Tuva Novotny Pojkvän

Tuva Novotny Pojkvän
Tuva Novotny Pojkvän

Tuva Novotny Pojkvän – De etablerade medierna märkte inte att skådespelarna Tuva Novotny och Alexander Skarsgård har varit i ett förhållande i ett antal år. Det avslöjade Sanna Lundell i sin podcast “Inte din morsa” att de globalt hyllade skådespelarna dejtar när hon diskuterade Tuva Novotny och Alexander Skarsgård: av “Inte din mamma”, som hon är programledare tillsammans med Ann Söderlund. “Jag tycker det är så konstigt.”

“Har delat ett liv ett bra tag”

Deras iakttagelser i juli 2019 på Karlskronas Ica på Aspö väckte även rubriker. Många började då undra om de hade åkt till ön för något slags bröllop eller om de var på besök i komikern Johan Westers sommarvilla.

Därför är Alexander Skarsgård fortfarande fåordig när det gäller romansen

De har inte gått ut och sagt något offentligt om sin koppling, men paret har inte heller bestridit det. Trots att han blivit förhörd om sin senaste film The Northman flera gånger under intervjuer har Alexander Skarsgård valt att inte svara. Nej, men jag gör mitt bästa för att avstå från att diskutera personliga angelägenheter och fokusera på mitt arbete, säger Alexander Skarsgård till Aftonbladet.

Som svar på en fråga om huruvida han avvisar det, skrattar han helt enkelt och flyttar samtalet. Alexander Skarsgård och Tuva Novotny, som anses vara ett skådespelarpar, är inte kända för att vara öppna om sina personliga liv. De fick ett barn tillsammans efter att ha hållit sitt förhållande hemligt. Nu har Tuva dock öppnat upp mer om sitt liv som familj med en framstående svensk skådespelare.

Nyheten att Alexander Skarsgård, 46, och flickvännen Tuva Novotny, 43, fick sitt första barn tillsammans verifierades äntligen i våras, efter månader av spekulationer. Det är ganska trevligt. Vår son är för närvarande åtta månader gammal. Alexander meddelade då till Aftonbladet att det gick bra trots hur ovanligt det var.

Tuva har nyligen bekräftat att hennes son från hennes förhållande med Skarsgård inte är det enda barnet i hennes hushåll, vilket motsäger vad som står på Wikipedia. Artisten informerar Femina om att hon är trebarnsmamma. Ingen tvekan om det, det är intressant. Jag har inte uppmärksammat någon på det än så länge. Självklart är jag trebarnspappa, sa Tuva Novotny till pressen.

Tuva Novotny Pojkvän

I podcasten avslöjades sambandet

Relationen till Alexander Skarsgård avslöjades i podden “Inte din morsa” av Ann Söderlund (51), Sanna Lundell (44), med flera. De fortsatte att undra varför svensk press hade varit så “snäll” mot paret. Även om det var tufft säger Tuva till Femina att hon inte vill gå in på det mer.

“Lev som jag alltid gjort”

Tuvas liv har dock varit oförändrat sedan hon blev mamma till en av Sveriges mest kända artister i världen. Precis som förut ägnar jag mig åt mitt dagliga liv. Kvinnan berättar för tidningen att hon lever en rutinmässig tillvaro där hon går på gatorna. Sedan ett tag tillbaka har det cirkulerat rykten om att Tuva Novotny och Alexander Skarsgård är romantiskt inblandade.

På frågan om deras personliga liv har de dock verkligen undvikit att svara. Skådespelarna har äntligen setts på ett foto tillsammans! Ryktena om att Tuva Novotny och Alexander Skarsgård är ett föremål startade i början av året och har hållit i sig ett tag. Sanna Lundell och Ann Söderlund berättar om hur ingen skrev om att de skulle vara ett par i ett avsnitt av deras podcast Inte din morsa.

De är ett förhållande, de har varit det ett tag, och de är som två av våra största internationella kändisar, men ingen skriver om det, även om vi har tagit upp det flera gånger. Ann Söderlund nämnde att hon tyckte det var något konstigt vid det laget. Vid månadens slut i april var Tuva Novotny långt framme i sin graviditet.

Det uppges att Tuva Novotny avslöjat för Ann Söderlund att hon och Alexander Skarsgård varit ett inslag ett tag, och att hon är förbryllad över varför media har valt att inte bevaka deras förhållande. Detta ska ha hänt under inspelningen av Bonusfamiljen. “Jag vet inte varför det är så, vi har varit tillsammans i många år”, svarade Tuva när jag tog upp min lilla roll i Bonusfamiljen under vår inspelningssession.

