Björn Skifs Förmögenhet

Björn Skifs Förmögenhet
Björn Skifs Förmögenhet

Björn Skifs Förmögenhet – Svensk singer-songwriter-skådespelare-skribent Björn Skifs. Skifs har tävlat i Eurovision Song Contest två gånger, 1978 och 1981, båda gångerna representerat Sverige. Tillsammans med nio andra programledare ledde han Melodifestivalen 2000, Sveriges preliminära omgång för Eurovision Song Contest. Vad är Björn Skifs nettoförmögenhet?

Artist och musiker. Den 20 april 1947 i Vansbro. Det spekuleras i att Björn Skif är värd drygt 40 miljoner kronor. 1962 skapade Björn Skifs sitt första band, Slam Creepers. Efter upplösningen av Slam Creepers 1969 bildade Skifs en ny grupp vid namn Blblus 1972. Efter upplösningen av Slam Creepers 1969 inledde han en solokarriär och släppte albumet Schiffz 1975, på vilket duetten Med varann medverkade Anni-Frid Lyngstad. Björn Skifs är allmänt ansedd som en av Sveriges mest populära musiker.

Konstnären och underhållaren har cirka 40 miljoner kronor i sina företag, som han tjänade förra året. 70-åringens ekonomiska skyfall har anlänt. Björn Skifs fyllde 70 år i april, en milstolpe som var välkänd över hela Sverige. SVT-dokumentären “Björn Skifs – 70 r med nje” och radioprogrammet “Allsng p Skansen” gav honom båda höga betyg.

Björn Skifs har dock inga planer på att gå i pension när som helst snart. I en intervju i augusti 2018 med Expressen avslöjade han så mycket. När vi först började med Göta Lejon kände jag en stor våg av vitalitet. Det är oundvikligt att jag kommer att gå i pension någon gång, men jag har inga omedelbara avsikter att göra det.

Jag skulle inte säga att det är lusten, men jag kanske inte är lika hungrig på allt”, erkände han och tillade, “Det enda är att jag inte arbetar lika helvetiskt som tidigare, och det finns definitivt en anledning till att .”Björn Skifs sa “Nej, bara för fan”, på frågan om han planerar att gå i pension snart. Den tiden kommer, men du bör utvecklas i en takt som är njutbar och tillfredsställande för dig under tiden. Trots att jag jobbar mindre tar jag igen förlorad tid.

Pengarna fortsätter att komma in

Björn Skifs show “Skifs – lite då och då” har sänts regelbundet sedan 2015. Han uppträdde också tillsammans med Tommy Körberg vid ett återföreningsevenemang 2016. Björn Skifs bankkonto visar nu effekterna av hans år av prestation. Sångaren hade ett överskott på över 840 000 kronor i kapital och en fast förvärvsinkomst på drygt 2,8 miljoner kronor 2016.

Björn Skifs är VD för Piscon Aktiebolag och IOTAC Aktiebolag, två separata verksamheter. Det först namngivna företaget hade 6 217 000 SEK i intäkter och ett rörelseresultat på 6 163 000 SEK föregående år. Det totala värdet av bolagets tillgångar är över 31 miljoner kronor. IOTAC Aktiebolag hade i sin tur en vinst på 2 813 000 kronor på intäkter på 3 326 000 kronor. Björn Skifs äger totalt 40 miljoner kronor mellan sina två bolag, varav det ena, IOTAC, har en kapitalisering på drygt 9,5 miljoner kronor.

Med Pernillas hjälp köpte jag hus

Björn och Pernilla Skifs har slängt ut ett antal extravaganta inköp med sitt oväntade fall. Paret bor i sterhaninge, söder om Stockholm, i en gul prästgård. Lantmäteriet klassar bostaden som en fristående bostad med ett taxeringsvärde på drygt 3,8 miljoner kronor; den köptes 1988 för 2,5 miljoner kronor. 1995 spenderade paret 1,3 miljoner kronor på en villa i Värmdö. Fastigheten är för närvarande värderad till 4,7 miljoner kronor.

Björn Skifs har tre fordon till sitt förfogande, varav två 2016 årsmodell Golf och en Volvo XC60, vars grundpris är cirka 425 000 kronor. Björn Skifs har tidigare kommenterat hans enorma vinst, “Det är skönt att höra att det har gått bra.” Björn Skifs avslöjade för Expressen tidigare i år att han har en vilja på plats. Mycket länge sedan, faktiskt.

Björn Skifs Förmögenhet

Den primära motivationen för detta är att ge överlevande en känsla av hopp och trygghet. Du borde verkligen tänka på din egen begravning också, även om jag inte har en aning om hur jag skulle vilja att den skulle se ut. Kanske en träff av något slag? Det var något han sa att Pernilla inte ville höra, och det sa hon till honom.

Björn Skifs, 68, är en av de rikaste svenska artisterna tack vare sina oöverträffade inkomster. 2014 tjänade han 8,6 miljoner kronor på sina två verksamheter och har nu över 40 miljoner kronor i kapital. Det tycker Skifs är fantastiska nyheter. Han hade sina första stora framgångar för mer än 50 år sedan. Skifs har också en enorm användarbas.

