Stina Blackstenius Partner

Stina Blackstenius Partner
Stina Blackstenius Partner

Stina Blackstenius Partner – Forwarden Stina Blackstenius för BK Häcken i Sveriges Damallsvenskan för BK Häcken. Hon spelar fotboll för det svenska landslaget. Ett lag från Blacktenius och Linköping triumferade vid SM 2016. Hennes OS-silvermedalj 2016 kom efter att hon gjorde sin debut 2015 för Sveriges A-landslag. Stina har 16 matcher av erfarenhet med det svenska U17-landslaget. Blacktenius dök först upp på den internationella scenen vid EM 2017 efter att ha nominerats till svenska A-landslaget den 27 oktober 2015.

Stina är en fenomenal fotbollsspelare som har rekordet för flest gjorda mål i EM-spel på U19-nivå. Hennes “hemmaklubb” är Vadstena GIF, där hon har spelat sedan hon var sex år 2002. Stina utsågs även till Årets flickspelare 2002 i Östergötland. Dejtar svenske fotbollsspelaren Philip Hman Stina Blackstenius? Stina Blackstenius avslöjade sin pojkvän, Philip Hman, i ett Instagram-inlägg med en hjärtöga-emoji. Men Philip Hman, hennes partner, är ett fullständigt mysterium på nätet. Stina har dessutom aldrig varit öppen för sina personliga relationer till press eller allmänhet. Det verkar som om hon försöker skydda sin pojkvän från offentlig granskning.

Lär dig mer om Stina Blackstenius släktträd!

Stinas föräldrar, Magnus Blackstenius och Lena Wiberg, är båda medlemmar i hennes familj. Hennes syskon är Oscar Blackstenius och Nina Koppang. I det svenska U-17-landslaget ingår även Nina. Stina Blackstenius är en ung kvinna på 25 år. Den 5 februari 1996 trädde Emma Stina Blackstenius in i världen i Vadstena, Sverige. Före 2013 tävlade Blackstenius i handbollssporten. På samma sätt gick hon på Kungshogaskolan i Mjölby för att studera ekonomi. Stina flyttade till Linköping mitt på vintern 2015/2016.

Resultat och tillgångar för Stina Blackstenius

Stina Blacktenius tjänar en årlig inkomst på $100 000 som professionell fotbollsspelare. På spelarsidan står det att Stina får $200 varje spel. Även om Blackstenius inte har kommit till rätta med sin rikedom, tros hon vara värd allt från 1 miljon dollar till 5 miljoner dollar. Stina har dock alltid varit förtegen om sin ekonomi.

Därför är det utmanande att fastställa hennes inkomst och förmögenhet med någon grad av noggrannhet. Stina Blackstenius föddes i Vadstena, Sverige, 1996. Magnus Blackstenius och Lena Wiberg är hennes föräldrar. Hennes storebror är professionell basebollspelare, medan hennes yngre halvsyster spelar handboll på högsta nivå.

Stinas ungdom var också mycket centrerad kring handbollssporten. Hon var handbollsspelare fram till 2013; efter det skiftade hennes fokus till fotboll. 2002, när hon bara var sex år gammal, började hon spela fotboll. Sedan gav hon Vadstena GIF en föreställning. Stina Blackstenius föräldrar splittrades när hon var ung. Stina och hennes storebror växte upp med sin pappa kvar i hemmet de hade delat. Stina spelade ofta på en fotbollsplan i anslutning till idrottsanläggningen som vände mot hennes hem.

Stina Blackstenius Partner

Sedan Stinas pappa Magnus valt att vara kvar i Vadstena har hon kunnat fortsätta spela för laget och förbättra sig som spelare. Stinas gymnasieår var ganska hektiska. När hon började sin karriär som professionell fotbollsspelare i Allsvenskan pendlade hon från hemmet i Vadstena till sin skola i Mjölby.

Hon var bara 16 när allt detta hände, och det påverkade hennes psyke allvarligt. Stina berättar att hon och hennes familj kände sig tvungna att tala ut om situationen i en intervju. Hon fick då hjälp av skolan och klubben, där hon var tvungen att lägga om studieschemat, och hennes liv började kännas mer balanserat, även om hon fortfarande var mycket pressad.

FAMILJ OCH MAKA TILL STINA BLACKSTENIUS

Stina är yngst av tre; hennes föräldrar och två äldre syskon lever också. Jag har en äldre helbror och en yngre halvsyster. Nina Koppang, hennes halvsyster, är också professionell idrottare, men för henne är det handboll. Nina Koppang är en svensk handbollsspelare för IK Sävehof i Elitserien. De heter Lena Wiberg och Magnus Blackstenius och är föräldrar till Nina Koppang. Magnus Blackstenius, Stinas biologiska pappa. Det har inte funnits mycket tid för tjejerna att umgås de senaste åren på grund av hur mycket tid de har lagt ner på sina respektive sporter.

