Viktor Hovland Familj

Viktor Hovland Familj
Viktor Hovland Familj

Viktor Hovland Familj – Den norske golfaren Viktor Hovland tävlar på PGA Tour. Han föddes till Harald och Galina Hovland, hans föräldrar. Enligt hans CV på PGA Tour föddes den 25-årige norrmannen den 18 september 1997 i Oslo, Norge, och studerade vid Oklahoma State University. Med tre PGA Tour-segrar under bältet var Hovland en titelutmanare som gick in i den sista omgången av 2023 års PGA Championship.

Enligt hans biografi på PGA Tour-webbplatsen blev Hovland proffs 2019 och har sedan dess tjänat 16,7 miljoner dollar. Enligt hans profil på PGA-webbplatsen är han för närvarande bosatt i Stillwater, Oklahoma. Följande är väsentlig information angående Viktor Hovlands anhöriga: Enligt Golf.com anmälde Galina Havland, Hovlands mamma 2021, sin egen son för brott mot regelverket. Efter att hans mamma ringt och informerat honom om sitt misstag tappade Hovland två slag.

I den första omgången av The Players Championship på TPC Sawgrass, “gick Hovlands poäng från 70 till 72 efter att han dockades för att han oavsiktligt spelade sin boll från fel plats på green vid par-4 15:e hålet”, som rapporterats av PGATour. com. Enligt Golf Digest var Viktor Hovlands far, Harald Hovland, en ingenjör som ofta besökte USA för arbete. Med hans hjälp fick han sin son intresserad av baseboll. Att Hovland ens svingade en golfklubba som gymnasieelev var en försynshandling”, lyder rubriken på en Golf Digest-berättelse från 2021.

Hans pappa, Harald, skaffade en uppsättning klubbor när han arbetade som besökande ingenjör i St. Louis så att han kunde döda tid på driving range på väg till och från kontoret. Efter ett år återvände han till Norge med en junioruppsättning klubbor för att ge sin son en chans; när Viktor var 11 var han fast.

I en intervju med Dormy.com sa Hovland, “Jag växte upp på Grnmo Golfklubb, som ligger 10 minuter från där jag bodde som barn.” Det var kul att fortsätta eftersom jag var omgiven av andra ungdomar i min ålder som också gillade golf, och jag kunde tydligt observera min egen utveckling över tiden. Jag har alltid haft en djup uppskattning för golfspelet.

Enligt Viktor Hovland är hans föräldrar väldigt nöjda

Hovland sa 2022 på Masters.com, när han tillfrågades om sitt varumärkesflin, “Min mamma och pappa är ganska glada människor. Lyckan är ganska hög i Norge. På frågan om han var glad sa han: “Jag skulle säga att jag är, ” och lägger till, “Jag tycker om många saker i livet.” Jag anstränger mig för att förutse de upplevelser jag söker.

Viktor Hovland Familj

Hovland fortsatte: “Svårt att svara på.” på frågan om hans golfförmåga eller hans mentala styrka är mer avgörande för hans framgång. De verkar gå ihop, åtminstone i mina tankar. Att vara psykologiskt tuff är enkelt om du har ett bra spel. Men du kan inte på ett magiskt sätt få nya förmågor bara genom att önska dig dem.

“Att bo här i USA är det väldigt lätt att… ja jag skulle inte säga att glömma var du kommer ifrån,” sa han till Dormy.com. Norge och Sverige är två länder som USA skiljer sig mycket från. Att arbeta med svenska J.Lindebergs kläder och norska pingklubbar är en fröjd. Att ha tecken på mitt arv för att påminna mig om hemmet ger en personlig touch.

Efter att ha blivit proffs 2019, har Viktor Hovland dragit nytta av sin familjs uppmuntran när han har stigit i graderna på PGA-touren. Den tidigare Oklahoma State Cowboys-stjärnan delade en ögonblicksbild av sig själv och sin familj som besökte The Masters i Augusta, Georgia 2019, som inkluderade hans kusin Mats Eriksen Hovland.

I bildens beskrivning skriver Hovland “Trevligt att se familjen igen i Augusta! Hovland sa till The Oklahoman 2018: “”Du ser alla dessa stjärnor, (som) Rickie Fowler, i stort sett alla där ute på turné. Jag var tvungen att fatta det svåra beslutet att lämna min familj i Norge för att spela kollegial golf i Oklahoma. De skrev in sig på universitetet. Det öppnade några dörrar, antar jag. Det var så jag såg på det, ungefär. Sök hjälp och förbättring där. Min framgång på college kommer att förbereda mig för PGA Tour.

Viktor Hovland är singel och har inte diskuterat sitt romantiska liv offentligt. Ingen av dejtingspekulationerna har visat sig vara sanna. Enligt tillgängliga uppgifter har Hovland en bostad i Oklahoma, inte långt från det statliga universitetet där. Enligt fastighetsdokument som sågs av Heavy köpte Hovland ett hem för 370 000 dollar nära Stilwater 2019.

Hype Beast intervjuade honom 2023 om hans modekänsla, och han sa: “Det är lite intressant eftersom jag självklart är från Norge och jag skulle säga att Skandinavien vanligtvis är på modesidan, väldigt snäll att gå framåt och trendigt och det är därför jag tror att JL har varit så populär där hemma.” Han bär J.Lindeberg. Nu är jag baserad från Oklahoma, vilket är motsatsen: det är ganska konservativt. Så jag antar att man kan säga att jag har sett båda sidorna. Men det har varit fantastiskt att se mina vänner och folk i Oklahoma och resten av USA inse att JL har en del fantastiska saker.

