Carl Hedin Flickvän Irma

Carl Hedin Flickvän Irma
Carl Hedin Flickvän Irma

Carl Hedin Flickvän Irma – Carl Hedin, född 1991, är ryttarstjärnan och entreprenören som jonglerar med olika projekt. Förutom sin berömmelse online är Carl dressyrryttare i världsklass, efterfrågad tränare, grundare av företaget Eques Management, och författare till den kommande Hästpojken (2021) och en av P1:s sommarvärdar 2022.

Lär dig mer om Carl Hedin, den mest efterföljda ryttaren i Bors, som håller ett stall fullt av uppvisningshästar. Han valdes som barn för sitt intresse för vad andra kallade en “flicksport”, så han dolde det faktum att han besökte stallet.

Nu när han är klokare har han ett budskap till alla ryttare: Fortsätt med din nyfikenhet; det är en underbar förmåga. Som liten pojke på sex hade han som mål att en dag bygga hinderbanor av familjens möbler och blomkrukor runt matbordet i deras hem i Bors. Han planerade att träna för en karriär som tävlingsryttare och ägna sig helt åt hästvärlden.

Trots att jag hade en uppförsbacke från början i ridvärlden (och inte bara för att jag kallades namn för att jag njöt av en “tjejsport”). Jag gick med min mamma och syster till stallet när jag var fem år gammal, och jag blev sparkad i ansiktet av en arg häst. Carl Hedin tillägger, “Efter det undvek jag all kontakt med levande hästar”.

Jag satt i bilen och spelade min Game Boy medan min syster red. Allt blev helt galet. Hans riktiga hästkarriär kan ha varit över, men det hindrade honom inte från att fortsätta den i huvudet, komplett med nya tävlingsbanor i vardagsrummet och käpphästar på bakgården. När han bestämde sig för att prova på att rida på riktigt på en lokal idrottsakademi började saker och ting förändras.

Kanske var det grupptryck som till slut fick mig upp på den hästen. Och jag tvivlar på att jag har suttit ner resten av mitt liv sedan dess. Men han stack ut som en udda anka bland sina fotbollsälskande manliga studenter eftersom han var en pojke med passion för ridning. Carl upplevde social isolering och mobbning.

Carl Hedin Flickvän Irma

För att dölja att jag var på väg till stallet gick jag emellanåt av bussen vid fel hållplats. Jag har aldrig på en miljon år föreställt mig att jag bär byxor i hjärtat av Bors eller luktade häst i snabbköpet. För femton till tjugo år sedan var att arbeta med hästar den mest absurda sysselsättningen för en man att ha. På min skola valde mobbare alla som stack ut.

Detta verkar vara ett avlägset minne nu när Carl Hedin tillbringar dagarna med att rida sina egna och andras dressyrhästar som en inflytelserik tävlingsryttare med över 350 000 följare. Boken “Hästpojken” beskriver hans resa från amatör till professionell ryttare. Efter att ha pratat med mamman till en likadant hästbesatt (och plågad) yngling, bildades en idé i hans sinne. Mamman reflekterade över sin sons motståndskraft och beskrev hur han hittade inspiration från Carls Instagramkonto varje kväll.

Nåväl, tänkte jag, äntligen, något. Det var konstigt att skriva i första person först. Men på ett ögonblick insåg jag bokens avsedda publik. Jag förstår hur det är att känna sig utanför, och jag kan relatera till din kamp med att slå igenom. Vissa människor kan ha nytta av att höra denna berättelse.

Varför är cykling i första hand en kvinnlig aktivitet i Sverige?

Jag tror att det handlar om ett område som svenskar kan vara stolta över: en etablerad ridskola. Många människor får njuta av ridning och fokusera sina liv på djuren. Även om fler män deltar i ridsport i vissa länder är det vanligtvis pojkarna som “ärver” denna passion. Andra och tredje generationens hästar kommer ibland från samma familjer. Fler ridskolor skulle uppmuntra kvinnor att ta upp sporten över hela världen.

Hur är det med dig? Har du växt upp bland hästar?

