Erik Ekstrand Längd

Erik Ekstrand Längd
Erik Ekstrand Längd

Erik Ekstrand Längd – För de flesta kommer han alltid att vara Erik från Erik och Mackan. Skisser med Ekstrand kan höras i Sveriges Radio P3:s Deluxe, och han var värd för det numera nedlagda programmet Pussel tills det lades ner 2006. Han var med som programledare för TV400-programmet Snyggast i klassen med Josefin Crafoord. Från och med hösten 2007 satte han populära hälso- och träningsuppfattningar på prov i Kanal 5-programmet EKG.

Svenskfödde Erik Ekstrand jobbar som radio- och tv-värd där. Som hälften av Erik och Mackan har han vunnit stor ryktbarhet. Han är känd i Sverige för sina improvisationskomedisketcher i P3:s Deluxe-program och för sina värduppdrag på Pussel.

Historien om Erik Ekstrands barndom

Den 22 oktober 1979 trädde Erik Ekstrand in i världen. Trots att han är född i Östersund växte han upp i Sveg. Tills vidare har han tillbringat 42 av sina 84 år. Erik undvek att få sin barndom diskuterad i pressen. Hans beundrare skulle vilja veta mer om honom, men de respekterar hans integritet.

Hans utbildningsbakgrund och meriter är mysterier, men det är allmänt känt att han är en tv-stjärna.
Ingen i hans familj har nämnts vid namn. Han föredrar dock att hålla sig borta från rampljuset.

Erik Ekstrands episka livskamp

Erik Ekstrands liv är en fascinerande berättelse. I Sveriges Radio P3 har han varit sketchartist för Deluxe. Hon var värd för Pussel ett tag tills hon lämnade 2006. Efter det gick han med Josefin Crafoord i TV400:s Snyggast i Klassen som medprogramledare.

I det gamla Channel 5-programmet EKG började han undersöka en mängd olika hälsomyter. Han började sätta dessa teorier på prov hösten 2007. Sommaren 2008 var Erik tillsammans med Mackan Edlund värd för ett komediprogram på TV6 som heter Erik och Mackan: Snygg och smärta. Han har en hjärtlig anknytning till Mackan, efter att ha spelat med honom i 2010 års Guldfeber och 2011 års Gumball 3000.

Erik Ekstrand Längd

Bild på Erik Ekstrand

Förutom Erik och Mackan blev även norrmännen Ivar Bruvoll (2010) och Nelli Englen (2011) medlemmar i Vamrak. Med Sara Young, Fredrick Zander och Jorgen Lotgard var Ekstrand värd för podcasten Via Lascaris från 2012 till 2015. På fredagar klockan 9:00 skulle denna podcast släppas. Med samma titel, Via Lascaris X2000, återupplivades podcasten ännu en gång. Podcasten fortsatte att lägga upp nya avsnitt fram till augusti i år, då den återigen gick ner. Erik och Mackan Edlund, hans parhäst, har synts flitigt de senaste åren.

Vinner ryktbarhet

Ekstrand har även arbetat som tv-skribent. Pussel och Vackraste i klassen är bara två av de program han har arbetat med för tv. Från 2008 till 2013 behöll han fast anställning i tv-branschen och gästspelade i en mängd olika serier. 2008 hade vi den attraktiva och smärtsamma Erik och Mackan, och den friska och fläckfria Erik och Makin.

Holes in the Wall (2009), Lord of the Plot (2009), Gold Fever (2010) och Gumball 3000 med Erik och Mackan (2009–2011) var bara några av de shower som visade honom. 2011 dök han upp i två nya upplagor av 99 Things-serien: originalet och 99 Things to Do Before You Die med Erik och Mackan. Han var med i dokumentären Erik and Mackan 2012: Subverting the Male Gaze.

Världens största konspirationer med Erik och Mackan var en annan show han gjorde 2013. Efter ett uppehåll på två år återvände han till tv 2015 med komediserien Erik and Mackan make Kentucky. Konsekvent anställning från 2016 till 2019 på en mängd olika shower som Ridiculousness Sweden och In the name of the team.

Han började arbeta i Duels 2017, och samma år började han också arbeta på ett annat program som heter Maximize the Whole Machines. Bäst i test och The Great Race 2018 är ytterligare två exempel på hans bidrag från 2018. Han var precis listad i den nya boken om de värsta sjukdomarna i världen.

Erik Ekstrand och hans parhäst Mackan Edlund har varit i rampljuset flitigt de senaste åren. Han var värd för TV6-komediprogrammen Erik & Mackan – Hela och rena med Edlund våren 2008 och Erik & Mackan – Snygga och smalta hösten samma år. De var programledare för TV6:s andra säsong av Hl i vaergen samma år. Han spelade tillsammans med Mackan Edlund i 2010 års Gold Fever och med Mackan Edlund, Nelli Englén och norrmannen Ivar Bruvoll Vamrk 2010 och 2011 års Gumball 3000.