Viktors pappa är den pensionerade ingenjören Harald Hovland

Enligt Golf Digest, Viktors far, Harald Hovland, var en ingenjör som ofta besökte USA i affärer. Han önskade att hans son skulle försörja sig på sport. För att citera rubriken på en artikel från Golf Digest 2021: “Att Hovland ens svingade en golfklubba som gymnasieelev var en försynshandling.”

Medan Haralds far var i St. Louis i ett år som besökande ingenjör, köpte han en uppsättning golfklubbor att använda på sin dagliga pendling. Han skaffade en uppsättning juniorklubbor och tog sin 11-årige son Viktor till Norge nästa år för att prova. Enligt en intervju med Dormy.com sa Hovland, “Jag växte upp på Grnmo Golfklubb, som ligger 10 minuter från där jag bodde som barn.” Det var roligt att tävla mot andra ungdomar som delar min entusiasm för sporten, och det var glädjande att se mina egna förmågor växa från år till år. Jag har alltid haft en stor beundran för golfare och spelet.

Föräldrar, med Viktor Hovlands ord, som var “glada människor”

2023 kommer Viktor Hovland att delta i PGA Championship. Masters.com frågade Hovlands föräldrar om deras optimistiska syn på 2022. Jag finner lyckan i många olika saker. Jag gör mitt bästa för att förbereda mig i förväg för de upplevelser jag söker. På frågan om huruvida Hovlands golfförmåga eller mentala styrka har varit mer avgörande för hans framgång, svarar Hovland: “Svårt att svara på.” För mig är det en match made in heaven. När du är i zonen blir du automatiskt mentalt tuff. Men att önska sig bättre förmågor kommer inte att få dem att dyka upp ur tomma luften.

På frågan om livet i USA sa han till Dormy.com: “Att bo här är ganska lätt att.” Jag skulle absolut inte råda dig att ignorera dina rötter. Jämfört med Norge och Sverige är USA högst unikt. Att arbeta med norska pingisklubbar och svenska J.Lindeberg-kläder är en fröjd. Det är bra att kunna sätta min egen snurr på saker och ting tack vare minnen från mitt förflutna som påminner mig om var jag kommer ifrån. Sedan 2019 har Viktor Hovland spelat professionell golf med stöd av familj och vänner.

Den tidigare Oklahoma State Cowboys-spelaren delade en ögonblicksbild på Instagram av sig själv och sin familj på The Masters i Augusta, Georgia 2019, som inkluderade hans kusin Mats Eriksen Hovland. För att parafrasera vad Hovland sa till The Oklahoman 2018, “”Du ser alla dessa stjärnor, (som) Rickie Fowler, i stort sett vem som helst där ute på turné.”

Jag var tvungen att lämna min familj i Norge så att jag kunde spela golf på kollegial nivå i Oklahoma. De bestämde sig för att gå för det, så de skrev in sig på college. Det öppnade åtminstone upp ett par alternativ. Ungefär så formulerade jag mina idéer i frågan. Sök efter deras vägledning och använd den för att förbättra dig själv. Ju bättre jag klarar mig i skolan, desto bättre utsikter har jag att ta mig till PGA-touren.

För närvarande singel, Viktor Hovland föredrar att hålla sitt privatliv privat. Många teorier om tidens gång förblir obevisade. Hovland gick på college i Oklahoma, varför han listar den staten som sin nuvarande bostad i sina juridiska dokument. Heavy har sett dokument som tyder på att Hovland betalade 370 000 dollar för en fastighet i Stilwater 2019.

Enligt en intervju han gav till Hype Beast 2023, sa han, “Det är intressant eftersom jag självklart är från Norge, och jag skulle säga att Skandinavien vanligtvis är på modesidan, väldigt snäll framåt och trendig, och det är därför jag tror att JL har varit så populär.” Däremot är delstaten Oklahoma, där jag för närvarande bor, ganska konservativ. Nu kan jag förstå argument från båda sidor.

Det är uppmuntrande att se nära och kära i Oklahoma och överallt i USA njuta av JL:s premiumprodukter. Tom Cleary är en skicklig sportskribent och redaktör som fokuserar på NFL, NBA, UFC och andra professionella sporter, såväl som fantasysporter. Toms medieerfarenhet börjar med en regional dagstidning i hans hemland Connecticut. Han började på Heavy 2015 som redaktör och skribent.

Extra information om Tom Cleary Unge norska stjärnan Viktor Hovland på PGA-touren har fångat golffansens ögon med sina exceptionella färdigheter och har också understrukit den viktiga roll hans familj har spelat i hans utveckling. Lägg Viktor Hovlands utmärkelser och rankningar åt sidan för en stund medan vi fördjupar oss i hans fascinerande bakgrund.

Viktor Hovlands snabba uppgång till popularitet sedan hans proffsdebut 2019 kan inte överskattas. Den norska golfarens fantastiska 25-åriga PGA Tour-resumé talar för sig själv. Hovland har åstadkommit mycket i sin karriär, vilket är ett bevis på hans enastående förmåga och envisa beslutsamhet. Tre PGA Tour-segrar, 2018 års amerikanska amatörmästerskap och 2019 års Ben Hogan Award är bland dem. Lägg Viktor Hovlands utmärkelser och rankningar åt sidan för en stund medan vi fördjupar oss i hans fascinerande bakgrund. Golfens historia är lång.

Viktor Hovland Familj
Viktor Hovland Familj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!