Anders Wendin Familj

Anders Wendin Familj
Anders Wendin Familj

Anders Wendin Familj – Penningbror, riktiga namnet Anders Olof Wendin, föddes den 16 mars 1975 i Norrtälje församling, Stockholms län, Sverige. Moneybrother är en infödd ludvikan. Han hade spelat i band som Monster innan han upplöstes 2000 och gick solo med projektet som nu kallas Moneybrother. Moneybrother uppträdde på demonscenen på Hultsfredfestivalen redan 2001.

Jari Haapalainen, en storfigur i musikbranschen, producerade och publicerade EP:n Thunder in My Heart den 18 februari 2002. Den 28 mars 2003, drygt ett år senare, släpptes singeln “Reconsider Me” och blev en dundersuccé i Sverige. Den 9 maj kom LP:n Blood Panic efter singeln. Albumet blev en omedelbar hit och gav Moneybrother en Grammy för bästa rockalbum samt “Årets manliga artist”, “Årets nykomling” och “Guldmicken” från Sveriges P3-radiostation.

Albumet Blood Panic, som innehöll ytterligare två singlar, blev en kommersiell framgång i Sverige, såväl som i Tyskland, Nederländerna, Belgien och Schweiz. Moneybrothers uppföljare från 2005, To Die Alone, mottogs lika positivt som deras debut. Moneybrothers debut-headlining-turné startade i Sverige den 14 oktober 2010. Så mycket bättre (TV4) inkluderade honom i sin sjunde säsong 2017.

Knäck inspelningsverksamheten

Konflikt med Moneybrothers entreprenadbolag, Burning Heart, ledde till att han bildade sitt eget skivbolag, Hacka Skivindustri, genom vilket han släppte Pengabrorsan, ett album på svenska. Skivan har coverversioner av låtar av en mängd olika musiker som sjungs på svenska. Den 22 augusti 2007 släppte Moneybrother Mount Pleasure, hans tredje engelskspråkiga soloalbum.

Den 44-årige artisten Anders “Moneybrother” Wendin och hans 37-åriga partner Haddy Foon är nyblivna föräldrar. Han delar sin glädje över den nyfödda i en Instagrambild. Fadern skriver till sin dotter, “Jag kan inte vänta på att bli lindad runt ditt lillfinger för resten av mitt liv, älskling,” och lägger till en rad hjärtemojis.

Anders Wendin Familj

“Alla mår bra”

Artisten, när han kontaktas av Aftonbladet, säger att han försöker uppmuntra sin dotter att rapa och att hans kommentar på Instagram stämmer. Allt är bra! Nu måste jag dock tvinga henne att rapa. Paret har sedan tidigare ett barn, Göte, som är sex år.

Årets återförening 2018

Anders Wendin och Haddy Foon bröt upp två år efter födelsen av sin son, men de försonades hösten 2018. Kristin Kaspersen, Sarah Dawn Finer och Sabina Ddumba är bara några av de många som lämnar gratulationer till paret i kommentarsavsnittet i deras Instagram-inlägg.

“Grattis! Vad härligt! Kristin Kaspersen avslutar: “Kram till alla.” Förhållandet mellan Anders “Moneybrother” Wendin och hans ex-fästmö Haddy Foon har återupplivats. Nu delar de sin lycka med Nöjesbladet. Haddy Foon insisterar på att de fattade rätt beslut genom att återförbinda sig till varandra.

Anders “Moneybrother” Wendin, en 43-årig artist, och Haddy Foon, 36, en före detta fästmö, hade varit separerade i tre år. De var främmande ett tag, men de har bekräftat för Nöjesbladet att de är tillbaka tillsammans och har varit det ett tag. Detta är sant, verkligen. Haddy utbrister hur glad hon är över att de valde om varandra. Äntligen , efter tre års mellanrum har vi återförenats.Sänder min kärlek till Anders Wendin med ett stort rött hjärta.

Krunegrd sänder sina lyckönskningar

Instagramanvändaren och före detta “Så mycket bättre”-kollegan Kikki Danielsson säger “ÅH, vilken godis” och lägger till ett rött hjärta i Anders inlägg, en av många kända personer för att uttrycka sin lycka över hans nyfunna kärlek.

Anders träffade PR-konsulten och före detta “Top Model”-deltagaren Haddy 2011, och paret fick sitt första barn, Göte, i oktober 2013. Men splittringen blev klar två år senare. Vi har en underbar kontakt där vi stöttar och hjälper varandra med vår son. Haddy fortsatte sedan med att berätta för Hänt varför Anders är den bästa pappan någonsin.

Separationsnyheter bröts till

Under inspelningen av “Så mycket bättre” förra året grät Anders öppet under middagen när han diskuterade uppbrottet. Den perfekta kontakten med en annan person är något jag aldrig har kunnat uppnå. Vid de tillfällen då jag var förberedd var den andra personen inte det. Eftersom jag lämnade hemmet i ung ålder har jag aldrig delat hem med någon annan än min pappa, som jag hade en djup relation med men vars grundläggande relation var utmanande.

