Amani Smith Ålder

Amani Smith Ålder
Amani Smith Ålder

Amani Smith Ålder – Alice Stenlöf diskuterade nyligen sitt nya romantiska intresse i sin podcast. För första gången erkände hon att hon var romantiskt inblandad med en tjej. Vid det här laget tar hon upp åldersskillnaden med sin flickvän. Den 27-åriga influencern Alice Stenlöf avslöjade nyligen sin nya romantiska partner i sin podcast What the Hell Happened?, som hon är värd tillsammans med sin kollega Klara Elvgren.

Efter det avslöjade Alice att hon aldrig hade upplevt kärlek tidigare. Hon besparade sina fans detaljer om den nya tjejen hon träffade först, och höll kontakten hemlig. Det verkar som att Alices flickvän har dykt upp i hennes flöden mer och mer på sistone. Det var på sin 27-årsdag som hon för första gången stoltserade med sin flickvän. Under sin campingresa delade Alice ett foto av paret som stod och höll varandra ömt när solen föll.

Enligt flickvännen dejtar de

Stockholm var nyligen platsen för musikevenemanget Lollapalooza. Bland parets många festivalinlägg var Alices publicering av ett foto på hennes och Amani Smiths första kyss. Det lyckliga paret stod stolt framför åskådarna på bilden. Amani Smith, Alices flickvän, som hade varit mamma om duon ända sedan ryktena om deras anslutning började, delade äntligen ett inlägg om dem två. Från Lollapalooza-konserten var de båda en del av.

Alice och hennes partner angående åldersskillnaden

Vad fan hände? är det senaste podcastavsnittet. Klara, Alices podcastpartner, höjer på ögonbrynen angående åldern på Amani, Alices nya kärlek. Efter att Alice gjort en paus blir det en stunds tystnad innan de båda börjar skratta okontrollerat. Klara menar att man kan välja att dejta yngre individer eller avsluta sin relation med dem.

Som svar avslöjar Alice att hon dejtar yngre män. Ja, men det är den moderna Alice; Att vara runt John får mig att känna mig yngre. Hon svarar så småningom efter att ha skrattat mer och kringgått Klaras frågor. Ålder är inget annat än en siffra, enligt Alice Stenlöf, även om hon är lite yngre. Alice, som föddes 1996 och nyligen avslöjade de första födelsedagsbilderna på sig själv och sin pojkvän, fyllde 27 år i juni.

Amani Smith Ålder

Alices fästmö Amina Smith är 23 år gammal, efter att ha fötts i februari 2000 fyra år yngre än Alice. Artisten Jireel, som också föddes 2000, var Alices ex-pojkvän, och de hade samma åldersskillnad. Alice Stenlöf, en 26-årig entreprenör och influencer, har en historia av ryktade romanser, inklusive en med rapparen Jireel och en annan med hockeystjärnan Philip Wong.

Sedan dess har Alice varit singel. Men i ett avsnitt nyligen av hennes podcast “Vad fan hände?” Alice, som var värd tillsammans med sin närmaste vän Klara Elvgren, sa att hon träffade någon som omedelbart slog ner henne. Och enligt Alices podcast är det en tjej.

Den nya flickvännen till Alice Stenlöf är Amani Smith

Amani Smith, en nattklubbsstjärna och DJ, avslöjades snart som Alice Stenlöfs nya flickvän.
Jag ville helt enkelt snurra runt henne. Alice nämnde i podden hur fantastisk hon är.

Får jag fråga vad Amani Smith heter?

Namnet Amani Altimimi finns registrerat för Amani Smith.

Hur gammal är Amani Smith, som dejtar Alice Stenlöf?

Den 8 februari 2000 kom Amani till vår värld. Idag ska hon ha fyllt 23 år.

Vad är Instagram-handtaget för Amani Smith?

Så vitt vi känner till har Amani Smith inte en utan två Instagram-profiler. Två konton kan hittas: det ena är @amanixsmith och det andra är @maniqe. Den förstnämnda fokuserar mer på Amanis musik.

Vad är Amani Smiths yrke?

En DJ för nattklubbar, Amani Smith är inte främmande för verksamheten. Hon trodde aldrig för några år sedan att hon skulle jobba på Stockholms nattklubbar Trädgården och Under Bron. Enligt en intervju Amani gav till Nöjesguiden flyttade hon till Stockholm år 2021. Jag tvivlade på att jag skulle lyckas ta mig till Under bron för ett år sedan när jag precis hade flyttat till Stockholm, sa Amani till Nöjesguiden förra året.

Berätta för mig hur Alice Stenlöf och Amani Smith korsades

Alice gick in närmare på hennes möte med Amani i sin podcast med titeln “Vad fan hände?”. Vilken härlig individ. Hennes närvaro dröjde sig kvar i mitt sinne. Alice beskrev kvinnan hon mötte utanför som “fet snygg” i en intervju med podden. De hade båda trevligt på nattklubben Lounge i Göteborg när gnistorna flög, och deras förhållande började snabbt blomma ut.

Vårt sammanträde på Lounge(s) började samma kväll. Våra sociala interaktioner fortsätter med oförminskad styrka. Ett tag nu har vi bara umgåtts och varit vänliga. Nu har det slagit mig hur mycket jag gillar henne. I sin podcast uttryckte Alice Stenlöf sina tankar om hur fantastiskt, skrämmande och sjukt det är.

