Lucianoz Föräldrar

Lucianoz Föräldrar
Lucianoz Föräldrar

Lucianoz Föräldrar – Lucianoz är artistnamnet på den svenska dansbandssångaren och artisten “Lucianoz” Axelsson, som föddes den 13 maj 1993 i Rinkeby Stockholm. Lucianoz föräldrar var fans av dansmusik, särskilt Stefan Borsch och Flamingokvintetten. Lucianoz första försök att bli en framgångsrik R&B-artist var ett Idol-prov. I oktober 2022 spelade hans syster in ett klipp där han sjöng Stefan Borschs “Det är dig jag väntar på” på hans Tiktok-konto, och det blev viralt.

Inom en kort tidsperiod sågs videon hundratusentals gånger, och Lucianoz erbjöds ett skivkontrakt och dök upp i flera tv-program. Inom några korta månader släpptes en Spotify-cover, och han valdes ut att medverka i Melodifestivalens mellanakt, och coverade Pernilla Wahlgrens “Picadilly-cirkus” med ett dansband. Detta var första gången Lucianoz uppträdde inför en stor publik.

Lucianoz uppträdde i Sverige på Allsng på Skansen och Victoriadagarna våren och sommaren 2023 . TV4 avslöjade i juni att de har filmat en Lucianoz-dokumentärserie för premiär hösten 2023. Namnet Luciano har använts i århundraden och är genomsyrat av symbolik. Det latinska ursprunget för denna term har bidragit till dess utbredda användning runt om i världen. Historien och betydelsen av namnet Luciano kommer att diskuteras här.

Lucianoz Föräldrar : Jerry Wilhelmsson(Pappa)

Bara vad gör

Namnet Luciano kommer från det latinska ordet för ljus, lux. Som ett resultat betyder Luciano “den som bär ljus” eller “ljusets bärare”. Namnets popularitet i länder som Italien, Spanien och Portugal vittnar om dess italienska arv. Flera framstående artister och sångare har använt tilltalsnamnet Luciano för sig själva.

Början

Den ursprungliga betydelsen av förnamnet Luciano – “ljus” – kommer från det latinska namnet Lucianus. Namnet har expanderat globalt från sin ursprungliga plats i Romarriket. Luciano är ett vanligt italienskt namn som har rönt framgång utanför Italien, särskilt i spansktalande länder. Föräldrar som letar efter ett namn med betydelse väljer ofta detta på grund av dess kraftfulla och goda konnotationer.

Plus och minus

Att välja ett namn till ditt barn är en djupt personlig och betydelsefull handling. Namnet ska vara meningsfullt och passande, men det ska också vara enkelt att säga och stava. Luciano är ett namn som har ökat i popularitet de senaste åren. Det finns fördelar och nackdelar med att ge ditt barn detta namn, men det är sant för alla namn.

Lucianoz Föräldrar

Den ovanliga och exotiska kvaliteten på ljudet av namnet Luciano är en tillgång. Det är ett minnesvärt namn som har potential att forma barnets personlighet. På grund av dess italienska ursprung kan namnet användas som en symbol för stolthet över det italienska arvet. Namnet Luciano har nackdelen att det är svårt att uttala och stava.

Det italienska “c”-ljudet är svårt för många att uttala, och namnets stavning kan vara missvisande för dem som inte är bekanta med Italien. På grund av namnets sällsynthet kan det vara svårt att få personliga föremål som bär det. Luciano är ett fantastiskt originellt namn, men det kan vara svårt för vissa att säga eller stava. När du bestämmer dig för ett namn för ditt barn, väg fördelarna och nackdelarna noggrant.

En studie av siffror Namnet Luciano har djup betydelse inom numerologi. Siffrorna 3, 6, 3, 9, 1, 6, 6 och 6 är förknippade med bokstäverna i Luciano, åtminstone enligt numerologivetenskapen. Energierna för siffran 3 är originalitet, kommunikation och sällskaplighet. Sex är ett tal förknippat med fred, jämvikt och plikt. Visdom, upplysning och att hjälpa andra representeras alla av siffran 9.

Siffran 1 står för individualitet, ledarskap och uthållighet. Sammanfattningsvis avslöjar Lucianos numerologi en person som är fantasifull, mogen, kunnig och självständig.

Zodiakens tecken

Det italienska namnet Luciano betyder “ljus”. De med namnet Luciano faller under Lejonets tecken, vilket betyder att de föddes mellan den 23:e och 22:e juli. Leomedlemmar är kända för sin självsäkerhet, originalitet och glöd. Människor födda under detta tecken är naturliga ledare som gillar rampljuset. Lejonets personlighetsdrag lojalitet och skyddande är välkänt. Du kan lita på att någon som heter Luciano är djärv, orädd och driven.

