Simon Cowell Sjuk

Simon Cowell Sjuk
Simon Cowell Sjuk

Simon Cowell Sjuk – I en Twitter-video som publicerades månader efter att han sa att han var klar med Botox, verkade förre “American Idol”-domaren Simon Cowell oigenkännlig, vilket orsakade oro bland hans beundrare. Videon togs bort efter att troll förlöjligade honom på nätet och kallade honom en “Madame Tussauds vax.”

Den 63-åriga TV-värden gjorde den chockerande videon tillgänglig på torsdagen, där han bjöd in tittarna att kontakta honom för att prova på “Britain’s Got Talent”, den brittiska versionen av hans framgångsrika “America’s Got Talent”-tävling. Som Cowell ofta förkunnar i sin show, “två eller tre minuter kan förändra ditt liv.” Svaret är ja; det har. Och det kanske är du den här gången.”

Den brittiske mannens utseende var den mest märkbara aspekten av klippet; han hade ett mycket glänsande ansikte, nästan lysande vita tänder och dramatiskt förbättrade funktioner som många Twitter-kritiker hävdade var resultatet av plastikkirurgi. En bekymrad tittare frågade: “Ehm, kan vi prata om Simon Cowell ett ögonblick?” tillsammans med fotografier som visar talangutställningsikonens ansikte i mer naturligt tillstånd bredvid en stillbild från hans senaste reklamkampanj.

“Madame Tussauds avslöjade sitt nya vax av Simon Cowell,” skämtade en tredje. En skarpsinnig Twitter-användare kommenterade, “Simon Cowells ansikte ser ut som om George Michaels lik var en spelbar karaktär i Goldeneye.” En användare skämtade med ett foto som länkade Simon Cowell till den frankensteinska “Munsters”-karaktären, “Herman Munster”, att “Simon Cowell är son till Herman Munster.”

Ett Twittertroll liknade Cowells arbete med 2012 års restaurering av en Jesus-fresk som gick fruktansvärt fel. Domino’s Pizza UK var också med på det roliga och twittrade: “När du får en Simon Cowell från frysen.” En annan internetserie kommenterade att det verkade som att Cowell hade “flåtit någon vid liv” och “bar deras ansikte” på samma sätt som Leatherface i originalet “Texas Chainsaw Massacre”.

Det verkade som om bara ett litet antal övervakare på sociala medier var oroliga för att något mer läskigt pågick här. En supporter twittrade: “Simon Cowell ser inte bra ut.” Det är något fel här. Posten har kontaktat en representant för Cowell för kommentarer i ärendet. Cowells fantastiska utseende har ännu inte förklarats. Han har dock tidigare diskuterat sin önskan att ändra sitt fysiska utseende offentligt.

Simon Cowell Sjuk

På frågan om hans användning av Botox och filler i april, sa Cowell att han var klar eftersom han såg ut “som något ur en skräckfilm”. “Jag minskade det, låt oss uttrycka det så,” erkände den berömda grouchen till Page Six den november. Du ska njuta av “allt med måtta”.Häromdagen såg jag en bild på mig själv från “förut”, och först visste jag inte ens att det var jag.” Han hävdade: Vi hade nått vår gräns. Mitt ansikte saknar helt kvarvarande filler. Noll.”

Vad fan hände med hans ansikte, frågar jag dig? Den frågan har många ställt sig ända sedan en ny dokumentär om Simon Cowell kom ut. Det verkar som att klippet togs bort från Twitterkontot “Britain’s Got Talent” efter att reaktionerna lagts upp. Tidigare i år meddelade 63-årige Simon Cowell att han kommer att sluta få ansiktsfyllmedel.

Fans av den brittiska talangshowen “Britain’s Got Talent” har blivit häpna över en reklamvideo på sociala medier som lades ut på programmets Twitter-konto på torsdagen. Jurymedlemmen och musikmogulens framträdande är källorna till oro. Det råder en utbredd förvirring över hans handlingar, och viss oro för att hans initiativ kan ha gått för långt. Videon försvann tydligen från Twitter-kontot när kommentarer började strömma in.

Barnet började gråta som en bebis

I april erkände Simon Cowell att han hade dragits med för ansiktsfyllmedel och lovade att sluta.
Den sista droppen var när Eric, hans åttaårige son, såg gamla bilder av sin far och fick kramper på grund av den uppenbara skillnaden. Till slut kände jag att jag hade gått för långt. Häromdagen såg jag en “före”-bild av mig själv och jag kände inte igen mig själv, konstaterade Simon Cowell i en intervju med The Sun. förklarade sig vara

skrämmande som allt du skulle se i en film

Hur han såg ut var “som något ur en skräckfilm”, tillade han. Men hans anhängare är nu oroade över att han har återupptagit injektionerna. Det har inte kommit något svar från Simon Cowell själv. Eftersom Simon Cowells bronkit har förvärrats till denna punkt kommer han inte att kunna delta i helgens inspelningssessioner av tv-talanguppdraget “X factor” i Kansas. Contactmusic rapporterar att tv- och musikstjärnan just nu varvar ner i sitt hem i Los Angeles.

