Anja Pärsons Barns Pappa

Anja Pärsons Barns Pappa
Anja Pärsons Barns Pappa

Anja Pärsons Barns Pappa – Olympisk slalomåkare En familj välkomnades till Sotji av Anja Pärson. Visumkontrollen stötte dock på ett problem. Myndigheterna var intresserade av att ta reda på Pärsons barns identitet, men eftersom spädbarnet föddes genom insemination förblir spermiedonatorn oidentifierad. “Jag har fortfarande inte förstått att jag är diskriminerad i Ryssland”, säger hon till Sportexpress.

Kärleksparet Filippa Rådin och Anja Pärson ingår i en regnbågsfamilj som består av tre barn, varav två delar. I en klädaffär där Filippa jobbade och Anja handlade träffades 41-åriga skidåkaren Anja Pärson och 49-åriga stylisten Filippa Rådin. 2008 började de umgås som vänner och 2010 var de gifta och hade ett hus i Umeå. Filippa gifte sig med dottern Emmi närvarande. Anja och Filippa är föräldrar till två barn vardera.

Alla familjemedlemmar kommer nu att undersökas mer i detalj. Tidigare har Filippa diskuterat sin delade vårdnadsordning med sin ex-sambo i en intervju med Amelia; Emmi är nu fjorton år gammal. Emmis pappa är faktiskt bosatt i Umeå och våra möten hålls varannan vecka. Det viktigaste i livet är att göra ett åtagande och sedan hålla fast vid det och hitta bästa möjliga resultat.

På plussidan är Anja en mästare i logistik. Filippa hävdar att detta är något hon har gjort under större delen av sitt liv. Hon nämner också i samma intervju att hon och Anjas barn är deras första fokus. Maximilian, 7, och Elvis, 10, är deras barn. Vi sätter alltid barnen först; om du vill skaffa en familj måste du ge upp vissa saker. Att bo uppe i Umeå kräver enligt Filippa ännu fler uppoffringar.

Anjas och Filippas båda barn föddes via insemination. Både Maximillian och hans son Elvis bar på sina respektive mammor när de föddes. Anja väntade barn den här gången. Jag har fått nog av det. Filippa sa till Expressen att hon var glad för Anjas skull eftersom hon skulle få uppleva att vara gravid och föda barn, vilket är en unik och underbar sak.

Förra året uttryckte Anja sin önskan om att få en större familj i en intervju med Aftonbladet. Självklart! Oavsett vad är jag! Jag skulle teoretiskt kunna få oändligt många barn, men logistiken skulle vara en total plåga. Men vår granne är nybliven mamma, och hon rycker överallt.

Anja Pärsons Barns Pappa

Dela familjefoton på många plattformar

Filippa och Anja är båda väldigt intresserade av sina sociala medier. Bilder på deras familjesemester, tid i naturen och hemförbättringsprojekt är några av de saker de delar på Instagram. I ett aprilinlägg från i år skriver Filippa att syskonen i familjen Pärson/Rådin ser ut att ha det jättebra. Att våra barn kommer överens så bra gör mig glad.

Dessutom är pojkarnas storasyster den mest beundransvärda förebilden i världen. Det första barnets pappa var Filippa Rådins man innan hon träffade Anja Pärson. Här avslöjar den alpina legenden arten av hans förhållande till sin frus exman. Anja Pärson har vunnit 42 världscuper och vunnit sex OS-guld.

Hon har även vunnit sju VM-guld. Hon har också blivit framröstad till årets kvinnliga idrottare två gånger och vunnit bedriftens guldmedalje två gånger. Så det enda man kan säga är att hennes alpina karriär var helt fenomenal. Efter att ha avslutat den 2012 höll hon ett fängslande sommartal om sin stora kärlek, Filippa Rådin, och lade sedan skidorna på en hylla. Då hade de varit tillsammans i fem år.

Filippa och Anja träffades på det sättet

Deras tre barn, Emmi, Elvis och Maximilian, bor alla under ett tak, och de har varit gifta i åtta år nu. Det var under Anjas besök i Filippas klädbutik som de till en början korsades. Något mer än bara en vänskap växte upp från den första gnistan. Jag och Anja var reskamrater, och jag träffade henne i Monaco. Genom korrespondens via e-post och telefon kunde vi stötta varandra. “Varför tänkte jag på henne hela tiden?” var en fråga som började dyka upp. Vi upptäckte att vi var pladask för varandra, avslöjade Filippa i en intervju med tidningen Mama.

Sambandet mellan Filippa och Anja Pärsons exman

Pappan till Filippas första barn, Emmi, var man innan de gifte sig. Anja Pärson bekräftar i en intervju med Amelia nyligen att hon har en hjärtlig kontakt med sin exman. Vi assisterade Filippas före detta man i går då han installerade rännrör hemma hos sig. Utan tvekan är vår relation stark. Man hjälper varandra i det ganska samtida hushållet. Under vinterstängningen arbetar vi tillsammans på en fastighet i taget och har anvisade arbetsdagar.

