Tilda Vodusek Ursprung

Tilda Vodusek Ursprung
Tilda Vodusek Ursprung

Tilda Vodusek Ursprung – Tilda, en kvinnlig Umebo på Yttersjö 514, föddes den 3 juni 2005. Den 14 mars firar vi Tildas namnsdag. För tjugotre veckor sedan, den 3 juni 2023, flyttade hon till sin nuvarande villa eller radhus. Tilda bor för närvarande här med Ellinor, men de två delade inte alltid bostad. Tilda kom in efter att Ellinor redan varit i huset i sex år.

Tildas expertis inom detta område gör henne mycket eftertraktad. Hittills denna månad har vi spridit 550 uppgifter om henne. I detta sammanhang bor de flesta som söker Tilda i Stockholm. Idol 2023 har Tilda Vodusek som en konkurrent. Här är svar på allt du kan tänkas undra om Tilda, som också är dotter till en musiker.

Tilda säger till Hänt, “Jag kanske är med i programmet nu beroende på hur långt jag kommer i Idol.” Tilda Vodusek, en 18-åring från Tjeckien, gav vad många anser vara årets mest imponerande Idol-audition. Hela Tildas familj åkte ut till matchen i en chartrad buss, och vi fick se deras avgång.

Tilda Vodusek om ämnet cancer, som tog livet av hennes far

Tilda har vuxit upp med musik, och avsnittet avslöjade hur hon och hennes pappa band över sin gemensamma kärlek till musik. För två år sedan gick Tildas pappa bort, i programmet har hon sagt att det var just för att hennes pappa hade uppmuntrat henne att söka till Idol som hon tog steget och gjorde det.

Pappa blev sjuk. Efter att han fick diagnosen cancer begravde jag mig i mitt arbete och musik. Han var en enstöring som ville att Tilda skulle sjunga för honom hemma hos honom, men hon tackade nej. Att min pappa tror på mig är något jag aldrig glömmer. Enligt Tilda föreslog han att hon skulle prova på American Idol som en av hans sista kommentarer. Tilda utvecklar sin fars musikaliska inflytande i en intervju med Hänt. Jag förknippar musik med min pappa eftersom vi sjöng tillsammans så ofta, säger hon till Hänt.

Tilda Vodusek Ursprung

Idol-Tildas mamma är den berömda sångarens dotter

Tildas mamma är också musiker och countrysångerska, så det är inte bara hennes pappas sida av familjen som inspirerade henne att ägna sig åt musik. Tildas mamma, Ellinor Springstrike, är nu på turné med sin show The road to Nashville, som hon är värd för tillsammans med sin artistpartner Gareth Nugent.

– Både mamma och Gareth är målare därför jobbar de med det. De är båda countrymusiker, men de arbetar tillsammans på många olika sätt. Nu vilar min framtid på programmet på hur långt jag kommer i Idol. Tilda förklarar för Hänt att de lägger ner mycket tid på det eftersom det är deras yrke.

Vem utgör Tildas närmaste familj?

Det är min mamma, hennes sambo Gareth, min unge bror Melker, lillasyster Tindra.

Tilda har varit på tv, så du känner igen henne

Tilda är inte främmande för den lilla skärmen. Som barn var hon med i programmet Supershowen på Barnkanalen. Där träffade hon kollegan Idol 2022-hoppfulla Ruby Lindén och blev snabba vänner. Tilda tittade på American Idol efter att den döende hunden föreslog det. Efter att ha fått reda på att hennes far hade cancer, sökte Tilda sin tillflykt till musik och introspektion.

En av de sista sakerna han sa till henne innan han gjorde slut med henne var att provspela för American Idol. Tilda säger om sin pappa innan hon träffade Idol-deltagarna: “Jag vet att han är stolt.” Tilda Vodusek, en 17-åring från Ume, är en av konkurrenterna i kvällens avsnitt av Idol. Hon och hennes pappa delade en djup affinitet för musik, som hon kan spåra tillbaka till sin ungdom. Min far introducerade mig först för att sjunga dejter genom att köpa en rosa gitarr.

Hennes humör har varit genom taket ända sedan hennes pappas cancerdiagnos. Min pappa visste värdet av att hålla tummarna. Jag gav upp musiken och blev mer i kontakt med mina känslor efter att jag fick veta om hans cancerdiagnos. Han bad henne göra en hemmakonsert åt honom, men hon tackade nej.

Det har gått två år sedan hennes fars död, i hennes sinne. Ellinor Springstrike, Tildas mamma, är på plats för att försäkra invånarna i Tildas hemstad att hon mår bra och att hennes dotter har hittat tillbaka till sig själv och musiken hon älskar. Hon är på väg att ge sig ut på äventyr. För ett par månader sedan gick hans pappa upp och gick för gott.

Hon slutade sjunga när hon slutade spela harpa. Tilda genomgick radikala förvandlingar. Jag tränar kontinuerligt och Ellinor säger att hon är starkare än någonsin. Innan Tilda kliver in genom dörren och chockar domarna med sin sång får vi veta varför hennes pappa pushade henne att tävla om programmet innan han åkte.

