Steffo Törnquist Längd

Steffo Törnquist Längd
Steffo Törnquist Längd

Steffo Törnquist Längd – Den svenska journalisten, skribenten, producenten och tv-personligheten Steffo Törnquist (född 12 januari 1956 i Linköpings församling i Stergötlands län) föddes som Bo-Stefan Törnquist. Han har varit programledare för TV4:s morgonnyhetsprogram, Nyhetsmorgon, sedan år 2000 och är mest känd för sina program Steffos Lustjakt och Steffo – din tröst i natten (1992–1993).

Biografi

Törnquist har arbetat som skribent, redaktör och chef för flera publikationer, bland annat Express, Dagens Nyheter, Corren, TT och TV4, där han var en early adopter. Han bidrog till bildandet av TV4 och dess föregångare 1990, närmare bestämt TV4 nyheter och Sporten. Mellan 1993 och 1995 arbetade han mest för Nyheterna och var även värd för det första chattprogrammet på kanalen.

En svensk krigare i Vietnam, Djävulslotteriet (om Louise Hoffsten), en hjärndokumentärserie och Spritfor TV4-serien var bara några av de dokumentärer han producerade mellan 1995 och 2002. En dokumentär om Bengt Elde, känd som “mannen med den snälla borsten”, producerades av honom 2003. 2012 pratade han med veteranen Jackie Arklöv.

Törnquist var styrelseledamot för Bomans Hotell i Trosa och Spritmuseum i Djurgrden i Stockholm under sammanlagt tio år. Han driver numera Knistad Herrgrd, en hotell- och golfanläggning på landsbygden utanför Skövde, som delägare och ordförande. Han är ordförande och innehavare av stol nr 1 i Spritakademien, samt ordförande i skytteklubben Skokloster Wings & Clays. Han fungerar också som moderator och talare ofta. 2014 tävlade han i och gick vidare till finalen i danstävlingen Let’s dancing.

Familj

Caroline Törnquist Laurin, född 1960 av regissörerna Ulf Laurin och Christina Gullander, är Steffo Törnquists hustru sedan 2008. Ett av hans barn är en son.

Böcker

Mltidsakademien i Grythyttan utnämnde Passion, en bok av Törnquist, till “Bästa essäbok” 2009. Sprit, Lust och Njut är tre av hans tidigaste verk. Han har också medverkat i en rad antologier och gett ut en kokbok med Leif Mannerström och Crister Svantesson. Han lade ner Steffos Spritbibel hösten 2012. Den utsågs till “Bäst i världen” i ett prestigefyllt internationellt bokevenemang som hölls på Louvren i Paris 2013. 2014 gav Steffo ut Under hatten, en samling av 20 personliga kommentarer om livet, TV-produktion, teknik och andra ämnen.

Steffo Törnquist Längd

Författaren

Louvren i Paris stod värd för en internationell bokgala 2013, där min “Steffos Spritbibel” tog hem priset “Bäst i världen”. Det gör dig till det bästa någonsin!!! Underbart bortom ord; Jag kände mig som ett barn igen och sprang runt, hoppade i fontäner och plaskade runt i vattnet. Det var inte Nobelpriset eller Augustpriset, men det var det mest prestigefyllda priset för paranormal litteratur i världen.

Orden “världsmästare” är fortfarande på min tunga. Jag har inte kommit med så mycket insikt genom åren, men jag är stolt över den här frasen: “Om du inte kan uttrycka vad du menar, tvingas du mena vad du kan uttrycka.”Därför resulterar dåligt språk i dålig tankegång, eller väcker åtminstone möjligheten att tanken skulle missförstås.

Jag blev författare tidigt i livet, när jag insåg vikten av att lära mig ett komplext språk. Hittills har majoriteten av mitt författarskap tagit formen av volymer som innehåller mitt journalistiska arbete. Men den senaste delen av “Under hatten p Steffo” fick en mer personlig, anekdotisk och skvallrig ton.

Romaner är dock i horisonten. I slutet av min karriär tänker jag ta på mig en stråhatt och en enorm tröja, koppla av på en balkong medan jag röker pipa och sakta skriva en samling humoristiska noveller. Och så ska det bli. Hemming, 2Steffo Tyvärr är SPIRIT, ENJOY och LUST, tre av mina tidigare romaner, inte längre tillgängliga via förlag eller återförsäljare. Mina personliga exemplar av UNDER HATTEN PÅ STEFFO, PASSION och SPRITBIBELN finns ändå att köpa.

