Alexandra Bring Pojkvän

Alexandra Bring Pojkvän
Alexandra Bring Pojkvän

Alexandra Bring Pojkvän – Alexandra Bring och Victoria Törnegren, två systrar i influencercommunityt, blev båda gravida inom kort tid efter varandra. Victoria Törnegren berättade nyheten om sin graviditet till Erik Forsgren, en influencer på sociala medier, först. Syster Alexandras graviditet med sin pojkvän meddelades bara några veckor senare.

Vi har kunnat se magarna expandera och förfallodatumet närma sig tack vare bloggen, podcasten och Instagram-uppdateringar. Men igår skedde en chockerande utveckling. Sedan fortsatte hon med att säga att hon väntar barn tidigare än sin syster Victoria, som kommer inom några veckor.

Vi anlände till BB vid 4:30, checkade in på vårt rum vid 5:30, och därifrån var hon ostoppbar. Wow, det var en vild tur. Vi kan inte riktigt tro att det här är vår egen dotter. Att vi inte gick till gymmet för mitt benpass var ett lyckokast, säger Alexandra. Sex veckors väntan Alexandra Bring gick till Big Brother när hennes vatten gick sönder.

Hon ärvde sina föräldrars uthålliga tålamod. “Jag trodde att jag sa att jag skulle höra av henne först”, frågar Alexandra på nätet. I ett Instagram-inlägg förklarade Alexandra Bring att hon hade planerat att träna men var tvungen att avbryta sitt träningspass eftersom hennes vatten hade gått sönder klockan 16:48.

Den 32-åriga influencern Alexandra Bring och hennes 38-åriga pojkvän Nader Chebaro har nu tre barn. På onsdagen la hon upp en video på Instagram av sin helt nya flicka. Lou och Tula, de nya äldre systrarna, kan ses hålla de nyfödda i videon. Inlägget börjar “Hemma”, säger hon. Lycka till och hjärtemojis fyller kommentarsfältet; användare som Kenza Zouiten, Ida Warg och Maja Nilsson Lindelöf har satt sina spår.

Enligt Bring var förfallodatumet perfekt, eftersom bebisen tog beslutet att kika utanför den dagen. Alexandra Bring, en 29-årig influencer och tränarprofil, och Nader Chebaro, 36, hennes pojkvän, är stolta föräldrar till en flicka. Det här är den 42:a veckan av min lägesrapport. Hon har kommit. Hon skriver på Instagram om hur underbart hennes liv är.

Alexandra Bring Pojkvän

I kommentarsfältet överöser dina medbloggare dig med gratulationer. Vad Kenza kallar “längtan”
Bianca Ingrosso skriver: “Grattis, kära du” De har en dotter som heter Lou. Alexandra Bring, en influencer på sociala medier, och hennes pojkvän, som hon aldrig har identifierat offentligt, hade ett bröllop som var väldigt annorlunda än vad de hade förväntat sig.

Polisförvarsäktenskap

Paret hade planerat ett extremt oromantiskt bröllop, men verkligheten var en helt annan: de knöt knuten i en fängelsecell. Alexandra Bring och hennes partner planerade ursprungligen för ett nattligt bröllop eftersom vigselförrättaren de valde ut bor granne med familjen. Stockholmsparet planerade först ett nattligt bröllop, men de ändrade sig snabbt och bestämde sig för att en ceremoni på dagtid skulle vara bekvämare. Vi går in i lobbyn och hon säger att hon är lättad över att hon inte brydde sig om att ta på sig en klänning för tillfället eftersom det förmodligen finns folk här inne som är lite busiga.

Adjektiv: “Extremt oromantisk”

“Kläderrummet” var där hon och hennes nya man utbytte löften. Enligt Alexandra Bring var vi i huvudsak i anläggningens centrala nav. Du borde ha sett hur oromantiskt det är; det är hemskt så långt bort som möjligt från ett bröllop. Det var det minst förväntade sättet att knyta ihop säcken för mig. Det är avgörande för en gravid kvinna att äta en balanserad kost rik på vitaminer och mineraler så att hon kan må bra och barnet kan växa och utvecklas normalt.

Här är tre sätt att säkerställa en lycklig och hälsosam graviditet

Graviditetssäkerheten kan förbättras genom att upprätthålla god hälsa. Det är dock ingen raketvetenskap att ta reda på vilka näringsämnen din kropp behöver och hur man får i sig dem. Här är några av våra bästa rekommendationer för att säkerställa en hälsosam graviditet och tillräckligt intag av viktiga näringsämnen.

Ät en näringsmässigt balanserad kost

Vad du äter har en effekt på både dig och det utvecklande barnet inuti dig. Ni båda drar nytta av utbytet av energi och grundläggande material. Protein, kolhydrater och bra fetter är alla viktiga. Börja dagen med att ta med lite frukt eller grönsaker.

Mellanmål

I desperata tider kan ett mellanmål verka som manna från himlen. Det har visat sig lindra känslor av illamående och trötthet samtidigt som det bibehåller känslomässig stabilitet. En smörgås gjord på fullkorn, en bit frukt eller en yoghurtparfait med mandel är alla exempel på näringsrika mellanmål.

Två, prenatala vitamintillskott

Det kan vara utmanande att få i sig tillräckligt av vissa väsentliga ingredienser från enbart mat, även när man äter en varierad kost. Folat, omega-3-fettsyror, järn, jod och D-vitamin finns alla i Natalben Gravid, ett prenatalt vitamin. Det finns ytterligare 14 vitaminer och mineraler i Natalben Gravid.

När ska jag ta min första dos av Natalben Gravid?

Natalben Gravid kan tas från den tidpunkt då en kvinna försöker bli gravidvägen genom hennes förlossning. Det är ingen bra idé att ta mer än det dagliga maxvärdet. Kosttillskott är inte menade att ersätta en hälsosam kost och aktiv livsstil.

Tre, öva där du är

Gravida kvinnor som regelbundet ägnar sig åt fysisk aktivitet har större chans att få en positiv upplevelse. Det spelar ingen roll om du är en erfaren tränare eller precis har börjat; alla kan dra nytta av det. Vilket är bättre för dig: lyfta vikter, yoga, padel eller gå? Hitta en struktur som tillfredsställer dina känslomässiga behov.

Hitta en vän att träna med, eller träna med främlingar. Om du vill veta vilken typ av träning som är säker för dig under graviditeten, prata med din barnmorska. Ta reda på vad som gör dig glad och gör mer av det. Var uppmärksam på hur din kropp reagerar och njut av aktiviteter som underlättar ditt humör. Även om du aldrig har mediterat tidigare, kan det vara en mycket givande upplevelse att göra det medan du bär på ett barn. Gör något fint för dig själv, oavsett om det är att linda håret eller måla naglarna.

Alexandra Bring Pojkvän
Alexandra Bring Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!