Whitney Houston Dödsorsak

Whitney Houston Dödsorsak
Whitney Houston Dödsorsak

Whitney Houston Dödsorsak – Med över 200 miljoner sålda album rankas Houston bland de bästa säljarna genom tiderna. Enligt Guinness World Records fick hon också flest priser av någon kvinnlig sångare. Enligt hennes vän Aretha Franklin verkade Whitney Houston ha sitt liv tillsammans kort innan hon hittades död. Dokumentären “Whitney” skildrar den globala superstjärnans död som oförklarlig, vilket återspeglar känslorna hos stjärnans främmande make Bobby Brown.

Enligt filmskaparen Kevin MacDonald, som pratade med webbplatsen NME, tror assistent Mary Jones att det kan ha varit en annan person i rummet med Whitney när hon gick bort. Alla över hela världen blev förbluffade den 11 februari 2012. Klockan 15:55 lokal tid på tisdagen dödförklarades Whitney Houston på Beverly Hilton-hotellet i Los Angeles, Kalifornien, USA.

Omständigheterna kring den globala ikonens bortgång är hjärtskärande. Enligt Radar Online hittade polisen i Los Angeles hennes ansikte nedåt i ett fullt badkar med ett vitt pulver i närheten, tillsammans med en sked och lite ihoprullat papper. Det fastställdes senare att Whitney Houston drunknade i badkaret, men att hjärtsjukdom och kokain som upptäcktes på platsen också spelade roll i hennes död.

Bobby Brown ville inte tro på polisen, men han ville inte heller tro på sin ex-fru. Han berättade för Radar Online att hon mycket hårt försökte behålla sin nykterhet och att han trodde att hennes död berodde på något annat: Hon fick bland annat ett brustet hjärta.

Whitney var förkrossad precis innan hon gick bort

Hon tyckte nog att det var oerhört oroande att hennes exman hade flyttat vidare med en ny älskare. Enligt hennes vän Allison Samuels i SVT 2020-dokumentären “Whitney Houston – kan jag vara jag?
Det var förmodligen därför hon började använda igen. Kompisen fortsatte med att säga att när de var höga brydde de sig inte om någonting.

Dessutom, efter hetsiga dispyter med Bobby Brown, hade Whitney Houstons barndomsvän och påstådda lesbiska kärlek, Robyn Crawford, övergett henne. Regissören för 2018 års dokumentär “Whitney” nämnde också möjligheten att någon annan var närvarande i rummet med Whitney Houston vid tiden för hennes död.

Det mystiska med dödsfallet utlöste många samtal. Eftersom det var vatten över hela golvet, men kranarna i badkaret var stängda, berättade hennes assistent Mary Jones att hon tror att någon annan kan ha varit i rummet med Whitney när hon gick bort. Kevin MacDonald frågade i en NME-intervju, “Kranarna hade stått på tillräckligt länge för att badkaret skulle svämma över, men vem stängde av dem?”

Whitney Houston Dödsorsak

Whitney Houstons rykte hade redan fått några träffar innan hennes alltför tidiga bortgång. Det gick rykten om att hon använde droger, och i en intervju 2002 med Diane Sawyer bekräftade hon ryktena. Hon experimenterade med en mängd olika droger och sprit. Whitney Houston gick in på ett rehabiliteringscenter nio månader innan hon gick bort.

Aretha Franklins åsikter om Whitney Houston

Aretha Franklin, en global ikon, såg en drastisk förändring i sin följeslagare efter att hon kom ut. Hon berättade för Radar Online att Whitney Houston, precis som många andra artister, hade gått vilse innan hon hittade den igen, och att hon var lättad över att se sin vän på premiären av Whitney Houstons sista film, “Sparkle”. Jag slogs av hur fantastisk hon verkade. Det verkade som om hon var vid god hälsa. Dessa uttalanden uttalades av Whitney Houston strax före hennes alltför tidiga död.

Det dröjde tre år efter den globala superstjärnans död innan ännu en tragedi inträffade. Bobbi Kristina Brown, hennes dotter, upptäcktes också med ansiktet nedsänkt i en balja med vatten. Hon levde fortfarande vid den tiden, men sjukhuspersonalen inducerade koma för att bevara hennes hälsa. Hon gick bort efter sex månader. Bobbi Kristina Brown lades till vila på Fairview Cemetery i New Jersey, nära sin mamma.

Enligt obduktionen dog Bobbi Kristina Brown av drunkning och en överdos av droger. AP rapporterar att detta är sant. Bobbi Kristina Brown, Whitney Houstons dotter, upptäcktes inte svara i ett badkar den 26 juli förra året. De sju månaderna som hon tillbringade i koma blev till slut dödliga. Hon blev 22 år. Den officiella dödsorsaken har just avslöjats.

Obduktionen som genomfördes av Fulton County Medical Examiner i Atlanta fastställde att Bobbi Kristinas främsta dödsorsak var en blandning av drunkning och en cocktail av narkotika. Toxikologirapporten avslöjade att hon hade metaboliter av cannabis, alkohol, kokainanalog bensoylecgonin och morfin i sitt system. Likaså det ångestlindrande läkemedelsmedlet benzodiazepiner.

