Steve Angello Förmögenhet

Steve Angello Förmögenhet
Steve Angello Förmögenhet

Steve Angello Förmögenhet – TV-personan Isabel Adrian, nu 40 år gammal, blev berömmelse efter att ha medverkat i flera säsonger av TV3-realityserien Svenska Hollywoodfruar. Hennes blivande man, 35-årige DJ:n Steve Angello, var någon hon träffade 2006. Länge kallade de Hollywood för hem. Men nu är de borta från USA och bor i en trevåningslägenhet på 300 kvadratmeter i stadsdelen Slussen i Stockholm.

Men de överväger att flytta, så den exklusiva lägenheten finns på marknaden. Steve Angello, 35 år, och hans fru Isabel Adrian, 41 år, säljer sitt idealiska hem på Stockholms Södermalm.Två år efter flytten bestämmer sig familjen för att sälja sin trevåningslägenhet. Jag har en känsla av att de behöver en förändring. Tully Levy, Isabel Adrians assistent, säger: “Men jag hade ingen aning om att lägenheten var till salu. Vill du ta en titt runt Swedish House Mafia DJ:s och hans designerfru Isabel Adrians (svenska Hollywoodfruar) lägenhet? Bry dig inte, det finns ingen allmän visning och lägenheten är inte listad till salu på Hemnet.

Detta är en mycket lågmäld försäljning. Mäklarens knapphändiga onlineprospekt hänvisar till den globala superstjärnans hem som “en våning på Söders höjd.” Enligt mäklarens nätannons ligger lägenheten i ett 1640-talshus och spänner över totalt 303 kvadratmeter och rymmer 9 sovrum och kök. Enligt broschyren är lägenheten belägen i tre våningar, med utsikt över Stockholms inlopp och gondol, och är fylld med unika egenskaper.

Den ursprungliga prislappen var 14,5 miljoner. Det finns inget lägsta begärt pris. Förra auktionen hade däremot öppningsbud på 14,5 miljoner kronor. Stockholmshuset i tre våningar sägs vara det äldsta stenhuset på Södermalm och byggdes redan 1645. Sandra Rudeflod på Svensk Fastighetsförmedling sa “Det är fantastiskt roligt att få förmedla ett så unikt och spektakulärt golv” när bostaden var ute på marknaden hösten 2015. Gästerna kan njuta av de historiska takmålningarna, de rymliga eldstäderna och hisnande utsikt över Stockholm.

Det spekulerades i att förre finansministern Anders Borg och hans flickvän Dominika Peczynski var köpare av 1600-talsgolvet när det gick ut på auktion 2015. Detta gjorde Steve Angello, en global musiksuperstjärna, och hans fru, Isabel Adrian, till de officiella ägarna. Vi var på jakt efter en stor upptäckt och vi sökte aktivt upp det ovanliga; trots allt har jag en affinitet för offbeat. På kvällarna satt vi i sängen och surfade på fastigheter på nätet. Detta nya hem byggdes, och det gungade totalt. Isabel Adrian kommenterade förra året till Mama magazine om dess rika historia.

Vill du ta en titt runt Swedish House Mafia DJ:s och hans designerfru Isabel Adrians (Svenska Hollywoodfruar) lägenhet? Bry dig inte, det finns ingen allmän visning och lägenheten är inte listad till salu på Hemnet. Detta är en mycket lågmäld försäljning. Mäklarens knapphändiga onlineprospekt hänvisar till den globala superstjärnans hem som “en våning på Söders höjd.” Enligt mäklarens nätannons ligger lägenheten i ett 1640-talshus och spänner över totalt 303 kvadratmeter och rymmer 9 sovrum och kök.

Steve Angello Förmögenhet

Enligt broschyren är lägenheten belägen i tre våningar, med utsikt över Stockholms inlopp och gondol, och är fylld med unika egenskaper. Den ursprungliga prislappen var 14,5 miljoner. Det finns inget lägsta begärt pris. Förra auktionen hade däremot öppningsbud på 14,5 miljoner kronor. Stockholmshuset i tre våningar sägs vara det äldsta stenhuset på Södermalm och byggdes redan 1645.

Sandra Rudeflod på Svensk Fastighetsförmedling sa “Det är fantastiskt roligt att få förmedla ett så unikt och spektakulärt golv” när bostaden var ute på marknaden hösten 2015. Gästerna kan njuta av de historiska takmålningarna, de rymliga eldstäderna och hisnande utsikt över Stockholm. Det spekulerades i att förre finansministern Anders Borg och hans flickvän Dominika Peczynski var köpare av 1600-talsgolvet när det gick ut på auktion 2015. Detta gjorde Steve Angello, en global musiksuperstjärna, och hans fru, Isabel Adrian, till tjänstemän. ägare.

