Celine Dion Sjuk

Celine Dion Sjuk
Celine Dion Sjuk

Celine Dion Sjuk – Mer än fyrtio av Céline Dions kommande europeiska konserter har skjutits upp eller ställts in. Två föreställningar planerade till Helsingfors, Finland i oktober, har skrotats. Céline Dion har ställt in sin Helsingfors-show i oktober. Eller i Köpenhamn, Oslo eller Stockholm. De sex septembershowerna i Paris och de två aprilspelningarna 2019 i London har ställts in.

2019 startade Céline Dion sin Courage World Tour med 53 föreställningar innan hon ställde in alla på grund av coronaepidemin. I januari 2022 uppgav Dion att hon var tvungen att skjuta upp den europeiska delen av turnén på grund av hälsoproblem och att den nordamerikanska etappen måste ställas in.

Dion meddelade att den europeiska delen av hennes konsertturné ställdes in på Twitter på fredagen. Céline Dions oförmåga att prestera som hon en gång gjorde beror på hennes kamp med den sällsynta neurologiska störningen stiff person syndrome (SPS).

Håll dig optimistisk

“Mitt hjärta brister, men det är bäst att vi ställer in allt tills jag verkligen är redo att stå på scen igen”, skriver Dion på Twitter, trots att hon har en obotlig cancer. Muskelstelhet i bålen, armarna och benen är kännetecknet för Stiff Person Syndrome, en autoimmun sjukdom som drabbar en av en miljon människor. Muskelkramper eller spasmer kan utlösas av allt från höga ljud till intensiva känslor. Denna ökade känslighet går hand i hand med styvheten.

Personer med SPS är mer benägna att skada sig när de faller eftersom deras normalt skyddsreflexer inte slår in när de hör ett högt ljud, vilket leder till tätare och allvarligare fall. Céline Dions tolkning av “My Heart Will Go On” från filmen Titanic är utan tvekan hennes mest välkända låt. Den världsberömda musikern tvingades skjuta upp hela sin turné.

Celine Dion Sjuk

Nu när hon behöver ständig vård har hennes syster flyttat in hos henne. Céline Dion, 55 år, har stiff person syndrome, ett sällsynt och irreversibelt tillstånd. På grund av sin sjukdom har hon skjutit upp resten av sin turné, inklusive sitt framträdande på Friends arena i Solna den 30 september. Artistens syster har flyttat in hos honom.

Claudette Dion, Célines syster och 74 år gammal vid det här laget, har delat en uppdatering om sångerskans hälsa. Hon säger till den franska dagstidningen Le journal de Montreal att hon försöker lära sig så mycket hon kan av de främsta experterna inom området för denna sällsynta sjukdom.

Claudette berättar för oss om att Linda, konstnärens syster, har flyttat in för att hjälpa till att ta hand om henne. Enligt mig behöver hon sova mer än något annat just nu. Hon strävar hela tiden efter att överdimensionera och övermanna alla andra. Ditt lilla hjärta och din kropp kommer att fylla dig med det en dag.

Inga piller att hitta

Hon betonar att Céline gör allt hon kan för att bli bättre, men att läkarna inte har kunnat “hitta några mediciner som fungerar” mot hennes sjukdom. Claudette försäkrar oss att familjen trots allt håller fast vid hoppet. Céline Dion-konserten som är planerad till den 30 september i Sverige, tillsammans med resten av hennes framträdanden 2023 och 2024, har skjutits upp eller ställts in.

Underhållningsvärldens superstjärna har diagnostiserats med en sällsynt nervsjukdom, vilket föranleder detta uttalande. Efter hennes avslöjande i december 2018 att hon hade diagnostiserats med ett sällsynt neurologiskt tillstånd har Dion, 55, nu gjort sitt officiella tillkännagivande. Dessa spasmer har en negativ inverkan på alla områden i mitt liv.

Céline Dion diskuterar valet i ett Instagram-inlägg. Jag är ledsen att vara den som sviker dig igen. Jag anstränger mig mycket för att återhämta mig, men att turnera är tufft när man inte mår bra. Det är inte rätt att du fortsätter att skjuta upp föreställningarna, och det gör ont i mig att säga det här, men det är bättre om vi väntar tills jag är redo att uppträda igen innan vi går vidare med något.

