande forum undrar vissa människor om Shima förtjänar sin position i det kulturella finrummet.

Egentligen debuterade Shima Niavarani på Riksteatern med sin solomonolog Autodidact när hon bara var 19 år gammal. Hon hällde ut sitt hjärta och henne i sin karriär under nästa decennium efter det. Varje dag ägnades åt att öva för nya shower och varje kväll ägnades åt att framföra gamla. Shima övervann sin ångest och rädsla för katastrofer genom att fokusera på positiva idéer och övervinna sin ihållande oro över att inte ha en permanent plats att bo på.

Kärlek, enligt Shima Niavarani, är cyklisk

Spekulationer om Shima Niavaranis personliga liv och civilstånd är vanliga, precis som det är med andra kända personer. Är hennes vikt fortfarande densamma? Är hon i ett engagerat förhållande, dejtar hon, är gravid eller har hon ingen signifikant annan alls? Minst en gång vart fjärde år, säger Shima i intervjuer, hade hon en kärleksrelation.

Hon erkände att hon hade ett “skottår” och blev kär samtidigt som hon gästade TV4:s talkshow Hellenius Hörna mot årets slut 2020. Shima tillade att hon inte har något egenintresse av att hålla sitt privatliv hemligt, men att hon hoppas innehållet hon delar – inklusive på Instagram – är meningsfullt för andra människor.

Allt skådespeleri hon behöver kunna, lärde hon sig själv. Familjen Niavarani, som tidigare kom från en övre medelklassbakgrund i Iran, levde sparsamt efter att ha flytt landet. De hade inte längre tillgång till sociala genvägar eller internationella semestrar. Enligt henne har ingen hjälpt mig, och inte ens min mamma hade en regissörskompis som kunde ha gett mig ett ben.

Shima Niavarani Pojkvän
Shima Niavarani Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!