Stina Blackstenius Pojkvän

Stina Blackstenius Pojkvän
Stina Blackstenius Pojkvän

Stina Blackstenius Pojkvän – År 1996 föddes Stina Blackstenius i Vadstena. Familjen Blackstenius Magnus och Lena Wiberg fick en dotter. Hennes yngre halvsyster är också professionell handbollsspelare, och hon har en äldre bror också. Handbollen var en stor tyngdpunkt även för Stinas barndom. Egentligen var hon handbollsspelare ända fram till 2013, då hennes passion för fotboll började dominera hennes liv.

2002, när hon bara var sex år gammal, började hon spela fotboll. Vadstena GIF var hennes nästa anhalt.
Stina Blackstenius föräldrar splittrades när hon var liten. Ändå var Stina och hennes äldre brors barndomshem fortfarande upptaget av deras pappa. Stina brukade ofta tillbringa tid i idrottsanläggningen mittemot huset, som hade en tillhörande fotbollsplan.

Stina kunde fortsätta spela för klubben och förbättra sitt spel sedan hennes pappa Magnus valde att stanna kvar i Vadstena. Det hände mycket under Stinas gymnasietid. Hon började spela fotboll i högsta ligan, Allsvenskan, medan hon bodde i Vadstena och gick i skolan i Mjölby. Hennes mentala hälsa fick ett slag eftersom allt detta inträffade när hon bara var sexton år gammal. Det klarade hon inte alls av. Hennes vårsäsong med Arsenal, hennes klubblag, var helt sensationell.

Nu går 27-åriga Stina Blackstenius, en av Sveriges spetstalanger, in i VM med en frisk dos självförtroende. Hon har hittat kärleken igen, vilket är en av de dolda sanningarna. Enligt Blackstenius tror han att det har påverkat hans prestation på planen. Anfallssensationen Stina Blackstenius hade det tufft med Arsenal i höstas; hon gjorde inte mål och erkänner att det var tufft.

Blackstenius förmögenhet förändrades under våren och han anländer nu till Nya Zeeland full av självförtroende i väntan på VM. Min skytteeffektivitet förbättrades från i höstas, då den inte var särskilt bra. Enligt Blackstenius, som också delar en annan anledning till sitt nuvarande välbefinnande, fick hon mycket speltid och framför allt uppträdde med mer självförtroende och tro på sig själv och sin spelstil.

Stina Blackstenius Pojkvän

Erik Sundvall är hennes nya älskare, och de har dejtat ett tag. Jag har det jättekul. Han tittar på fotboll med stort intresse men deltar inte i den personligen. Som Blackstenius uttrycker det är det härligt när man kan njuta av varandras sällskap utan att det blir unket. Medan Erik Sundvall var i Göteborg på ett landslagsförläger i början av juli var han där för att heja på sin flickvän innan de åkte till Nya Zeeland och VM.

Att ha hans stöd är mycket meningsfullt. Blackstenius uttrycker sin enorma glädje över det. Ingen vet ännu om Stina Blackstenius pojkvän kommer att vara på VM med henne. Det ska bli intressant att se om han dyker upp här. Det kommer att bli utmanande under gruppspelet, så vi får se om det är möjligt senare.

Det finns en viss osäkerhet kring flyg och städerna där vi skulle spela om det händer. Att ta sig dit är inte direkt en picknick. Utan en skugga av tvivel har Stina Blackstenius kärlekslycka också påverkat hennes fotbollsspel. Här har jag hittat något väldigt tillfredsställande, och jag är en person som är väldigt beroende av mitt liv utanför fotbollen.

Utanför fotbollen har jag varit riktigt nöjd, och jag tror att det har hjälpt mig att prestera bättre när jag spelar. Får livet dig att må bra i allmänhet? I så fall översätts det, enligt min mening, till livet på fotbollsplanen. Så, jag börjar undra om det hade något att göra med att det vänder på våren.

“Det var vändpunkten”

Stina Blackstenius går in i mästerskapet med en stark självkänsla när Sverige tar sig an Sydafrika i VM-premiären den 23 juli. Detta är något hon bär med sig från Arsenals comeback. Vi slog Chelsea i Continental Cup-finalen, och jag tror att det var en vändpunkt. Enligt Blackstenius var det avgörande att tränaren Jonas Eidevall hade tilltro till henne även i höstas och att laget kunde vinna matchen och mästerskapet är ett bevis på det.

Värdet av att behålla tron inför motgångar är högt. Svenskarna är förberedda för VM-semifinalmatch. Stina Blackstenius älskare Erik Sundvall har flugit halvvägs över jordklotet för att finnas där för henne, och han kunde inte ha kommit vid en bättre tidpunkt.

Blackstenius säger att det betyder mycket

Under deras kvartsfinalmatch mot Sverige på Eden Park i Auckland var Japans fanskara märkbart större än Sveriges. Under hela tävlingen var de japanska fansens vrål öronbedövande. Ändå var Stina Blackstenius en svensk spelare som fortsatte att få ytterligare stöd. Erik Sundvall, som just nu träffar någon annan, har flugit halvvägs över jordklotet för att vara med i kvartsfinalen.