Vi försöker inte dölja något, och vi har inte förnekat det. “Det var det mest bisarra jag någonsin hört talas om,” fortsatte Ann med att säga. Tuva Novotny gjorde ett framträdande på ELLE-galan två månader senare och såg ganska gravid ut. Hon ville helst inte svara på frågan om det fanns en partner inblandade. Både Alexander Skarsgård och Tuva Novotny undvek frågor om sina romantiska liv i efterföljande intervjuer.

Kolla in debutbilden på Tuva Novotny och Alexander Skarsgærd

Men Tuva Novotny och Alexander Skarsgård har äntligen blivit fotograferade tillsammans! I den kommande dramaserien Riket exodus, som har premiär på Viaplay i oktober, har Tuva och Alexander samarbetat med Lars von Trier och Niels Vørsel. Alexander Skarsgård och Tuva Novotnys relationsstatus har varit föremål för långvariga gissningar.

De har inte officiellt meddelat att de dejtar. För närvarande håller världen på att bli galen över ett nyligen tagit foto av de två som promenerar genom New York City med en barnvagn. “Babylycka!” är bildtexten som Daily Mail använde för att publicera bilden. Tuva Novotny, 42, gjorde sitt graviditetsbesked på Elle-galan i våras.

Nej, jag syftar på modebranschen här. Men som svar på Elles fråga om huruvida hon var i väntetiderna svarade skådespelaren på röda mattan. När programledarna i “Nyhetsmorgon” spelade upp ett klipp på henne från galan dagen efter erkände hon att hon verkligen hade gått för länge sedan. Från den utsiktspunkten, medgav hon, var det utmanande att dölja en nio månaders gravid mage.

“Babylycka!” förklarar en brittisk tidning. Faderns identitet har förblivit ett mysterium, även om det under ganska lång tid har cirkulerat spekulationer om att Alexander Skarsgård, 46, och Tuva Novotny är romantiskt inblandade. Det diskuterades i februariavsnittet av “Inte din mamma” av Sanna Lundell och Ann Söderlund.

Det är lustigt att ingen skriver om sin relation, trots att vi pratat om det flera gånger. De har varit ett par ett tag och är som två av våra största internationella kändisar. Poddgästen Ann Söderlund uttryckte sin misstro mot situationen. Bilder på de två i New York City tillsammans har precis dykt upp. Med kom Novotny, tillsammans med Skarsgård i barnvagn.

Bland andra publikationer har brittiska Daily Mail publicerat fotografierna med texten: “Happy baby!” Rykten har cirkulerat om att Alexander Skarsgård har välkomnat en unge med den svenska skådespelaren Tuva Novotny. Hon är en av Sveriges mest tillbakadragna skådespelare och har tillbringat mycket tid i Danmark, så ingen vet något om hennes personliga liv.

Tuva Novotny, som är trebarnsmamma, berättar om sin relation med Alexander Skarsgård och diskuterar maktdynamik i filmbranschen i en intervju med Femina. Talet berör också flyktingpolitiken. Det kan vara bäst att “ta bort plåstret” direkt eftersom alla undrar. Frågan väcker ett leende hos 43-åriga Tuva Novotny, som säger att det inte har förändrat henne nämnvärt att få barn med en av Sveriges mest kända artister.

Precis som förut ägnar jag mig åt mitt dagliga liv. Ett liv där hon strövar på gatorna som om ingenting har förändrats, förklarar hon. “Living as usual” handlar om hennes ovilja att diskutera sitt privatliv, ett ställningstagande som hon har behållit sedan hon blev känd i slutet av 90-talet som Nora Strandberg i TV4-såpan Skilda världar, och en hållning som har lockat henne i medias respekt.

Under podden avslöjades Alexander Skarsgårds förhållande

Av den anledningen blev hon irriterad när Ann Söderlund och Sanna Lundell i sin podcast avslöjade Tuva Novotnys förhållande till Alexander Skarsgård och frågade varför svensk media varit “så trevlig” mot dem.
Tuva anspelar på svårigheten i situationen utan att ge några ytterligare detaljer.

När Femina träffar skådespelaren under inspelningen av nästa tv-serie Allt och Eva indikerar han att det inte blir några detaljerade beskrivningar av att vara en del av den expanderande Skarsgårdsklanen. Ett hagelväder har oväntat rullat in över staden och bäddat för utomhussekvenserna som kommer att äga rum i juli, vilket försenar inspelningen på en lokal i södra Stockholm i eftermiddag.

Medan inspelningen pågår i en lånad lägenhet tar Tuva Novotny en sen lunch hos en granne. Tuva har bott länge i Köpenhamn och hon och hennes förstfödda barn från ett tidigare förhållande är en stor del av den danska och norska tv-branschen.

Tuva Novotny Pojkvän
Tuva Novotny Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!