Christopher Da Silva Familj

Christopher Da Silva Familj
Christopher Da Silva Familj

Christopher Da Silva Familj – En konkurrent från Robinson 2023, Christopher Da Silva. Robinson-experimentet börjar i kväll och ett av försökspersonerna är en homosexuell: Vänersborgaren och arbetsledaren Christopher Da Silva, 24, är 24 år. Han tillbringar sin tid borta från Robinson och hänger med sina kompisar och tvååriga Pomeranian, Prince.

Om jag är helt rättfram fick jag frågan. Eftersom jag redan hade träffat flera av individerna som arbetade på Love Moves In antar jag att det var därför mitt namn föreslogs. Som någon som alltid letar efter nya möjligheter att lära sig och växa, tyckte jag att det här lät för roligt för att låta bli.

Som barn associerade jag Robinson med min pappa eftersom han hade en kompis som hade hälsat på 2010. Men på senare tid har det varit Julia Franzén. Hon är rolig, generös med sin tid och en total dröm att ha ombord. Om hon kan göra det kan jag göra det också, övertygade hon mig. Frihet för mig. Det var ont om mat och det var några riktigt intensiva tävlingar, men det jag saknade mest var friheten.

Det var frustrerande att bli bevakad hela tiden och hindrad från att göra vad man ville. Efter detta kommer jag inte att ta mitt oberoende för givet. Pad och penna i handen. När jag blev tillfrågad om en lång lista med alternativ innan inspelningarna skrev jag ner en tändare, en snusstock, ett anteckningsblock och en penna.

Denna senare kategori dök så småningom upp och alla inblandade fick ta del av. Jag uppmuntrade mina öbor att springa fyra i rad eller skicka brev till sina “sync”, om de kände behov.
Blocket hjälpte mig att hantera mina psykiska problem. På grund av min ADD och borderline personlighetsstörning behövde jag hålla en fot i den skyddade miljön och en fot utanför den. Innan jag åkte fick jag några vänner att skriva korta meddelanden på de första sidorna så att jag alltid skulle bli påmind om de människor och aktiviteter som jag lämnade bakom mig.

Jag kom tillbaka från min resa och kände mig starkare än någonsin. Det händer mycket inom mig, och ingen verkar märka det. Det var särskilt utmanande för mig som barn och tonåring eftersom jag alltid har ifrågasatt vad som var fel på mig och varför jag inte kunde vara “normal”. Och diagnosen jag fick när jag var 20 var en enorm lättnad.

Christopher Da Silva Familj

Att omfamna min individualitet och ta reda på hur jag ska hantera utmaningarna i det dagliga livet är mina högsta prioriteringar just nu. Inse att du är felbar; ingen är perfekt. Vänersborgsbaserade 24-årige Christopher Da Silva. Han är deltagare i Robinson våren 2023 och handledare på dagen. Han har alltid en anteckningsbok och penna med sig. Christopher Da Silva, 24, kommer från Vänersborg och är även Robinson 2023-deltagare. Är han sugen på att ta förstaplatsen?

Team South, som Christopher Da Silva är medlem i, klarar sig exceptionellt bra inför Robinson 2023. Det är säkert att säga att han är en av fansfavoriterna, men var står “Chris” i loppet om att ta hem den gyllene statyetten ? I den här artikeln kommer vi att analysera hans förmågor och brister mer i detalj.

Christopher Da Silvas framgång i sitt dagliga jobb som handledare kan tillskrivas hans vänliga personlighet och hans förmåga att komma överens med en mängd olika medarbetare. Även om det fortfarande är tidigt på säsongen finns det redan tecken på att Christopher kommer att spela en större roll än väntat. Han ersatte Alva Trané som lagkapten i början av den andra veckan.

Även om “Chris” verkar vara framgångsrik på många områden, är hans sociala färdigheter fortfarande ifrågasatt. I säsongens första fullmäktige, när Dennis skulle gå, ljög han för honom och sa att han inte hade röstat på honom och att Amanda Högvik hade gjort det, men sedan åt hans fruktansvärda samvete honom levande.

Vem är jag att säga att den som röstade på Dennis istället för mig var Amanda, tjejen jag älskar så mycket? Herregud, Christopher ropade till publiken innan han bröt ihop och erkände sin skuld för Dennis. Fair play kan vara en vinnande strategi, men det kan också slå tillbaka om det behandlas med fientlighet eller får dig att se svag ut. Lag Syds nuvarande lagledare kan bli räddad i detta scenario.

Inget obehagligt har sagts om Christophers prestation i turneringarna hittills, men han vill ändå ge järnet och bidra så mycket han kan. En värdefull medlem av teamet, hans ledarskapsförmåga kommer snart att testas. Mycket av deltagarens bakgrund kommer sannolikt att bli tydligt under nästa vecka. Christopher Da Silva, som har hoppat in i Lag Nord, har störst problem med att hålla fötterna på jorden när lagen anpassar sig till livet med sina nya praktikanter.

Robinson 2023 införde en ny policy i början av veckan där truppen North och Team South var tvungna att ta emot medlemmar (så kallade praktikanter) från den motsatta truppen.

Praktikanterna har hemlängtan efter sina gamla lagkamrater, men de är dgör sitt bästa för att anpassa sig till sina nya. De yngre rekryterna har tillfört Lag Nord nya färdigheter, som hur man bygger och underhåller en större eld. Den kinetiska kraften Amanda Eliassons soliga läggning lyser också upp programmet. Och medan hon saknar Team South, känner hon hemskt för Team North efter att ha deltagit i deras tragedi och vill göra allt hon kan för att hjälpa dem. Christopher Da Silva är dock inte lika entusiastisk som Amanda över att göra ett byte i trupper.

Jag skulle hellre vara någon annanstans, det här stället är hemskt. Christopher kommenterar, “Det är fult att vara här”, med hänvisning till stranden vid Lag Nord. Efter en rad nederlag får de mer rutinerade Lag Syd-praktikanterna fira en triumf tillsammans. Fabian Turkaij må vara på den vinnande sidan nu, men han längtar fortfarande efter Lag Nord.

Christopher Da Silva Familj
Christopher Da Silva Familj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!