Visst, och nej. Min farfar hade ett intresse för hästar; mina mostrar och släktingar hade ridit; och min mamma, som många kvinnor, slutade rida när hon fyllde arton. Jag köpte en stallponny och gjorde många turer fram och tillbaka på den. Nej, jag tillbringade inte min barndom på en ranch. Men jag har alltid varit nyfiken på hur olika djurarter beter sig och interagerar med människor. Jag tillbringade mycket tid som tonåring fördjupad i dokumentärer och litteratur om djurträning, särskilt av elefant- och delfinsorten.

Motivera din hästrelaterade dom

Jag tror att det har mycket att göra med verkligheten att arbete med hästar kan göras som ett jobb. Jag längtade efter att göra professionella djurvårdsjobb snarare än djurvård som ett tidsfördriv. Jag kanske skulle göra en karriär som professionell igelkottstränare om något sådant fanns.

Får du verkligen galoppera på stranden och dressyr på dina fantasihästar varje dag?

Fråga AnjaPärson, och hon kommer sannolikt att erkänna att hon har några tuffa träningspass. Självklart vet jag av tidigare erfarenhet att saker och ting sällan går som planerat. Jag har dock lärt mig mest under den här tiden. Och visst har jag funderat på vad jag gör medan alla andra myser hemma en fredagskväll och jag sitter fast i snön på E6 med en treårig hingst på väg till Tyskland. Men nu när jag får göra det här för en levande, har min långa ambition gått i uppfyllelse. Ibland får jag nypa mig själv i armen, och jag försöker att inte ta det för givet.

Har det skett en ökning i popularitet för ridevenemang i Sverige när du var ung?

Hoppningstruppen har uppnått anmärkningsvärda resultat och hjälpt till att sätta ridsporten på jorden. Många har också på senare tid blivit medvetna om att kvinnor och män tävlar på lika villkor inom ridsporten. Jag tror också att vikten av bandet mellan människor och hästar äntligen erkänns. Samarbete mellan individer är nyckeln. saker häst, tillsammans med dina ansträngningar, är det som får saker att fungera.

Även om vissa hästar kan dela anor, är de ändå distinkta och mångfacetterade varelser som inte kan bytas ut mot varandra. Det är inte lätt att göra. De är mina partners i träningen och vi jobbar ofta tillsammans i fem eller sex år. Men försäljningen är oundviklig med tanke på verksamhetens karaktär och kostnaden för mitt professionella engagemang med hästar.

Om jag inte hade tillgång till en häst efter jobbet skulle ridning bara vara en hobby för mig. Det håller på att förändras, men nu när jag kan träna flera hästar varje dag är det till det bättre. Det är inte enkelt, men du kan sälja av några av hästarna. Även i mina vildaste drömmar hade jag aldrig förväntat mig att leva det här. Många människor drömde utan tvekan som barn om att arbeta med djur, men fick sedan möta vuxenlivets hårda realiteter, inklusive ekonomiska.

Jag var tvungen att övervinna flera hinder, varav ett var att bli mobbad som tonåring. Men som vuxen har jag lärt mig att ignorera dem och lita på mina instinkter. Inte på grund av någon medfödd skicklighet, utan för att jag envisades genom utmaningarna och följde mitt största intresse.

Carls Instagramkonto har blivit viralt efter att han lagt upp en rad fantastiska bilder av sitt liv. Ja, jag blir ifrågasatt om jag är singel och varför jag inte visar några tecken på att ha en familj regelbundet. Jag tror dock att alla behöver möjligheten att själva bestämma om de vill att deras onlinenärvaro ska vara offentlig eller inte.

För att citera från hans bok “Hästpojken”: “Jag har aldrig pratat om min sexuella läggning i sociala medier.” Mest för att jag anser att det är personligt, men också för att jag inte har varit känslomässigt beredd att dela det. Men nu när jag är äldre och klokare har jag inget emot att svara på den frågan längre.

Det har tagit mig nästan trettio år av att dejta både män och kvinnor för att komma fram till att min sexualitet inte är något jag behöver märka. Jag föredrar att inte kategorisera mig själv, och jag hoppas att andra känner likadant. Vem du är, snarare än vad du är, fascinerar mig mer. Att hålla allt likadant, både internt inom mitt företag och externt med konkurrenterna. Frida Bank och jag visste från början att den sista meningen i vår bok skulle vara “Detta är bara början”.

Carl Hedin Flickvän Irma
Carl Hedin Flickvän Irma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!