Trots detta behåller halvsyskonen kontakten och stöttar varandra genom goda och dåliga tider. När Nina utvecklade blodproppar i båda lungorna, vilket i slutändan hotade hennes hjärta, blev systrarnas starka band uppenbart. Stina har varit stöttande och förstående medan Nina varit sjuk och inte kunnat arbeta. De tillbringade mycket tid i telefon tillsammans medan hon återhämtade sig. Och naturligtvis saknar Nina inte ett enda spel som hennes syster, Stina Blackstenius, spelar.

Pappa Magnus har varit vår största förespråkaree från början. På förfrågan av Expressen, “Vem har varit din största supporter i din fotbollskarriär?” Stina döpte sin pappa, Magnus, som det tydliga svaret. Stödet från pappa Magnus har varit avgörande för hennes framgång. Sedan hon var liten har han hejat på henne vid varje match och studerat hennes varje rörelse. Magnus har alltid följt Stinas karriär, även när han spelade för lag i andra länder; när det inte var möjligt såg han varje match live på tv.

STINA BLACKSTENIUS KROSS

Philip Hman är namnet på Stina Blackstenius älskare. Philip och Stina har dejtat ett tag och har bestämt sig för att spendera sin tid tillsammans som ett gift par genom att flytta ihop. För att visa sitt stöd för sin partner går Stina Blackstenius pojkvän ofta på hennes matcher. Stina Blackstenius pojkvän gör också enstaka Instagram-framträdanden och de två tycker helt klart om att umgås. Philip Hman sitter i Stina Blackstenius AB:s styrelse.

EN KARRIÄR I KLUBBEN FÖR STINA BLACKSTENIUS

Stina Blackstenius har varit medlem i Vadstena GIF sedan hon var 6 år. Under vistelsen där hedrades hon som Stergötlands Årets Kvinnliga Spelare. Hon dominerade också skytteligan och gjorde 38 mål på bara 17 matcher för att vinna mästerskapet. Hon kom till Damallsvenskan efter att ha skrivit på ett treårskontrakt med Linköping FC 2013. Debutsäsongen med Linköping FC i Damallsvenskan gjorde att hon gjorde åtta mål och tre assist på 20 matcher.

Stina värvades om av Linköping FC för ytterligare tre år 2014. Hon debuterade för laget i Svenska Cupen vid den här tiden. Där gjorde hon flera mål och hennes lag, Linköping FC, vann Svenska Cupen 2014 med en 2-1-seger över Kristianstad DFF. Året därpå tog Linköping även hem Svenska Cupen. Stina kastades också in i den obekanta miljön av en Champions League-debut.

STINA BLIR EN INTERNATIONELL FAVORITT

Hon stannade i Linköping FC och spelade för dem under efterföljande säsonger. Det vill säga fram till slutet av 2016, då hon offentliggjorde sitt beslut att inte skriva på en kontraktsförlängning med laget. Det var mycket surr om Stina på den tiden. Verkliga kraftpaket som Paris Saint-Germain, Bayern München och Chelsea Football Club har alla uttryckt intresse. Stina tackade dock nej till alla erbjudanden och skrev istället på med Montpellier HSC i Women’s Division 1 för att spela fotboll. Hon kom till laget efter att ha skrivit på ett kontrakt med dem för de kommande 2,5 åren.

Stina Blackstenius gjorde sin franska ligadebut den 14 februari 2017, bara några månader efter att ha skrivit på med klubben. Hon gjorde också det matchvinnande målet i den 88:e minuten av öppningsmatchen, en 2-1-seger över Paris Saint-Germain (PSG). Hon avslutade säsongen med ett antal mål. Hon gjorde sju mål på 11 matcher, inklusive ett hattrick. En enastående insats, milt sagt.

STINA BLACKSTENIUS GÅR TILL SVERIGE OCH LINKPING

Efter att ha tillbringat de senaste 2,5 åren i Frankrike har Stina bestämt sig för att återvända till Linköping FC inför säsongen 2019. Den här gången satsade hon på en längre tvåårsperiod i klubben, men efter bara ett år inledde Linköping förhandlingar om att sälja Blackstenius till seriekonkurrenten Kopparbergs/Göteborg FC, för närvarande känd som BK Häcken FF.

Svenska fotbollförbundets skiljenämnd fick tillstånd att ingripa mellan lagen och affären slutfördes som ett resultat. Under sina tre år i BK Häcken FF vann Stina Blackstenius Svenska Cupen, slutade tvåa i Damallsvenskan, och tävlade i Champions League. Hon vann inte bara alla ovan nämnda utmärkelser, utan hon vann också många individuella troféer, som Årets forward och seriens mest värdefulla spelare. Också 2021 nominerades hon till den prestigefyllda Ballon d’Or, som hon slutligen placerade sig på trettonde plats för. Stina kommer att ansluta till Arsenal WFC i januari 2022.

Stina Blackstenius Partner
Stina Blackstenius Partner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!