Cassandra Klatzkow Pojkvän 2023

Cassandra Klatzkow Pojkvän
Cassandra Klatzkow Pojkvän

Cassandra Klatzkow Pojkvän 2023 – Vid 37 års ålder är Cassandra Klatzkow en av våra mest populära opinionsbildare. Cassandra har varit populär på sociala medier ganska länge, men det var inte förrän hon och hennes vänner Elsa Ekman och Nadia Kandil lanserade podden “Det Skaver” för ett par år sedan som det tog fart på riktigt. Några av de ämnen som damerna tar upp i sin podcast inkluderar dejting och att vara singel. Lyssnarna har fått följa med på resan som nu lett till att alla tre på podden nu är i relationer. Och nu börjar folk bli nyfikna.

Vem är den lyckliga mannen i Cassandra Klatzkows liv?

Cassandera Klatzkow berättade för ungefär ett halvår sedan att hon har hittat sitt livs kärlek. Cassandra har bestämt sig för att diskutera sin partner på sin podcast, men hon kommer inte att identifiera honom med namn. Hon och hennes flickvänner har lagt upp Instagram-videor från deras utekväll, där pojkvännen gör ett kort framträdande.

Cassandra föredrar dock att hålla mamma om sin identitet. Paret har ofta upptäckts tillsammans, så de är nu välkända för allmänheten. Eftersom partnern inte är helt okänd kommer många att identifiera honom, och ämnet har därmed börjat diskuteras och debatteras i nätforum och kommentarsfält. Cassandra har också varit väldigt rättfram om att hon precis gjort abort, något hon tycker att fler kvinnor över 35 år borde diskutera.

Vad är Cassandra Klatzkows årslön?

Idag äger Cassandra Klatzkow AB tillgångar värda mer än 5 000 000 NOK. Bianca Ingrosso, en 28-årig entreprenör och influencer, gör det bästa av säsongen. På Instagram har vi de senaste veckorna kunnat bevittna hur hon har varit i Palma tillsammans med sin kollega och vän Saga Frisk Sundberg för att hälsa på sin pappa Emilio Ingrosso. Nu har Bianca och hennes festbesättning flyttat till Ibiza, där de får sällskap av bland andra Alice Stenlöf.

Efter en lång romans skildes Bianca och ex-pojkvännen Phillipe Cohen upp för ungefär ett år sedan. Bianca har gjort det mesta av sin tid sedan hon blev singel vuxen. Den här veckan delade Bianca med sig av sin erfarenhet av att träffa en utländsk kille och tillbringa natten med honom i podcasten Det skaver med programledarna Cassandra Klatzkow, Elsa Ekman och Nadia Kandil.

Det var den mest underbara natten någonsin. Bianca minns, “När jag lämnade det här stället såg han till och med mig från hotellrummet och kom ut och bara “du behöver inte bära ditt bagage till bilen, jag hjälper till.

Cassandra Klatzkow Pojkvän 2023

Bianca Ingrosso har avslöjat sina krav för sin blivande pojkvän

Bianca använder också podcasten för att detaljera de egenskaper hon söker hos en långsiktig partner.
Mannen Bianca hade en ångande natt med verkar ha många av de egenskaper hon värdesätter hos en partner. Han har ett mildt uppträdande och en generös anda. Han klär sig som en prins, har höjden och byggnaden som en prins, är intelligent, tjänar sina egna pengar, reser jorden runt, är underbar i sängen och bra på att kyssas; kort sagt, han har alla förutsättningar för en kunglig.

Influensarens drömkille kan vara mannen hon tillbringade natten med, men han saknar en nyckelingrediens: ett gott sinne för humor. Jag anser att köra bil är en av mina största hobbyer. Bianca förklarar för podcastarna, “Jag blev retad en gång, och jag gillar inte en kille som är svår.”

26-åriga Johanna Nordström är programledare för den populära podden “Ursäkta” tillsammans med Edvin Törnblom. Hon var med och deltog i pilotavsnittet av “Masked Singer” och gästvärd i årets Melodifestivalen. Hon gjorde nyheten att hon dejtade 24-årige Adam Smedberg tidigare i år.

Nu, i podcasten “Det Skaver” med Cassandra Klatzkow, Elsa Ekman och Nadia Kandil, avslöjar hon historien om hur de träffades första gången. Vi korsade vägar medan jag var på turné. Johanna Nordström förklarar på podden att de tidigare träffats och varit bekanta med varandra.

Första gången Johanna såg Adam var i en video som lades upp på YouTube-kanalen till “Big Brother” och “Paradise Hotel”-deltagaren Trubbeltanja Kallin. Efter att ha träffats och blivit snabba vänner delade Tanja och Adam bostad i Göteborg. Johanna forsar, “Jag tyckte att han var så himla söt, rolig och trevlig.” i podcastavsnittet.