“Jag vill att du ska veta att jag inte ger upp… och jag kan inte vänta med att se dig igen.” Arrangören har uppgett att återbetalningsmeddelanden till biljettköpare måste skickas ut senast den 2 juni. Rolling Stone magazine har precis släppt en uppdaterad version av sin lista över de 100 största sångarna genom tiderna, som innehåller ytterligare 100 artister. Céline Dion är samtidigt särskilt frånvarande. Den brittiska tabloiden rapporterar att många människor är besvikna över att Céline Dion inte gjorde det göra snittet och kritisera de andra val som gjorts.

sjukdom som inte gick att bota

I en uppriktig video som publicerats på sociala medier avslöjar musikern att hon har fått diagnosen stiff person syndrome, en neurologisk störning som bara drabbar en av en miljon människor. Även om forskning kring denna sällsynta sjukdom pågår, kan vi nu med säkerhet säga att det är det som har utlöst mina spasmer. Dion sa också att hon var tvungen att skjuta upp några av datumen på sin nästa Europaturné, som var planerad att börja i februari, på grund av diagnosen.

För närvarande försöker hon allt som står i hennes makt för att bli bättre. Att sjunga är mitt liv och min passion; det är allt jag vet och allt jag någonsin har gjort. Jag tänker på dig konstant. Celine Dion var tvungen att ställa in flera shower tidigare i år på grund av hälsoproblem.

Nu får vi veta att skådespelaren har drabbats av ett obotligt autoimmunt tillstånd som kallas Stiff Person Syndrome. I torsdags bröt den internationella superstjärnan Celine Dion sin tystnad över att ha diagnostiserats med Stiff Person Syndrome, en autoimmun sjukdom, i en Instagram-video.

“Påverkar en på en miljon”

Jag fick precis diagnosen Stiff Person Syndrome, en neurologisk störning som drabbar mindre än en miljon människor världen över. Hela min historia av spasmer kan spåras tillbaka till denna extremt sällsynta sjukdom, vars natur fortfarande är okänd. Dion medger att sjukdomen har hindrat hennes sång och uppträdande, vilket lett till ett ökat antal konserter.

Hon nämner också att hon arbetar med ett “bra team” av läkare och att hon prioriterar sin hälsa i hopp om att kunna återgå till att prestera inom en snar framtid. Celine Dion, den berömda stela personen, är en kändis. Vad är det dock? Professor och överläkare Per Svenningsson beskriver tillståndet och dess behandling.

På torsdagen dök en Instagram-video av Celine Dion upp som visar hur hon ser lugn och sorgsen ut. I videon förklarar hon att hon har hanterat hälsoproblem under ganska lång tid och nu har diagnostiserats med ett sällsynt tillstånd som kallas stiff person syndrome. Även om forskning kring denna sällsynta sjukdom pågår, kan vi nu med säkerhet säga att det är det som har utlöst mina spasmer.

Det är ett tillstånd när immunsystemet av misstag riktar in sig på frisk vävnad. De två tillstånden är relaterade och förekommer ofta samtidigt hos samma personer. Autoantikroppar är vad som händer dig. Enligt professorn och överläkaren Per Svenningsson är antikropparna vid stelpersonssyndrom vanligtvis inriktade på enzymer som är involverade i produktionen av GABA.

Den hämmande signalsubstansen GABA spelar en avgörande roll i det centrala nervsystemet. Antikroppar som riktar sig mot GABA-produktion leder till minskade nivåer av signalsubstansen, vilket i sin tur leder till mindre hämning och mer aktivitet i vissa muskler.

Hur är det med möjligheten att uppleva de muskelspasmer som Celine Dion beskriver?

Det är normen, så du har rätt. Spasmer, stelhet och kramper. Dess inverkan kan faktiskt vara betydande. Klippan är lätt att glida av.

Celine Dion Sjuk
Celine Dion Sjuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!