Maja Dahlqvist Pojkvän

Maja Dahlqvist Pojkvän
Maja Dahlqvist Pojkvän

Maja Dahlqvist Pojkvän – Maja Dahlqvist, en svensk skidstjärna, går framåt med sin pojkvän, den amerikanske landslagsåkaren Kevin Bolger. Paret är just nu på husjakt i Falun. “Sugar mama” är hur Kevin hänvisade till mig. Maja Dahlqvist skrattar medan hon högt funderar på om det är dags att fråga sig om han ska ta hälften eller inte. Det har gått nästan två år sedan Maja Dahlqvist och Kevin Bolger började dejta.

Det är dags för paret att ta sitt förhållande till nästa nivå. Hon säger till Expressen, “Jag trodde att det skulle vara kul.” Den 28-åriga Maja Dahlqvist har framträtt som en stor gestalt inom skidsporten de senaste åren, särskilt i de kortare tävlingarna. Hon tog tre medaljer vid OS i Peking tidigare i år, och hon har två guld från VM i sprintstafett.

Precis som sin 23-åriga bästa vän och lagkamrat Frida Karlsson kommer Dahlqvist inte att representera sitt land den kommande säsongen. Något som många har tänkt på, inklusive Hänt. Skidkarriärer i allmänhet och den kommande säsongen diskuterades under parets framträdande i diskussionsprogrammet BIANCA förra helgen.

Avslöjar deras framtidsplaner tillsammans med Kevin Bolger

Maja Dahlqvists vinterhögkvarter har varit ett ämne för spekulationer. Den 29-åriga amerikanske skidåkaren Kevin Bolger, hennes partner sedan över två år, har nämnt att åka till norska Trondheim för försäsongsträning. Det finns dock ytterligare möjligheter. Det är möjligt att Bolger och hans familj kommer att flytta till USA. I mina ögon skulle det vara en bra tid. Det bekräftar hon i en intervju med Expressen och tillägger: “Så ja, det är en tanke jag har.”

han hänvisade till henne som “hans sockermamma”

Det mest praktiska alternativet är dock att stanna i Sverige. Maja Dahlqvist, som just nu bor i en Falunlägenhet med sin sambo, har avslöjat att hon och hennes man funderar på att uppgradera till ett större hem. Hon reflekterar över att ett hem med terrasser hade varit perfekt. Härom veckan gick jag och tittade på bio på bio. För vid den tiden var jag redo att inleda en attack, men senare började jag överväga den större bilden. Och jag var inte säker på om jag ville bo där om, ja, fem år, fortsätter hon.

Expressen frågar henne sedan om Kevin Bolger kommer att vara med på fastighetsförsäljningen och betala hälften av summan. Sedan minns hon en intervju hon hade med paret innan de bröt upp, där hennes pojkvän hade beskrivit henne som “otålig, vacker och hans sockermamma”. Anledningen till detta är att av de två åkarna tar Maja Dahlqvist hem betydligt mer prispengar.

Maja Dahlqvist Pojkvän

Nu skrattar hon, hon är inte säker på om det är dags att be honom dela notan på mitten. Maja Dahlqvist, en känd skidåkare, har äntligen öppnat sig om sina romantiska problem. För att landslagsledningen tog till snabba åtgärder efter att hon fotograferades när hon kysste sin pojkvän Kevin Bolger. Jag vädjade om att detta inte var sättet att disciplinera mig. Maja Dahlqvist säger till Viaplay Vinter: “Vid den tidpunkten tänkte jag att jag lika gärna kunde gå hem.”

Det här är information som hon aldrig har avslöjat. Landslaget fick panik när Maja Dahlqvist fångades på kamera när hon kysste sin pojkvän Kevin Bolger, men hon har bestämt sig för att berätta sin historia idag. På grund av covid-19 fanns det stränga regler inför VM 2021 i Oberstdorf. Landslagscyklisterna från varje land separerades i sina egna separata “bubblor”.

Då publicerade Aftonbladet en bild på Maja Dahlqvist som kysser sin pojkvän och förvaltningen för det svenska landslaget krävde att hon skulle isoleras. Jag vädjade om att detta inte var sättet att disciplinera mig. Maja Dahlqvist säger till Viaplay Vinter: “Vid den tidpunkten tänkte jag att jag lika gärna kunde gå hem.”

