Niklas Engdahl Föräldrar

Niklas Engdahl Föräldrar
Niklas Engdahl Föräldrar

Niklas Engdahl Föräldrar – Den svenske skådespelaren Niklas Sven Jan Engdahl är ett känt namn där. Niklas Sven Jan Engdahl är hans fullständiga namn. Den 9 september 1974 föddes han i Engelbrekts församling i Stockholms huvudstad. I “Den inre cirkeln” spelar den 44-årige skådespelaren Niklas Engdahl en man som försöker och lyckas behålla sin auktoritetsposition.

Men han är inställd på att utöka “Bonusfamiljen” genom fortplantning vad som än händer. Något som skulle få sydamerikanska tv-tittare att flämta i misstro. Skådespelaren har kunnat hålla sitt privatliv hemligt sedan 1993 utan att offra kvaliteten på sina relationer med sin fru och sina barn.

Mystisk drama

Jag är riktigt nöjd med filmen “The Inner Circle”, som jag regisserade efter en roman av Per Schlingmann. Precis som min karaktär, David Ehrling, näringsminister, är jag en verklig medlem av näringslivet. Från det ögonblick han tar över befälet kommer han att ha en plats på första raden till livets realiteter under konstant övervakning.

Att få tillbringa en hel månad med att fotografera i Frosund var som att vakna upp ur en dröm. Vi tillbringade större delen av våra nästan två månader där i Visby. Att förändra länder på många sätt kändes så här.

“Bonusfamiljen” är en extra förmån

För några veckor sedan släppte Netflix den första säsongen av “Bonus Family” till prenumeranter i 170 länder runt om i världen. När du räknar in det blir utsikterna väldigt spännande. Följande är ett utdrag från e-postmeddelanden som skickats till mig av två separata sydamerikanska personer: “I mitt land finns ingen annan som Henrik”, anmärkte berättaren. Henrik är den typen av man som skulle välja att skapa en familj först och sedan oroa sig för hur han ska försörja dem. Han saknar den maskulina attityden som en försörjare för sin familj och beter sig istället som en bortskämd brat.

Niklas Engdahl Föräldrar

Mede Petra

I alla avseenden är hon symbolen för perfektion. Vi kom båda in i det med målet att komma överens, och som ett resultat av våra ansträngningar lyckades vi. De av oss som anses vara “bonusfamiljen” delar ett speciellt band med varandra. Hon är inte bara rolig och förtjusande, utan också ganska professionell i sin interaktion med andra. Petra välkomnade mig till inspelningsplatsen genom att knulla alla statister i kapellet där vi filmade en scen. Kyrkan hade en rymlig interiör. Till goda ändamål skänker hon generöst.

Matlagningsredskap

My Global Knife, nyslipad till en rakkniv. Dagen innan var den allra första gången den bearbetades. Det rekommenderas starkt att du använder den här kniven, som är 15 år gammal, för att skära ingredienserna till den berömda franska rätten coq au vin.

Ett firande av kärlekens liv och död

Det var då jag först träffade Moa, som så småningom blev min affärspartner. Och såklart när vi kom hem från sjukhuset med vår nyfödda dotter Olivia-Li. Dess styrka var imponerande. Det var en fantastisk upplevelse för alla där. Efter det bestämde vi oss för att 25 kvadratmeter skulle räcka för vår långtidsbostad.

Olivia-Li fyllde 15 år idag. Bästa hälsningar till henne! Vi har varit tillsammans i 23 år, vilket är en exceptionellt lång tid för ett par att vara tillsammans. När jag jobbade på en China Theatre-bar kom jag ofta till Kulturama för att vänta i teaterkön. Det var första gången vi träffade varandra. Moa planerade att vidareutbilda sig genom att gå på Dramatic Institute medan hon arbetade på Riche. Det här är den typ av plats vi träffade varandra på för första gången. Hon vann mig med sin naturliga böjelse för spontanitet, öppenhet och vänlighet. För närvarande arbetar hon som skådespelerska.

Romaner som redan är utgivna men i ljudboksform

Istället för att läsa tycker jag om att lyssna på böcker regelbundet. Du lär mig inte bara att fokusera genom att fakturera mig, utan du skickar mig också en faktura. Jag värderar det mycket. Jag känner att jag är i en kokong efter tre timmars nonstop träning. Något som alltid sticker ut för mig och väcker mitt intresse när jag läser. Jag var ganska hedrad över att vinna årets stora ljudbokspris. Det här är tredje året i rad som min nominering övervägs, vilket ger det totala antalet år till tre.

Publikmedlemmarnas svar och förfrågningar har varit ganska uppmuntrande. De som delar min ståndpunkt betonar att de själva kan se bevisen. Jag försöker ha en opartisk, icke-beskrivande ton genom hela dramat. Vissa skådespelare har också en förmåga att berätta historier.