Hela 2015 års upplaga av hans show “Lite nu och d” i Stockholms Göta Lejon har redan sålt slut. Vinster är en naturlig biprodukt av prestation. Den välkände musikern har två verksamheter som han tjänar på. Och föregående år var också fruktbart. 2014 omsatte IOTAC AB drygt 5,8 miljoner kronor och byrån gjorde en vinst på cirka 5 miljoner kronor. Björn Skifs övriga verksamhet, Piscon AB, hade 2014 en omsättning på 4,6 miljoner kronor och en vinst på 3,6 miljoner kronor.

“Har haft tur”

Skifs verksamhet tog in 10,4 miljoner svenska kronor (SEK) i intäkter och tjänade 8,6 miljoner svenska kronor (SEK) i resultat efter justering för finansnetto. Det finns för närvarande 40 000 000 SEK i aktiekapital i bolagen. Skifs har dessutom under året erhållit utdelningar på 2,1 miljoner kronor från båda bolagen. Skifs är extatisk över företagets ekonomiska framgång.

Skifs svarar positivt, “Det är fantastiskt att höra”, och fortsätter: “Jag har haft tur med de turnéer jag själv varit med och producerat, och så då och då händer det några saker.” 2010, för att han till sitt framträdande på Cirkus i Stockholm samlade ihop det mesta av sin förmögenhet på 1 miljon dollar. Efter ett halvår av föreställningar tog han in sin 50-åriga koreografhustru Pernilla Skifs för assistans.

“Det är jätteroligt”

Hans företag, Piscon, hade stor nytta av hans prestation, ökade sitt eget kapital med 266% från föregående år och redovisade en vinst på 24 miljoner dollar. Finansiell rådgivare och styrelseledamot Mats Nilemar, 59, ger ett betydande stöd till Björn Skifs. Nilemar är inte bara Per Gessles rådgivare och kamrerare, utan har även tillsyn över flera andra svenska musikers fonder.

Jag har inte diskuterat detta med min arbetsgivare eller mina revisorer på väldigt länge. Skifs säger: “Det var skönt att höra att det går bra, men det är inget jag vill ge mig in på.” Hela bolagets aktier ägs av Björn Skifs, som även har ett juridiskt bindande äktenskapsförord.

BJRN SKIFS FRAMGÅNGAR

Fyra gånger har Björn Skifs gått in i Melodifestivalen, och två gånger har han vunnit. Hans singel “Hooked on a feeling” från 1974 blev en världsomspännande hit. Biljetterna till hela 2015 års upplaga av “Lite nu och d” på Göta Lejon teater i Stockholm är slutsålda. Under 2014 omsatte Skifs verksamhet, IOTAC AB, lite mer än 5,8 miljoner kronor. Den andra byrån, Piscon AB, omsatte 4,6 miljoner kronor.

Med totalt 8,6 miljoner kronor kan Skifs gå med vinst. Hans firma stöds av enorma 40 miljoner svenska kronor (SEK). Han debuterade som artist på 60-talet med bandet Slam Creepers och har inte slutat sedan dess. Trots sin framträdande plats som sångare har han även arbetat mycket inom film och på scen.

Vid två separata tillfällen triumferade han på den årliga melodifestivalen. I den här artikeln kommer vi att undersöka Björn Skifs liv och arbete i ett försök att lära oss hemligheterna bakom hans fenomenala framgång. Björn Skifs föddes i Vansbro i Dalarna och var sedan ung utsatt för musik. Hans tidigaste framträdanden fanns i pappa Anders revyer. Pappa Anders var dirigent, men på fritiden komponerade han sånger för sin son och hans fru att sjunga.

Björn Skifs spelade också trumpet i en pojkmusikkår. Redan som 12-åring höll han redan på med evenemang under artistnamnet Rock-Nalle. Men det var inte förrän han gick med i popbandet Slam Creepers som hans passion för musik tog fart. Björn Skifs, gruppens grundare och sångare/organist, började sin musikaliska karriär 1962.

Björn Skifs gick ut gymnasiet 1963 och började genast en professionell musikkarriär. Björn Skifs karriär gick framåt med bandet Slam Creepers, som 1966 utsågs till Årets popband av Sveriges Radio. Bandet fortsatte att resa vid denna tidpunkt och besökte andra europeiska länder innan de slutade 1969.

Björn Skifs testade skådespeleri när trion bröt upp och gick med i en komedietrupp som uppträdde i svenska folkparker. Hans första år i Melodifestivalen var 1972; samma år släppte han även Hooked on a Feeling med bandet Blblus. När den här låten kom till etta på den amerikanska Billboard-listan i april 1974, var den inte bara en stor framgång i USA utan även runt om i världen.

Efter att ha vunnit Melodifestivalen 1978 och 1981 bestämde sig Björn Skifs för att fortsätta sin karriär som soloartist 1976. Under hela 1980-talet uppträdde han solo och med bandet Badrock på Hamburger Börs.

Björn Skifs Förmögenhet
Björn Skifs Förmögenhet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!