Aje Philipson Förmögenhet

Aje Philipson Förmögenhet
Aje Philipson Förmögenhet

Aje Philipson Förmögenhet – Anders “Aje” Philipson, nu 78 år gammal, föddes under sin far Gunnar Philipsons (“bilkungen”) storhetstid som chef för Philipsons imperium. Svensk Damtidning rapporterade 2020 att Ajes förmögenhet var värd hela 130 miljoner kronor. Så medan Aje har en betydande förmögenhet, är hans lön relativt låg. Totalt tjänade han 550 000 kronor 2019, vilket ger lite mer än 46 000 kronor i månaden.

Leder en mångmiljondollars gårdsverksamhet

Aje är verkställande direktör för sin egen firma, Skenäs Aktiebolag, som bedriver verksamhet från en bondgård nära Vingker och bedriver försäljning av boskap och andra gårdsvaror. Det verkar som om Aje har tagit upp sin fars känsla för affärer. Bolaget gjorde en vinst på 2 128 000 kronor på intäkter på 7 002 000 kronor under 2019.

Känner du igen Bathina direkt, eller har du helt aning om 42-åringen? Nyheter24 är här för att hjälpa till med 6 intressanta tips om Bathina som kommer att fylla i tomrummen. Hon växte upp i Uppsala, Sverige, av en stor familj som omfattade så många som åtta andra syskon .

Började som tv-meteorolog

Bathina skapade rubriker först när hon blev TV3 väderkastare. Nyligen, 2016, gjorde hon sin återkomst till TV3:s “Aschberg direkt” som Robert Aschbergs medprogramledare.

I Let’s Dance 2020 hade hon en liten roll

Du kanske känner igen Bathina från den femtonde säsongen av “Let’s Dance” 2020, när hon dansade förbi dig i rutan.

Gifte sig med prinsens kompis, Aje, 2004

Som noterats ovan ingår Bathina i “Tillsammans med Strömstedts” tillsammans med sin vän och kungens förtrogna Aje. De knöt ihop säcken i Paris 2004 och nu skaffar de en familj på tre (Axel, Hugo och Märta). Sedan hon gifte sig med Aje, son till bilmagnaten Gunnar Philipson, har Bathina berättat länge om sin erfarenhet av att ta en klassresa från en Uppsalaförort till en våning i stermalm.

Aje Philipson Förmögenhet

Befann sig i ögat av en tittarstorm när SVT-serien avslutades

SVT dokusåpan “Bathinas separata världar” sändes 2015. En riktig tittarstorm inträffade dock efter ett avsnitt där n-ordet användes flera gånger utan något svar från Bathina. Hon bad om ursäkt och SVT tog bort det kränkande materialet.

Marknadsför “Bathina – en podcast”

Bathina är sedan ett tag värd för podden “Bathina – en podcast”, där hon pratar med sina kända och duktiga vänner om deras uppväxt. Jag är född i Stockholm, Sverige den 18 februari 1943. Man tror att Aje Philipson har en nettoförmögenhet på cirka 140 miljoner kronor. Även om Aje Philipson och hans två syskon redan hade fått 45 procent av aktierna var deras fars imperium, som omfattade ett aktiebolag som handlade med bland annat Mercedes-bilar, värt 139 miljoner kronor när han dog 1970.

Aje Philipson, en 79-årig finansman, har varit en mediaälskare den här säsongen. Nyheten om hans separation från Bathina Philipson, hans 44-åriga fru, spreds i början av november. Aje Philipson har en av de mest omfattande och dyraste bilkollektionerna i hela Sverige. Aje får behålla hela sin samling på 150 bilar efter skilsmässan. Alla parets egendom och tillgångar anses vara distinkta tack vare det äktenskapsförord som han och hans ex-fru Bathina undertecknade.

Bilsamlingen av Aje Philipson, en nära vän till kungafamiljen, är en betydande del av hans rikedom. Aje är den rika avkomman till Philipsons bildynastin, och han har samlat på sig en samling på över 150 fordon. Jag kommer från en lång rad bilhandlare, så det verkar bara logiskt att jag har en passion för hobbyn.

Jag har dem för att de väcker goda minnen, inte för att jag förväntar mig en vinst. Aje Philipson har sagt till Expressen att han sällan kör sina bilar eftersom han håller dem inlåsta på olika platser. Nu vet vi att Aje Philipson har lagt till ytterligare två bilar till sin samling, som beräknas vara värderad över 500 miljoner kronor och möjligen över en miljard kronor. I höstas tog han emot en Ferrari som är ganska sällsynt. Om den enda Ferrari Monza SP1 i hela Sverige. Zlatan och Per Gessle har också en ensitsig Monza, men den här är till för uppvisning. Aje Philipson valde den ensitsiga, mer exklusiva SP1-modellen.

Aje Philipson Förmögenhet
Aje Philipson Förmögenhet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!