Cowell har tillfälligt ersatt sig själv med Irishman Louis Walsh, manager för band som Westlife och Boyzone. Britney Spears, LA Reid och Demi Lovato avslutar “X Factor”-juryn. Detta är ett stort skifte för Simon Cowell. Domarens nya utseende på “America’s Got Talent” har utlöst en eldstorm av kritik och upprördhet.

I sin tur skryter Cowell inte om hans tillfälliga användning av kosmetiska operationer. Enligt The Sun tycker Simon Cowell att människor har många alternativ idag. Mitt i natten i oktober 2017 halkade domaren Simon Cowell från “America’s Got Talent” ner för trappan. Fallet gav ett “aha!” ögonblick för tv-profilen. Han planerade att göra betydande förändringar i sin mat och sitt sätt att leva.

Jag bytte till en hälsosammare kost redan den första dagen, och jag har inte sett tillbaka. Enligt The Sun hävdar Simon Cowell att hans råd har hjälpt människor att må och se bättre ut. Jag skar bort massor av dålig mat, men de stora var kött, mejeriprodukter, vete och socker. TV-personligheten har gått igenom en dramatisk viktminskning och makeover sedan dess. Personen har inte bara gått ner mycket i vikt, utan deras utseende har också genomgått dramatiska förändringar.

Nyligen, på röda mattan för kvartsfinalen “America’s Got Talent”, avslöjade Simon Cowell ett framträdande som väckte respons. Enligt flera plastikkirurger som intervjuats av The Sun, tog Cowell till sig skönhetsinjektioner lite för bra. Simons nya utseende är förmodligen resultatet av både dramatisk viktminskning och överdriven användning av botox.

Medispa Wilmslow, en plastikkirurg, berättade för tidningen att skådespelerskan sannolikt också hade fillers, och att injektioner inte behöver vara överdrivna eller förändra ditt utseende. Han ska ha fått en ansiktslyftning utförd av flera läkare, enligt sajten.

För semestern delar Simon Cowell ut bilder

Simon Cowell skryter inte om sina enstaka plastikkirurgiska ingrepp. Det är allmänt känt att han under semestern förser sina medarbetare med skott. Dessa dagar är alternativen praktiskt taget oändliga. Han har tidigare sagt, på frågan om rapportering för The Sun, att “man inte bara behöver lägga en massa fillers och botox i ansiktet”, och han utarbetar nu: Att smärtsamt ta bort solskador och smuts är värt det.

Dessa dagar är det högsta prioritet för mig att behålla en klar hud. Om din hud är ren ser du bättre ut. Det finns dock flera saker som kräver försiktighet. När hon först fick framgång, vid 20 års ålder, berodde det på en låt skriven av Joey Tempest, en bandkamrat till hennes äldre bror. Trots sina enorma framgångar med Tommy Nilsson på Allt som jag keinn, bestämde sig Tone Norum så småningom för att dra sig ur rampljuset. Tone Norum sa till GP att han gjort ett genomtänkt och vänligt val.

Vissa artister från 1980-talet har hållit sig i rampljuset på mer eller mindre förebådade sätt, medan andra har försvunnit från media och lagt karriären på is. Tone Norum passar denna beskrivning. Tones framgångar vid 20 års ålder kom inte som någon överraskning, med tanke på att hon är syster till Europas frontman John Norum och att hennes genombrottshit skrevs av Europasångaren Joey Tempest. Tones singlar hopade sig på försäljningslistorna i slutet av 80-talet och hon turnerade i landets folkparker.

Jag var väldigt grön; Jag hade aldrig gjort något förut, än mindre uppträtt på scen. Och så var det som en storm: allt hände på en gång. Tone Norum erkände i en intervju publicerad av GP 2013 att han “inte var redo för ett sådant genombrott.” Tone Norums hitsamarbete från 1988 med Tommy Nilsson, Allt som jag kneer, är fortfarande till stor del ansvarig för hans utbredda erkännande idag.

Låtens potential för framgång var omedelbart uppenbar för henne. Min största hit någonsin, denna tidlösa klassiker spenderade så mycket tid som möjligt på toppen av de svenska topplistorna (Svensktoppen). Tone Norum, som talade i GP, sa: “Jag är fortfarande väldigt stolt över det.”

Därför glömde alla bort Tone Norum

Trots det släppte Tone ytterligare några album tills hennes sista album kom i butik 1996, efter en intensiv karriär under ett par år i början av tjugoårsåldern. Efter det träffade hon och blev kär i Magnus; de två bosatte sig så småningom i Nyköping och bildade familj där. Det var också vid den här tiden som Tone bestämde sig för att sluta satsa på en solokarriär, även om hon har fortsatt att uppträda under en mängd olika namn och duetter med Tommy Nilsson vid enstaka tillfällen.

Simon Cowell Sjuk
Simon Cowell Sjuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!