Christine Meltzer Sjuk

Christine Meltzer Sjuk
Christine Meltzer Sjuk

Christine Meltzer Sjuk – Kampen mot cancer har varit det svåraste hon någonsin gjort. En slutgiltig hälsodiagnos för Christine Meltzer är omöjlig. Ett återfall är inte oundvikligt, men man ska hålla tummarna, som programledaren för “Renées brygga” uttrycker det. 2012 drabbades 42-åriga Christine Meltzer av den förödande nyheten. Bröstcancer var något hon fick ta itu med.

Hon öppnar upp om sina kamper de senaste åren i TV4:s “Renées brygga” nu på onsdag. Jag vägrar att bli stämplad som frisk på något sätt. Christine Meltzer, som måste fortsätta medicinera ett antal år, tillägger att hon i princip bara håller tummarna för att hon inte ska få ett återfall. Det är som att ständigt lida av PMS.

Christine Meltzer säger att du alltid klagar och känner dig hopplös på grund av detta. Hon upplever att biverkningar av medicinering och behandling sällan diskuteras. Kemo är verkligen en livräddare. Det har dock systemiska effekter. En mental “fuck-out” inträffar. Christine Meltzer: Jag lider av en rädsla för att dö.

Renée Nyberg, 50, förklarar att hon inte är rädd för att prova nya saker och misslyckas eftersom hon är uppvuxen med mycket kärlek. Den andra sidan är dock att jag har en sjuklig rädsla för att gå bort. Det är över, och jag blir rädd. Renée Nyberg spekulerar i att det kan ha spelat roll för varför du blev sjuk.

Christine Meltzer medger att hon tvivlade på om cancern hade valt rätt person att lära den sin läxa eller inte. Döden har alltid funnits i mitt liv, och jag har alltid försökt njuta av varje ögonblick av rädsla för att allt kan vara över imorgon. Hon har alltid gjort det bästa av varje dag, och det gör hon fortfarande.

Du kommer inte vara kvar så mycket längre ändå. Gör bara vad du vill, jag bryr mig inte. Sitt inte bara och tänker “jag borde” eller “jag skulle.” Nu är din möjlighet. Om du inte gör vad ditt hjärta verkligen önskar, kommer du alltid att ångra dig. 2012 fick Christine Meltzer veta att hon hade bröstcancer. På tisdag lägger hon ut den goda nyheten att hon äntligen är klar på Instagram.

Christine Meltzer Sjuk

Cancerterapin är över för 42-åriga Christine Meltzer. Hon fick diagnosen bröstcancer 2012, vilket var förödande nyheter på den tiden. Christine Meltzer spelade in sig själv när hon genomgick behandling för cancer. Hennes hemmafilmer ingick i Kanal 5-showen “Meltzer and death” som sändes hösten 2013. Hon diskuterade sina kamper de senaste åren i TV4:s “Renées brygga” i februari.

Jag vägrar acceptera en hälsodiagnos. Christine Meltzer, som var med i avsnittet, sa: “Du måste i princip hålla tummarna för att det inte kommer att bli ett återfall”, samtidigt som de noterade att de negativa effekterna av medicineringen och behandlingen sällan diskuteras. Kemo är verkligen en livräddare. Det har dock systemiska effekter. En mental “fuck-out” inträffar.

Men hon har slutat med p-piller. Hon förstår nu hur hon har blivit betraktad. Hon har lagt ut sin glada uppdatering på Instagram. En patient skrivs äntligen ut från sjukhuset. Tårar har verkligen fällts. Min behandling för cancer är klar. Friska! Klar! Åldrarna har passerat. Det kommer inga fler piller. Så nu kan jag bara hålla tummarna och hoppas att det försvinner för alltid. Hon utbrister: “Jag är så GLAD”, i nätjournalen.

Christine Meltzer har sökts av Nöjesbladet. Profiler från Channel 5 Christine Meltzer, 42 vid tiden för sin bröstcancerdiagnos 2012, antog att hon skulle dö. Meltzer har avslutat kemoterapin och har fått goda nyheter av sina läkare. I samma ögonblick som jag blev sjuk minns jag att jag tänkte ”aha, nu händer det, nu ska jag dö”. Sedan bestämde jag mig för det och tänkte för mig själv: “Jag har livet här, sluta tänka på det och börja leva det.” Efter det, tillägger Christine Meltzer, växte viljan att diskutera och agera efter döden.

Christine Meltzer är för närvarande värd för ett TV-program som heter “Meltzer & Death”, där hon diskuterar döden med en mängd intressanta människor. Jag har haft en sjuklig rädsla för att dö sedan barnsben. Hon hävdar: “Jag tänker på det varje dag, och det har jag gjort sedan jag var en liten flicka.”

