Tobbe Trollkarl Fru

Tobbe Trollkarl Fru
Tobbe Trollkarl Fru

Tobbe Trollkarl Fru – Överväldigande utstrålar Tobias “Tobbe Trollkarl” Blom positivitet och glädje. Men nu, i ett speciellt samtal med Hänt, diskuterar han det svåra året. Tobbe Trollkarls flamboyanta personlighet avslöjas i en exklusiv intervju av Hänt! Den 44-årige Tobias “Tobbe” Blom har varit en hit bland barn och deras familjer över hela Sverige i mer än tio år tack vare sina magiska shower och tv-framträdanden.

Som värd för populära familjeunderhållningsprogram som Talent och Idol, presenterar Tobbe sig själv som en optimistisk och optimistisk person. Och det verkar måla ett mycket exakt porträtt av Tobbe, även när han inte pratar offentligt. Trollkarlen säger till Hänt i en intervju att han generellt är nöjd med livet.

För att vara ärlig så är jag överlycklig. Folk som tittar på TV kommer att se mig, och du kommer att se att jag är precis som dem. Självklart har jag bra dagar och dåliga dagar, precis som alla andra. Jag har dock aldrig upplevt något så hemskt som det. Att inte ha det är faktiskt ganska skönt. Musikern har dock haft vad han kallar “ett riktigt taskigt år” i år.

Coronans ankomst har påverkat honom hårt, liksom andra människor runt om i Sverige och världen. Tobbe var tvungen att snabbt omvärdera sina karriärmöjligheter efter att han plötsligt avbröt sina magiska shower och presentatörsroller. Du har precis fått hela ditt förvärv indraget. Det här är inte bara för bildkonstnärer som jag.

Den känslomässiga avgiften är lika betydande som den monetära. Ja, det har varit ganska svårt. Vid ett tillfälle var livet fantastiskt, men sedan började det bli gammalt snabbt.Tack och lov har Tobbe ordnat för att barn som längtar efter magi ska komma in i det magiska riket, även om Folkhälsomyndigheten har infört restriktioner.

Tobbe Trollkarl Fru

Han tillbringade sommaren med att uppträda utomhus för 49 personer som en del av sin turné “Trolleri i det fria” runt Stockholm. Dessutom erbjuder Tobbe ett positivt budskap till människor i alla åldrar i sitt samtal med Hänt. Allt verkar se bättre ut nu, och på ett känslomässigt plan är jag tillbaka. Det känns jättebra eftersom pjäsen flyttar tillbaka in på teatern i höst!

Ett märke gjort av dottern

Tobbe har alltid haft en svag punkt för shower riktade till barn. En praktik som han fortsätter än i dag. Mitt primära fokus ligger på barnprogram, som också råkar vara min favorit. Allt annat är ett tillägg. När du har att göra med barn kan allt hända. Även om jag kan se hur barnprogrammering kan vara en språngbräda för vissa programledare, har de av oss som har varit i branschen ett tag alltid hävdat att det är vår sanna kallelse.

“Tobbe Wizard” Tobias Blom

Tobbe, Karolina, Towe och Sigge, hans barn, är alla tillsammans. Tobbe och hans fru Karolina Blom, som är 41 år, har två egna barn. Barnen i fråga är Sigge, 6, och Towa, 9. Att växa upp med en pappa som är värd för ett barnprogram om magiker måste vara en dröm som går i uppfyllelse. Vad mer kan en liten tjej önska sig än att personligen träffa bolibom padraken och få obegränsad tillgång till kostymlagret på SVT?

Det verkar som att inte alla är lika intresserade av det ämnet, enligt Tobbe. Även nu tycker troligen den lilla pojken att det är ganska coolt. Jag är spel om han föreslår att vi tittar på Prisoners at the Fort tillsammans ikväll; han kommer förmodligen att tycka att det är en fantastisk idé. Det är dock troligt att den stora tjejen är mindre imponerad nu.

Hon förmedlar sitt ointresse ganska effektivt även utan att säga ett ord, därför behöver hon inte göra det.
Kommer hon inte att sitta på bänken inför fångarna på fortet i kväll? Wow, jag tror verkligen att hon kommer att bli förtjust i TikTok.

Bröllopet har skjutits upp

Tobbe och Karolinas 2020 kommer att bli ett banerår. Tio år har gått sedan de tog saken i egna händer och knöt säcken. Maldiverna skulle stå värd för det storslagna firandet av den speciella dagen. Hade vi varit på humör för ett mer finurligt strandbröllop hade vi definitivt gjort det. Tobbe skrattar svagt, kanske skäms, men också för att han tycker att det skulle vara kul att bekräfta sina löften med ungarna vid deras sida.

De stora planerna får vänta ett tag till på grund av pandemin. Problemet är att Tobbe inte kommer att sluta prata om det! Han har inte för avsikt att avsluta varken sitt äktenskap eller sina barn innan reserestriktionerna avskaffas. Det är bäst om vi väntar några år. När du kan gå ut och äta middag på Maldiverna, varför bry dig om ett bröllop? De stora planerna får vänta ett tag till på grund av pandemin.

