Anna Anka Förmögenhet

Anna Anka Förmögenhet
Anna Anka Förmögenhet

Anna Anka Förmögenhet – För Anna Ankas karriär har splittringen från Paul Anka varit katastrofal. Anna Anka bad om otroliga 640 000 kronor (ca 9 500 dollar) varje månad. Enligt dagens Nöjesbladet får hon nöja sig med en kontantutbetalning på 2,75 miljoner dollar istället. Paul Anka har en nettoförmögenhet på 420 000 000 SEK. Anna Anka har länge varit sugen på att få ta del av rikedomen. Anna Anka verkar ha glömt att hon och hennes blivande man skrev på ett äktenskapsförord.

Anna Anka är inte alltför missnöjd med sin nuvarande ersättning på ett mindre belopp. Jag kan inte komma på något hemskt att säga, säger Anna Anka till Nöjesbladet. Varje månad drar Anna Anka in närmare 180 000 kronor. Men i längden är summan otillräcklig. Enligt Nöjesbladet är den svenska skådespelerskans månatliga utlägg i genomsnitt 638 000 kronor. Anna Ankas enorma klädräkning förbrukar hela hennes inkomst före skatt. Hon lägger närmare 180 000 kronor i månaden på kläder till sig själv och sina två barn.

Det häpnadsväckande beloppet beskrivs i en deklaration av tillgångar och skulder som 38-åriga Anna Anka lämnade in till en domstol i Ventura, Kalifornien. Underhållsbidrag kommer att baseras på pappersarbetet hon ansökte om skilsmässa från Paul Anka, 68, den 6 april. Anna Anka har citerats som att “Hans pengar är mina pengar” i en tidigare intervju med Nöjesbladet.

Lönen är otillräcklig

På inkomstfliken i TV-profilen står bara lön. I deklarationen står det att hennes månadsinkomst är 25 000 dollar (eller 179 250 danska kronor). Men pengarna rör sig inte. Månatliga utgifter är uppdelade i detalj. Herrgården hon och hennes berömda man en gång bodde är fortfarande hennes primära bostad. Hon hävdar dock att hon vanligtvis betalar 71 700 kronor i hyra.

Det finns också månadsutlägget på 14 340 kr för barnomsorg och 10 755 kr för sjukförsäkring. Merparten av månadsbudgeten går till barnens utbildningskostnader (57 360 kr) och basförnödenheter (28 680 kr). Trots att hon har tillgång till en ansenlig månatlig matbudget lägger hon ändå lika mycket (21 510 kr) på att äta ute varje månad.

Anna Anka Förmögenhet

Lyxiga ornament

Men det största hålet i hennes ekonomi grävs av hennes personliga utgifter. Hon spenderar också regelbundet över 14 000 NOK på kemtvätt utöver de 71 700 NOK hon gör varje månad på presenter, underhållning och semester. Posten under “övriga utgifter” kan vara den mest chockerande. Anna Anka, hävdar specifikationen, lägger regelbundet närmare 113 000 kronor på smycken. Men hon är inte en narcissist som bara tänker på sig själv. Hon ger konsekvent mer än 3 500 svenska kronor (SEK) till goda ändamål.

“Jag skulle hellre vara fattig”

Anna Anka hävdar i sin ansökan att hon är värd cirka tre miljoner kronor. Hon har citerats för att säga: “Jag skulle hellre vara fattig än att leva på någon annans pengar.” Hon kan vara det om några månader om hon fortsätter att spendera i sin nuvarande takt. Anna Anka och Paul Anka är indragna i en bitter vårdnadsstrid om sin son.

Anna Anka tar hjälp av en anonym miljonär för att betala för det, och hennes Hollywoodfru hävdar att Paul Anka försöker använda detta faktum mot sin fru. Anna Anka hävdar att Paul har gjort påståendet att hon är en prostituerad som ljuger för kontanter. Paul Anka tillgriper ny taktik i sin pågående, variga vårdnadskamp med Anna för deras barn.

Anna Anka är optimistisk trots juridiska motgångar. Skådespelerskans man, Paul Anka, och hennes exman, Lou Yeager, har båda varit parter i hennes vårdnadsstrider. Anna Anka tar hjälp av en mystisk 78-årig miljonär för att navigera sin vårdnadsstrid med Paul Anka, men sångerskan, enligt Annas Hollywoodfru, målar upp situationen som något annat inför rättegången. En extremt rik kompis till mig bor i New York City. Anna Anka hävdar att vänner alltid kommer att stötta varandra oavsett vad.

Möjlighet att sälja sin själ till satan

Hon tror att den mystiske miljonären har betalat för advokaterna som representerar henne istället för att ge henne några pengar. Jag har aldrig låtit pengar vara ett problem i mitt liv, och när det kommer till mina barn kunde jag ha sålt min själ till djävulen, men han har advokaterna och är inblandad. Ung kärlek till Anna Anka: Mer läsmaterial

Anna Anka berättar att Paul Anka har sökt använda den anonyme miljonären som ett vapen mot henne i vårdnadsfrågan. Hon hävdar att han har gjort liknande falska anklagelser tidigare. Paul anklagar mig för att vara prostituerad och för att ljuga för pengar, men dessa anklagelser är grundlösa. Enligt Anna Anka är det hela lerkastning. Paul Anka har beslutat att vara tyst om fallet tills rättegången avslutats.

