Jona Källgren Familj

Jona Källgren Familj
Jona Källgren Familj

Jona Källgren Familj – Jonas är bosatt i rebro med adressen Bergslagsgatan 26. Han föddes den 24 maj 1978. Den 29 mars firar vi Jonas namnsdag. För tre år sedan, den 6 augusti 2020, flyttade han in i villan eller radhuset där han för närvarande bor. Det här är hans och Johannas hem. Efterfrågan på Jonas har ökat den senaste tiden. Hittills denna månad har vi gjort 84 tillkännagivanden om honom. Jonas är engagerad i en verksamhet eller organisation där han fungerar som styrelsesuppleant.

Stockholms stad är där de flesta som söker Jonas bor. Villa i rebro är dit Jonas Olov Anders Källgren ringer hem. Nyligen flyttade han ihop med sin sambo Johanna Karlsson. Den 24 maj är det hans födelsedag, men den 29 mars är det hans namnsdag. Hans bostad beräknas vara värt cirka 5 280 000 svenska kronor.

I torsdagens avsnitt av Nyhetsmorgon inträffade en oväntad händelse. Medan utrikeskorrespondent Jona Källgren diskuterar cannabislegalisering med studion, träder en ung kvinna in. Utrikeskorrespondent Jona Källgren var mitt uppe i en direktsändning från tyska Hannover i torsdagens Nyhetsmorgon när han oväntat fick besök i studion.

Selfie tagen av Jona Källgren i realtid

Reportern är halvvägs i att beskriva Tysklands potentiella legalisering av cannabis när han abrupt stoppas. Hans samtal med programledarna Maria Forsblom och Anders Pihlblad orsakar en dramatisk förändring i programmets riktning. Jona Källgren ser en ung tysk kvinna som vill agera i tv och tycker att det är jättebra.

En ung kvinna går in i bilden och pratar livligt i sin mobiltelefon. Reportern är road av hennes begäran att posera för ett foto med honom. Efter att ha utbytt några ord på tyska möts han av ännu mer skratt och fniss. Anders Pihlblad spekulerar i att hon kan komma att fortsätta festen den internationella cannabisdagen till ära.

Jona Källgren Familj

Programledarna i studion, däribland Jona Källgren, avlöser varandra med mer skratt. När hon går börjar hon hurra och ropa mitt namn. Vi är just nu i Hannover, säger han. Utrikeskorrespondent Jona Källgren rapporterar frekvent från konfliktområden som Ukraina för TV4 Nyheter. Men när han gjorde ett livereportage från Tyskland för Nyhetsmorgon bar han en tomteluva, vilket överraskade alla. Hans egna barn hade tvingat honom till det.

Ungarna skrev “Snälla ta hatten åt oss” på ytterdörren när Jona Källgren åkte till jobbet vid 5-tiden i morse. Jona Källgren erkänner (med ett skratt) att det var utpressning. Mina barn måste vänja sig vid att jag är den som sticker ut och gör direktrapporter; de frågar ofta om de får tagga med och spela det coolt i bakgrunden, men jag vägrar alltid.

Den här gången gav han dock efter för barnen, som också lämnade honom en “älskar dig”-lapp och en påse choklad. Ovan kan du höra Jona Källgren diskutera “Jultomtskuppen” med sina skojare i bakgrunden. Det bor 2 804 miljonärer i Jonas Källgrens hemstad rebro. Den genomsnittliga årsinkomsten i Jonas postnummer 703 67 är 332 200 kronor och 6,5 % av lokalbefolkningen har lämnat in en betalningsanmälan.

I Sverige tjänar kvinnor i genomsnitt 73,6 % lika mycket som män. Den faktiska procentandelen i detta postnummer är 88,4 procent. Jonas Källgren är bosatt i rebro kommun på adressen Bergslagsgatan 26, som ligger i rebro postort. Han är medlem i Olaus Petri församling i rebro, där han för närvarande är bosatt. Jonas Källgren (45 år) och Johanna Karlsson (35 år) anges som boende.

När Jonas Källgren föddes var Thorbjörn Fälldin (Centerpartiet) Sveriges statsminister. Samma år som Sveriges totala befolkning nådde 8 284 437 vann sters IF det nationella mästerskapet i herrfotboll. Tvillingarna är hans stjärntecken (även om han föddes i Hästens år i den kinesiska kalendern). En vårbebis, han är nu i 70-årsåldern.

Jonas är den grekiska bearbetningen av det hebreiska namnet Jona, som betyder “duva”, eller en förkortad variant av namnet Johannes. Om 159 dagar kommer han att fira sin namnsdag och om 215 dagar fyller han 46 år. Jonas är just nu singel. Olov, Jonas Anders Källgren, 45, bor i rebro på Bergslagsgatan 26, 703 67 i ett småhus på 133 kvadratmeter.

Jonas har ingen fast telefon eller mobiltelefon. I 35 år har Jonas varit tillsammans med sin sambo, Johanna Karlsson. Den 24 maj, 46 år gammal, firar Jonas nästa födelsedag. De svenska journalisterna Magnus Falkehed och Niclas Hammarström rapporterades befriade från sina fångare i Syrien på onsdagen. Utrikesminister Carl Bildt, M, som Expressen.se träffar i Berlin, uttrycker sin glädje över nyheten.

Den goda nyheten är att två svenskar har släppts, säger han. På onsdagen twittrade Carl Bildt, “Jag vill bara tacka alla från olika myndigheter och andra som arbetat för att våra två svenska journalister i Syrien ska fria.” Detta var som svar på att Magnus Falkehed and Niclas Hammarström, två svenska journalister som suttit häktade i Syrien.

Det är en underbar nyhet att två svenskar har släppts, säger utrikesministern till Expressen.se när de träffar honom i Berlin. Tyvärr hålls svenskar fortfarande fångna i Syrien. Det innebär att vårt arbete med dem och med andra svenska fångar runt om i världen kommer att fortsätta.

I vilken utsträckning var UD inblandat i denna fråga?

Jag har tackat många människor och organisationer för deras hjälp. Det har varit flera parter inblandade, inklusive polisen, utrikesdepartementet och andra. Det verkar ha lagts ner mycket arbete på detta, varav det mesta gick obemärkt förbi. Det är inte alltid valfritt om du vill lyckas.

Exakt vad gör UD?

Inte minst för att det fortfarande finns andra svenskar i ömtåliga omständigheter, tror jag inte att det ligger i någons bästa. Jag tror inte att det skulle vara bra för dem om allt vi gör läckte ut. Det viktiga är slutresultatet.

Jona Källgren Familj
Jona Källgren Familj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!