Anja Pärson säger till Amelia att det är roligare att göra pizza på en vedspis när det är mer folk runt omkring. Fortsatt kärlek efter elva år! Anjas resabstinens, vanligt boende med tre barn, en. Och den stora, livsavgörande kärleken var samtalsämnen när Amelia besökte Anja Pärson och Filippa Rådin. Men när Filippa blir arg tar jag ett steg tillbaka, tillägger Anja.

Dagen som Filippa Rådin och Anja Pärson insåg att de var förälskade i varandra var för elva år sedan. Anja var en trogen kund på Filippas klädbutik i Umeå och Filippa var alltid där för att hjälpa Anja när hon behövde moderådgivning. Deras vänskap blommade så småningom ut i ett förhållande. “Gör livet lite vackrare genom Filippas stylinghjälp” var Anjas mål, men hon hade ingen aning om hur härlig deras romans skulle bli.

Och deras tillgivenhet för varandra har inte minskat ett dugg. Något de bestämt sig för att diskutera ofta på Filippas vällästa blogg. Både när de är i zonen och när de tar kalkylerade risker. Filippa förklarar “Man kan inte bara skriva om när allt är bra”, och Anja tillägger, “Det är klart att det är svårare att skriva öppet om nedgångar”. Filippa har också en stor och hängiven fanskara, och de två har en underbar relation.

Folk tycker ofta att vi är lite för tillmötesgående med detaljer om våra liv, men vi har valt att vara så här för att vi vill vara ett exempel för andra. Å andra sidan har vi redan bestämt vad vi ska avslöja och inte avslöja. Filippa Rådin och Anja Pärson är föräldrar till tre barn tillsammans. De har två söner tillsammans, och Filippa har redan en dotter från ett tidigare förhållande.

Det var så Filippa Rådin och Anja Pärson korsades

Deras förhållande började 2008 och de knöt ihop sex år senare. Anja Pärson Rådin, skidikon, är 40 år och Filippa Rådin Pärsons, stylist, är 48 år. Det var dock oklart hur man skulle ta sig dit. Till en början var Anja och Filippa bara vänner efter att ha träffats i en klädbutik i Umeå. Men deras känslor för varandra utvecklades till ett romantiskt partnerskap.

Tre barn föddes till Anja Pärson och Filippa Rådin

Ett radhus- och villaområde i Umeå är där Anja och Filippa bor med sina tre barn. Varje vecka umgås Filippa och Anja med det äldsta barnet, som är Filippas dotter från ett tidigare förhållande. Som Filippa tidigare nämnt i en intervju med Amelia, “Att följa ett engagemang är det viktigaste i livet. Emmis pappa bor trots allt i Umeå och det har vi varannan vecka”. Hon fortsatte med att säga att de gör det bästa av sin position.

Medan hon gjorde det forsade hon över sin älskling Anja och sa: “Men en bra sak är att Anja är riktigt bra på logistik.” Under större delen av hennes liv har det varit hennes sysselsättning. Filippa och Anjas två yngsta barn är bröder. Anja Pärson, en 42-årig före detta alpin skidåkare, och Filippa Rådin, en 51-årig stylist, knöt ihop säcken 2014 efter att ha varit i ett förhållande sedan 2008. Elvis och Maximilian är deras två barn från ett tidigare förhållande.

En dotter som heter Emmi föddes till Filippa från ett tidigare förhållande. Barnen syns på sina föräldrars sociala medier och även på några premiärer här och där. 2006 fick Filippa ett barn som heter Emmi med sin exman Patrik Rådin. Anja och Filippa välkomnade sin bebis Elvis till världen 2012. Maximilian föddes till paret tre år senare. Idag var det Emmis sjuttonde födelsedag, Elvis elfte och Maximilians åtta år. Alla i familjen är bosatta i Umeå.

Ett hus vid havet har precis byggts där. Filippa Rådins och Anja Pärsons kärlek har bara växt sig starkare efter 15 års samvaro. För att stärka bandet konsulterar de experter vid behov. Enligt Anja Pärson har hon precis ägnat mer än tre timmar åt att skotta snö, vilket har varit fullkomligt fruktlöst eftersom snön hela tiden faller över Umeå, en stad full av aktivitet och folk denna torsdagsmorgon.

När vi äntligen träffas i hotellets lobby bekräftar Anja mina misstankar om att det här är en metropol i ständig utveckling. Umeå har vunnit titeln Sveriges idrottsstad flera gånger. Med stöd av sin syster och ett antal vänner från sin ungdom hittar Anja en vårdande miljö här. Eftersom barnens säkerhet är av största vikt har vi inga planer på att flytta så länge vår bonusdotter Emmi fortsätter sin utbildning här.

Hennes pappa är också bosatt i området. Innan hon sätter sig på en av stolarna säger Anja: “Det enda som saknas här är ett stort berg”. Hon skryter om hur att ha en stylist för en fru har gjort det möjligt för henne att klä sig grovt. För säkerhets skull kanske Filippa alltid dubbelkollar allt innan du går. Enligt Anja känns det tryggt.

Anja Pärsons Barns Pappa
Anja Pärsons Barns Pappa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!