Bella Hadid Sjuk

Bella Hadid Sjuk
Bella Hadid Sjuk

Bella Hadid Sjuk – Bella Hadid har precis berättat om sin 15-åriga kamp med sjukdomen. Skådespelerskan avslöjar att hon fick diagnosen kronisk borrelia och genomgick behandling i ett Instagram-inlägg från när bilderna togs.

Kronisk borrelia i Bella Hadid

Bella Hadid avslöjade i ett Instagram-inlägg att hon äntligen har övervunnit ett kroniskt tillstånd som hon har kämpat med i mer än ett decennium. En gammal anteckningsbok från Bella som ingick i paketet avslöjar att hon kämpade med trötthet, melankoli och minnesförlust. “Mitt lilla jag, som fick lida av det här, skulle vara så stolt över mitt vuxna jag eftersom jag inte gav upp”, säger kändisen som svar på inlägget. Bella Hadid hävdar att hennes mamma Yolanda hade svårt att se till dotterns symtom och finnas där för henne. 2012 fick Yolanda, precis som Bella Hadids bror Anwar, diagnosen kronisk borrelia.

BELLA HADID FÖRKLARAR SJUKDOMEN

Bella Hadid släppte ett inlägg på sin hemsida där hon visade bilder på sig själv under sin sjukdom och behandling, där hennes arm ofta hade droppar i den. Trots hennes privilegium och massor av kärlek från omgivningen, Bella erkänner att hon har kämpat för att förstå varför hon är så ledsen och sjuk. Hon hävdar också att de nästan femton år hon tillbringade med diagnosen kronisk borrelia, terapier och ett osynligt lidande, gav henne ett nytt perspektiv på livet.

Jag skulle göra om allt igen om det betydde att jag kunde tillbringa den här tiden med dig, min familj och vänner och äntligen bli frisk. Supermodellen är “äntligen frisk” nu. Hon tillägger på Instagram, “Mitt yngre jag hade blivit så stolt över mitt vuxna jag för att jag inte gav upp.” Bella Hadid, en modell, är 26 år och har varit sjuk i nästan ett decennium. Hon fortsätter med att säga att det var ansträngande att hålla uppe utseendet för sina nära och kära medan hon var sjuk.

Jag tror verkligen att jag skulle kunna göra om allt igen

Hon försäkrar sina fans att de inte behöver oroa sig för hennes hälsa just nu. Den här upplevelsen formade mig till den person jag är idag”, säger hon.

Blev ett offer för fästingbett

Borrelia upptäcktes för Bella 2016 efter ett fästingbett på hennes hästgård. Om sjukdomen inte behandlades omedelbart skulle den utvecklas till ett kroniskt tillstånd. Jag bodde i Malibu och plötsligt kunde jag inte komma ihåg hur jag skulle ta mig till Santa Monica eftersom jag var så trött hela tiden. Dimman i mitt huvud var så tjock att jag inte kunde se. Eftersom jag saknade resurser för att ta hand om min häst på rätt sätt var jag tvungen att sälja den.

Det har tagit Bella Hadid, nu 26, 15 år att återhämta sig från kronisk borrelia. Nu använder hon Instagram för att dela bilder och berättelser från sin sjuka tid. Bella Hadids drömmar om att bli en professionell ridsport grusades när hon var 15 och hon fick diagnosen borrelia. Modellen öppnar nu upp mer om hennes hälsoproblem, komplett med bilder på hur hon får dropp i en klinisk miljö och vad som verkar vara sidor från hennes medicinska journal.

Bella Hadid Sjuk

Nu 26, säger Hadid på Instagram, “Att leva i det här tillståndet som förvärras med tiden och arbeta samtidigt som jag försöker göra mig själv, min familj och de människor som stöttar mig stolta, har tagit hårt på mig på ett sätt som jag inte riktigt kan förklara .” Hon säger i inlägget att hon “äntligen har blivit frisk” efter “nästan 15 år av osynligt lidande”: Ingenting behöver ändras. Jag skulle återuppleva varje smärtsamt steg på vägen om det innebar att jag skulle komma fram till denna punkt med er alla vid god hälsa.

