Thomas Stenström Föräldrar

Thomas Stenström Föräldrar
Thomas Stenström Föräldrar

Thomas Stenström Föräldrar – Thomas Stenström är en svensk musiker och singer/songwriter som föddes den 19 januari 1988 i Uddevalla församling, Göteborgs och Bohus län. Stenström var född i Uddevalla, Sverige. Låten “Detsamma” från hans debutalbum “Nt annat, nn antanstans” blev populär efter att den släpptes 2012. Saker och ting tog fart avsevärt två år senare, med släppet av 2014 års album Fulkultur och dess tillhörande hit Sl mig härt i sgen, som har sedan dess samlat nästan 56 miljoner streams på Spotify.

Låten nominerades till både årets bästa låt på P3 Gold Awards och Grammy Awards. Även på samma gala sjöng Stenström låten live, denna gång med fullt band. Efter att ha hört låten i Sveriges Radio P4 fick granskningsnämnden besked. Du ” behöver inte uppmana till mer våld på en rikstäckande radiokanal”, hävdade klagomålet, vilket antydde att låten var respektlös mot offer för övergrepp.

Stenströms tredje album, producerat av Björn Yttling och släppt 2017, kom efter ett längre uppehåll. Det här är inte mitt country presenterar hans samarbete med Silvana Imam. Uddevalla Dreamer är en utökad pjäs av Stenström, släppt 2019. Några månader senare släppte han Dreamer, hans fjärde studioalbum, som han bland annat arbetade med producenten Jens Resch på.

Ser du månen där du är ikväll? är titeln på Stenströms cover på den traditionella skotska nyårslåten Auld Lang Syne, som han släppte i december 2020. (Tillsammans igen) med nyskriven svensk text. Låten, som ursprungligen komponerades som temasången för Cancerfondens årliga julfilm, fortsatte med betydande kommersiella framgångar under de följande månaderna, och nådde som nummer tre på den svenska singellistan.

Spring baby spring var Stenströms sjätte studioalbum, som kom ut samma år (2021). Samma års höst hade han ett framträdande på Så mycket bättre för den tolfte säsongen, där han sjöng enastående tolkningar av Sweet Jackie av Sugarplum Fairy och I Miss You Less and Less av Melissa Horn.

Thomas Stenström Föräldrar

Trots att han är från en liten by har han lyckats ta sig in i den övre delen av Stockholms musikliv. Thomas Stenström, konstnär, har gjort det till sin mission i livet att till varje pris fly från sin oro. Det är inte nödvändigt för lycka. Nu vet jag hur jag kom hem från Grammis! sa Thomas Stenström när han hälsade undertecknad och hans presskontakt Mikaela välkommen in i sin studio på Hornstull.

Den senare är den han konsulterar först. Efter den fuktiga onsdagskvällen är det först nu, fredag morgon, som han lyckats hitta någon som kan svara på frågan. Hans följeslagare, som trodde att det var dags för Thomas att åka hem, satte honom skickligt i en taxi när han insåg att Thomas inte hade druckit på veckorna fram till Grammisgalan.

Även om galan förlorade pengar verkar han vara oberörd över det. Han fick flera nomineringar, som han har gjort tidigare, men han påpekar att hans artistkollega Jonathan Johansson, som vann “Årets författare”, fick betydligt fler nomineringar totalt sett. Kanske kommer hans tid. Eller inte. Han har äntligen nått en punkt i sin karriär där hans ansträngningar bär frukt.

En Grammisstatyett handlar mer om att “ticka av något”, resonerar han. Hans arbetsyta är dekorerad med artefakter av hans prestationer. Dagen efter galan fick han ännu en inramad guldskiva för sitt album Spring baby spring, vilket gör det till fjärde gången han uppnår denna bedrift. Globen var fullsatt inför sitt framträdande förra året, och han har haft en lika hektisk vår 2023.

Han har precis avslutat inspelningen av albumet som kommer ut i oktober, och dess senaste låt, “Breathe in, breathe out”, har spelats på radio mycket sedan den släpptes i slutet av april. Dessutom planeras en sommarturné som drar igång i Stockholm i slutet av juni och avslutas i Göteborg i början av september. Men om du frågar någon annan, hävdar han, tycker de alla att mitt schema är fullständigt motbjudande.

Han pirrar hela tiden med något, oavsett om det är snusdosan han snurrar mellan tumme och pekfinger, pianotangenterna han plockar, vickar i sätet eller gitarren han spelar medan vi samtalar. Musik har alltid varit ett sätt för människor att frigöra uppdämd energi och stress eller andra negativa känslor. Musik och fotboll. Hans personliga mantra är “kör tills du inte känner någonting.”

