Bianca Ingrosso Ny Pojkvän

Bianca Ingrosso Ny Pojkvän
Bianca Ingrosso Ny Pojkvän

Bianca Ingrosso Ny Pojkvän – Phillipe Cohen, 28, och Bianca Ingrosso, 27 har varit ett på-och-av-par sedan de träffades första gången 2014. Bianca Ingrosso avslöjade i “Wahlgrens värld” att de bröt upp ungefär en gång om året, totalt sju gånger. Men varje gång har de lyckats komma tillbaka till varandra. Hon lade till en motivering för sina fortsatta ansträngningar med Phillipe Cohen.

Jag träffade honom först innan något annat kom igång. Han har trots allt alltid älskat mig för precis den jag är – någon som aldrig har jobbat en dag i sitt liv, aldrig tjänat en enda krona och som egentligen inte alls “är vem som helst”. Hon tillade i avsnittet, “Jag var den största saken för honom då, och jag värdesätter det.”

Men i torsdags avslöjade Bianca Ingrosso under en frågestund på Instagram att paret har gjort slut ännu en gång. Hon svarar: “JA.” Ingrosso svarar: “Jag ska ärligt talat vara helt ärlig och berätta att jag inte har varit så här nöjd på många år, på frågan hur hon mår. Jag är så jävla exalterad över mitt liv, skriver hon. Exakt en vecka efter singeln.

avslöjades gick Bianca Ingrosso in mer i detalj om sina tankar efter uppbrottet med Phillipe Cohen i en YouTube-video. Hon tillade att hon inte känner för att gå in närmare i detalj just nu om vad som verkligen hände. Det har varit bra att börja ett nytt liv och inte behöva dela med mig av mina personliga detaljer hela tiden, men jag kan göra det på egen hand.

Bianca Ingrosso har kommit med antydningar ett tag nu om att hon träffar en man och precis har inlett ett nytt förhållande. Hon avslöjar så småningom vem den mystiska killen är i dagens avsnitt av podcasten “Alice & Bianca – Om du säger A, kan du säga B.” Förhållandet mellan Bianca Ingrosso och hennes pojkvän Phillipe Cohen tog slut i januari och hennes fans fick se henne gråta.

I podcasten “Alice & Bianca – Om du har sagt A kan du säga B” hävdar Bianca att även om vi båda avslutade vårt förhållande så var det han som bestämde sig för att göra det. Men Bianca tror att tiden hon tillbringade förutom sitt förhållande hjälpte henne att upptäcka vem hon är.

Bianca Ingrosso Ny Pojkvän

Jag fick äntligen möjligheten att börja uppskatta mitt liv och mig själv, och jag upptäckte också en livsglädje som jag inte hade haft på otroligt länge. Bianca Ingrosso pratar om sin nya älskare i podcasten innan hon får ett nytt förhållande. Medan jag sitter på en körlektion skickar Phillipe mig ett långt sms.

Paret ska ha setts ut tillsammans vid flera tillfällen, men de har undvikit ögonkontakt. Phillipe hörde av sig ännu en gång för att han tyckte att något började bli för jobbigt. Efter att ha utbytt texter en kort stund träffades paret personligen och Bianca och Phillipe har dejtat sedan dess. Jag har aldrig sett honom så spänd.

Jag sa verkligen, “Jag älskar dig och har aldrig varit så kär,” på mina knän. Det enda hon säger, “Jag har aldrig varit så fokuserad på något i hela mitt liv, och det enda jag vill göra i mitt liv är att visa dig hur mycket jag älskar dig och få dig att känna dig som den stoltaste flickvän i världen att jag är din pojkvän.”

När hon var på semester i Spanien sågs Bianca Ingrosso umgås med en ung man med tatueringar. Men vem är han egentligen? Nyheter24 vet lösningen! Bianca Ingrosso, en 27-årig entreprenör och influencer, verkar vara ensam igen efter ännu ett uppbrott med älskaren Phillipe Cohen, en 28-åring.

Nyheter24 rapporterade i går om Biancas Instagram-aktivitet i relation till Phillipe. Dessutom använde Bianca chansen att besöka Phillipes matställen Ted och Posto. När han fortsätter att följa Bianca verkar inte Phillipe hysa samma fiendskap mot henne.

Bianca är på en fantasisemester i Spanien, men vem är följeslagaren?

Bianca har precis kommit tillbaka från en vacker solsemester i Spanien. Instagram-användare har fått en inblick i Biancas idylliska dagar, som inkluderade båtkryssningar, slappa vid poolen, utsökt mat och härligt väder. På resan ska folk ha observerat Lovisa Worge och Melina Criborn, två av Biancas närmaste kompisar.

Benjamin Ingrosso, bror till Bianca, och Freja Sofie Winther, hans flickvän, har också umgåtts med Bianca i Palma. Bianca lade upp en samling bilder från en yacht där hon tillbringade tid med alla sina vänner och sin pappa Emilio Ingrosso med frasen “Ingenting slår en dag till sjöss med de människor du älskar.”

