Tommy Nilsson Ung

Tommy Nilsson Ung
Tommy Nilsson Ung

Tommy Nilsson Ung – En av Sveriges mest framstående målare, Tommy Nilsson är 62 år. Både unga och gamla skriker fortfarande med i hans låtar, som inkluderar klassikerna “Öppna din dörr”, “Stad i ljus” och “Dina färger var blå”. Det har gått bra för Tommy i karriären, men det är inte allt. Det har varit mycket glädje i familjen den senaste tiden också. Tillsammans har Tommy och hans 42-åriga sambo Linda Olsson fostrat sin son Tim de senaste 14 åren.

Men nu kan Hänt säga att hans familj har utökats ytterligare, sedan hans fru har fött en flicka. Tommy Nilsson och hans flickvän Linda är överlyckliga över sitt nya barn. Tommys fästmö Linda överraskade honom med nyheten om deras graviditet i början av mars. Det gjorde hon genom att lägga upp en Instagram-bild där hennes gravida mage syntes tydligt. Tommy Nilssons dotter Angelica Edlund föddes till honom och hans ex-flickvän Susanne när han var tonåring.

Tommy Nilsson har talat offentligt om sin erfarenhet av att bli pappa vid 19 års ålder och avslöjat att han inte var närvarande under hela dottern Angelicas första levnadsår eftersom han var baserad i Frankrike. Det gick inte bra. Jag var ganska ung och karriärfokuserad när jag fick Angelica. Jag ser aldrig att vi någonsin blir vänner. Han kommenterade till Expressen förra året att våra breddgrader är för olika.

Tommy Nilssons växte upp utan att veta vad som hände hans pappa, men han fick så småningom reda på sanningen. Tyvärr kan inte alla med glädje reflektera över sin ungdom. Barn som utsatts för våld i hemmet ser ofta sina familjer bryta isär bakom stängda dörrar. Tommy Nilsson, en konstnär som aldrig fick veta identiteten på sin biologiska far, fick ett brev på posten från ett mystiskt syskon när han var 10 år gammal.

Familjen hade brutit upp redan när han var en ung pojke. Efter föräldrarnas skilsmässa skildes barnen åt. I sin kommande självbiografi “Om” avslöjar Tommy Nilsson att han under större delen av sitt liv misstog sin styvfar Boris för sin biologiska far. Men när han bara var tio år fick han ett oväntat besked. En släkting han var för ung för att minnas hade skrivit till honom.

Vilket sorgligt slut för pappan

Efter att han lämnat fick Tommy reda på att hans biologiska pappa hade begått självmord.
Efter att han gick bort hittade min biologiska pappa vägen till mig. Han hade tagit sitt eget liv. Att försöka komma ihåg hur jag kände är ganska utmanande. Jag har inte varit upprörd på honom för jag har klarat mig utan honom. Tommy, berättar han, Boris har alltid varit som en pappa för mig.

Tommy Nilsson Ung

Ingenting har gjort skillnad i mitt liv

Tommys minnen och bakgrund av sin familj är grumliga. Min pappa hade aldrig för avsikt att min bror och jag skulle skiljas åt. Inget om detta har förändrat min syn, men det är underbart att få lite bekräftelse. Ingen hemsk uppväxt från min sida är att skylla på. Boris har alltid varit som en pappa för mig, och jag har trivts bra med honom.

Tommy, du är modig för att berätta sanningen. Det finns säkert många fler som har haft liknande erfarenheter som din. Tommy Nilsson fick sitt sjätte barn och blev 2022 farfar och farfarsfar. Konstnären, som är 62 år, säger med ett flin, “Det är galet och coolt att min yngsta dotter och mitt barnbarnsbarn är i samma ålder”.

När Tommy Nilsson, hans äldsta dotter Angelica och hennes son Robin alla fick sina första barn vid 20 års ålder upprepade historien sig i tre generationer. Tommy skrattar, “Att vi var i samma ålder är, ja, ovanligt.” Jag, för en, var alldeles för ung och inte förberedd. När allt kommer omkring bodde jag inte ens hos min mamma vid den tiden, men mitt debutalbum blev en stor succé i Frankrike. Det gjorde att jag hade svårt att upprätthålla en positiv kommunikation med min äldsta dotter.

Tommy Nilsson har fostrat sex barn

Tommy fick ytterligare tre barn (Kalle, Linn och Isak) efter att han fick Angelica. Sedan insåg han att det inte skulle bli fler. Tommys andra och tredje barn föddes till Malin Berghagen, men han skilde sig från henne 2007 och började dejta Linda Olsson året därpå. Hon har inga barn och är 19 år yngre än du.