Alice Stenlöf, 27, blev ren om sin kärlek till en tjej i våras. Amani Smith, en 23-årig DJ och nattklubbsensation, identifierades senare som kvinnan i fråga. Medan man diskuterarg förhållandet på podcasten Vad fan hände?, Alice medgav att det var första gången hon hade en så intensiv attraktion till en tjej.

Allt började på en utekväll på klubben Lounge i Göteborg, där de båda firade ett speciellt tillfälle.
Vi hade suttit tillsammans sedan den kvällen på Lounge(s). Våra sociala interaktioner fortsätter med oförminskad styrka. Ett tag nu har vi bara umgåtts och varit vänliga. Nu har det slagit mig hur mycket jag gillar henne. Alice delade med sin podcast att den är både skrämmande och otroligt härlig.

Alice Stenlöfs och Amani Smiths sommar

Ända sedan dess har Alice och Amani tillbringat sina somrar tillsammans, åkt på camping för Alices födelsedag och dansat hela natten på Lollapalooza. Alice Stenlöf, 27, blev ren om sin kärlek till en tjej i våras. Amani Smith, en 23-årig DJ och nattklubbsensation, identifierades senare som kvinnan i fråga.
Medan hon diskuterade förhållandet i podcasten Vad fan hände?, erkände Alice att det var första gången hon hade en så intensiv attraktion till en tjej.

Allt började på en utekväll på klubben Lounge i Göteborg, där de båda firade ett speciellt tillfälle.
Vi hade suttit tillsammans sedan den kvällen på Lounge(s). Våra sociala interaktioner fortsätter med oförminskad styrka. Ett tag nu har vi bara umgåtts och varit vänliga. Nu har det slagit mig hur mycket jag gillar henne. Alice delade med sin podcast att den är både skrämmande och otroligt härlig.

Alice Stenlöfs och Amani Smiths sommar

Ända sedan dess har Alice och Amani tillbringat sina somrar tillsammans, åkt på camping för Alices födelsedag och dansat hela natten på Lollapalooza. Född den 22 december 1989, är Amanda bosatt på Bergsundsgatan 21 i Stockholm med sin familj. Den 26 oktober fyller Amanda ett år. Det har gått åtta år sedan hon först bosatte sig i sin nuvarande lägenhet (10 november 2015).

Ingen vill ha Amanda mer än någon annan. Elva gånger denna månad har vi delat detaljer om henne.
De 57 andra invånarna i hennes enhet använder alla samma trappa. Amanda var en av tre personer som flyttade in i byggnaden samma år som hon gjorde; de andra två är kvar. Stockholm verkar vara det bästa stället för Amandas positionsrelaterade sökningar.

Vi fick nyligen veta av Alice Stenlöf att hon är kär i en tjej. Amani Smith, nattklubbspersonlighet och DJ, är nu känd för att vara Alice Stenlöfs nya älskare, enligt Nyheter24. Love har nyligen hittat 26-åriga Alice Stenlöf. Efter att aldrig ha ansett sig vara sexuellt attraherad av en tjej tidigare, var Alices senaste bekännelse i podcasten “Vad fan hände?” – som hon är värd för med sin närmaste vän Klara Elvgren – till en början oroande.

Men denna unga dam. Hennes närvaro dröjde sig kvar i mitt sinne. Alice beskrev kvinnan hon mötte utanför som “fet snygg” i en intervju med podden. De hade båda trevligt på nattklubben Lounge i Göteborg när gnistorna flög, och deras förhållande började snabbt blomma ut. Jag ville helt enkelt snurra runt henne. Alice nämnde i podden hur fantastisk hon är.

Angående Alice Stenlöfs första möte med Amani Smith

Även om Alice visserligen hade lite ångest till en början, övervann hon så småningom sina rädslor efter att ha insett att hon är “svag för den här tjejen” och verkligen ville kyssa honan. Det slutade med att de gick upp till hotellrummet där Alice bodde på grund av en kedjereaktion. Som Alice tidigare meddelat Klara låg hon “platt på sängen som en trädstam” vid ankomsten. Jag hade inte en enda strategi. Ett år har gått, och det verkar som att jag inte har dejtat någon alls, skämtade Alice.

Alice Stenlöf har sällskap av Amani Smith

De har inte kunnat hålla isär sedan den ödesdigra natten, och de har nu börjat visa sin kärlek till varandra offentligt på sociala medier. Amani Smith, mer känd på Instagram som @amanixsmith, är en nattklubbspersonlighet och DJ, och Nyheter24 kan nu rapportera att hon dejtar Alice Stenlöf.

För några år sedan trodde Amani aldrig att hon skulle jobba på de hippa Stockholmsnattklubbarna Trädgården och Under Bron. Amani avslöjade sin Stockholmsflytt 2021 i en intervju med Nöjesguiden. Jag tvivlade på att jag skulle lyckas ta mig till Under bron för ett år sedan när jag precis hade flyttat till Stockholm, sa Amani till Nöjesguiden förra året.

Amani Smith Ålder
Amani Smith Ålder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!