Problemet är att Tobbe inte kommer att sluta prata om det! Han har inte för avsikt att avsluta varken sitt äktenskap eller sina barn innan reserestriktionerna avskaffas. Det är bäst om vi väntar några år. Ett bröllop på Maldiverna är trots allt inte komplett utan en natt på stan för middag. Det här avsnittet av “Over Atlanten” får Tobbe “Trollkarl” Blom att ta sig an några tuffa hinder.

Han vill inget hellre än att återvända till sin familj och bryter ihoptårar. Han uttrycker sin förvirring över sin roll som fadersgestalt i programmet. Både trollkarlen och programledaren Tobbe “Trollkarl” Blom, 48, ser lyckan ta slut i “Over Atlanten” när de tvingas sänka ett skadat segel. Han sjunker ner på golvet och börjar snyfta i det blå.

Under tiden kippar han efter luft och säger: “Det är lugnt, jag tänker bara på hemmet.” Tårarna rinner nerför hans ansikte. Blom verkar förbluffad över sitt eget svar. Det skrek med sådan intensitet. Väl hemma tänker jag på dem. Även om jag vet att det är hemskt så vet jag inte vem jag är som förälder när min pappa inte är i närheten. Han hävdar att han inte ska vara närvarande här utan snarare med dem.

“Stress och oro”

Blom hävdar att han har en intensiv önskan om kontroll, men han har ändå gått på den oförutsägbara och veckor långa resan. Något som förvärrar problemet. Det måste också vara en utmaning. Han säger: “Jag måste släppa det”, och tillägger att hans sorg och ångest är symptom på långvarig stress och oro.

Jag känner skuld för min roll som förälder

Enligt Bloms intervju med Aftonbladet började han ifrågasätta sina föräldraval när han var på havet.
Det verkade som om jag var en fruktansvärd förälder för att jag lämnade min familj bakom mig för att segla på Atlanten istället för att vara där för dem. Det kan finnas en antydan till “lejonpappa-mentalitet” hos mig. När jag ser tillbaka så förstår jag det nu, men när jag är mitt uppe i saker blir känslorna höga. Nästan skrämmande, skriver han i sin text.

Sedan 2010 är Tobbe Blom och Karolina Persson gifta. Tillsammans är de föräldrar till en niondeklassare och en trettonårig flicka. Som trollkarl och tv-värd som har underhållit barn i över ett decennium är Tobias “Tobbe” Blom välkänd bland alla svenska barnfamiljer. All information du behöver om bonom finns här!

Eftersom Tobbe Blom fyller år den 28 september fyller han 48 år 2023. Sedan 2010 är Tobbe Blom och Karolina Blom, 44, gifta. De är föräldrar till Sigge, 9, och Towa, 13. Strax utanför Stockholm, i Tyresö, bor Tobbe Blom med sin familj.

Med Tobbe Blom på “Min Stora Dag”

“Min Stora Dag” har anordnat tusentals “Stora dagar” för sjuka och diagnostiserade barn sedan starten 2000. Efter att ha varit aktivt engagerad och arbetat för sjuka barn i tjugo år har Tobbe Blom växt till en stor aktör inom stiftelsen. Dessutom blev han stiftelsens första ambassadör 2005.

Medan han pratar med Hemmets Journal diskuterar Tobbe sitt långsiktiga engagemang: Min roll är utan tvekan den mest kontextuellt lämpliga, vilket är anledningen till att jag har deltagit längst. Sjukhus för barn behandlar häxkonst som en självklarhet. När jag ska göra en show behöver jag bara en liten magisk väska, till skillnad från artister som kräver ett helt band för att spela. Utöver det, efter att ha jobbat på barn-tv så länge, känner barnen igen mig.

I dag gör han det, säger Tobbe Blom

Tobbe Blom gör nu magiska shower för publik i alla åldrar när han reser genom Sverige. Hans senaste föreställning, “En ny show… igen!”, är från i höstas. Han ansluter sig till rollistan i TV4:s “Över Atlanten” under augusti månad och har korsat Atlanten med dem. Våren 2024 debuterar föreställningen.

Beloppet som Tobbe Blom gör är hans lön

Familjeliv har fått veta av Skatteverket att Tobbe Bloms fasta förvärvsinkomst 2021 var 601 500 kronor, eller 50 125 kronor i månaden. Ett överskott på 385 859 svenska kronor var hans samma år. Tobias “Tobbe Trollkarl” Blom, 46, har blivit känd i Sverige som en trollkarl och tv-personlighet som har underhållit barn i mer än tio år. Efter att ha börjat som programledare för barnprogrammet Lattjo Lajban fortsatte Tobbe att vara värd för andra succéprogram som Talang och Idol.

Han försökte sig också på Let’s Dance 2005, och hans prestation var så imponerande att han kom på andra plats. I sitt personliga liv för Tobbe och hans fru Karolina Blom en fridfull tillvaro. De är stolta föräldrar till två barn, Towa som är tio år och Sigge som är sju år.

Tobbe Trollkarl Fru
Tobbe Trollkarl Fru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!