Ncis Skådespelare Död

Ncis Skådespelare Död
Ncis Skådespelare Död

Ncis Skådespelare Död – Den legendariske David McCallum, 90, har gått bort. Han var mest känd för sina roller som “Ducky” på “NCIS” och “Des Agents Très Spéciaux” på 1960-talet. Liv och arbete för en brittisk skådespelare som påverkade många tittare under sin tid på tv. Det är dåliga nyheter för tv-branschen… Vid 90 års ålder gick den brittiske skådespelaren David McCallum bort på ett sjukhus i New York, omgiven av sin familj. Han var mest känd för sin skildring som NCIS rättsläkare Dr Donald “Ducky” Mallard.

Efter tjugo år på kultshowen gjorde McCallum ett outplånligt märke med sin legendariska roll. Peter hyllade sin far, som han sa var “den snällaste, coolaste, mest tålmodiga och kärleksfulla pappan” han någonsin känt. David McCallums fascination för vetenskap och kultur informerade hans fantastiska karriär på tv; hans hängivenhet till sin position på NCIS visas i det faktum att hans fiktiva expertis skulle tillåta honom att utföra en obduktion.

Skådespelaren studerade vid Londons Royal Academy of Dramatic Art innan han debuterade på bioduken tillsammans med Steve McQueen i The Great Escape 1963. Han blev dock ett känt namn runt om i världen när han porträtterade den sovjetiska hemliga agenten Illya Kuriakin i tv-serien Very Special Agenter på 1960-talet. Han hade blivit en symbol för magnetism tack vare sitt blonda hår och charmiga uppträdande. Trots den korta speltiden för showen (bara fyra år), kommer karaktären för alltid att bli ihågkommen av fansen.

En artist som också sysslade med musik… Han spelade många olika instrument och spelade in fyra CD-skivor med jazz. Och en låt, The Edge, som förmodligen är skådespelarens mest kända, eftersom den samplades av Dr Dre i hans album The Next Episode. David McCallums stora genombrott kom när han valdes att spela Dr Donald “Ducky” Mallard på NCIS 2003.

Han var en konsekvent närvaro i programmet under hela dess 20-åriga spel, som sågs av miljontals människor över hela världen . Hans engagemang och pålitlighet som skådespelare återspeglas i det faktum att han medverkade i nästan varje avsnitt av de första 15 säsongerna. De distinkta flugorna som bärs av hans karaktärer har kommit in i det populära lexikonet och blivit omedelbart igenkännliga.

Fans av NCIS och Very Special Agents kommer att sörja över att en era har gått med David McCallums bortgång. Hans inflytande på underhållningsindustrin kommer att bestå långt efter hans bortgång. David McCallum, en skådespelare som är mest ihågkommen för sina framträdanden som rättsläkare på “NCIS” och en hemlig agent i “The Man from Uncle”, har gått bort vid 90 års ålder. CBS sa i ett uttalande att McCallum “somnade kl.

Den amerikanska spionserien “Mannen från farbror” gav skotskfödde McCallum sitt stora genombrott i mitten av 1960-talet som Illja Kurjakin, Napoleon Solos ihärdiga kamrat som fick en svår uppgift efter ett omöjligt uppdrag. Den osynlige mannen, delvis filmad i Stockholm och visades i SVT i slutet av 1970-talet, gav honom ytterligare berömmelse.

McCallum gjorde comeback till rampljuset 40 år senare, med huvudrollen i “NCIS” som den udda rättsläkaren Donald “Ducky” Mallard. Många människor över hela världen tyckte mycket om David på grund av hans skicklighet som skådespelare och författare. CBS tillägger i sitt uttalande, “Han levde ett otroligt liv, och hans arv kommer för alltid att leva vidare.”

Bland hans många roller kommer den amerikanske skådespelaren Miguel Ferrer att bli ihågkommen för sin roll i NCIS: Los Angeles. Enligt Hollywood Reporter dog han på torsdagen i cancer i sitt hem. På 1980-talet blev Ferrer ett känt namn efter att ha spelat huvudrollen i Bob Morton i Paul Verhoevens science fiction-mästerverk Robocop. I kultshowen Twin Peaks spelade han en FBI-agent som arbetade med Dale Cooper, och han förväntas återuppta rollen när showen kommer tillbaka i vår.

Skådespelaren George Clooneys kusin Miguel Ferrer föddes av skådespelarna José Ferrer och Rosemary Clooney. Hans fru Lori och deras söner Lukas och Rafi kommer att sakna honom fruktansvärt. Delen av Owen Granger på “NCIS: Los Angeles” gav Miguel Ferrer ett brett erkännande. Hans medspelare i showen är i sorg.

