Bianca Ingrosso Pojkvän Hockey

Bianca Ingrosso Pojkvän Hockey
Bianca Ingrosso Pojkvän Hockey

Bianca Ingrosso Pojkvän Hockey – Bianca Ingrosso har nyligen setts på Ibiza, Spanien, där hon har umgåtts med en grupp kompisar inklusive Alice Stenlöf och Rosanna Charles. Det var något med fansen som väckte hennes uppmärksamhet. Hon reagerade med att lägga upp en bild på beundrarna på sitt Instagramkonto.

Vem är Biancas mystiska pojkvän?

Nyheter24 var först med att rapportera att mannen på Biancas semesterbilder är ingen mindre än Patrick Cehlin. Han spelade för NHL efter en framgångsrik karriär i Sverige med lag som Djurgrdens IF och Lule HK. Han fick lägga sin karriär på hyllan 2021 på grund av för många krämpor i kroppen. Cehlin förklarade sitt beslut på Instagram och skrev: “Den senaste tiden har varit väldigt stressig, delvis för att jag fortfarande lider av mina hjärnskakningar men också på grund av psykisk ohälsa, något jag aldrig upplevt tidigare.”

Dyr Ibiza-semester

Nu har Patrick och andra hockeyspelare som Oliver Kylington setts på semester med Bianca och hennes tjejkompisar. De har setts på öppet hav, på fina restauranger och på fester. Fans har spekulerat i att Bianca och Patrick dejtar efter att ha sett dem på ett antal bilder tillsammans, men ingen av dem har tagit upp ryktena.

Bianca är en singel kvinna

Stjärnan i sociala medier har njutit av sin självständighet sedan uppbrottet med sin mångårige pojkvän Phillipe Cohen. Hon har flera gånger sagt att allt hon bryr sig om är att ha det bra med sin familj och sina vänner. Även om ett romantiskt förhållande inte är i korten, ser det ut som att kompisarna hade en fantastisk tid på semestern. Kärlek verkar vara något som jag är förbjuden.

Bianca Ingrosso är klar

Den inflytelserika personen har lyckats få en het hockeyspelare. Efter uppbrottet med Phillipe Cohen, 29, har Bianca Ingrosso, nu 28 år gammal, tydligt gått vidare. Den inflytelserika personen och den framgångsrika affärsmannen har börjat dejta. Bianca och Phillipes förhållande verkar vara permanent borta nu när ex-pojkvännen också har gått vidare. I åtta år var deras förhållande kantat av uppbrott och sminkningar. Det är dock första gången de har haft meningsfulla interaktioner med andra. Det är nog till det bästa att det har tagit slut för gott, även om de var ett fantastiskt par.

Bianca Ingrosso Pojkvän Hockey

Ha det bra på discoön Ibiza

Trevlig sommar Bianca Ingrosso BiancaIngrosso.com BiancaIngrosso. Hon har varit där i veckor, där hennes pappa, Emilio Ingrosso, 58, och mamma, Maria Ingrosso, 47, bor. Bianca har tillbringat mycket tid på Ibiza-klubben, och det var där hon träffade sin blivande man. Det tidigare hockeyproffset Patrick Cehlin , 32, verkar ha lyckats fängsla Biancas hjärta. Vänner introducerade dem på Ibiza, och Bianca kände direkt en gnista.

Nu när Patrick och Bianca är tillbaka i Sverige har de upptäckts på en av stadens trendigaste sommarklubbar, Hallwylska. Bianca har fått tag i en väldigt atletisk hane. Tidigare forward för Djurgrden IF (Patrick Cehlin spelade där från 2009 till 2012). 2010 valdes han ut av Nashville Predators i National Hockey League.

Hälsoproblem prioriterades

En ihållande hjärnskakning fick honom till slut att sluta med sin hockeykarriär. Det är med stor sorg som jag måste meddela er att jag har bestämt mig för att avsluta min hockeykarriär. Min hälsa måste komma före min önskan att spela vid det här laget. Patrick skrev på Instagram, “Det är dags för mig att gå vidare i livet, hur svårt det än kan vara, min hälsa måste komma först”, rapporterar Hänt.

Skådespelaren, som också har varit i Rögle och Leksand, fortsatte med att säga “Den senaste tiden har varit väldigt stressig, dels för att jag fortfarande lider av mina hjärnskakningar, men också på grund av psykisk ohälsa, något jag aldrig upplevt förut.” Under den kommande hösten ska det bli fascinerande att observera det nya kärleksparet. Bianca Ingrosso gör milt sagt det bästa av att vara singel kvinna. Hon och hennes kompisar är just nu på semester på Ibiza.