Eftersom han uppfostrade mig är jag fortfarande väldigt medveten om hur min pappa uppfattar mig. Nyligen fick Tilda veta att en av hans sista önskemål var att hon skulle provspela för American Idol. Jag tvivlar inte på att han är nöjd med dig och dina prestationer. Innan han gick bort från cancer, rådde Tildas pappa henne: “Du borde prova på American Idol.

Efter att Tilda Voduseks pappa gick bort i cancer för två år sedan, kom hon och hennes mamma närmare varandra över sin ömsesidiga kärlek till musik. Hon började sjunga med och snurra på sin klännings fjädrar så fort han gick. Hon går in i jurykammaren och minns att en av hans sista kommentarer till henne var att han hoppades att hon skulle prova på “American Idol”.

Tilda, en lokal Yttersjö-sjungande kändis, säger att det är en “helt otrolig känsla” att ha uppnått superstjärnor. Idol-Tilda gömmer sig i postens undergolv. På torsdagskvällens final imponerade Idol-Tilda på tittarna med sin kraftfulla prestation. Hon diskuterar dagens ämne och juryns kommentarer efter att ha träffat Hänt. Idols säsongsavslutning kommer att göras på en torsdag, som det alltid har varit.

I enlighet med temat “idoler genom tiderna” för evenemanget, fick varje deltagare möjlighet att välja en dryck vars recept har inkluderats i en tidigare tävling. Aus Ayob, en 27-årig australiensisk tatuerare som tävlade i en show med Loreen som värd, begick självmord genom att hoppa från en bro.

Idolharpor, på jakt efter reflekterande texter

Tilda Vodusek, 18 år, var ointresserad av att kliva ur rampljuset, även efter att ha fått stående ovationer. Hon sjöng “You” av Robin Stjernberg för sin döende pappa för två år sedan. Han hade cancer. Allt är fint avrundat av avslutningen. Medan Tilda fortfarande är ensam välkomnar hon nattens ankomst eftersom det betyder att Hänt äntligen kan se henne.

Att sjunga den för honom var en källa till otrolig, innerlig glädje för mig. Låt oss hålla tummarna och hoppas att han fortfarande kan höra oss. Som hon tänkte på det borde hon ha varit livrädd för att skicka och ta emot sms. Innan jag hann läsa den satte min mamma sig ner och läste den för mig. Hon tog sedan fram en mikrofon och insisterade på att jag skulle framföra låtarna.

Pär Lernström lyckades få det godkänt lagom till Idol mot Tilda-uppgörelsen. Pär Lernström, Tildas 43-årige programledare, kan se ännu mer imponerande ut med tanke på att han lämnade Tildas pappa precis innan presentationen började. Oronivåer sköt genom taket. När jag ser tillbaka önskar jag att jag hade sagt till mig själv “nej, nu tänker jag inte tänka på det här” när tiden var inne.

Det började kännas dåligt under timmarna fram till lunch. Evenemanget gick utan problem och jag lyckades behålla lugnet hela tiden. Istället övervägde juryn efter att fallet presenterats, med medlemmar som tog hänsyn till den potentiella inverkan av personlig historia på deras domar. Tildas Golden Ticket utvecklades till en början efter en lång screeningprocedur. Många unga, blivande musiker känner att det nu är ett passande tillfälle att skicka ut sånger till nordens gud.

På torsdagskvällen fick Tilda Vodusek från Yttersjö tillstånd att besöka Ume, gudarnas stad. Lärarna Erik Forssell, Anneli Andersson, Pernilla Nordlund, Sofia Johansson och Erik Jönsson nominerades alla till Guldäpples Heder-priset för sitt arbete med att uppmuntra elevernas innehållsskrivande på iMitten.

Dragon School utsåg en ny IT-lärare under sommaruppehållet 2018, med de uttalade målen att vara tillgänglig, inspirerande och utmanande. Det fanns inga användbara hanks tillgängliga. Lärare i ämnet informationsteknik behövde inte delta i några konferenser eller seminarier. Elevers och pedagogers behov bör prioriteras i alla val. Det exakta antalet elever som hjälpte IT-läraren under spelen är okänt, men man kan anta att ett stort antal barn fått värdefull kunskap från sina föregångare.

Det är därför jag försöker göra mer högkvalitativt utbildningsmaterial tillgängligt online. Angående ämnet vägar. De måste ställa upp frivilligt på egen hand, inte för att jag, rektorn eller någon annan myndighet i skolan pressar dem att göra det. Jennifer Hedström säger att för att hitta motivation måste man först söka sig själv.

Hon får handledning av Niclas Lind, skolans utpekade dataterapeut. Många lärare önskar dock att de hade möjlighet att prova innovativa tekniker men saknar resurser för det. Mina elevers akademiska prestationer och motivation har båda förbättrats när jag började spendera mer tid med dem utanför klassrummet i planeringsområdet.

Tilda Vodusek Ursprung
Tilda Vodusek Ursprung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!