2009 hade Anna Anka, 51, ett minnesvärt framträdande i den svenska dokusåpan Swedish Hollywood Wives. Hon var gift med den 80-årige musikern Paul Anka på den tiden; de har en son, Ethan, som nu är 16 år gammal. Anna Anka försvann dock efter de första havenpå (för att återvända några år senare), och i samma veva som hennes avgång från showen, hade hon svårigheter. Efter att Anna och Paul Anka separerade 2010 skapade deras bittra vårdnadsstrid rubriker runt om i världen. Rätten fattade beslutet att tillerkänna ensam vårdnad om barnet till exmaken för drygt fem år sedan.

Anna Anka nekades umgängesrätt i åratal. Det finns ett annat barn, Elli, 20, som Anna Anka inte har vårdnad om från ett tidigare förhållande med Lou Yeager. Anna Anka och hennes före detta män hade en omtvistad vårdnadsstrid om sina två barn, och hon nekades umgänge med sin son och dotter i flera år. Året är 2020 och Anna har avslöjat för underhållningswebbplatsen Hänt att hon framgångsrikt har kommunicerat med sina barn Elli och Ethan via sociala medier. Det är okänt hur modern mamma-barn-kommunikation och relationer fungerar.

Idag träffar vi Elli, Anna Ankas dotter

Anna Anka bestämde sig för att använda sociala medier för att hedra sin bortgångna dotter Elli. Anna tillägger: “Min lilla flicka har vuxit upp”, bredvid ett foto på hennes dotter som rider på en häst. Du har utvecklats till en underbar kvinna. Du är komplett; du har charm, intelligens, ambition och hjärta.

Innan jag träffade dig var jag redan kär. Jag kommer aldrig att glömma känslan av din första spark mot min mage. Du är den bästa presenten jag någonsin kunde hoppas att få från kosmos. Mina känslor för dig kommer alltid att vara outgrundliga för andra. Anna Anka skriver till sin dotter: “Du är trots allt den enda som vet hur mitt hjärta låter från insidan.”

Ethan, Anna Ankas barn, är på bild här idag

Paul Anka delade också nyligen ett foto från en tid tillbaka på sin son Ethan, och det är tydligt att pojken har mognat sedan dess. “Jag hoppas att du har en underbar mors dag och fars dag! Mina barn är centrum för mina mest värdefulla minnen. Paul bildar bilden: “Här är en bild på Ethan och mig innan en show. Från välbeställd fru till nybliven hedonist. Anka-makarnas pågående ekonomiska kamp. Nu hävdar Anna Anka att hennes exman har cirkulerat falsk information.

Ingen har skrivit på ett äktenskapsförord. Han vet att jag borde få hälften av hans pengar. Hur mycket pengar jag kommer att få, tillägger Anna Anka, skulle vara självklart för dig. Oenigheter uppstår. Den gångna helgen berättade Paul Anka för oss att hans ex-fru kommer att få 35 000 svenska kronor ($4 800) varje månad. Han säger sig ha stängt av Anna Ankas tillgång till hans rikedom. Hon kan knappt klara sig på de 5 000 dollar i månaden jag ger henne för närvarande. Tills vidare räcker det. Paul Anka säger till Expressen att ärendet är avslutat.

Anna Anka säger dock att det hela är en bluff. Han fick troligtvis en smäll på käften med det. Han är medveten om att jag är skyldig femtio procent av medlen. När det här är över och du ser hur mycket jag tjänade, kommer du att förstå. Han tror att han kan skada mig på det här sättet.

Räcker till 420 000 000

Enligt uppgifter har den världsberömde konstnären Paul Anka en nettoförmögenhet på 420 miljoner svenska kronor och behövde ett äktenskapsförord på grund av detta. Anna kan riskera att förlora allt i skilsmässan till följd av detta. Men Anna Anka säger att det helt enkelt inte är så. Ingen har skrivit på ett äktenskapsförord. Han förutser mitt svar. Mitt hjärta går ut till honom. Han hade andra tankar om skilsmässan. Jag tog bort allt som var viktigt för honom, och han mår hemskt över det. Hon hävdar att han inte längre har några anspråk på henne och barnen på grund av detta.

Anna Anka hävdar att konstnärens dåliga uppförande är roten till hans problem. Han har ett allvarligt aggressivitetsproblem. Förut skulle han tukta mig varje dag. Nu när jag är känd vägrar han att tro det. Hon insisterar på att han ska söka läkarvård.

Behöver gå bort från män

Hollywoodfrun är i dag på jakt efter en assistent, när inspelningen av “Anna Ankas personliga assistent” börjar. Med början i början av april sänds programmet för första gången på TV3.
Aldrig tidigare har jag mått så bra. Det som hände har haft noll effekt på mig.

Anna Anka Förmögenhet
Anna Anka Förmögenhet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!