Förändringar i omständigheterna är oundvikliga med tanke på tillvarons natur. Vi spenderade mycket tid i början på att diskutera Lindas önskan att bli mamma. Men det faktum att hon kom överens så bra med mina barn var en prioritet, och jag är lättad att rapportera att så fortfarande är fallet.

Tommy fick sitt första barn, Tim, när han var 51 år gammal, och i början av maj 2022, vid 62 års ålder, hade han redan sex barn. Jag blir 69 år när min dotter Leona kommer in på dagis. Jag håller tummarna för att hon inte ska skämmas för att använda rollator om vi har några föräldrasamtal. Du är inte äldre än du ser ut och agerar; så mycket är sant.

Om Tommy är först kfrestelsen av faderskap var ett misslyckande på grund av hans ungdom och brist på erfarenhet, saker är annorlunda nu. Dagens energinivåer är lägre, och det krävdes mindre ansträngning att ta sig upp och ner från golvet än vad det gör nu. Men nu känner jag mig mycket mer tillfreds och säker på vem jag är. Den mest märkbara förändringen är att mina ångestnivåer har minskat drastiskt. Jag kan slappna av (skrattar) eftersom jag vet att barnen kommer att ramla och skada sig x gånger.

Både Tommy och Linda arbetar inom samma område

Han tog sin första förlängda föräldraledighet förra sommaren och hösten. Jag har tillbringat tid hemma med mina andra barn också, men jag sa nej till att uppträda tillfällen den här gången. Att bli pappa igen i dina gyllene år är en underbar och mysig upplevelse. Leona är som en solstråle; det är svårt att vara tråkig i hennes närvaro.

Lindas man Robert Gustafsson är en del av skådespelaren till Tootsie på Oscarsteatern, där Linda har uppträtt sedan åtminstone i januari. Hon är ofta otillgänglig på vardagar dagtid och på helger, men alltid tillgänglig på tisdag och onsdag. Sedan använder jag den tiden till att komponera nya låtar; 2023, efter ett långt uppehåll, tänker jag släppa ett album.

Två eller tre helger av Tommys turné kommer att stå i konflikt med deras framträdanden. Det är inget problem och det är enkelt att fixa. Efter det kommer Lindas mamma över för att titta på barnen. Det är perfekt, och det är skönt att veta att hjälpen finns nära. Annars försöker vi uppgiftshantering och kontextbyte. Att vara i samma område som varandra har bara hjälpt vår relation, enligt mig.

Fästmannen Linda är fantastisk

Tommy fick sitt sjätte barn och blev morfar för första gången 2022. Detta hände efter att Robin, barnbarnet, fick sitt andra barn. Han ler och säger: “Jag antar att det är sånt som inte händer så ofta, så det är lite udda och coolt”. När Tommy spelade huvudrollen i The Sound of Music på Göta Lejon teater i Stockholm 2008 inledde han och Linda ett par.

Föreställningarna på lördagskvällen sammanföll med Melodifestivalen, därför måste TV-programmet spelas in, och de andra teatrarna i Stockholm bjöds in att se den tillsammans efter att deras föreställningar avslutats. Hits som “Öppna din dörr” och “Dina färger var blå” skrevs av Tommy Nilsson, en 62-årig sångare som har varit aktiv i musikbranschen sedan slutet av 70-talet.

På 1980-talet var han medlem i hårdrocksbandet Easy action efter att tidigare ha spelat i rockbandet Horizont. 1987 fick han med “Allt som jag kenner” sin första stora hit som soloartist och sedan dess har han släppt en rad kritikerrosade album och singlar. I sitt personliga liv var 62-årige Tommy Nilsson gift med 56-åriga Malin Berghagen, skådespelare och sångerska. Linn och Isak är parets avkomma.

Tommy har två barn från tidigare förhållanden: Angelica med ex-frun Susanne och Kalle med ex-frun Catherine Haag. Hans nuvarande fästmö, den 43-åriga musikalartisten Linda Olsson, är också mamma till hans 10-årige son Tim. Leona, parets andra barn, föddes för inte så länge sedan. Tommy Nilsson är stolt förälder till sex avkommor, farförälder till en och farfarsfar till två.

Vilken vild och galen klan

Robin Nilsson, Tommy Nilssons 20-åriga barnbarn (och son till Angelica), blev förälder för några månader sedan. Det gjorde att Tommy Nilsson blev morfar och farfarsfar nästan samtidigt, och Robins dotter Leona blev gammelfaster. Det är ett vilt gäng släktingar. Det bästa är att eftersom vi båda har barn kan jag nästan alltid räkna med att gå med mitt barnbarn och rulla vagnen tillsammans. Tommy, som ännu inte träffat sitt barnbarnsbarn som föddes för cirka tre veckor sedan, beskriver situationen som “galen förstås, men underbar på sammagång”.

Tommy Nilsson Ung
Tommy Nilsson Ung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!