Carola Gått Ner I Vikt 2023

Carola Gått Ner I Vikt 2023
Carola Gått Ner I Vikt 2023

Carola Gått Ner I Vikt 2023 – För att fira 40 år inom konsten har Carola Häggkvist bantat för sin nästa utställning. Hon har sedan dess talat offentligt om valet, vilket hennes anhängare har reagerat ilsket på. Carola Häggkvist, som numera är en av Sveriges mest kända sångerskor, debuterade i späd ålder som 16-åring med låten “Främling” i Melodifestivalen.

Nu, den 27 maj, drar sångaren igång en lång turné för att hedra sitt 40:e år som scenartist med en konsert på Avicii Arena. Expressen rapporterar att Carola tidigare provat “Rikssjukhusets kost” i ett försök att förbättra sin hälsa. Carola har avslöjat dieten på Instagram och sagt “Gilla vad jag ser” om sin nya kropp. Hon uttrycker sin glädje över att ha börjat tappa sina “extra kilon” i en passage.

Att gå ner i vikt har alltid varit en stor kamp för mig. Återföringar är alltid välkomna. och underhållande! Det är en fröjd att höra! Kan jag berätta för dig utan att se för ytlig ut? Hon utbrister: “Kom igen!” innan du fortsätter: Nu när jag tittar i min helkroppsspegel hemma är jag nöjd med det jag ser. Det här är ett steg i min egen resa i år. Både mitt system och min koncentration har nytta av en fungerande kost. Det finns en hörbar och mental skärpning. Risken uppstår om du struntar i att fylla på dina vätskeförråd. Dessutom, överdriv inte med dina träningspass.

“Så tråkigt att främja svältdieter”, skrev en följare. Kommentarsfältet i Carolas inlägg är fyllt av både skratt och uppskattning. Efter att ha hört vad artisten hade att säga kritiserade flera personer henne. Någon lägger till, “Så tråkigt att främja svältdieter”, och jag håller med. När jag läser det här inlägget, som mamma till en tjej som lider av ett extremt ätproblem, får jag lust att gråta.

Jag tror inte att de av er utan förstahandskännedom om detta onda lidande kan förstå hur det är att ha en ätstörning. Du kanske börjar må bättre, men sedan läser du något sånt här och allt rasar igen. En annan svarar, “Jag avundas inte någons viktminskning, men tänk gärna på vad du skriver för alla som kämpar med ätstörningar av många slag.

Svältbaserad viktminskning är aldrig hälsosamt. En tredje part skriver, “Jag trodde att du var smart nog att inse det. Näringen på Danmarks Rikshospital är mycket reglerad. Expressen skisserar en 13-dagarsplan där man bara dricker kaffe på morgonen, ägg till lunch, en sallad med protein till middag och inga mellanmål däremellan.

Carola Gått Ner I Vikt 2023

En turné för att fira det landmärke året kommer att lanseras inom kort. Hennes viktminskning har kommit vid den perfekta tidpunkten och har fått beröm från hennes anhängare. Det är mycket surr kring Carola Häggkvist just nu på grund av hennes stundande turné som går av stapeln den 27 maj på utsålda Avicii Arena. I år är det 40 år sedan Carola blev känd efter att ha framfört “Främling” i Melodifestivalen 1983. Turnén är ett firande av det betydelsefulla tillfället.

Carola meddelade på Instagram att hon planerar att banta sig innan sin kommande turné. Fick motreaktioner från hängivna följare. Till exempel kommenterade en användare på Carolas Instagram, “Tråkigt att du måste göra en grej av din viktminskning… det finns för många människor med viktproblem och ätstörningar som inte behöver höra mer om detta.. .”

Det var också kommentaren, “Så tråkigt att främja svältdieter.”Hennes val av kost har också ifrågasatts. 2014 listade nutritionisten ansvarig för Nyckelhålet på Livsmedelsverket “Danska Rikssjukhuskosten” som ett av de fem konstigaste sätten att gå ner i vikt. Det betyder att kaffe är det enda du har till frukost. Du äter enbart ägg till lunch och på natten har du en sallad med något slags protein. Vidare, under 13-dagarsdieten, får du inte äta några mellanmål.

Reagerar på feedback

Carola försvarar sig på Instagram efter att ha fått motreaktioner. Hon tror att hon är mer självsäker och redo att ta risker än någonsin tidigare på scenen. Kan jag inte berätta för dig utan att se för ytlig ut? Bli verklig! Det är i linje med mitt fokus och entusiasm. Och jag bär det som passar stämningen i låtarna och hur jag mår för tillfället. Nu när jag har en helfigursspegel i mitt hus, proklamerar konstnären stolt: “Jag gillar äntligen vad jag ser när jag tittar på mig själv.”

