Magnus Bexhed Familj

Magnus Bexhed Familj
Magnus Bexhed Familj

Magnus Bexhed Familj – Villa i Solna är dit Magnus Anders Dan Bexhed ringer hem. Med Sofie Bexhed som han delar bostad med. Den 8 december föddes han. Hans hem är värt cirka 1,93 miljoner dollar (16 300 000 SEK). Sofie och Magnus Bexhed, auktionsförrättare, säljer det historiska Falkenerhemmet från 1700-talet.

Falkenerarbostället i Solna kyrkby uppfördes 1726 och dess nuvarande ägare, Sofie och Magnus Bexhed från Uppsala Auktionskammare, har beslutat att sälja det. De berömda konst- och antikspecialisterna bjuder in oss i deras stora trädgård som blomstrar med söta syrener och prålig växtlighet just nu.

Sofie Bexhed har blivit investerare i Uppsala Auktionshus. Hon och hennes man Magnus Bexhed äger 25% vardera av bolaget medan Knut Knutson äger 75%. De tre har nu ökat sin konkurrens om de bästa auktionsvarorna. Sofie Bexhed, antikvarie som maken Magnus, har blivit verksamhetens tredje delägare.

Knut Knutson, som har en andel på 75 % i verksamheten, är på bilden till vänster. Den 27-årige vd:n för Uppsala auktionskammare, Magnus Bexhed, finns nu tillgänglig som ny “Antikrundan”-expert.
När han slutade på fjärde plats i SVT:s “Sveriges Mästerkock” ringde nätverket honom. Svaret var uppenbarligen ja. Att känna sig upprymd är en underdrift. Han säger till Nöjesbladet att frågan är en indikation på respekt bland fältets proffs.

För att parafrasera, “Det är avgörande att få det rätt”

Inspelningssessionen i Malmö är imorgon, och då gör han debut. Det verkar oroligt. Eller lätt arg. Men, insisterar han, det är inte en tävling som på Master Chef. Även om “Sveriges Mästerkock” är ett formidabelt hinder är “Antikrundan” ännu mer. Så varför är det så? Sannare i livet, det här är. Det är så jag försörjer mig själv. Konst och antikviteter är mitt bröd och smör. Därför är precision viktigt. Alternativet är riktigt pinsamt.

Du kan säga att “det är ett erkännande”

Acceptans var dock nödvändig – från de rutinerade rävarna. Det hade förekommit samtal innan evenemanget. Du kommer förmodligen att behöva samförstånd från de andra specialisterna. Det är alltså ett erkännande. Han preciserar att det finns villkor du måste uppfylla. I motsats till dig. Som 27-åring är du vår helt nya “Antikrundan”-guru. Hur gammal är du, sir?

Magnus Bexhed Familj

Har du några tankar? Ditt ansvar kommer att variera något. Det tror jag dock att jag är. Lite daterad. Jag arbetade varje sommar på gymnasiet. Kompisgruppen använde medlen för att finansiera ett höstlov. Han förklarar, “Jag gick ut och köpte ett par plåtljusstakar.” Sofie, en kvinna född den 29 maj 1983 och för närvarande bosatt på Prostvägen 6 i Solna, Sverige.

För sju år sedan, den 26 februari 2016, flyttade hon in i villan eller radhuset där hon för närvarande bor. Hon och hennes man Magnus Anders Dan har gjort detta till sitt hem. Sofie är inte mer åtråvärd än alla andra. Tio gånger den här månaden har vi redan delat nyheter om henne. Sofie är innehavare av flera företag, av vilka några nämns längre ner på sidan.

Stockholms stad är dit de flesta söker Sofie. Sofie och Magnus Bexhed, auktionsförrättare, säljer det historiska Falkenerhemmet från 1700-talet. Falkenerarbostället i Solna kyrkby uppfördes 1726 och dess nuvarande ägare, Sofie och Magnus Bexhed från Uppsala Auktionskammare, har beslutat att sälja det. De berömda konst- och antikspecialisterna bjuder in oss i deras stora trädgård som blomstrar med söta syrener och prålig växtlighet just nu.

Jag undrade hur du kom i besittning av Falkenerstugan. 2015, när huset först gick ut till försäljning, visste vi att det var det. Vi ville inte flytta från stan, så vi letade efter ett hem som hade personlighet och charm. Förutom närheten till Hagaparken och enorma trädgården gör Falkenerarboställets centrala läge det bekvämt för invånarna att promenera till stadens många restauranger, museer och andra kulturattraktioner.

Förklara för oss de ändringar du gjort i ditt hem

Hemmet, som ursprungligen byggdes 1726 men har genomgått många restaureringar sedan dess, gav en något modern atmosfär. Vi delar båda entusiasmen för området byggnadsunderhåll och inser dess enorma potential. Att hitta 1700-talsdörrar som hade tätats men som räddades under reparation var en höjdpunkt. Vi bestämde oss för att gå “all in” i restaureringsprojektet så att vi kunde göra fastigheten till vårt drömboende. Nu är Falkenerarbostället både ett modernt och användbart hem för vår familj och en restaurerad 1700-talsidyll.