Delar vad som hände sedan: “Det var en jäkla massa drama”

Maja Dahlqvists amerikanska skidåkarpojkvän, Kevin Bolger, har uttalat sig om nedfallet från det virala fotot. Jag tyckte inte att jag gjorde något fel eftersom jag fick tillåtelse att vara Kevins vän. Maja Dahlqvist hävdar att de hade liknande “säkra bubblor”. Rummet som Frida och jag delade på fick utrymmas. Jag kunde inte sitta ner och äta middag med gruppen. Ingen ville släppa in mig i paddock trailern.

Liknar att vara i karantän. När jag insåg att det inte fanns något sätt att förbättra min situation och fortsätta tävla, bestämde jag mig för att det var bäst att gå hem. Jag vädjade om att detta inte var sättet att disciplinera mig. Anders Byström, tränare för det svenska landslaget, är ovillig att diskutera saken.
Det är förmodligen så det skulle ha gått om hon hade blivit smittad, men jag minns inte säkert. Den ovanliga omständigheten föranledde en hel del diskussion. Det har legat länge, säger han till Expressen, så jag tror att vi kan släppa det.

Maja Dahlqvist, en OS-sprinter, hade inte sett sin amerikanske längdskidpojkvän Kevin Bolger sedan innan semestern. De är nu olympiska rivaler som bor granne med varsin odär i Livigno. Hon sa till SVT Sport att de kan vinka till varandra, vilket motsvarar att “se men inte röra”. OS-hoppen Maja Dahlqvist och Kevin Bolger kom först till offentlighet vid förra årets världscup i Oberstdorf.

De var båda i Livigno innan jul, men innan dess var de på sprinttävlingen i Dresden. Båda har dock bubblor, vilket är ett problem. Det är uppenbart att arbetet är tråkigt och svårt. De finns i Livigno, men vi har en mask-och två meter buffertzon. Det är inte direkt lätt. Ändå är ingen av oss villig att ta några chanser. OS är OS, och de är utmanande att förbereda sig för vart fjärde år.

Helt obekymrad av media

Med fyra vinster i världscupsprint den här säsongen kommer Maja Dahlqvist som klar favorit inför OS i Peking. Stressen stör henne inte alls. Jag förväntar mig inga extraordinära prestationer vid OS. Det handlar om att ha tro på sig själv och sin egen insats. När vi deltar kommer det att vara en vanlig tävling, så det finns ingen anledning att oroa sig för att utföra några trick. Jag försöker tänka på det sättet. Undvik att vara för påtvingad eller analytisk.

Hon kan nu använda det självförtroende hon fick från sina framgångar för att förbättra sin skridskoåkning.
När det kommer till positionering och hantering lägger vi stor vikt vid att ha tillit till oss själva. I sprintlopp är självbevarelsedrift en fråga om strategi; om du inte ser upp för dig själv, kommer någon annan att göra det.

Hon tror att den svenska sprinttruppen har störst chans till grand slam i OS.
Kanske består hela läktaren av svenskar. Det är absolut idealet. De var tvungna att dölja sin relation från början på grund av pandemins restriktioner.

Maja Dahlqvist och Kevin Bolger, två bästa skidåkare, ser fram emot lite stillestånd utanför världscupbanan den kommande säsongen.
Vi avser att det ska finnas maximal öppenhet och ömsesidig nytta. Kevin Bolger föreslår att du inte ska oroa dig för någonting. Solen har gått ner bakom Hellnerstadions omgivande träd.

Den 27-åriga svenska sprintspecialisten Maja Dahlqvist och den 28-årige amerikanske landslagsmannen Kevin Bolger har precis avslutat sin sista träning inför Gällivarepremiären. Klubbkamraterna i Falun – Borlänge är lite längre bort.
Maja Dahlqvist skämtar om att deras grupp är precis som en enorm lycklig familj.

Pojkvännen Kevin Bolger hade anpassat sig till vädret i Sverige under sommaren och hösten.
Med tanke på USA:s otillgänglighet var det vettigt för honom att resa till Sverige.

Nej, men det hade varit svårt och frustrerande att träna över sommaren utan att ses.
Nyckeln till deras VM-triumf

Maja Dahlqvist har skaffat sig en skicklig taktiker som ökar hennes medvetenhet om on-the-fly-alternativ tack vare sin nya spelkamrat. Sprintern i världsklass värderar hans närvaro oerhört.

Precis som Maja sätter Kevin Bolger sina vinter-OS-hopp på spel i år, och även han tror att hans senaste flytt till en ny träningsanläggning kommer att hjälpa honom. Han har haft turen att få träna med Anton Persson i det svenska landslaget och få sparra med ett antal andra herrar från de blågula trupperna.

Maja Dahlqvist Pojkvän
Maja Dahlqvist Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!