Ayad Al Saffar Förmögenhet

Ayad Al Saffar Förmögenhet
Ayad Al Saffar Förmögenhet

Ayad Al Saffar Förmögenhet – Ayad Al Saffar är en svensk-irakisk affärsman och VD. Han föddes den 25 juli 1964 i Beirut. Klockgrossisten i Norden är numera känt som Axcent of Scandinavia, och dess grundare och nuvarande VD är Al Saffar. Född i Beirut tillbringade Ayad Al Saffar sin barndom i ett land som slitits sönder av inbördesstridigheter.

Al Saffar flydde till Sverige 1984 och begav sig vid ankomsten till flyktinglägret Rättvik. Efter att ha fått ett arbetsvisum plockade han bär för ett jobb och studerade bilelektronik innan han valde att gå in i affärsvärlden. När Al Saffar först började handla klockor på Stockholms utomhusmarknader och torg. Klockgrossisten i Norden startades av honom 1991.

Förvärv

Ayad Al Saffar kontaktades av Ur & Penns ägare 2002 med ett erbjudande om att köpa tio procent av verksamheten. De kom överens om ett pris och han gick med på att köpa hela verksamheten. Ur & Penn har nu över hundra platser, där sex av dem är franchisetagare. Den holländska detaljhandelsverksamheten Lucardi med 94 butiker köptes av Ayad Al Saffar från CVC Capital Partners 2006. Lucardi, liksom Ur & Penn, hade förlorat pengar ett tag, men det förändrades inom ett och ett halvt år.

Det holländska varuhuset Kijkshop, som hade förlorat pengar i flera år, köptes ut 2007. Kijkshop, en holländsk varuhuskedja med 104 platser, fick också snabbt framgång. Sommaren 2022 köpte Al Saffar och Härstedt & Jansson Invest AB, två minoritetsinvesterare, den kämpande hléns varuhusverksamhet. Den 25 juli 1964 gick Ayad al Saffar in i världen i Beirut. Sveriges Radio berättade att han var 20 år när han flydde från det krigshärjade Libanon och hittade trygghet i Rättvik.

Han plockade bär när hans ansökan om permanent uppehållstillstånd slutligen beviljades. Dessutom bestämde han sig för att göra en karriär inom näringslivet efter att ha studerat bilelektronik. Ayad al Saffar började sitt yrke på Skärholmen och bar mycket mindre kläder än vad som var lämpligt för vädret för att sälja klockor.

Ayad Al Saffar Förmögenhet

Han startade Klockgrossisten i Norden 1991 och nio år senare tog ägaren av Ur & Penn kontakt med honom. Efter lite prutande slutade al Saffar med att köpa 100 % av företaget efter att först ha erbjudits endast 10 % ägande. Med Al Saffars hjälp är Ur & Penn nu lönsam.

Ägare av hléns, Ayad al Saffar

Ett övertagande av al Saffar och Härstedt & Jansson Invest AB, två minoritetsägare, skedde inte förrän sommaren 2022. Market uppgav att affärsmannens mål är att vända bolagets ekonomiska situation.

Maken till Ayad al Saffar

Sanarya är hustru till vår affärsman.

Avkomma till Ayad al Saffar

Det finns flera personer i Ayad al Saffars familj. Från sina tre äktenskap har han gett upphov till sju barn, i åldern från åtta till trettiofem. Hans äldste son, Abed al Saffar, driver familjeföretaget genom att fungera som VD och koncernchef för Ur & Penn.

Hur rik är Ayad al Saffar?

Nyheter24 rapporterar att 2021 får al Saffar en lön på 157 500 kronor. 2021 var hans underskott i kapital 293 303 kronor. hléns, Accent, Ur & Penn och Designtorget är bara några av de företag han är involverad i. Mitt i kaoset gick Osama Saffar, en av ägarna, ut och köpte en Bentley Continental GT. En annan delägare, Ayad Al-Saffar, kör en helt ny Rolls-Royce Phantom VIII som kostade företaget minst sex miljoner kronor.

Kanske, funderar Osama Saffar, förtjänar jag att göra något roligt för mig själv. Enligt Expressens rön gömmer sig miljardärer, riskkapitalister och dömda ekobrottslingar bakom företagen som tagit emot konverteringsmiljonerna. Förra året deltog 714 butiker i evenemanget och Happydress AB var en av dem. Som företagare måste du anstränga dig mycket. Som Happydress vd och medgrundare Anna Eklund uttrycker det, “det är en lättnad när något man har jobbat med länge äntligen lönar sig”.