Jag undrar vad du tycker om inredning

Trivsel och ombonad är primärt i en bostad. Även om vi tror att alla kan ha nytta av ett hem fyllt med vacker konst, design och antikviteter, inser vi att hemdesign är en mycket individuell praxis. Här samexisterar verk från många epoker, designepoker och prisklasser. Vi gör rutinmässigt inköp på auktioner och från konst och anti

que återförsäljare på andrahandsmarknaden av ett antal skäl. Ur hållbarhetssynpunkt skulle det vara bra om fler individer i vår generation började inreda med antikviteter och köpte dem på auktioner. Som ett resultat gör vi sällan resan till möbelaffärer för att hämta något helt nytt till våra egna hem.

Prins Harry och hertiginnan Meghan betalades 200 miljoner norska kronor av Spotify för en enda podcast med bara 12 avsnitt. Bill Simmons, vd för Spotify, har nyligen refererat till kungaparet som “jävla bedrägerier”. Cirka 217 miljoner kronor betalades till prins Harry och Meghan Markle av Spotify för ett godkännandeavtal de undertecknade det året (2021).

Partnerskapet var tänkt att ge många podcaster, men istället producerades bara 13 avsnitt av “Arketyper” innan de två parterna “i ett gemensamt beslut” bestämde sig för att “gå skilda vägar”.
Bill Simmons, vd för Spotify, har nyligen refererat till kungaparet som “jävla bedrägerier”. Enligt Daily Mail.

Simmons skämtade i sin podcast om att han skulle ha velat ha varit en del av affären och hjälpt “Harry och Meghan lämna Spotify”. Jag önskar att vi kunde ha nått den här typen av överenskommelse. Sedan skrattar han och säger “De jävla bedragarna” – det är den podcast vi borde ha gjort med dem.

Att inte uppfylla förväntningarna ledde till uppsägning

Wall Street Journal hävdar att inställningen av “Archetypes” innan dess andra säsong ens filmades berodde på att programmet inte nådde sina produktivitetsmål, och att artikeln också anser att Meghan och Harry inte borde ha tjänat hela summan de hade förhandla för.

Programmet Markle “utforskar etiketter som försöker hålla kvinnor tillbaka” har ställts in, och hon söker nu en ersättare värd. Podcastgäster har inkluderat tennisbra Serena Williams, sångerskan Mariah Carey och programledaren och komikern Trevor Noah. Det här är vad som verkligen får “Antikrundan”-gurun upprörd: På grund av ägarens förbiseende är Magnus Bexhed ovillig att diskutera föremålets värde.

Ägaren stoppar Anne Lundbergs kollegas lektion, och Lundberg försvarar henne i programmet.
Hon råder dig att följa hennes ledning. Det här är blunderet som gör SVT-gurun arg. Offentliggjordes först 21:17. den 3 mars 2016 En man visar sin sfinx i SVT-programmet “Antikrundan” under ett besök i Uppsala.

Hans före detta Skoklostergrannar grävde fram den enorma statyn medan de letade efter svamp i skogen nära hans hem och gav honom den som gåva. “Antikrundans” Magnus Bexhed är imponerad av upptäckten, men det finns en sak med den som verkligen gör honom förbannad.
Varför, när jag först såg den, kom tanken att “wow, vilken cool grej, men den där är inte gammal”? In-show ställer Bexhed frågan.

Så varför är det så? Ett beslut fattat av sfinxens ägare. En vän till mig målade den åt mig. Mannen hävdar att vittring hade gjort att färgen flagnat och träet mörknat. Fornminnesexperten suckar tungt och börjar tillrättavisa honom. Detta är strängt förbjudet. Jag vill helst inte hålla dig ett tal inför miljontals människor på nationell tv, men du kan inte bara måla över bronsfärg. Han hävdar att de har slösat bort färg för många tusen pund.

Magnus Bexhed uppskattar att sfinxen kan få allt från 6 000 till 10 000 norska kronor från en återställare. Han vägrar att beräkna föremålets värde om den målade färgen inte hade lagts till. Vad det hade varit värt i bättre form, säger han, vågar jag inte ens gissa. Den andra talaren skärs sedan av av Anne Lundberg som presenterar.

Det är vägen att gå, förresten. Det är precis vad du tänker. Hon hävdar: “Om jag är nyfiken, då måste publiken också vara det.” Han lät måla om sfinxen för länge sedan, och nu undrar han om Magnus Bexhed var för svår. Begreppet “Antikrundan” fanns inte redan på 1970-talet, förklarar han.
Han är dock nöjd med presentatörens stöd och värdet av hans upptäckt. Han rapporterar att han mår “bra” efteråt.

Magnus Bexhed Familj
Magnus Bexhed Familj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!