Vi var på jakt efter en stor upptäckt och vi sökte aktivt upp det ovanliga; trots allt har jag en affinitet för offbeat. På kvällarna satt vi i sängen och surfade på fastigheter på nätet. Detta nya hem byggdes, och det gungade totalt. Isabel Adrian kommenterade förra året till Mama magazine om dess rika historia.

Mäklaren Sandra Rudeflod beskrev fastigheten som att den hade “takmålningar, skryt och vackra blyinfattade fönster” när den lades ut till försäljning hösten 2015, och lovordade bostadens “härliga utrymme med sina tre våningar” och “så uttrycksfulla” takmålningar, skryt och blyinfattade fönster.

Golvet var perfekt för ett hushåll fyllt med konstnärer. Detta är ett bra ställe att vara värd för sammankomster, och loftet på tredje våningen är perfekt för alla som behöver en privat arbetsyta eller studioutrymme. Sandra Rudeflod tyckte att det var perfekt för en stor familj användning av alla sovrum och garderobsutrymme.

Det fanns 8,5 sovrum och 235 kvadratmeter boyta i lägenheten då. Den har dock expanderat sedan Steve Angello och Isabel Adrian köpte den och vräkte de tidigare ägarna. Väggarna är krossade, och affären ryktas ha överförts. Större delen av 2016 ägnades åt renoveringen. De berömda föräldrarna har flyttat in med sina avkommor. Den nuvarande användbara ytan på golvet mäter nästan 400 kvadratmeter. Men broschyren säger att det är 303 kvadratmeter. Renoveringarna är toppmoderna. Bilder som Expressen publicerat idag visades inför 2015 års försäljning.

Steves mamma var den som gjorde alla bud

Steve Angello föddes i Solna, Sverige, men bor nu i Los Angeles, Kalifornien, USA. Familjen köpte en lägenhet i Stockholm och flyttade sedan dit från Los Angeles. Min mamma gjorde alla bud åt mig. Jag hade ingen aning om vem som bjöd, sa Steve Angello till Di Weekend våren 2016. Di Weekend fick frågan av Steve Angello om familjens tid i Stockholm när han träffade DJ:n.

Otroligt underbart! Jag trodde att barnen kanske var ledsna över att inte ha daglig pooltid, men de verkar trivas trots det dystra vädret. Han noterade också att de båda har blivit flytande svensktalande och fått många nya vänner. Familjens beslut att sälja “drömgolvet” är mystiskt.
Jag har en känsla av att de behöver en förändring. Tully Levy, Isabel Adrians assistent, säger att de ofta kollar eftersom de är så intresserade av bostäder och inredning. Men jag hade ingen aning om att Stockholmslägenheten är på gång. Wow, jag hade ingen aning.

Forbes uppskattade hans förmögenhet till omkring en miljard norska kronor 2014. Den viktigaste aspekten är hur mycket pengar du tjänar som medlem i Swedish House Mafia. Omfattningen av hans rikedom är okänd. När Di Weekend träffade honom för första gången i våras hade han inget bestämt svar. Även om han inte hade en miljard dollar på banken, sa han till tidningen, “det är klart att om du räknar ihop vad allt jag äger är värt, så hamnar du där.”

Steve Angellos rikedom.

Detta är en uppskattning av Steve Angellos framtida inkomster och lön. År som ingår i analysen är 2017–2018, 2019–2020, 2020–2021, 2021–2022 och 2022–2023. För att få en uppfattning om Steve Angellos årslön, se tabellen nedan. Den ovannämnda sorten är en uppskattning som härrör från offentlig sponsringsdata och andra internettillgängliga källor. Det är en sammanställning av information från alla Steve Angello-låtar i vårt bibliotek. Det här är en uppskattning av intäkter som vi har sammanställt, och den kanske är korrekt eller inte.

Efter att ha tillbringat flera år i Los Angeles bestämde sig Isabel Adrian och hennes man Steve Angello för att åka tillbaka österut. Eftersom Steve Angello är en känd DJ över hela världen, bosatte sig hans familj ursprungligen i USA. De flyttade till Sverige med sina två döttrar samma år (2016). De bosatte sig så småningom i en lägenhet i en stenbyggnad från 1600-talet på Slussen i Stockholm, vilket var perfekt för dem.

Efter att ha lämnat sin herrgård i Hollywood fann paret att deras nya lägenhet var för liten, så de bestämde sig för att köpa ut några av sina grannar. Kolla in den fantastiska herrgården som ägs av Isabelle Adrian och Steve Angello. Det har skett många förändringar sedan förvärvet. Isabel och Steve, milt uttryckt, har investerat en betydande mängd tid och pengar för att hitta det perfekta boendet. Isabel stoltserar med sin tjusiga dyna i en helt ny “Klarna tittar förbi”-video. Efter att ha passerat genom dubbeldörrar som är cirka tre meter höga, befinner du dig i en rymlig hall.

Steve Angello Förmögenhet
Steve Angello Förmögenhet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!