Men hon var för rädd för att skriva till honom, så hon använde ett annat knep. Hon fångade en kopia av videon och lade upp den på Instagram med texten “vill leva med dessa två!” Adam och Johanna kommunicerade på detta sätt. Sedan, i Göteborg, där jag uppträdde, träffades vi äntligen. Vi kom jättebra överens och hade det jättebra tillsammans, så han taggade runt på resten av turnén, och jag hörde det från Johanna själv.

Hon förklarar också att paret blivit sambos genom att meddela att de flyttar ihop. Jag och Erik gjorde en podcast igår. Vi släpper en ny all-star säsong i höst, och du vill inte missa den! Mia Törnblom, Cassandra Klatzkow och Babben Larsson är bara några av dem artisterna du kommer att se och höra. Heliga ko! Igår, när vi spelade in ett avsnitt om att förbättra hälsan utan att ändra maten, fann Erik och jag oss själva prata om våra gemensamma upplevelser som överviktiga barn.

Mitt hjärta brast under inspelningen och tårarna började bara rinna. Jag kan inte fatta att Bo och Rut genomgår glitter och glamour som kommer med föräldraskap. Jag minns tydligt att jag inte brydde mig om min vikt utan snarare ville “lägga på mig” för att få acceptans och kärlek.

Alla vuxna sa till mig att jag gjorde fel, även om min kropp verkade fungera som den ska; Jag kunde springa, leka och skratta. Att vara överviktig skulle hindra mig från att dejta och i slutändan döda mig. Så om jag behöll min feta kropp skulle jag så småningom bli sjuk, ensam och dö. Vid 13 års ålder började jag uppleva panikepisoder.

Sedan började jag hata min feta kropp och hade svårt att somna på natten på grund av det. Trodde att jag fick hjärtinfarkt när jag vaknade med en panikattack. Mina tidigare interaktioner med det medicinska systemet fick mig att skämmas och fick mig att dra slutsatsen att mitt tillstånd var mitt eget fel eller att jag borde försöka fixa det genom att banta.

När jag går till doktorn är den första frågan jag alltid får om min vikt. Så jag led tyst av panikepisoder och förestående undergång i flera år. Barndomen var fylld av isolering. Jag har lärt mig att bantning är ett säkert sätt att gå upp i vikt, eftersom studier visar att ungefär två tredjedelar av människor hamnar tyngre efter att ha minskat kalorierna.

Jag vet precis hur de biologiska vägarna ser ut. Så det får mig att undra hur mitt utseende hade sett ut om de inte hade bantat mig innan jag kunde gå och prata. Jag brukade svälta mig själv under dagen, bara för att äta för mycket på natten när “urhungern” satte in. Och jag ville inte ens det, men mitt liv hängde på att tillfredsställa ett av två behov: antingen skulle jag bli mätt och tvingad lämna flocken, eller så skulle jag bli glupsk hungrig och bli hörd.

Det är bara sjukt, ni. Är de inom vården medvetna om det kaos de skapar? Och de stackars, oroliga föräldrarn. Min “all chubby lumps” T-shirt från ett lchf-lopp 2015 sticker ut i mina tankar. Ingen skojar. Jag missförstod att stödja överviktiga barn genom att äta LCHF och träna. Jag hade verkligen svårt att internalisera kostkulturen. Jag är så mycket klokare idag, tack och lov.

Idag vet jag bara att jag inte kommer förändra barnens mat på NÅGOT sätt. Istället för att försöka forma mina barn till de idealiska och BVC trötta viktkurvorna, är det mitt ansvar som mamma att hjälpa dem att lära sig att älska och uppskatta sina kroppar som de är. Det är lätt för en förälder som tidigare kämpat med sin vikt att oroa sig för att deras egna barn ska behöva gå igenom det de gjorde. Från mobbning i klassrummet till djurvård på BVC, du kan kvantifiera allt.

En uppmuntrande tanke för alla föräldrar: det finns säkert tio tusen värre saker än att ha ett tjockt barn. Eller, säg, din tonårsdotter blir oväntat gravid. Man kan vara i mycket värre situationer. Tänk på effekterna av saker som kronisk sjukdom, kidnappning eller en fysisk begränsning. Lugna ner dig; det är verkligen inte så farligt.

Ju mer orolig du är, desto svårare blir det för barnet. Barnets vikt ska ses som en konstant, precis som barnets hår- eller skostorlek. Kom inte in här för att skapa problem. För vi vet att all typ av manipulation med mat leder till viktökning, ångest och psykisk ohälsa. Och barn mobbas av hemska skäl, från hudfärg till klädstil. Ditt barn behöver inte anpassa sig; det gör mobbarna.

Cassandra Klatzkow Pojkvän
Cassandra Klatzkow Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!