Bli ryktbar

Jag vet inte hur jag ska sätta ord på hur jag känner inför den här frågan. Att “Bonusfamiljen”-publiken känner igen mig går inte förlorat för mig. Det fanns tillfällen när någon i “Återträffen” ville nämna sin “Bonusfamilj” på inbjudningar, och jag var tvungen att tillmötesgå dem. Detta är väldigt nära det system som var på plats under min tid på “The Bachelor”. Verkligen, det är en fantastisk tid.

Jag tyckte dock att det var mycket mer spännande att vara i rampljuset när jag var 20. Jag hade oturen att behöva passera en kö av människor som väntade på att få komma in på en nattklubb under min tjänstgöring på 1990-talets såpshow Friends and Foes. Efter det kände jag en hemsk känsla skölja över mig. Efter att jag tog slut på såpoperan slösade jag ingen tid med att anmäla mig till teaterklasser i Göteborg.

Jag blev tillfrågad och frågade: “Vad i helvete, har du varit på en tvål?” när jag dök upp på Stadsteatern. usch! Absolut inte en konstnärlig skapelse. Den efterföljande inspelningen av “White Lies” i Göteborg ledde till anställning av några av de inblandade artisterna. deras finansiella stabilitet förbättrades avsevärt. Och de spelade även in “White Lies” där i Göteborg. Sedan, helt plötsligt, började den fungera normalt igen.

Insikt

Jag kan inte låta bli att tänka på Robin Williams ord: “Varje enskild person du möter utkämpar en kamp du inte vet något om.” Var alltid försiktig. Det ser väldigt fantastiskt ut på utsidan. Det stämmer också. Ingen vet säkert hur många överlappande identiteter som kan finnas inom en enda kropp.

Minnen från din ungdom

Beskedet om att jag skulle få ett yngre syskon kom förmodligen vid den tiden. Tillkännagivandena skedde samtidigt. Det var tre års åldersskillnad mellan min syster och mig. Kanske var vår upprymdhet någonsin på topp eftersom vi nyligen hade diskuterat hur mycket vi längtade efter ett syskon. Jag hade en underbar barndom, full av glädje och tillgivenhet, tack vare Ella gård i Täby.

Misstag

I längden gör jag mer skada än nytta när jag säger till mig själv att jag tar itu med det imorgon. Jag fick med andra ord ett straff efter en incident där jag oavsiktligt avlossade en lapp. Om det ens finns en liten chans att jag blir ombedd att hålla ett bröllopstal, kommer jag att skjuta upp det. Jag hade de bästa idéerna någonsin, men här är jag, på exakt samma plats som jag var på dagen innan.

Medan Niklas Engdahls CV är omfattande, är han mest känd för tre distinkta delar. Anna Odells film “Återträffen” visar en sådan person i form av den elaka tjejen Nille. Tydligen har karaktären slagit igenom, eftersom många söker sig till Niklas för att diskutera sina egna erfarenheter av mobbning i skolan och hur de känner inför det nu.

Henrik är ett annat exempel från SVT-succén “Bonusfamiljen”, som handlar om hur nya konstellationer bildas när traditionella kärnfamiljer sönderfaller. Henrik är en kollega till Petra Medes Katja, mamman till hennes barn, och en pojkvän till karaktären. Niklas har fått fanmeddelanden från hela världen ända sedan Netflix tog upp serien.

180 länder använder det nu. Ibland får jag ett meddelande från någon i Sydamerika som undrar varför deras land inte har någon som är riktigt lik Henrik. Den tredje är hans återkommande roll som “Kliché-Jelle” i den danska komediserien Solsidan. Den här karaktären har den kusliga förmågan att lägga klichéer på klichéer i varje dialogruta.

Drivlinan för gruppen

Niklas Engdahl debuterade i en framträdande roll tidigare i år. I “Den inre kretsen”, ett tv-drama på Viaplay baserat på en bok av Per Schlingmann, tidigare partisekreterare och chefsstrateg för Moderaterna, gestaltar han rollen som näringsminister David Ehrling. Han tror att det handlar om mer än storlek när det gäller att avgöra om ett jobb är ett stödjande eller ett ledande jobb. Det förändrar också hur man arbetar i den omgivande inspelningsmiljön.

När du är huvudskådespelaren är du också en stor kraft i inspelningsteamet, medan en birollsskådespelare kanske bara spenderar några dagar i en given miljö innan du kastas in i det stora. Allt handlar om att etablera min groove långsamt och stadigt. Att hålla mitt sociala liv och andra aktiviteter till ett minimum så att jag inte förbrukar min energi innan jag står framför kameran.

Niklas Engdahl Föräldrar
Niklas Engdahl Föräldrar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!