Om du har sett bilder på Bianca och hennes kompisar tidigare kanske du känner någon av männen i dem. Efter att ha tillbringat en månad i Spanien har Bianca Ingrosso återvänt hem. Hon har setts ganska flitigt med före detta NHL-hockeyspelaren Patrick Cehlin under resan. Bianca Ingrosso, 28 år, har tillbringat den senaste månaden på långt varmare breddgrader för att undvika den blöta svenska sommaren. Hon har till stor del varit på sitt älskade Mallorca, där hon också tillbringade en stor del av sin ungdom eftersom pappa Emilio Ingrosso, 58, stannade där sedan 2002.

Bianca gjorde även en kort avstickare till Ibiza under resan för att umgås med sina vänner Alice Stenlöf (27), och Donya Hosseini (24). Men det var också flera manliga kompisar på plats, en av dem är ingen mindre än hockeyspelaren Patrick Cehlin, 32. Patrick avbildas nästan ofta på bilder tillsammans med Bianca. Patrick Cehlin är en före detta National Hockey League-spelare. Patrick Cehlin är en känd hockeyspelare från Sverige. Han har erfarenhet från både NHL och med Djurgrden IF.

Han fick dock äntligen hänga upp skridskorna för två år sedan och erkänna sig besegrad. Han berättade nyheten för alla med stor beklagande att hans kropp inte längre kunde stå emot de ansträngande förhållandena på isen. Han hade flera hjärnskakningar under sin karriär och mådde psykiskt dåligt när han gick i pension.

Tiden hade kommit då han var tvungen att sätta sin hälsa före sitt jobb. Med tungt hjärta måste jag berätta att jag går i pension från professionell hockey idag. Min hälsa måste komma före min önskan att spela vid det här laget. Hur svårt det än är behöver jag gå vidare med mitt liv för min hälsas skull. Patrick tillade, “Den senaste tiden har varit oerhört svår, dels för att jag fortfarande lider av mina skador, men också på grund av psykisk ohälsa, något jag aldrig har mött tidigare.

Patrick Cehlin och Bianca Ingrossos foton

Under de senaste åren har Patrick besökt den populära semesterorten på ön känd som Ibiza. Han har setts i flera Instagram-videor och bilder med Bianca Ingrosso i somras på ön och på Mallorca. Efter att ha gjort slut med Phillipe Cohen, 29, sommaren 2022, har Bianca Ingrosso, nu 28 år gammal, inte dejtat någon. Hon kan nyligen ha träffat Patrick Cehlin, en 32-årig hockeyspelare, enligt rykten.

Hennes chattshow, BIANCA, utsågs till årets bästa underhållningsprogram på Kristalengalan 2023. Åh, gud, mina händer darrar. Hennes on-air kommentar, “Det känns bra!” var citerbart. Bianca har varit hemifrån i nästan en månad, främst i Palma, Mallorca, med en kort avstickare till Ibiza.

Bianca Ingrossos och Patrick Cehlins upp- och nedgångar

Vi vet att Bianca åkte till Ibiza med sina kompisar Donya Hosseini, 24, och Alice Stenlöf, 27, enligt bilderna de lade upp på Instagram. Han fick dock sällskap av manliga följeslagare på resan. Bland dem var Patrik Cehlin den enda. Patrick Cehlin sågs ofta vid Bianca Ingrossos sida på bilderna. Patrick Cehlin är en känd hockeyspelare från Sverige. Han har erfarenhet från både NHL och med Djurgrden IF. Patrick Cehlin har bestämt sig för att avsluta sin hockeykarriär efter att ha drabbats av en hjärnskakning som han aldrig helt återhämtade sig från.

Bianca gästade nyligen podden “Vad Fan Hände”, där hon grillades av Alice Stenlöf angående Patrick, som hon kallade “Ibiza-pojken” på sin telefon. Enligt vad Alice Stenlöf nämnde i podden är “Ibiza boy” rättvist spel för vidare diskussion. Bianca anmärkte då, “Han är fantastisk, han och hans vän och hela deras gäng har underbar energi.”

Kommentarer Bianca Ingrosso har nyligen gjort om Patrick Cehlin

I den här nya intervjun utvecklar Bianca Ingrosso sin status med Patrick Cehlin. Bianca Ingrosso svarar, “Nej, men det går bra”, när hon frågas om statusen för hennes romantiska relationer. Han är fantastisk, och jag ser fram emot att träffa honom igen, därför ser jag honom som en nära vän. Han hade en härlig sommar med sina kompisar och vi hade en fantastisk sommar med honom.

Frågan om det finns mer i det än vänskap ställs också till henne. Hon säger till Aftonbladet, “Det vet du inte, och hur svårt det här är, när du har varit singel så här länge och måste svara på sådana här frågor.” Men man vet aldrig; han är en fantastisk människa.

Bianca Ingrosso Pojkvän Hockey
Bianca Ingrosso Pojkvän Hockey

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!