Vilka typer av talismaner och stenar är lämpliga

Den ursprungliga betydelsen av förnamnet Luciano – “ljus” – kommer från det latinska namnet Lucianus. Namnet Luciano kräver talismaner och amuletter som förkroppsligar egenskaperna ljusstyrka, klarhet och visdom. Citrin, som sägs öka självförtroendet och självkänslan, är ett vanligt stenval för namnet Luciano. Bergskristall, som representerar klarhet och renhet, och ametist, som sägs uppmuntra kunskap och intuition, är ytterligare två idealiska stenar.

Talismaner som bär betydelsen av namnet har ofta bilder av solen, stjärnor eller någon annan belysningskälla. Lucianoz blev berömmelse på TikTok och har nu miljontals Spotify-följare. Någonsin Allt du ville veta om 30-åringen från Rinkeby som erövrade dansbandsvärlden, plus mer, finns här. Lucianoz, sångaren i ett dansband, har blivit influerad av appen TikTok. Han laddade upp sitt debutomslag på Spotify på juldagen 2022 och fick snabbt över fem miljoner spelningar.

Lucianoz slog först vågor i Sverige med sin cover av Stefan Borschs “Det är ju dej jag gr og verdern p”, och han har sedan dess spelat in en mängd andra låtar som regelbundet spelas i Sveriges radio. Hans första tv-sända framträdande var i semifinalen i Melodifestivalen 2023, då han framförde en fräsch version av dansbandssensationen som var dunderlåten “Piccadilly circus” av Pernilla Wahlgren.

Ålder och historia, Lucianoz

Lucianoz, vars förnamn är Luciano Jerry Axelsson, föddes den 13 maj 1993, vilket gör honom 30 år gammal när detta skrivs. Han är uppfostrad av föräldrar som uppskattade dansmusik i förorten Rinkeby, inte långt från Stockholm. Men han försökte till en början nå framgång i RnB, med hjälp av metoder inklusive en idol-audition.

Han kom dock inte till någons uppmärksamhet förrän i oktober 2022. Hans syster laddade upp en video där han sjöng en Stefan Borsch-låt till TikTok, och den blev snabbt populär. Hits, ett skivkontrakt och en turné för Lucianoz. Lucianoz skrevs på ett skivbolag efter att en systers TikTok-video blivit viral i Sverige. Efter att omslaget blev en hit på Spotify blev han inbjuden att uppträda i en rad tv-program, bland annat i Melodifestivalen.

Under våren gjorde han en konsertturné runt om i Sverige och stannade till på bland annat Skansen och Victoriadagarna. Även om detta är hans första stora turné har han fortfarande ett fullt schema. I höst debuterar Lucianoz dokumentärserie. TV4 avslöjade i juni att de har filmat en Lucianoz dokumentärserie för premiär hösten 2023.

Lucianoz hävdar att programmet kommer att visa oss hans liv och hans planer när han fullföljer sin ambition att vara i ett dansband. Följ Lucianoz på Instagram på @lucianozofficial för att hålla dig à jour med alla de senaste nyheterna och händelserna. Luciano Axelsson, bosatt i Rinkeby, har snabbt blivit framträdande som Sveriges hetaste nya dansbandssensation. Han har över två miljoner Spotify-lyssnare på hans cover på “Det är dig jag ska vänta på” av Stefan Borsch.


Lucianoz kommenterar, “Det finns sådan kärlek i det här, jag hoppas kunna dela den med folket.” Tiktok var avgörande för Lucianoz, vars förnamn är Luciano Axelssons uppkomst till berömmelse. Det har blivit miljontals pjäser på hans covers av Stefan Borschs “Inga blommor växer på en sjömansgrav” och “Det är dig jag går och väntar på” på Spotify.

Dessutom ger Luzianoz under semifinalen i Melodifestivalen ett hyllningsframträdande under en av pausakterna och sjunger en version av “Piccadilly circus” av Pernilla Wahlgren, som blivit invald i Melodifestivalens Hall of Fame. Luzianoz debut sänt liveframträdande i TV.

TikTok-användare Lucianoz

Ungefär 27 000 personer följer honom på Tiktok, och hans videor har 345 000 likes när detta skrivs.

Det var det som fick honom till stjärnstatus

Han berättade för Sveriges radio att hans systers Tiktok-video där han sjunger var katalysatorn för hans framgång. Han skrevs sedan på ett skivbolag och började släppa sitt eget material. Att jag är en ung man från Rinkeby, från stan, och att jag sjunger i ett dansband är en ganska kontrast, eftersom de kan se att jag är en glad kille, säger Lucianoz.

Lucianoz Föräldrar
Lucianoz Föräldrar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!