Den 27-åriga attackerande stjärnan berättade tidigare i somras att hon hade hittat kärleken. Det ska bli intressant att se om han dyker upp här. Det kommer att bli utmanande under gruppspelet, så vi får se om det är möjligt senare. Det finns en viss osäkerhet kring flyg och städerna där vi skulle spela om det händer. Blackstenius påpekade då att det inte var en lätt plats att nå.

“Känns helt sjukt,” sa Ilestedt

På Eden Park i Auckland gjorde ändå Erik Sundvall ett framträdande precis innan kvartsfinalen. Att ha honom där på läktaren är en enorm hjälp, säger Blackstenius samtidigt som han hyllar den svenska kontingenten i Nya Zeeland. En del av njutningen kommer från att observera de andra supportrarna på läktaren och då och då få syn på svenska tröjor. Det måste betyda mycket för dig eftersom du verkar riktigt nöjd med det.

Under hela mästerskapet har Rainer Müller, som dejtar Amanda Ilestedt, varit på plats. Han har varit här hela tiden, och det känns fantastiskt. Hon förklarar att det verkar helt galet att kunna berätta för honom om det. Under deras kvartsfinalmatch mot Sverige på Eden Park i Auckland var Japans fanskara märkbart större än Sveriges. Under hela tävlingen var de japanska fansens vrål öronbedövande. Ändå var Stina Blackstenius en svensk spelare som fortsatte att få ytterligare stöd.

Erik Sundvall, som just nu träffar någon annan, har flugit halvvägs över jordklotet för att vara med i kvartsfinalen. Den 27-åriga attackerande stjärnan berättade tidigare i somras att hon hade hittat kärleken. Jag är osäker på hans närvaro; vi får vänta och se. Det kommer att bli utmanande under gruppspelet, så vi får se om det är möjligt senare. Det finns en viss osäkerhet kring flyg och städerna där vi skulle spela om det händer. Blackstenius påpekade då att det inte var en lätt plats att nå.

“Känns helt sjukt,” sa Ilestedt

På Eden Park i Auckland gjorde ändå Erik Sundvall ett framträdande precis innan kvartsfinalen. Att ha honom där på läktaren är en enorm hjälp, säger Blackstenius samtidigt som han hyllar den svenska kontingenten i Nya Zeeland. En del av njutningen kommer från att observera de andra supportrarna på läktaren och då och då få syn på svenska tröjor. Det måste betyda mycket för dig eftersom du verkar riktigt nöjd med det.

Under hela mästerskapet har Rainer Müller, som dejtar Amanda Ilestedt, varit på plats. Han har varit här hela tiden, och det känns fantastiskt. Hon förklarar att det verkar helt galet att kunna berätta för honom om det. Allt eftersom VM har fortskridit har vissa spelare haft familjemedlemmar långt borta. Allt eftersom turneringen har fortskridit har några tävlande haft familjemedlemmar närvarande för att heja fram dem.

Stina Blackstenius tror att det betyder mycket att ha honom på läktaren. Nästan fem veckor har gått sedan VM-laget lämnade planeten. Det kan vara utmanande att hitta tid att prata med nära och kära på grund av den tio timmar långa tidsskillnaden mellan Sverige och Nya Zeeland och alla andras skyldigheter.

Peter Gerhardsson, förbundskapten, tog upp ämnet på presskonferensen inför 2-1 kvartsfinalsegern mot Japan. Gerhardsson har en son som heter Casper och är tio år gammal. Jag vill att du ska återvända hem, men jag önskar också att du är kvar, sa han helt enkelt. Det är sådana känslor som du har svårt att hantera. En hemlängtan kan slå till då och då. Men du löser det till slut. Gerhardsson spekulerade i att det kanske bara är en liten erfarenhet; han har vuxit lite, och vi kommunicerar fortfarande på FaceTime.

“Att dela detta känns bra”

Närvaron av nära och kära har ändå observerats av vissa idrottare under tävlingen. Amanda Ilestedt tog med sin pojkvän Rainer till Hanna Bennisons fest, och Hanna Bennisons föräldrar var också där.
Ilestedt säger att det är trevligt att kunna dela detta med sin partner, som har varit vid hans sida hela tiden.

Några nära och kära har gjort överraskningsframträdanden, som Stina Blackstenius pojkvän Erik som dök upp inför VM-kvartsfinalen. Att ha honom på läktaren är en stor sak, och det är mycket roligare att se andra fans här. Här och var kan du hitta ett par Sverigeskjortor. Hon säger att det är underbart att ha dem här och att resan utan tvekan kommer att bli trevlig.

Det finns ett antal riktigt bra kvinnliga fotbollsspelare i Sverige. Stina Blackstenius är en av dessa; hon är mycket aktiv för sitt lands landslag och har också ingått ett avtal med Arsenal WFC, som allmänt anses vara världens största klubb. Vi hoppas att den här artikeln ger en mer djupgående titt på Stina och hennes många prestationer.

Dessutom kommer vi att förse dig med ytterligare information om tjejen bakom fotbollen, inklusive, men inte begränsat till, Stina Blackstenius uppväxt, pojkvän och mer. Vidare kommer vi att avslöja Stina Blackstenius ersättning och gå djupare in i saken. Okej, låt oss börja med fakta.

Stina Blackstenius Pojkvän
Stina Blackstenius Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!