Han skrattar när han erkänner: “Det är inte vackert, men det är sant.” Ett vanligt råd är att ta itu med dina problem direkt. Även om jag inte kan säga säkert om det är korrekt, tror jag att det är effektivt. Han led av ångestepisoder och “ett jäkla tempo” i flera år innan han bestämde sig för att prova terapi. Han beskriver sitt beteende som självmedicinerande i snabb takt, där alkohol ibland användes för att öka hastigheten.

Men i slutändan var det inte till hans fördel att undersöka det förflutna. Han vill hellre fortsätta springa. För att lägga sten på skada krossade han foten på fyra ställen när han hoppade avThomas Stenström Föräldrar. Snyft ut ditt hjärta. Kom på fötter igen, såg resten av konserten och åkte till stan. I två månader var jag hjälplös. Panik uppstod. Det känns fantastiskt att komma igång med löpningen igen. Att träna hjälper mig att bevara mitt förstånd.

Han vill helst inte diskutera de specifika orsakerna till sin oro, men han kommer att säga att han tvingades att mogna snabbt under sin tonårstid. Han är inte intresserad av att ta med andra människor i det eller diskutera sitt personliga liv. Han menar att andra framstående personer idag lägger ner överdrivet mycket tid på det.

Thomas Stenström uppmärksammades för första gången för snart tio år sedan, när hans breakout-låt, “Sl mig hart i sgen”, blev en omedelbar sommarknäck och var också föremål för en formell anmälan mot Sveriges Radio av en lyssnare som gjorde anspråk på låten. uppviglade till våld. En gång antog en medlem av publiken detta för en inbjudan och slog honom i ansiktet när han stod på scenen.

Vissa har sett detta som att han aktivt söker konflikter. Thomas Stenström hoppas kunna lägga till lite subtilitet där. Istället handlar det om hur han aldrig backar från en debatt och alltid har något att säga. Något han hade burit från det gamla landet. Min mamma har alltid varit en att säga till när hon tycker att något är fel. Följaktligen delar jag denna uppfattning. Så, betonar han, han försöker inte framställa sig själv som en “vardagshjälte” och tillägger: “Då säger jag inte att jag har rätt i allt.”

Kanske hade han en olycklig historia av att hamna i problem under klibbiga omständigheter. Som när han inte tittade åt sidan i tid och fick en flaska i ansiktet och lämnade ett ärr som aldrig kommer att försvinna. Han tillägger dock att han växte upp i Uddevalla, där barbråk var vardag. Jag är den värsta duvan som finns om du jämför mig med mina kompisar. Men om det visar sig vara en kamp tror jag inte att det är så illa. Jag har upplevt glädjen i ett nytt snitt.

Thomas Stenström har släppt en mängd hitsinglar, varav många har blivit fanfavoriter. Med släppet av “Don’t touch my friend” 2017 fick han äntligen framgång. Karl Thomas Stenström är en svensk singer-songwriter som föddes i januari 1988 i Uddevalla församling, Göteborgs och Bohus län.

Barndom?

Stenström växte upp i Uddevalla. Hans föräldrar, en snickare och en sjuksköterska, är “bra förebilder”, enligt honom.

Första inspelningen?

Hans 2012 album Not annat, nn antanstans innehöll hitsingeln “Detsamma”, som han också gav ut. Saker och ting ökade markant två år senare, med släppet av 2014 års album Fulkultur och dess tillhörande hit Sl mig härt i sgen, som sedan dess har samlat nästan 56 miljoner streams på Spotify. Efter att ha hört låten i Sveriges Radio P4 klagade en ur allmänheten till granskningsnämnden.

Du “[…] behöver inte uppmana till mer våld på en rikstäckande radiokanal”, hävdade klagomålet, vilket antydde att låten var respektlös mot offer för övergrepp. Efter ett uppehåll på flera år släppte Stenström 2017 sitt tredje album Rör inte min kompis, på låten Det här är inte mitt land samarbetar han med Silvana Imam.

2020?

Ser du månen där du är ikväll? är titeln på Stenströms cover på den traditionella skotska nyårslåten Auld Lang Syne, som han släppte i december 2020. (Tillsammans igen) med nyskriven svensk text. Låten nådde en topp på #3 på den svenska singellistan efter att ha släppts som tema för Cancerfondens årliga julfilm och blev avsevärd popularitet under de följande månaderna.

2021?

Efter det släppte han Spring baby spring, hans femte studioalbum. Hans berömda tolkningar av “Sugarplum Fairy’s Sweet Jackie” och “I miss you less and less” av Melissa Horn var med i den tolfte säsongen av Så mycket bättre, som sändes samma höst.

Thomas Stenström Föräldrar
Thomas Stenström Föräldrar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!