Tilda Vodusek Pappa

Tilda Vodusek Pappa
Tilda Vodusek Pappa

Tilda Vodusek Pappa – Tildas pappas sjukdomsdiagnos fick henne att förlora både sig själv och sin passion för musik. En av de sista sakerna han nämnde för henne var att han tyckte att hon borde prova på American Idol. Tilda säger: “Han skulle ha varit väldigt stolt, det vet jag att han är.” när hon står inför Idol-domarna och tillkännager sin kandidatur.

I onsdagens avsnitt av Idol är en av de tävlande 17-åriga Tilda Vodusek från Ume. Hon har älskat musik så länge hon kan minnas, och hon lärde sig att uppskatta den av sin pappa. Så småningom började jag till och med spela en rosa gitarr som min pappa hade köpt till mig och sjunga med honom. Tilda säger i en scen, “Jag, pappa och hans sånger.”

Men efter att hennes pappa fick diagnosen cancer tappade hon allt intresse för musik. Pappa blev sjuk. När han fick diagnosen cancer tappade jag i stort sett bort mig själv i musik och min egen sorg. Hon förklarar att han bad henne att sjunga för honom hemma hos honom, men hon avböjde. För två år sedan, berättar hon, gick hennes pappa bort.

“Hon är tillbaka starkare än någonsin”

Ellinor Springstrike, Tildas mamma, är där för att titta på sin dotters audition och konstaterar att hennes dotter äntligen har hittat tillbaka till sig själv och till musiken. Resenären har anlänt. Hennes fars död kom plötsligt, inom några korta månader. Eftersom hon inte hade något att förlora gav hon upp att sjunga. Tilda kändes inte igen.

Jag uppskattar känslan, men hon är tillbaka, och bättre än någonsin, säger Ellinor. Efter att ha fått reda på att hennes pappa hade bett henne att ansöka om föreställningen strax innan han dog, häpnar Tilda juryn med sitt framträdande. Min pappas stöd och uppmuntran är något jag aldrig glömmer. Enligt Tilda var en av hans sista kommentarer att hon borde prova på American Idol. Jag är säker på att han är otroligt stolt över oss även idag.

Tilda Vodusek Pappa

Säsongen av American Idol har återigen avslutats på en fredagskväll. Varje artist valde en låt som ursprungligen framfördes av en före detta Idol-kandidat i linje med kvällens “idoler genom tiderna”-tema. Kvällens avsnitt inkluderade elimineringen av 27-åriga Aus Ayob, som sjöng “Tattoo” av Loreen.

Tilda the Idol snyftar efter en dramatisk föreställning

Tilda Vodusek, 18, var den enda som inte behövde gå och hon fick stående ovationer som ett resultat. Hennes pappa, som dog i cancer för två år sedan, var inspirationen till hennes val av Robin Stjernberg-låten You. En känslomässig föreställning som inte lämnade någon oberörd. När natten är över och Hänt ser Tilda är hon fortfarande känslosam men på gott humör.

Att få möjligheten att sjunga den för honom var en stor välsignelse för mig. Jag håller tummarna för att han fortfarande lever och lyssnar någonstans. När Tilda tillägger: “Jag är glad att han har funnits där för oss hela tiden”, menar hon det. Hon hävdade att låtens text var den främsta anledningen till att hon valde den. Innan mamma läste meningen och bröt ihop i tårar hade jag ingen aning om vad den betydde. Sedan räckte hon mig en mikrofon och instruerade mig att uppträda.

Idol-Tilda skakades av Pär Lernström innan hennes framträdande

Med tanke på att programledaren, 43-årige Pär Lernström, också nämnde Tildas pappa precis innan hon började uppträda kan hennes framgång framstå som ännu mer anmärkningsvärd. Jag var faktiskt livrädd. Det kom till den punkten att jag bara sa “nej, nu tänker jag inte tänka på det här.” Det var några vingliga stunder med sång och allt. Men det gick bra, och jag grät inte på scenen.

När varje jury uttryckte hur glada de skulle ha varit av pappa om han kunde ha varit närvarande började tårarna rinna. Väldigt trevligt. Allt. Tilda besökte Idol efter att ha hört talas om honom från sin döda hundfar. Efter att ha fått veta att hennes far hade cancer, sökte Tilda tröst i musik och introspektion. Innan han avslutade deras förhållande sa han till henne att hon borde provspela för American Idol. Tilda säger om sin pappa innan hon uppträder för Idol-domarna: “Jag vet att han är så stolt.”

