Hur Lång Är Emma Molin

Hur Lång Är Emma Molin
Hur Lång Är Emma Molin

Hur Lång Är Emma Molin – Emma Molin kommer snart att kunna lägga till “P3 Gold-presentatör” i sitt CV förutom “Grotesco-gängmedlem” och “P sp ret” Det var fantastiskt att gå upp med henne och prata om skämt, att vara nybliven singel och det trista. år 2020. Vi har hört Emma Molin på radio, tittat på henne i komedier och följt hennes rappande upptåg i Alla mot alla och P spre t. Nyare roller är bland annat Andra aket i SVT och filmen Tills Frank skiljer oss åt.

Vid 12 års ålder hade Emma redan bestämt sig för att en karriär inom skådespeleriet var den för henne. Hon växte upp av sina frikyrkliga pastorsföräldrar och två bröder på Lidingö, strax utanför Stockholm. Det fanns ett lokalt teaterprogram där barn som Emma kunde utöva sin passion för skådespeleri. Det verkade naturligt för mig att ta på mig en mängd olika ansvarsområden. Eftersom min kompis pappa var med i teatergruppen Povel Ramel fick vi åka till Göteborg och uppträda med dem.

Hon träffade personerna som skulle bli humorensemblen Grotesco när hon gick på teaterskolan på Lidingö. De är mest kända för sketcherna Bögarnas fel och Ett kilo mjöl, samt avsnittet Ladies night. Att säga att Grotesco hade en djupgående inverkan på min utveckling skulle vara en underdrift. Vi har känt varandra sedan vi var väldigt unga och har varit tillsammans väldigt länge. Det är svårt att komma på något jämförbart. Prestationen är monumental.

Det kommer att finnas dagar då man inte känner sig så rolig, säger Emma Molin

Trots en tidig passion för att uppträda, mötte Emma flera hinder på vägen dit hon är idag, bland annat att hon fick avslag för antagning till skådespelarprogram. Hon hävdar att hon fyllde 30 och fick barn innan lyckan började förändras. När det hände slutade jag behöva säga “det är vad jag gör” när jag fick frågan om min inkomstkälla. Det kan tyckas som att alla har försökt sig på stand-up någon gång, men förvånansvärt få människor gör komedi till sin heltidssysselsättning.

Så säg mig, hur är det att vara en professionell joker? Tror du verkligen att det uttalandet stressar mig? Ja, jag har bestämt mig för att gå den här vägen på egen hand, så jag antar att jag får hålla fast vid mina vapen. Naturligtvis kommer det att finnas dagar då du helt enkelt inte känner för att vara rolig, men du måste vara det ändå. Sedan måste du bara skratta åt dig själv och acceptera ditt nuvarande sinnestillstånd.

I så fall blir humorn helt enkelt mörkare. Nästan en uppenbarelse, erkänner Emma, hon upptäckte sin tävlingssida i P sp ret och Alla mot alla. Frågesporterna är ett bra utlopp för hennes inre konkurrent, men det är svårt att säga vilken hon tyckte mest om. Att ha upplevt båda är fantastiskt. En bidragande faktor är företaget du behåller. Vi har haft en fantastisk dag tillsammans i P sp ret, där jag just nu sitter med min kära vän Hanna Dorsin. Jag har fått nya vänner nästan varje säsong jag har spelat Alla mot alla, och det är väldigt roligt också. Människor som Markus Krunegrd, Sigge Eklund, och Jerka Johansson.

Hur Lång Är Emma Molin

Med hälsningar till Emma Molin och Oscar Zias ledning av P3 Guld

Till P3 Gulds kommande gala kommer Emma att vara programledare tillsammans med musikern Oscar Zia. De två programledarna har aldrig träffats tidigare, men enligt Emma är Oscar en sådan person man känner att man känner direkt. Han är också typen som ibland ringer dig. Vad förtjusande. Vem gör något sånt egentligen? De är så lika, minns hon med ett skratt, att han ringde henne på nyårsafton.

De största svenska musikerna och låtarna kommer att utses efter P3 Guld tillkännagivandet den 20 mars. Emma, som är van att uppträda inför publik, kan tycka att årets internetgala är lite av en omställning. Att stå framför en publik skärper ditt sinne. Vi får hålla tummarna för att jag inte tappar modet, men jag inbillar mig att Oscar är fantastisk på att hålla oss på tårna. Artister som Zara Larsson, Victor Leksell och Jireel är bland de nominerade.

Det kommer att finnas liveframträdanden, hyllningar och prisutdelningar under hela kvällen. Det är fortfarande lite dis kring detaljerna, men allt kommer att gå så säkert som möjligt. Nej, men det kommer fortfarande att vara otroligt romantiskt. En kväll med svensk musik från hyllorna! Jag menar, du måste vara sugen på lite glitter och glitter. Förväntningen att vi kan ge det som andra saknar. Nåväl, det är åtminstone något.

Alla kan säkert hålla med om att året 2020 var anmärkningsvärt. speciellt för Emma. Jag var gäst i en podcast förra hösten som heter Hundren, och jag tror att 2020 har haft vissa karaktärsdrag av ett hundår. Dessutom skilde jag mig mitt i allt, vilket var konstigt men i efterhand förmodligen det bästa. Hon var gift med Jakob Zetterberg, medlem i Grotesco, fram till förra året. Emma har varit vuxen utan partner under de senaste åren på grund av en separation i deras förhållande, men hon insisterar på att allt fortfarande är ganska nytt.

Det är ganska udda och utöver det vanliga. Eftersom min medarbetare Christopher Garplind och vår producer är båda singlar, vi har många intressanta samtal om män under våra raster. I sommar kommer hon att arbeta med en långfilm och till hösten uppträder hon på scen. Att 2020 inte var underbart betyder att vi har så mycket mer att se fram emot 2021. Så berätta om livet som barn till två frikyrkliga predikanter.

När det gäller Emma nu, hur känner hon för tro? Hon växte upp i en öppen kyrka men har inte ägnat sin egen tro så mycket uppmärksamhet. Hon har inte riktigt fattat det ännu; processen pågår fortfarande. Det är osannolikt att jag någonsin kommer att identifiera mig som en kristen. Även om jag inte längre känner mig hemma i kyrkan tycker jag att andliga och stora frågor är spännande.

På grund av det unika i hennes uppväxt har det funnits tillfällen då hon har känt ett behov av att försvara sin position. Av den enkla anledningen att det i mångas medvetande representerar något slutgiltigt, konstgjort och fruktat. Jag skulle faktiskt våga föreslå raka motsatsen. Emma Molin föddes i Sverige den 16 maj 1979. Grotesco (2007), Sthlm Requiem (2018) och Göta kanal Vinna eller försvinner (2022) är några av de filmer hon har medverkat i. Vi träffade Emma Molin först i Alla mot alla, och sedan dess har vi sett henne i andra komedier och hört henne på radio.

Emma Molin är kvicktänkt och rolig. Hon har nyligen varit aktuell i SVT:s Andra ket och i filmen Tills Frank delar oss. Emmas ambition att bli skådespelerska började när hon var bara 12 år gammal. Hon och hennes två bröder, som båda också blev ministrar, växte upp på Lidingö, strax utanför Stockholm. Barn som Emma, intresserade av scenkonst, strömmade till stadens teaterprogram.

Hur Lång Är Emma Molin
Hur Lång Är Emma Molin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!