Cassandra Klatzkow Pojkvän

Cassandra Klatzkow Pojkvän
Cassandra Klatzkow Pojkvän

Cassandra Klatzkow Pojkvän – Cassandra Jannie Mattsson Klatzkow bor i en lägenhet i Stockholm i kvarteret Vasastaden. Den 5 april föddes hon. Cassandra Klatzkow, Elsa Ekman och Nadia Kandil är värdar för podcasten Det skaver, där de diskuterar livet efter 30 års ålder och hur ingenting blir som du förväntat dig.

Kvinnorna träffas varje vecka för att dekonstruera och analysera sina erfarenheter som arbetande kvinnor. Den sträcker sig från mycket hög till mycket låg, från mycket tyst till mycket känslig. Du bad om det, och nu är det här: det efterlängtade avsnittet med Cassandra Klatzkow. Det är alltid kul att höra om alla geniala sätt ni gör om ert avfall.

Till exempel är Cassandra den snyggaste personen i världen eftersom hon bara använder mikrofiberhanddukar. En motivation för oss andra. Helene deltog i en “bajs på stan”-veckan och såg fantastiska saker. Eller, vad sägs om en kvinna som kan hantera sin egen bajsskorv som en chorizo? Vi diskuterar också den senaste tidens tiktok-modefluga där föräldrar berättar för sina barn att de av misstag bajsat på dem.

Cassandras oro för renlighet leder henne ibland till rena toaletter på offentliga platser och hemma hos sina vänner (Lovisa hoppas i hemlighet att de två kommer att förbli vänner trots denna incident). Cassandras personliga bajshistorier är några av de bästa och mest hjärtskärande du någonsin kommer att höra.

Trots det finns det en mängd intressant material här hos dig. Presenteras via Acast. Läs mer om vår sekretesspraxis på acast.com/privacy. Cassandra Klatzkow, en stark förespråkare för kroppspositivitet som precis nominerades till Årets livsstil på Guldtuben-galan, har börjat blogga för Metro Mode.

Här diskuterar hon hur hennes Instagram oavsiktligt har påverkat hundratals individer i deras egna kamper mot samhälleliga konventioner och inre demoner. Hennes mest efterlängtade blogginlägg och föremål från hennes personliga bucket list diskuteras också.

Cassandra Klatzkow Pojkvän

Vem är den här Cassandra som du pratar om?

I mitt arbete och i min karaktär är jag det väldigt mycket. Mina dagar är fullproppade med marknadsföring, sång, uppträdande med Tensta Gospel Choir, modellering och hantering av ett Instagramkonto dedikerat till kroppspositivitet. Jag styrketränar med en fantastisk grupp tjejer många gånger i veckan, och det är mitt sociala liv som håller mig igång. Dessutom tycker jag om att prova nya restauranger, laga mat åt mina vänner i köket, piffa upp mitt hem och upptäcka ny musik, mode och skönhetsprodukter.

Hur kommer människor att interagera med varandra på din blogg?

Precis vad du sa! En blandning av kroppsacceptans och aktivism, mode, estetik, ljud, rörelse, kost, social interaktion och livsstilsfaktorer. Berätta för mig om ögonblicket när du bestämde dig för att bli en kroppsaktivist förebild. Det var ursprungligen på sin egen resa. Jag försökte bara stoppa hungern, komma i form och må bättre om hur jag såg ut; Jag hade ingen aning om att det skulle hjälpa andra.

Jag bestämde mig för att ta mig an både de yttre och interna striderna för att följa samhällets skönhetsstandarder. Längs vägen insåg jag hur motiverande det var och hur avgörande detta är för fler än bara mig. Det är en allvarlig eldkraft. Konceptet “Insta vs. verklighet” är en av Instagrams senaste trender. Du inkluderar två fotografier i ditt inlägg: en där du poserar för att visa upp dig själv i bästa möjliga ljus, och en annan där du är mer tillfreds.

Flera framstående influencers har anslutit sig till trenden och de har hyllats vid ett flertal tillfällen av sina fans för deras mod att presentera sig ärligt. Cassandra Klatzkow är dock någon som är mindre hausse på trenden. Hon är en förespråkare för positiv kroppsuppfattning och en modell. Hon är värd för podden Det Skaver tillsammans med Elsa Ekman och Nadia Kandill.

Cassandra förklarar i ett Instagram-inlägg varför trenden med influencers som kopplar upp sig på Insta kontra i det verkliga livet inte är allmänt välkommen. Kroppspositivitet är en rörelse som startats av och för individer av större storlekar, och Cassandra uppmanar “smala vita tjejer på Instagram som för närvarande rider på vågen” att inse detta.

Hon erkänner att tunna ideal och kroppshat påverkar individer av alla storlekar, men menar att problem uppstår när kvinnor med normativa kroppar använder sin plattform för att ockupera utrymmen som icke-normativa kroppar borde få ockupera. Du bör ge plats åt THE REAL ISSUE på din plattform om du som smal person har gjort det till ditt uppdrag att diskutera BODY image.

Att personer som är överviktiga möter fördomar och diskriminering på många områden i samhället, inklusive sjukvård, sysselsättning och lön. Ingen lycka till att handla kläder i vanliga butiker. Har inte plats för stolar. Cassandra beskriver de svårigheter hon möter på grund av diskriminering i dejtingscenen. Cassandra hävdar att möjligheten att välja dina vinklar och bestämma om du verkar “Instagram-vänlig” eller inte är ett privilegium som endast är tillgängligt för mager.

Hon hoppas att de som har “normala” kroppar tar upp frågan om fördomar och förtryck som människor med större ramar möter. Cassandra förklarar varför det inte tjänar något syfte för smala människor att lägga upp bilder som verkar bättre på Instagram än de gör i verkligheten. “Normerna förstärks snarare än motverkas, och det bidrar faktiskt till den struktur vi kämpar för att bekämpa”, säger Cassandra Klatzkow.

Hjälp saken utan att göra dig själv till ett mål. Många har uttryckt sin överenskommelse med Cassandra i kommentarsfältet. Bianca Ingrosso har visat sitt godkännande genom att lämna en rejäl kommentar och dela vidare bilden på sitt eget Instagram-konto. Positiva kommentarer och emojis har också postats av Penny Parnevik, Molly Sandén, Miriam Bryant och Sabina Dumba.

Flera av Cassandras följare delar sina egna berättelser om att bli måltavla på grund av sin storlek, och många av dem uttrycker solidaritet med henne. Att stödja saken behöver inte innebära att du tar rampljuset, som en hängiven påpekar. “Vill tagga så många smala ‘kroppsaktivister’ i det här så att de kan förstå”, säger en annan.

Cassandra Klatzkow Pojkvän
Cassandra Klatzkow Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!