Tilda Vodusek, en sjuttonåring från Ume, är en av kvällens Idol-tävlande. Hon minns musik som en del av hennes liv från en ung ålder, eftersom det var en passion hon delade med sin far. Min pappa kostade på en rosa gitarr så att vi kunde ha musikträffar hemma. Efter att ha fått veta att hennes pappa hade cancer började hon tala högre.

Pappa kände sig helt hopplös. Nyheten om hans cancerdiagnos fick mig att sluta lyssna på musik och dra mig känslomässigt tillbaka. Hemma hos honom bad han henne att sjunga för honom, men hon avböjde. Två år hade gått sedan hennes fars död, enligt hennes berättelse. Tildas mamma, Ellinor Springstrike, dyker upp för att visa sitt stöd och försäkra domarna om att hennes dotter har hittat tillbaka till sig själv och musiken.

Hon har börjat sin resa just nu. För några månader sedan gick hans pappa upp och gick. Hons sång tog slut när hon lade ner sin tapp. Det hade skett ett stort skifte i Tilda. Jag är på kanten hela tiden, ändå säger Ellinor att hon är starkare än någonsin. Innan Tilda går ut på scenen och bedövar domarna med sin röste, vi får veta att hennes pappa lockade henne att söka till programmet strax innan han gick.

Jag är alltid intresserad av att höra min pappas tankar eftersom han uppfostrade mig. Enligt rapporter var ett av hans sista ord till Tilda en önskan att hon skulle provspela för American Idol. Han borde vara väldigt stolt över dig, och det tvivlar jag inte på att han är. Tildas pappa uppmuntrade henne innan han dog i cancer, “Du borde prova på American Idol.

Tilda Voduseks mamma och hon har kommit närmare på grund av sin ömsesidiga kärlek till musik sedan Tildas pappa gick bort i cancer för två år sedan. När han gick stängde hon av stereon och började knacka med foten. När hon går in i juryrummet erkänner hon att en av de sista sakerna han sa till henne var att han hoppades att hon skulle prova på “American Idol”.

Framgången med Yttersjös egen sångsensation Tilda på Idol har varit en “helt overklig känsla” för henne. Framgången med Yttersjös egen sångsensation Tilda på Idol har varit en “helt overklig känsla” för henne. Idol-Tilda bryter ihop i brevlådan under trappan. Idol-Tildas framträdande på torsdagskvällens final gjorde många mållösa.

Hon öppnar för Hänt om resultatet och juryns kommentarer efter deras möte. Säsongsfinalen av Idol sänds återigen en torsdagskväll. Eftersom “idoler genom tiderna” var temat, var varje deltagare tvungen att framföra en cover av en låt som gjorts känd av en före detta “idol”. Den här kvällen fick 27-åriga Aus Ayob, som tävlade på Tattoo of Loreen-banan, dra sig ur på grund av en skada.

Harpor av Tilda the Idol, på jakt efter dystra låtar

Trots att hon fick stående ovationer bestämde sig 18-åriga Tilda Vodusek för att stanna. Innan hennes pappa gick bort i cancer för två år sedan sjöng hon till honom “Du” av Robin Stjernberg. En slutsats som besvarar alla frågor. Tilda känner sig ledsen över att natten är över, men hon är lättad över att se Hänt igen.

Det gav mig en enorm, magnifik glädje att sjunga den för honom. Att han fortfarande lever och ens kan höra detta är det enda jag kan hoppas på. Hennes linjeval visade på hennes anti-sms-bias. Innan jag kunde förstå det läste min mamma det för mig. När jag vägrade drog hon fram en mikrofon och insisterade på att jag skulle sjunga.

Pär Lernström tvivlade på Idol-Tilda inför släppet. Att Tildas 43-årige programledare Pär Lernström väckte sin pappa precis innan föreställningen började gör att han ser mycket mer imponerande ut. I sanning var jag ett nervvrak. Det kom en tid då jag sa till mig själv: “Nej, nu tänker jag inte tänka på det här.” Det var en orolig känsla i luften som började runt lunchtid. Men det var ingen hicka, och jag behöll mitt lugn på scenen.

Istället började rättegångarna efteråt, där varje jurymedlem övervägde hur det skulle ha varit att ha sina fäder där för att stödja dem. Det var en audition som gav Tilda hennes stora genombrott. Många unga blivande sångare tror att höstens idolresa är redo för rampljuset. Tilda Vodusek, boende i Umeområdet i Yttersjö, fick grönt ljus av domarnämnden på torsdagskvällen. Tilda har uppgett att hennes bortgångne far, som gick bort på grund av sjukdom, var en stor motivationskälla för henne.