Jag bidrog en gång i en bok, men mitt kapitel publicerades aldrig. Vi var alla en del av författaren PO Enquists följe, och han blev 60 år, så den här boken var en gåva från en vän. Någons födelsedagspresent var den här boken. 1986, medan jag bevakade världscupen i Mexiko, reste PO och jag tillsammans.

Jag slet av PO:s stil och teknik (från “Katedralen i München”) samtidigt som jag hänvisade till sig själv som ett “brev” i sitt eget namn i mitt kapitel om sportförfattaren PO. Steffo Tornquist hade en fastställd inkomst på 544 900 kronor 2020, enligt uppgifter som NYHETER24 har fått från Skatteverket. NYHETER24 är källan till denna data.

Om han skulle ta anställningen skulle han sannolikt få en månadslön på cirka 45 400 SEK (ungefär 4 800 USD). Tornquist hade också 153 825 kronor extra i kapitalöverskott. 65-åringen ska inte få sig att känna sig obekväm i närvaro av Steffo Tornquist, som är förtjusande. Det nuvarande ekonomiska klimatet kommer att förklaras av din presentatör.

65-åringenr-gamla Steffo Tornquist är mest känd för att vara programledare för programmet Nyhetsmorgon, men på fritiden ägnar han sig gärna åt andra intressen. Steffo måste ha glädje av sitt arbete för att hålla på. Eftersom det är så jag försöker leva, säger han till Icakuriren, tror han att livet handlar om att göra det bästa av varje ögonblick.

Steffo Tornquist betonar värdet av att föra in lycka i sin rutin. Steffo understryker genom hela talet den avgörande roll som ätandet och drickandet spelar i deras vardag. Han har sin mamma och pappa och båda mormödrar att tacka för det. Mina förfäder från mor och far kom till vårt land som invandrare och tog med sig sina traditioner och smaker inom judisk matlagning. Extraordinära nivåer av kryddighet och smakdjup.

Det fanns inget sätt att beskriva morfar som en “riktig person”; Han var snarare en positiv kraft i världen. Om du har resurser och kapacitet finns det ingen anledning att inte äta och dricka hälsosamt. För att uttrycka det enkelt, jag har en raffinerad uppskattning för de finaste ingredienserna och de mest lockande smakerna.

Medan Steffo har en mer avvägd inställning till livet, efter att ha arbetat som idrottsinstruktör en gång. En av mina favoritsysselsättningar är att spela golf, och jag tycker också om att vandra och campa när vädret tillåter. Kolla in min “om” sida om du är nyfiken. Jag lägger stor vikt vid att upprätthålla en positiv syn och göra det bästa av varje dag. Min farfars bortgång när jag var ganska ung lärde mig värdet av att behandla min kropp och själ med den respekt de förtjänade. Denna nya förståelse upplyste mig till värdet av att upprätthålla ett hälsosamt sätt att leva.

Efter att ha lagt fram

Trots att Steffo Tornquist har arbetat som journalist på TT, Dagens Nyheter och Expressen under hela sin karriär är han mest känd för sina framträdanden i TV4:s Nyhetsmorgon. Detta beror på hans frekventa framträdanden i programmet. Han har varit kanalens flaggskeppsvärd sedan år 2000, vilket gjorde hans karriär i branschen långt över två decennier lång.

Man måste åtminstone vara lite nyfiken på lönen för en av de mest kända svenska programledarna. Det väcker din nyfikenhet lite; du kan inte hjälpa det. Det faktum att Tornquist inte har ett dåligt konstruerat ekonomiskt system verkar bekräfta min hypotes. Steffo Tornquists företag omsätter miljontals dollar årligen.

Majoriteten av de andra företagen där värden är associerad kräver att han sitter i deras styrelser. Steffo Tornquist är inte bara styrelseledamot utan också bolagets styrelseordförande på Corporation Knistad AB. Knistad AB redovisade otroliga 30 364 000 svenska kronor (SEK) i intäkter för föregående räkenskapsår.

Steffo Törnquist Längd
Steffo Törnquist Längd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!