Via Lascaris var en veckovis podcast med Ekstrand, Sara Young, Jörgen Lötgrd och Fredrik Zander som sändes från 2012 till 2015. Våren 2017 relanserades podden under den nya monikern Via Lascaris X2000, och veckoavsnitt sändes till kl. Augusti 2018, då den återigen lades ner. Vi skrattade jättebra tillsammans med Erik Ekstrand i sändningsbåset oavsett om han var i TV6 eller SVT.

Vart ringer Erik Ekstrand hem?

Erik Ekstrand växte upp i Sveg afstersund, Sverige, den 22 oktober 1979. Bland “Erik och Mackan” fanns Erik Ekstrand. Hur skulle du karakterisera deras utveckling som ett par? De flesta känner igen Erik Ekstrands och Mackan Edlund som hälften av duetten Erik och Mackan. TV6:s dynamiska team blomstrade från 2008 till 2015. De har arbetat på ett flertal program, inklusive “Erik och Mackan – Hela och Rena”, “Hole in the Wall” och “99 Things You Must Do Before You Die.”

Det var under Erik och Mackans tid som collegerumskamrater i Skövde som de blev nära vänner. I sin podcast “TV-fabriken” berättar han om hur folk fortfarande förknippar honom med den tidsperioden. Fler gånger än inte hör jag “Mackan” eller “Erik” skrika efter mig. De två hade varit vänner i decennier, som han uttrycker det: “Vi är gamla vänner, bästa vänner sedan länge.”

Han hade en familj innan jag, så det är där han lägger det mesta av sitt fokus nu för tiden. Du kan inte bara gå hem och göra ingenting efter en lång dag; du måste ta hand om barnen. Jag gick vidare och fick barn efter att han gick. Våra olika platser (han i söder, jag i norr) gör det omöjligt för oss att fortsätta arbeta tillsammans. Det finns en tidsgräns på allt. Enligt Erik är de fortfarande mycket nära vänner som har tät kontakt med varandra. Även om de är sällsynta, kommer de säkert att vara roliga när de inträffar.

Är Erik Ekstrands flickvän igenkänd?

Erik Ekstrand känner sig obekväm med att diskutera sina personliga relationer. Han använder Instagram för att dokumentera sitt dagliga liv och dela bilder med sin familj, men han delar sällan några leende ansikten. I en intervju med Torbjörn Ek diskuterar han dock sin romantiska historia. Fantastiskt, jag kan inte ens. En femma från mig.

Personen jag är med är ett positivt tillskott till mitt liv och passar mig perfekt. Detta är fördelaktigt eftersom hon besitter egenskaper som jag saknar, nämligen visdom och grymhet. Han berättade för Aftonbladet hur underbart det var i november 2021.

Är det känt om Erik Ekstrand har barn eller inte?

Ja! Erik Ekstrands nya bebis är en tjej. Erik Ekstrands dotter blev sjuk på grund av en medfödd abnormitet. År 2020 fick Erik Ekstrands sexåriga dotter en ny lever. Något var uppenbarligen fel med henne från det ögonblick hon föddes. Han skriver i P4 Extra – besökaren att hon födde två dagar efter att de kom till BB, och att allt var bra. “Jag tycker att hon ser lite gul ut”, sa sköterskan, “ska vi ta ett blodprov och kolla några saker?” Då börjar du känna genuin panik. Att ta ett blodprov från en sådan nyfödd på väg till neonatal intensivvårdsavdelning…

Nästa fas för foursomen krävde en mängd olika prover och en viss ospecificerad tid. Ytterligare undersökning visade att flickan hade gallatresi; hon genomgick sin första operation vid bara åtta veckors ålder. Senare hade hon och hennes nära och kära en period av god hälsa, men det stod klart att hon skulle behöva läggas till en transplantationsväntelista. Efter några månader på väntelistan skulle den stora operationen börja.Hon ska ha opererats och vaknat upp på intensivvården, enligt Erik.

Eftersom det hölls precis innan corona anlände kunde vi prata med läkarna även om de inte bar ansiktsmasker eller rymddräkter. Efter att hon vaknat låg vi på intensiven i en vecka, och det var hemskt att vara omgiven av så mycket liv och död. Efter en vecka på det vanliga sjukhuset tillbringade vi ytterligare en vecka på transplantationsenheten innan vi släpptes. För en ung person är två veckor en väldigt liten tid för att göra så mycket.

Erik Ekstrand Längd
Erik Ekstrand Längd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!