Sharareh Hoss Pojkvän

Sharareh Hoss Pojkvän
Sharareh Hoss Pojkvän

Sharareh Hoss Pojkvän – Sharareh, född i Solna född den 25 augusti 1987, bor för närvarande i Postgngen 36. Det kommer att ha gått fem år sedan hon först flyttade in i sitt nuvarande hem den 5 februari 2018. Hon bor tillsammans med Arnthor och Sofia, som är även huskamrater. Expertis som Shararehs är mycket efterfrågad.

Vi har redan släppt 1078 relaterade pressmeddelanden denna månad. Läs vidare för en organisationslista där Sharareh har en anställd eller chefsposition. Hon bor i en byggnad med 54 andra individer och de måste alla använda samma trappa. Vi har en komplett förteckning över byggnadens boende.

Alla tre tidigare invånare i Shararehs byggnad har lämnat sedan dess, men de lämnade samma år. Huvuddelen av Sharareh-sökarna i denna miljö är svenska. Sharareh och Roshi Hoss, två mäktiga systrar i Stockholm, är föremål för en ny dokusåpa på TV4 som ger tittarna en inblick i Stockholms high society.

Men allt är inte som det verkar. Den äldsta dottern, Sharareh, öppnar upp för sin mamma om familjens problem med infertilitet och endometrios. På fredagskvällen blev smärtan outhärdlig och jag tillkallade en ambulans för att ta mig till sjukhuset. Det var det värsta som kunde ha hänt. När mamma pratar med Sharareh Hoss, 35, om hennes senaste resa till sjukhuset, där hon fick morfin, berättar Sharareh det som det är.

Tillsammans med sin syster och bästa vän, Roshanak “Roshi” Hoss, 30, är Sharareh allmänt erkänd som en av Sveriges mest inflytelserika pr-experter. Båda har en massiv medieföljare i sin egen rätt och är goda vänner med många av Sveriges mest kända kändisar och sångare. Det finns dock en nackdel.

Även om Sharareh var tvungen att åka till akuten på grund av endometriossmärta, annonserade hon och Roshi fortfarande sitt nya realityprogram i soffan “News Morning” följande morgon. Familjen Hoss kommer från Iran och har gjort mycket för att visa att unga kvinnor i deras land kan vara framgångsrika i affärer.

Sharareh Hoss Pojkvän

Roshi har arbetat inom teater och Sharareh har erfarenhet av modebranschen. Byråns framgångar kan spåras tillbaka till två milstolpehändelser: Danny Saucedos 30-årsfest och Kenza Zouiten Subosics 25-årsfest (där hennes dåvarande pojkvän Alex friade). Sedan dess har allt förändrats.

Sharareh, å andra sidan, anser att det är viktigt att erkänna att verkligheten inte alltid är rosa. Systrarna arbetade hårt och gjorde en del uppoffringar för att bryta sig in i branschen. Enligt henne var de tvungna att lägga ner dubbelt så många timmar som unga persiska damer. Sharareh hävdar att det är utmanande att vara en icke-västerländsk kvinna i denna region.

Hennes mamma, som inte kunde engelska och aldrig hade lämnat Iran, tog henne till Sverige när hon bara var två år gammal. Shararehs vardag skildras i programmet, från hennes jobb på ett PR-företag till hennes livliga familjemiddagar (hon har fyra systrar) och hennes önskan att bilda familj.

Många människor har kontaktat henne efter att hon delat med sig av sin berättelse om oplanerad barnlöshet och flera misslyckade IVF-försök. Sharareh menar att det är viktigt att vara förberedd på att det efterlängtade pluset på nålen kanske aldrig kommer att inträffa. Jag lägger ner många timmar och är väldigt hängiven mitt yrke, men jag känner att något saknas.

Att vara med barn är en enorm aspekt av mitt liv som jag inte har haft chansen att uppleva fullt ut de senaste åren. Jag längtar efter att gifta mig och få barn. Sharareh hade alltid varit tacksam för sina graviditeter. Hon och hennes man Arnthor Birgisson förstod att det inte skulle vara enkelt innan de någonsin försökte.

Den första orsaken var hennes endometrios. Hon mådde hemskt, men hon visste att det var normalt för hennes kropp att gå igenom detta varje månad. Sedan började jag blöda kraftigt. Jag blödde oavbrutet i tre månader. Endometrios diagnostiseras när endometrium eller celler med endometrieliknande egenskaper upptäcks på andra platser än livmodern.

Ett vanligt symptom är svår smärta eller obehag under menstruationen. Endometrios är en vanlig orsak till cystor på äggstockarna. Jag var förrän nyligen inte medveten om att en av tio kvinnor som har mens lider av endometrios. Mitt sinne kan helt enkelt inte omsluta det. Jag förstår inte varför det inte diskuteras och undersöks mer allmänt. Om denna sjukdom bara drabbade män, tror jag att vi skulle ha gjort mer framsteg i vår forskning. Sharareh hade hormoner och opererade bort en cysta på äggstockarna.

Hon och Arnthor knöt äntligen knuten 2019, och året därpå började de försöka skapa en familj. Sedan fick hon det tragiska beskedet att hennes äggledare var allvarligt skadade av sjukdomen och att hon aldrig skulle kunna bli gravid normalt. Det enda sättet att bli gravid var genom provrörsbefruktning (IVF), en laboratorieprocess där ägg befruktas.

Sharareh Hoss Pojkvän
Sharareh Hoss Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!