Med ett 12-månaderslöfte och en årlig höjning till 3 995 kr stiger ingångslönen till 2 797 kr efter den inledande 3-månadersperioden (före skatt och sociala avgifter). Kontraktet kan sägas upp vid slutet av löptiden och förtida betalning är tillåten när som helst. Sedan 17 år tillbaka har Ayad Al Saffar etablerat sig på Skärholmens torg med försäljning av klockor. Det är -20 grader Celsius ute, och ingenting är tillräckligt tjockt för att bära en skort.

Han är nu chef för ett klockimperium på 700 miljoner kronor (cirka 140 butiker). På egen hand kommer han på hur han ska behandla över hundra miljoner människor med medkänsla. Vi har fem barn, ett rymligt hem i Djursholm, fyra liftar i garaget (med en femte på väg), och hoppas på en lugn morgondag. Det verkar vara tillräckligt för att tillfredsställa “invandrarpojken” från Libanon, men de är inte nöjda med det. Ayad Al Saffar hoppas kunna nå positionen som världsledande med start i Europa.

Förra året deltog 714 butiker i evenemanget och Happydress AB var en av dem. Som företagare måste du anstränga dig mycket. Som Happydress vd och medgrundare Anna Eklund uttrycker det, “det är en lättnad när något man har jobbat med länge äntligen lönar sig.” Med ett 12-månaderslöfte och en årlig höjning till 3 995 kr stiger ingångslönen till 2 797 kr efter den inledande 3-månadersperioden (före skatt och sociala avgifter). Kontraktet kan sägas upp vid slutet av löptiden och förtida betalning är tillåten när som helst.

Sedan 17 år tillbaka har Ayad Al Saffar etablerat sig på Skärholmens torg med försäljning av klockor. Det är -20 grader Celsius ute, och ingenting är tillräckligt tjockt för att bära en skort. Han är nu chef för ett klockimperium på 700 miljoner kronor (cirka 140 butiker). På egen hand kommer han på hur han ska behandla över hundra miljoner människor med medkänsla.

Vi har fem barn, ett rymligt hem i Djursholm, fyra liftar i garaget (med en femte på väg), och hoppas på en lugn morgondag. Det verkar vara tillräckligt för att tillfredsställa “invandrarpojken” från Libanon, men de är inte nöjda med det. Ayad Al Saffar hoppas kunna nå positionen som världsledande med start i Europa.

Lejonet bland hyenorna är Ayad al-Saffar. I slutet av sommaren 2022 hade Saffars och Härstedt & Jansson Invest AB (en minoritetsinvesterare) förvärvat hlens. Enligt Markets resultat är affärschefens slutmål att maximera sin personliga vinst från företagets tillgångar. Ayad al Saffar-klanen är ganska stor. Hans sex barn kommer från tre olika uppsättningar av föräldrar och varierar i ålder från åtta till trettiofem. Abed al Saffar, hans äldste son, är för närvarande managing partner på Ur & Penn och går i sin fars fotspår som en framgångsrik affärsman.

Ayad al Saffars kompetens

År 2021 har varje Saffar en garanterad självrisk på 157 500 kronor, enligt uppgifter som släppts till Nyheter24. Hans förmögenhet 2021 förutspåddes uppgå till 293 303 kronor. Han har ett varierat cv som inkluderar stint på hléns, Accent, Ur & Penn och Designtorget. Tack vare sina okonventionella roller har den svenska skådespelerskan Ulla Skoog blivit en av landets mest välkända skateboardåkare, och fått beröm på Guldbaggegalan och Chicago International Film Festival för sina filmuppträdanden.

Både äldre verk som “Yrrol” (1994) och “En p millionen” (1995) och nyare som “Mer panik i tomteverkstan” (2021) och “ntligen!” Däremot antyder filmens dystra ton att vi inte lär oss mycket om skridskoåkarnas personliga liv. Därför ger Nyheter24 förklaringar till några ofta ställda frågor som rör Ulla Skoog.

När vintern rullar på 2023 kommer Ulla Skoog, som föddes den 23 februari 1951, att fylla 72 år. Ulla Skoogs längd är ett ämne av stort intresse, men hon har inte avslöjat det offentligt. Om man antar att IMDB:s mått på 157 centimeter stämmer, verkar hon vara ungefär lika lång som sin kollega Suzanne Reuter.

Som ung kille blev han chockad när han fick veta att han skulle behöva lägga ner fler timmar. Efter att ha flyttat till Sverige började han som björnjägare och blev så småningom en av landets mest välmående affärsmän. På sommaren gick han ut och köpte hléns och från och med då skulle han räkna med bara de röda siffrorna. I en lång intervju förklarar Ayad Al-Saffar den enkla premissen som ligger bakom hléns syn på framtiden, samt de komponenter som skulle utgöra kärnan i kampanjen som väckte polisen. Trots ditt förtroende för dina egna förmågor bestämde jag mig för att gå med dig.

Ayad Al Saffar Förmögenhet
Ayad Al Saffar Förmögenhet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!