Hennes egna hälsoproblem är också ett fokus för showen. Delar av behandlingen filmades av Christine Meltzer, som också inkluderade ett djupt intimt stycke i serien. Hennes make Niclas Lind visas i filmsekvensen som rakar hennes huvud. När lockarna träffar golvet skriker Meltzer och förbannar.

“Jag vaknade mycket,” sa Christine Meltzer

Att inkludera videon var ingen enkel sak för Kanal 5-värden som kompilerade serien.
Många gånger under natten har jag vaknat och tänkt: “Det här kan inte visas.” Oj, vad har jag gjort? Jag vet inte varför jag är så sårbar. Hon förklarar, “Det är svårt att visa det privata”, innan hon förklarar att hon har bestämt sig för filmerna som dokumenterar att hon rakar hennehuvud och andra händelser relaterade till hennes cancerbehandling handlar inte om henne. Det är dock ett sätt att illustrera dödens betydelse. De som vågar leva lite mer kanske tycker att det är värt att titta på.

Christine Meltzer har inte förklarats cancerfri. Kanal 5-värden har dock fått goda nyheter från sjukvården och är tillbaka på jobbet. Jag är i ett behandlingsprogram och äter medicin. Jag är dock frisk och cancerfri vid den här tiden. Ständig läkarvård och kraftfulla droger hjälper mig. På måndagen sändes första avsnittet av dokumentärserien “Meltzer and Death”, där komikern Christine Meltzer avslöjade en mörkare sida av sig själv. Hon inleder showen med att diskutera sin livslånga skräck över att dö medan ett personligt videoklipp visas.

När jag blev sjuk var mina barn 8 och 5 år, så jag gjorde filmen åt dem. Christine Meltzer säger till Dagens Media att hon hoppades att hennes elever skulle kunna reflektera över upplevelsen, även om det slutade illa eller att hon inte kunde vara närvarande personligen. Christine Meltzer är här på bilden när hon slappar i en stol. Niclas, hennes man, står bakom henne och masserar försiktigt hennes axel medan han rakar hennes huvud. Christine Meltzer spelar in sig själv snyftande i en spegel.

För fyra år sedan avslöjade Kanal 5-profilen att de hade drabbats av bröstcancer. Det var inte förrän många år senare som hon ens funderade på att visa det privata filmklippet offentligt. I reportageserien använder hon sin personliga medicinska bakgrund för att måla upp en bild som är lika svår och skrämmande. Trots ångesten lämnar den saknade scenen Christine Meltzer med en överväldigande känsla av tacksamhet.
Jag brukar glömma saker snabbt. Speciellt när ditt liv står på spel. Min omedelbara prioritet var att hålla mig vid liv. Jag rakade mitt huvud i en handling av desperation, och det var då paniken satte in. Christine Meltzer är “på en varm plats” och firar höstlovet när hon får ett samtal från Dagens Media. Jag är bara lättad över att vara vid liv just nu.

Christine Meltzer säger att hon länge diskuterade att göra en serie om döden och reste fram och tillbaka till kanal 5 många gånger. Upptäcktsprocessen har varit fantastisk. De har varit riktigt respektfulla och mottagliga under hela processen. För Kanal 5, som i första hand är en underhållningskanal, är detta också ett nytt tillvägagångssätt. Mina medproducenter, Elin Sikell Lundin och Ulrika Biding, har varit en dröm att jobba med.

Drama från det sanna livet

Hon säger sig vara “väldigt dålig” på att prata om sig själv, men i den här situationen kände hon att det var nödvändigt att göra det. Tusen gånger har jag tänkt “det här vågar jag inte riktigt” och vaknat mitt i natten av rädsla. Jag har aldrig varit så här investerad i en föreställning tidigare, erkänner hon. Hon var så orolig inför måndagens premiär att hon inte åt på hela dagen. Jag hann bara med ett glas vin, erkänner hon med ett skratt.

Innan sändningen samlades hela skådespelaren och besättningen för en diskussion och visning av avsnitt. Trots det tyckte hon att det var ganska trevligt. Livet, döden och sorgen är universella upplevelser som är viktigare än vad jag är i den här serien. Enligt Christine Meltzer, “Jag tror att vi har ett stort behov av att prata om de här sakerna.”

För tio år sedan berättar hon om hur hon kände sig när hon förlorade sin egen pappa. Jag letade efter lösningar på frågan “Kommer jag någonsin att bli lycklig igen? Att sörja tar tid. Bland de många saker vi kommer att täcka i framtida avsnitt är detta. Christine Meltzer sa att hon inte vill att tittare av “Meltzer and Death” ska känna sig illamående och stänga av setet.

Showen handlar i slutändan om att leva, och jag hoppas att tittarna kommer att lämnas med en positiv syn och en önskan att ta alla tillfällen när de sista krediterna rullar. Jag hoppas det bästa för dig, och jag tror att vi alla lever lite mer när vi tänker på vår egen dödlighet.

Christine Meltzer Sjuk
Christine Meltzer Sjuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!