Efter att ha fått många komplimentPå grund av sitt fantastiska utseende och strålande hälsa bestämde hon sig för att avslöja sina hemligheter. Talarens tankar och ord skärps. Risken uppstår om du inte kommer ihåg att dricka mycket vatten. Överdriv inte heller på gymmet. Slappna av i din fysiska form. Det är som ett tempel för dig. De går alla tillsammans”, skriver hon. Carola Häggkvist har åkt på en viktresa inför den kommande turnén, som hon själv har sagt.

Konstnärens diet har dock tagits emot med betydande reaktioner från hans eller hennes fans, eftersom den har stämplats som “galen” av dietisten på matverket i Norge. Carola Häggkvist, nu 56 år gammal, vann Melodifestivalen med sin låt “Främling” 1983 och blev en sensation över en natt; det här är en årsdag hon inte planerar att låta passera obemärkt.

Med början den 27 maj med en föreställning på utsålda Avicii Arena, kommer festligheterna att fortsätta på vägen till mitten av november. Carola har på sistone uppdaterat sina 250 000 Instagram-följare om turnéns förberedelser och repetitioner, och hon avslöjade också att hon gett sig in på “Danska rikshospitalets diet” för att komma i form inför jubileumsåret.

Att gå ner i vikt har alltid varit en stor kamp för mig. Återföringar är alltid välkomna. och underhållande! Det är en fröjd att höra! Kan jag berätta för dig utan att se för ytlig ut? Artisten skriver: “Kom igen!” på Instagram och fortsätter, “Kom igen.” Nu när jag tittar i min helkroppsspegel hemma är jag nöjd med det jag ser. Det här är ett steg i min egen resa i år. Både mitt system och min koncentration har nytta av en fungerande kost. Det finns en hörbar och mental skärpning. Risken uppstår om du struntar i att fylla på dina vätskeförråd. Och som artisten själv varnar, överdriv inte i gymmet.

Carolas diet: hur hennes fans tycker om detMånga av Carolas fans är missnöjda med hennes beslut att göra “en grej av sin viktminskning” genom att skriva kommentarer på hennes Instagram-inlägg om hennes diet. Carola Häggkvist har födelsedagsfest. Fyrtio år har gått sedan en 16-årig monstertalang sjöng den blivande klassikern Främling i Melodifestivalen.

Carola kommer att uppträda på Avicii Arena i Stockholm som en del av en massiv sommarturné till ära. Hennes fysiska förberedelser inför konserterna har dock väckt kritik. Carola har bantat för att komma i form inför resan. Nu när jag har en helfigursspegel i mitt hus kan jag beundra min kropp utan att känna mig självmedveten.

Kosten har gett mig energi och förnyad koncentration. Talarens röst och tankar skärps i klarhet. Risken uppstår om du inte kommer ihåg att dricka mycket vatten. Och överdriv inte på den fysiska aktivitetsfronten heller. Känd som “National Hospital Diet” i Danmark. Håller du dig till det blir du smalare och har en ny ämnesomsättning på bara 13 dagar. Nu när min kropps konturer blir tydligare passar kläder på ett helt nytt sätt”, skriver Carola på Instagram.

Ändå upptäcker vi mer än bara uppmuntran och positivitet i kommentarsfältet. Istället möter Carola omfattande motreaktioner för att stödja kosten i fråga. Även om jag tycker att du är fantastisk, Carola, bör du hålla dina diethemligheter för dig själv. Du är en inspiration för en hel generation unga damer. Det finns så mycket djup under livets yta. Du har alltid varit fantastisk. Hela paketet”, säger en kommentator.

Det finns mycket debatt om kosten eftersom den “kan bli störd.” Det är ett hemskt råd att föreslå en diet som stressar ämnesomsättningen. Noll spelvärde. Det har potential att utvecklas till ett kroniskt tillstånd som påverkar alla aspekter av ens liv. Viktminskning är möjlig även utan dieter, som dock är tillfälliga, som en annan kommentator uttrycker det. Vi borde inte rekommendera dieter för att “krascha” vikt i en kultur som redan är så fixerad vid hur de ser ut. Tråkigt”, klingar en tredje in.

Carola Gått Ner I Vikt 2023
Carola Gått Ner I Vikt 2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!