Bianca sitter bredvid en tatuerad man som håller henne i ett svartvitt foto. De flesta har säkert hört talas om uppbrottsryktena som involverar Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen. Förhållandet har haft ungefär sju uppbrott genom åren då det har fluktuerat upp och ner som en berg-och dalbana.
Närvaron av profilen på sociala medier har nu av följare betraktats som en bekräftelse på att kändisparets åttonde uppbrott har inträffat.

Mer information om Bianca Ingrossos kommentarer om Phillipe Cohen på Instagram finns här.
Oliver Strige och Bianca Ingrosso har det bramig här. Bianca Ingrosso befinner sig just nu i Göteborg, där hon tillbringar sin blöta fest dagar och nätter på Way out West-festivalen och lever som en loppa.

Hon har upptäckts när hon har roligt med människor som Alice Stenlöf, Emilio Araya och ex-flirten Oliver Strige, som deltog i realityserien Paradise Hotel. Hon och Oliver borde ha delat lite “vuxenmys” under Biancas och Phillipes första uppbrott, och det är tveksamt att många fans har lyckats undvika att lägga märke till realitystjärnans kommentarsfält sedan rapporter om ett nytt uppbrott först dök upp.

Bianca skrev “Han och jag” medan hon höll en man i en Instagrambild. Hon har sedan dess modifierat meddelandet till att läsa “Min tik är gay”, men anhängarna var utan tvekan medvetna om den ursprungliga bildtexten. Bianca Ingrosso, 28, informerade oss om att hon och Phillipe Cohen, 28, hade separerat igen mot slutet av augusti 2022.

Under sina åtta år tillsammans var detta parets sjunde uppbrott, men är det verkligen gjort nu?
Bianca håller med. 28-åringen informerade oss om att hon hade börjat dejta några månader tidigare. Hon ger oss nu en fantastisk uppdatering.

Bianca Ingrossos liv efter splittringen

Biancas liv verkar inte ha ett enda lugnt ögonblick. Hon tillbringar sin fritid med vänner och familj eller jobbar med sminkföretaget CAIA. För att inte tala om hennes egen talkshow, som gjorde comeback och debuterade hösten 2022. Bianca gör intervjuer med några av Sveriges mest kända figurer i det här programmet, vilket också har hjälpt hennes dejtingliv.

Ja, 28-åringen har då och då känt sig stel och orolig på dejter. Men hon har skaffat sig nya färdigheter tack vare chattprogrammet Bianca. att få sitta med redaktörer och lära sig att utmana människor. Jag går trots allt på de bästa dejtingklasserna någonsin, och jag har utvecklats till en riktigt trevlig person, säger hon till Aftonbladet.

Bianca hävdar att hon har blivit så duktig på att ifrågasätta att hon ibland behöver ta ett djupt andetag. Hon har också en förutfattad uppfattning om hennes livs potentiella nya kärlek; detta är “kravlistan”!

Bianca Ingrossos kommentarer angående hennes nya förälskelse

Några varv i terapistolen, axlar, empati och komedi. Du kanske får chansen att dejta fröken Bianca om du sitter på den. Jag behöver någon som alltid försöker bevara ett barns perspektiv och som inte tar saker på för stort allvar. Hon säger till Aftonbladet att han också är en utmärkt lyssnare, respektfull och snäll.

Bianca Ingrosso uppgav tidigare i år att hon och älskaren Philippe Cohen tog beslutet att skiljas åt. För tillfället, hävdar hon, älskar hon att vara ensam. Men nu, några månader senare, informerar influencern oss om att hon har hittat en ny kärlek. Philippe Cohen och Bianca Ingrosso kopplade ihop sig först 2014, och efter fyra år av långdistansdejting bestämde de sig för att bo tillsammans.

De flyttade in i Biancas gamla lägenhet i Norra Djurgrdsstaden, men tyvärr bodde de bara ihop i några månader innan de bestämde sig för att separera igen. Paret sa att de fortfarande var tillsammans utan att någonsin förklara varför. Tv-personligheten och influencern meddelade dock i januari i år att hon och hennes partner Philippe Cohen hade bestämt sig för att skiljas.

När Bianca Ingrosso och Nöjesbladet pratade första gången inför vårsäsongen av Wahlgrens Värld på tv avslöjade hon att hon var singel: “Det hände verkligen ingenting. Vi kommer alltid att vara kära, men saker och ting föll sönder, och kanske… jag vet inte. Bianca Ingrosso nämnde i intervjun att hon först skjutit upp att söka behandling eftersom hon kände sig något förvirrad ett tag.

Hon måste ha tappat bort sig själv lite i processen med sin snabba uppgång till framgång, vilket måste ha varit en av faktorerna som bidragit till hennes humör: Det är så roligt, men jag kan inte göra allt. Jag vill göra allt. Och jag jobbar för att hitta en balans eftersom det är enkelt att tappa vem man är ur sikte. är som person när man hela tiden blottar sig själv.Också vem är jag och vad tycker jag ska hållas privat?Jag kämpar med det eftersom jag är så utåtriktad, konstaterade hon i Nöjesbladet-intervjun.

Bianca Ingrosso Ny Pojkvän
Bianca Ingrosso Ny Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!