Hon uppskattar också hjälpen från professionella som hennes mamma och sjuksköterskor samt hennes personal och agenter. Enligt American Public Health Association kan borrelia spridas till hjärtat, lederna och hjärnsystemet om de inte behandlas. I de flesta fall är fullständig återhämtning möjlig även om borreliainfektionen har gått till nervsystemet.

Det finns inga bevis för att borrelia kan kvarstå i kroppen. Men som 1177 påpekar kan borrelia ibland resultera i kroniska problem. Bella Hadid, modellen, sa på Instagram det efter år av “osynligt lidande” anses hon nu vara frisk. Bella Hadid uppdaterade nyligen sina Instagram-fans om hennes hälsa. Hadid skriver att hon mår bra igen efter ett decennium av att ha hanterat många hälsoproblem.

Positivt definierad som “äntligen frisk”

Hadid hävdar att hon har uthärdat “nästan 15 år av osynligt lidande” på grund av problem som borrelia och kroniska sjukdomar. Över 2,9 000 personer har gillat inlägget, som innehåller flera fotografier av modellen som genomgår många procedurer. Hadid säger att hon inte önskar att saker och ting var annorlunda trots de utmanande åren: Jag skulle göra om allt igen om det innebar att vara här med dig nu, äntligen frisk, med min familj och mina vänner.

Den här upplevelsen formade mig till den person jag är idag, säger hon. Kosmos kan vara grymt och underbart på samma gång, men om du går igenom en tuff period, vet bara att saker och ting kommer att förbättras. Nyligen gick supermodellen Bella Hadid till Instagram för att prata om hennes kamp med ångest. Hon hävdar att sociala medier förvränger sanningen och att hon förlorar den nästan varje dag.

Bella presenterar Will Smiths dotter, Willow Smith, i ett Instagram-inlägg där de två diskuterar mental hälsa. Bella inkluderar sedan en serie fotografier av sig själv som gråter tillsammans med en lång beskrivning där hon beskriver sin egen kamp med ångest och psykisk ohälsa under de senaste åren.

Erkänn skuld

Nästan varje dag och natt är det så här jag känner. Hadid har varit uppriktig om sin kamp i modellbranschen och hon har tidigare påpekat att hon aldrig kände sig “kraftig” när hon gick på catwalken i sina underkläder för Victoria’s Secret trots att hon har gjort det i tre år. Jag mår dåligt över att jag är deprimerad samtidigt som jag har ett så underbart liv fullt av alternativ. Under 2019 Vogue Fashion Festival proklamerade hon: “Det tillför bara inte upp.”

Ruff familjens dynamik

Resten av Bellas familj hamnar också i dåligt väder strax efter att inlägget laddats upp. Efter en tvist mellan pojkvännen och mamman gjorde Gigis storasyster precis slut med Zayn Malik. Han ska ha knuffat in Yolanda Hadid på ett kontor och kallat henne förolämpande namn, som rapporterats av Yolanda. Gigi och Zayn har redan varit föräldrar till dottern Khai i ett år.

Bakteriesjukdomen överförs av fästingar Eftersom borrelia drabbar människor i alla samhällsskikt lika mycket, har den världsberömda modellen Bella Hadid “kommit ut” som patient och diskuterat hennes kamp med sjukdomen. Den 20-åriga amerikanska supermodellen Bella Hadid är en övertygande illustration av hur ett vackert leende och ett attraktivt uppträdande ibland effektivt kan maskera ett problematiskt tillstånd.

Hadid slet det figurativa bladet ur min mun den här veckan på en välgörenhetsgala i New York för att samla in pengar till forskning om borrelia och avslöjade att hon hade fått diagnosen borrelia 2012. Bella Hadid sa under sitt tacktal att hon lider av kronisk trötthet och bristande vakenhet trots att hon kan sova 14 timmar om dygnet, och att hon ofta väcks av akut smärta på grund av borrelia.

Man kan inte alltid se hur någons liv är bara genom att titta på ytan. Hadid sa till Us Weekly efter att det kan vara utmanande att ständigt bedömas för hur du ser ut snarare än hur du känner. Att många medlemmar i samma familj har borrelia är dock inte oöverträffat, eftersom du tenderar att besöka samma områden där det, om du har otur, finns många fästingar som bär borrelia.

Bella Hadid Sjuk
Bella Hadid Sjuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!