Anders “Moneybrother” Wendins framträdande i kvällens “Så mycket bättre” kommer säkert att bli milt uttryckt rörande. En förfrågan om hans unge Göte, 4 år, fick honom till tårar. Kvällens “Så mycket bättre” har 42-åringenld musiker Anders “Moneybrother” Wendin i tårar. Artistens känslor tar över framför kamerorna efter att den 26-åriga deltagaren, Eric Saade, ställt en fråga till honom om hans 4-åriga unge Göte.

Det är tydligt att du har en djup kärlek till din son. Eric Saade kommenterar Anders Wendins arm och pärlarmbandet i gröna färger, “Jag ser vad du har på armen, det är så jäkla snyggt.” Anders Wendin avslöjar att han hade några utmanande tankar precis innan han blev pappa, och orden får honom att få tårar i ögonen.

Anders hävdar att hans alkoholiserade far lämnade honom och hans mor för att uppfostra honom ensam; konstnären var orolig för att han skulle bli på samma sätt. Jag har alltid varit för generad för att ta upp det i intervjuer. Det har varit väldigt utmanande. Frågor om vilken typ av pappa jag skulle vara eller bli uppstod naturligt i och med min sons födelse.

Han förklarar i showen, “Jag förstod inte att du kunde kontrollera det själv, och jag tänkte att jag kanske måste vara som min egen far var.” Alla vid bordet börjar gråta som ett resultat av historien, inklusive de andra artisterna. Innan han fortsätter sitt tal om sin kärlek till sin son, torkar Anders Wendin ögonen med en stor servett på bordet och även sångerskan Sabina Ddumba, 23 år, reser sig upp för att ge honom en tröstande kram.

Förlåt för det. Men ja, visst gillar jag honom; trots allt är jag hans mamma. Att vara hans pappa är det största privilegiet och äran i mitt liv. Jag tror att han borde ha en pappa som är både motiverad och nöjd eftersom det är han som betyder något nu. Han lovar att han under programmets gång kommer att vara kvar vid sin sida medan han gör sitt jobb.

Anders Wendins son Göte föddes till honom och hans före detta fästmö, pr-specialisten Haddy Foon, 2013. Men paret splittrades senare och Anders uppfostrar nu sitt barn på egen hand. Den perfekta kontakten med en annan person är något jag aldrig har kunnat uppnå. Vid de tillfällen då jag var förberedd var den andra personen inte det.

Hans far och han hade ett tätt band under hans ungdom, men deras förhållande hade sina upp- och nedgångar. “Jag flyttade hemifrån i ung ålder och har aldrig delat bostad med någon annan”, förklarar han. Det har gett så mycket lycka i mitt liv… Precis som det är. Se “Så mycket bättre” på TV4 på lördagar klockan 20:01.

Anders “Moneybrother” Wendin, en artist, och hans före detta fästmö Haddy Foon, en före detta modell, har försonats efter att ha varit främmande i tre år. I ett Instagram-inlägg uttrycker han sin egen glädje. Det är en fantastisk sak när två individer bestämmer sig för att engagera sig för varandra. Sångaren skriver, “Men det är ännu vackrare när de väljer varandra igen.”

Efter tre års dejting bröt “Så mycket bättre”-artisten Anders “Moneybrother” Wendin, 43, och hans före detta fästmö, “Top Model”-deltagaren och PR-konsulten Haddy Foon, 36, upp för tre år sedan. Paret hävdar dock att de har återförenats. Anders Wendin uttrycker sin glädje i ett Instagramfoto. Det är en fantastisk sak när två individer bestämmer sig för att engagera sig för varandra. Under ett foto av det lyckliga paret säger sångaren: “Men det är ännu vackrare när de väljer varandra igen.”

Ord från låten “Så mycket bättre”

På Instagram är många glada för det lyckliga paret. Anders Wendins “Så mycket bättre”-kollega Kikki Danielsson: Det är “Åh, vad underbart”, utbrister låtskrivaren. Konstnären Markus Krunegrd, modellen Caroline Winberg och TV-personligheten Rebecca Stella önskar också dina bästa önskningar på ditt romantiska engagemang.

2011 började Anders Wendin och Haddy Foon dejta och 2013 välkomnade de en pojke till världen. Paret bestämde sig dock för att separera två år efter att de fick sitt första barn. Anders Wendin öppnade upp om sitt uppbrott med Haddy Foon under hans “Så mycket bättre” framträdande. Den perfekta kontakten med en annan person är något jag aldrig har kunnat uppnå.

Som han förklarar i programmet, “de gånger jag har varit redo, har den andra inte varit det.” Han fortsätter med att konstatera, “Med min barndom med min far hade vi en tät relation men det var svårt med den grundläggande relationen, och eftersom jag flyttade hemifrån tidigt hade jag aldrig bott med en annan person.

Anders Wendin Familj
Anders Wendin Familj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!