Molly Sanden Barn

Molly Sanden Barn
Molly Sanden Barn

Molly Sanden Barn – David Larson och Molly Sandén är nu stolta föräldrar. Den nyblivna mamman chockade sina fans och delade ett bildspel där hennes bebis kunde ses. Artisten Molly Sandén kom med den underbara nyheten att hon och hennes pojkvän, David Larson, väntade sitt första barn tillsammans i slutet av januari i år. Mollys graviditetsnyheter avslöjades först i en TikTok-video där hon kastade en pappersboll och missade.

Sandén la upp den första bilden på hennes gravidmage på Instagram inte långt efter. Nakenbilden fick människor att känna ett brett spektrum av känslor. Molly Sandén har inte varit blyg för att lägga upp bilder på sin växande babybula ända sedan hon meddelade sin graviditet. Konstnären Molly Scott drog uppmärksamhet och motstridiga känslor på den årliga Elle-galan när hon bar en lila design av Alexandra Andersson och Mimi Sandén som exponerade hennes mellanrum.

För att upprepa: “Nej. En av dina fans sa: “Du borde ha burit en hel klänning.” Så fin är Molly! Som present till oss, inslagna i många nyanser av lila papper! Du är underbar, och det är beundransvärt att du ville visa upp din platta mage. “Ta hand om dig!” skrev en tredje.

Baby Sandén föddes till Molly

Det ser ut som att storken äntligen har kommit. Den 8 juni lade Molly upp ett bildspel på Instagram, som inkluderade ett foto av artisten som håller sin nyfödda, samt bilder på Molly, David och deras barn som håller varandra i hand. Molly Sandén har bestämt sig för att inte dela kön, namn eller ens om barnet är en pojke eller en flicka.

Molly Sandén, en 30-årig artist och sångare, och David Larson, en 35-årig arkitekt, avslöjade sin graviditet i början av 2023. Molly spred de goda nyheterna via en video som lagts upp på sociala medier-appen Tiktok. Molly bekräftade oväntat torsdag kväll att bebisen hade kommit. Detta åstadkoms via ett Instagram-inlägg där hon visade upp många, om än obskyra, bilder av barnet. En bebis med filt, en sovande bebis i en barnvagn och en närbild av en liten hand var bland bilderna.

Molly Sanden Barn

Det fastställdes att Molly Sandén födde en pojke

Grattis till de glada föräldrarna som överöstes med vänliga hälsningar i kommentarsfältet. Exakt vilket kön hade barnet? Tack vare Hänts förfrågan har Skatteverket verifierat att Molly faktiskt födde en pojke. Pojken har ännu inte fått ett juridiskt namn. Kanske har föräldrarna ännu inte kommit överens om ett namn för barnet, eller så har de lämpliga pappersarbetet ännu inte lämnats in.

Molly berättade att de ännu inte hade något namn när hon såg dem på Elle-eventet tidigare i våras. Inte alls. Hon har tidigare sagt, “Det finns en liten skiss och vi försöker något annat just nu.” Graviditeten var “tuff” för Molly Sandén. Mollys trogna delning av babybump-foton har gjort att hennes legion av följare kan känna sig som om de var där med henne under hennes graviditet. Hon har också pratat öppet om de svårare delarna av graviditeten.

Hennes diabetes förvärrades av graviditeten, som hon diskuterade i en intervju med Aftonbladet. På grund av diabetesen har Molly varit tvungen att anpassa sin rutin och vara mer anpassningsbar, men förändringarna har varit fördelaktiga. Ämnet om huruvida Molly kände sig beredd att bli mamma kom också upp. Faktiskt nej. Jag tvivlar i alla fall på att du skulle kunna, så jag försöker helt enkelt få mig själv att må bättre.

Med en TikTok-videoberättelse

I början av året avslöjade Molly Sandén, 30, och hennes sambo David Larsson, 35, att de väntade barn. I en TikTok-video skämtade Molly om att hon var gravid och kastade en pappersboll mot en papperskorg, med texten “Om jag missar, är jag gravid.” Hon misslyckades med att slänga sitt skräp och visades senare i samma filmer när hon kramade om magen. Hon meddelade också sin graviditet på Instagram inte långt efteråt med en bild på hennes växande mage.

Diabetes var en ständig kamp

Under Elle-galan öppnade Molly Sandén upp för Aftonbladet om de svårigheter hon råkat ut för under graviditeten. Hon har varit väldigt rättfram om att det inte har varit enkelt för henne att hantera diabetes. Trots detta uppskattar hon sin förmåga att anpassa sitt schema och förbli anpassningsbar inför motgångar.