Använd droger överdrivet

Rättsläkaren har varit förvirrad över huruvida dödsfallet var avsiktligt eller inte. På grund av farhågor om att publicering av obduktionsrapporten skulle äventyra åklagarens fall, var den tidigare hemligstämplad. Ändå spreds nyheten på måndagsmorgonen. Danyela Bradley, Bobbi Kristinas tidigare rumskamrat, öppnade upp om deras ömsesidiga drogmissbruk i slutet av året.

Hon tillade, “Jag såg hennes fysiska tillstånd och förstod det” i en inspelad förhör efter en bilolycka där Bobbi Kristina och en annan kvinna var passagerare dagar före hennes död. Hon nämnde också att det var svårt att kommunicera med Bobbi Kristina när hon var påverkad.

På samma kyrkogård som Whitney

Omständigheterna kring Bobbi Kristinas död är kusligt identiska med hennes mammas, som också upptäcktes i ett hotellbadkar i Beverly Hills på dagen för 2012 års Grammy Awards. Hon hade kämpat mot ett svårt drogberoende i flera år vid den tidpunkten. Både mamma och bebis hade börjat avvänjningsprocessen. Både Bobbi Kristina och Whitney Houston läggs till vila på samma kyrkogård i Westfield, New Jersey.

Det har skett den senaste tidens utveckling i historien om Whitney Houstons död. Sångarens drogproblem började tidigt i livet. Och när hennes lesbiska flickvän dumpade henne kollapsade hennes värld. Whitney Houston drunknade natten till den 12 februari 2012 på Beverly Hilton Hotel i Los Angeles.

Den begåvade sångarens drogmissbruk hade gått framåt en tid. Whitney Houston använde crack som en rekreationsdrog. Whitneys 50-årige make Bobby Brown har varit en syndabock i drogskandalen ganska länge. Dokumentären “Whitney Houston – kan jag vara jag? I filmen hör vi från båda Whitneys äldre bröder. Enligt Expressen uppger Michael Houston i avsnittet “Vi spelade tillsammans, allt man gör som vuxen, och sedan började vi göra droger tillsammans också.” Gary Houston säger att han först använde heroin och andra narkotika vid 10 års ålder.

Sångerskan var en tung droganvändare som ofta använde dem på fester redan innan hon träffade Bobby Brown. Med premiären av storfilmen “Bodyguard” 1992 kom en dramatisk ökning av droganvändningen. Det var inte förrän efter “Bodyguard” som hon förmodligen förstod att hon hade ett problem. Den hade tappat sitt nöjesvärde. Enligt vännen Ellin La Var gjorde hon det bara för att hon var tvungen, inte för att hon ville.

David Roberts, Whitney Houstons brittiska livvakt och en tidigare medlem av Scotland Yards livvaktsteam, dokumenterade Houstons drogmissbruk och dess effekter på hennes prestationer i en lång rapport. Han gav rapporten till ledningen, som omedelbart avskedade livvakten och höll ärendet tyst. Jag är säker på att både hon och hennes dotter fortfarande skulle vara här i dag om mina rapporter hade uppmärksammats.

Livvakten i dokumentären hävdar att han gjort rapporten för att skydda Whitney Houston från sig själv och hennes dotter, Bobbi Kristina Brown, som dog vid 22 års ålder 2015 på ett sätt som är identiskt med sin mammas. Brytpunkten kom när Robyn Crawford, 59, Whitney Houstons bästa vän och lesbiska älskare, slutade agera i den egenskapen. Bobbi Kristina Brown, dotter till Whitney Houston, gick tragiskt bort på grund av en blandning av överdosering av droger och drunkning. Nyheten släpptes på fredagen av Fulton County Medical Examiner.

Ångest lugnande medel, marijuana, morfin och alkohol upptäcktes alla i Browns system under obduktionen. Brown skulle ha fyllt 23 i fredags, samma dag som dödsorsaken hemligstämplades och offentliggjordes. Den tragiska nyheten om Whitney Houstons död i går skakade underhållningsindustrin; i “The Bodyguard” fullbordade hon och Kevin Costner en kärlekssaga som hänförde miljoner.

Dödsorsaken är ännu okänd. Sångerskan och skådespelerskan hittades död i sitt Hilton Beverly Hills-rum i går, enligt poliskällor. Det fanns inga bevis för en brottslig handling, även om drogmissbruk inte angavs som en bidragande orsak. WH:s mediciner. TZM:s webbsida hävdar dock att det fanns läkemedel i rummet.

Den verkliga dödsorsaken kan inte fastställas förrän obduktionen är utförd. Whitney Houston och Bobby Browns enda barn, Bobbi Kristina Brown, gick bort den 26 juli förra året. I januari upptäcktes hon att hon inte svarade i badrummet i sitt hus och fördes därefter i hast till sjukhuset, där hon därefter försattes i koma. Hon gick bort i slutet av juni förra året efter att ha varit inlagd på ett hospice.

Whitney Houston Dödsorsak
Whitney Houston Dödsorsak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!