För sitt arbete med sina elever att skapa innehåll på iMitten se nominerades alla lärare Erik Forssell, Anneli Andersson, Pernilla Nordlund, Sofia Johansson och Erik Jönsson till Guldäpples Heder-priset. Under sommaren 2018 sökte Dragon School upp en ny IT-lärare med syftet att de skulle vara lättillgängliga, inspirerande och krävande.

Det fanns helt enkelt inga tillgängliga hanar. Teknikexperten behövde inga instruktörer för att delta i några workshops eller möten. Alla beslut måste fattas med instruktörernas krav i åtanke. Samarbeten med IT-pedagogen växte sakta men stadigt och ledde så småningom till ännu fler partnerskap.

För att uppnå det målet har jag försökt öka antalet utmärkta läromedel som kan hittas på webben. Det här är en vgar om en vgar. De måste vilja det på egen hand, inte på grund av påtryckningar från mig som direktör eller någon annan i skolförvaltningen eller som arbetskamrat. Enligt Jennifer Hedström kommer motivationen inifrån.

Hon får råd av Niclas Lind, datalärare på Drakskolan:

Många lärare önskar att de hade tid att experimentera med nya tillvägagångssätt, men de kan inte. Elevernas akademiska prestationer och motivation förbättras när de inser att jag är där inte bara i klassrummet utan även i planeringsrummet. Från och med maj 2020 har Dragon Schools elever och lärare tillgång till iMitten.se, ett onlinebibliotek. Systemets primära mål är att ge genuina mottagare tillgång till utbildning av hög kvalitet.

FX Strand beseeches ‘Idol’-producenter

I “Idol”-domarpanelen ingår Cimberly Wanyonyi, en gymnasieskola. Förutom Kishti Tomita och Katia Mosally är säsongens “Idol”-domare Alexander Kronlund och Anders Bagge. På torsdag kväll, två 10-fyra tävlande ställde upp för att se vem som skulle gå vidare till nästa omgång. Spänningar och oro är vanliga under mästerskapsmatcher på en fredagskväll. Fredrik Strand fick igång saker och ting.

Även om det inte är min starka sida tycker Fredrik Strand att han har “fantastisk potential” som sångare i programmet. Tjugofem personer tävlade i den första torsdagsfinalen någonsin som sänts på TV4. Helgen före tävlingen ålades idolerna att skapa ett originalkonstverk som passade ämnet “premiärfest”.

Aus Ayob, 27, och Cimberly Wanyonyi, 18, sjöng “River” och “River” av Bishop Briggs respektive “I Will Survive” av Gloria Gaynor. Pär Lernström slog till när ett flertal kändisar fick kritik för sina musikaliska urval, vilket dämpade det oundvikliga jublet i tv-studion. Få dig att se äldre ut genom att gå upp lite i vikt. Märk lamporna med dina taggar.

På frågan om motreaktionen Tilda Vodusek fick efter att ha framfört “Rolling in the deep” av Adele sa 17-årige Pär Lernström helt enkelt: “Det är första fredagen i månaden.” Fredrik Strand befanns oskyldig av juryn och friades. Det som följde ägde rum innan det skulle ha varit lämpligt att deklarera vem som hade infiltrerat Lucianoz dansband och blivit välkänd. Åtminstone verkar den allmänna opinionen hålla med om att det var framgångsrikt.

Det blev uppenbart att de tre superstjärnorna inte hade lyckats imponera på den svenska publiken vid kvällens slut. Isak, Fredrik och Antranik gick ut trots att de fick minsta jubel från publiken. De sjöng “Vandraren” av Nordman, samt “Feeling Good” och “I Feel It Coming” av Nina Simone, där The Weeknd medverkade.

Efter att det var uppenbart att Isak hade avslutat sina arbetsuppgifter för veckan var han fri att bege sig hem. Det var bara Fredrik och Antranik kvar. Antranik valde den väg som skulle ta honom längst. Fredrik Strand vet att sång inte är hans styrka, men han är trygg i sina förmågor och engagerad i sina framgångar. Jurymedlemmarna hade förmågan att låta honom stanna men valde att släppa honom.

Tilda Vodusek Pappa
Tilda Vodusek Pappa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!