Går till Instagram för att dela sin glädje efter att ha fått barn

Nu delar artisten sin glädje på Instagram med ett bildspel, och hennes följare och vänner kommenterar med gratulationer.

Den spännande nyheten att Molly Sandén och hennes pojkvän David Larson väntar sitt första barn tillsammans tillkännagavs i januari. Konstnären lade upp ett foto på sin gravida mage på Instagram och kommentarsfältet exploderade med lyckönskningar. Artisten Linda Pira var en av dem som gratulerade. Som Miriam Bryant uttryckte det: “Och sedan gav Instagrams servrar upp.”

SANDÉN, MOLLY, OM ATT BLI MAMMA

Sedan, på ELLE-galans röda matta, diskuterade Molly den förväntan och känslor hon kände inför att bli mamma för första gången. Ja, och det känns underbart. Återigen, det kanske är både och. Att säga att du bara har en känsla verkar konstigt. Molly sa till ELLEs Louise ström, “Det kommer att bli så häftigt, mysigt och spännande, men det är många känslor inblandade.” Konstnärens efterlängtade barn har kommit!

MOLLY SANDÉN ÄR NY MAMMA

Molly Sandén har lagt upp en fotokarusell på Instagram som visar deras nya bebis, från spädbarnets hand till Beyoncés besök och promenad i vagnen.

Saade, Eric, Grattis

Artistens andra inlägg: “Arbetar på nästa del… Ditt stöd och dina vänliga ord är mycket uppskattade. På ett av Sandéns inlägg skrev hennes ex-pojkvän Eric Saade, “Boss mamma”, följt av tre hjärtemojis. David Larson, sångare och skådespelare som dejtade Sandén för några år sedan, har taggats i flera av hennes inlägg. Molly Sandén, konstnär, har nyligen blivit mamma.

Hon stoltserar med sin nyfödda lycka i ett Instagram-foto. Det finns plötsligt en störtflod av lyckönskningar i kommentarsfältet. Molly Sandén, en 30-årig artist, meddelade sin graviditet i en video som lades upp på Tiktok i vintras. Meddelandet “Jag saknar dig, jag är gravid” skrevs på ett papper som hon spelade in när hon slängde i papperskorgen.

Hon tog pappersbunten och slängde bort den från korgen. Artisten har nu delat sin glädje med världen och lagt upp bilder på sig själv, sitt barn och sin partner, David Larson, på Instagram. Molly Sandén meddelade sin graviditet till partnern David Larson via Tiktok-video i januari. Hon laddade upp en video som visar hur hon saknar en soptunna med frasen “Om jag saknar är jag gravid.” Med tanke på att locket satt på soptunnan.

Sandén uppmärksammades på Ellegalan i våras på grund av den vikt hennes graviditetskläder lade på den växande magen. Även om jag inte alltid bär på det här sättet visste jag tidigt under graviditeten att jag fortfarande ville uttrycka mig kreativt genom min garderob. I ljuset av hennes senaste fysiska förvandling hade hon detta att säga: “Jag vill fortsätta att vara kreativ med den här nya kroppsformen som jag har, och inte gömma mig eller bara ha mysiga kläder, utan jag vill liksom experimentera.”

Utmärkt, grattis

Sångerskan gjorde tillkännagivandet på Instagram och delade flera bilder på det nya tillskottet till sin familj tillsammans med henne och sin partner. Till de som har väntat, “Grattis!”, skriver Kenza Zouiten, som varit där. Tre hjärtan från Oscar Zia och Tilde de Paula, och “Stort grattis!” från Daniel Breitholz och Andreas Weise. Molly Sandén, en artist, och David Larson, en musiker, har varit tillsammans i tre år, och Molly meddelade sin graviditet i januari.

Instagramkontot @m0llys ger familjens över 650 000 följare chansen att fira med dem och fånga indikationer om det kommande tillskottet till familjen. Hon lägger till bildtexten “Fuck what good Beyonce va” till bildskärmen. Musikern meddelade sin graviditet i januari, vilket ursprungligen bevakades av Nyheter24. Det första barnet har tydligen fötts i familjen. Grattis!

Alla möjliga människor från branschen, media och allmänheten har skickat sina lyckönskningar. Tillsammans med Tilde de Paula Eby, Malin “Praktikant-Malin” Stenbäck och Kenza Zouiten är dessa artister Dotter och Theoz.

Molly Sanden Barn
Molly Sanden Barn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!