Ncis Skådespelare Död

En medlem av familjen NCIS: Los Angeles gick bort idag. Miguel var en mycket karismatisk skådespelare med ett fantastiskt sinne för humor och en generös anda. Hans fru Lori, deras söner och resten av hans familj är i våra böner. Ett uttalande skrivet av serieproducenten R. Scott Gemmill och erhållet av Hollywood Reporter uttrycker hur mycket skådespelaren och besättningen kommer att sakna honom.

Ferrer var också känd för sin röstskådespelarkarriär, som inkluderade framträdanden i succéfilmer som “Mulan”, “Rio 2”, “Iron Man 3” och många fler. I “Twin Peaks” och dess uppföljare, “Twin Peaks: Fire walk with me”, spelade han FBI-agenten Albert Rosenfield. Dessutom är han George Clooneys kusin. Den amerikanske skådespelaren Miguel Ferrer föddes den 7 februari 1955 i Santa Monica och dog den 19 januari 2017 i Los Angeles. Ferrer var kusin till George Clooney och son till skådespelaren José Ferrer och sångerskan Rosemary Clooney. En av

hans mest anmärkningsvärda roller var som den trötta Albert på Twin Peaks. Det visade sig vara cancer och han gick tyvärr bort. Familjemedlemmar har bekräftat att 61-årige skådespelaren Miguel Ferrer, känd för sin roll som Owen Granger på NCIS: Los Angeles, har gått bort på grund av cancer. Familjen “NCIS: Los Angeles” har lidit en fruktansvärd förlust idag.

Showrunner R. Scott Gemmill sa om Miguel i ett uttalande till The Hollywood Reporter, “Han var en man med enorm talang som hade en kraftfull dramatisk närvaro på skärmen, ett dåligt sinne för humor och ett stort hjärta.” Hans familj, inklusive hans fru Lori och två söner, är i våra böner. Världen förlorade en fantastisk man.

George Clooney, Ferrers kusin, berättade för Variety att Ferrer kämpade mot halscancer. Ferrer var son till den bortgångne skådespelaren Jose Ferrer och sångerskan Rosemary Clooney. George Clooney förutspådde att idag skulle gå till historien som en dag av monumental förändring för vår värld, men att de flesta människor skulle förbise det faktum att det kom samma dag som Miguel Ferrer dukade under för strupcancer.

Men han var aldrig riktigt borta från sina nära och kära. I vår familj är förlusten av Miguel, som gjorde livet mer glädjefullt och färgstarkt, så stor att dagens händelser verkar obetydliga. Kära Miguel, vi älskar dig. Det kommer vi verkligen att göra. Ferrers karaktär, assisterande regissör Owen Granger på NCIS: LA, sa att Ferrer stod inför en allvarlig sjukdom i verkliga livet.

Granger, som hade observerat tester på de senaste avsnitten, anförtrodde en annan karaktär vid namn Hetty att han var sjuk och informerade henne: “Hör du, ingen kommer härifrån levande.” Det är något vi båda vet. Vi har det länge, och det ska vi vara tacksamma för. Ferrer, som först dök upp i ett avsnitt 2012 och sedan blev en serie ordinarie året därpå, har nyligen gjort färre framträdanden.

Många tittare var oroliga för att Ferrer skulle sluta med programmet för att fokusera på sin hälsa. Ferrers karaktär blev knivhuggen och allvarligt skadad i säsongsfinalen av NCIS: LA, som sändes bara några dagar före hans död. Hans hälsostatus var kvar på en cliffhanger. Ferrer har medverkat i en mängd olika tv- och filmroller, inklusive Bob Morton (RoboCops skapare), Dr. Garret Macy (Crossing Jordan), vicepresident Rodriguez (‘Iron Man 3’) och FBI:s rättsmedicinska patolog Albert Rosenfield ( Twin Peaks), en roll han kommer att återuppta i den kommande återupplivningen av showen.

Hun-befälhavaren Shan Yu i Mulan och Big Boss i Rio 2 är bara två exempel på de otäcka roller han uttryckte i animerade filmer. I Ferrers familj finns hans fru Lori Weintraub och deras pojkar Lukas och Rafi. Han föddes den 7 februari 1955 i Santa Monica, Kalifornien. Ferrer spelade trummor och turnerade med olika band, inklusive de av hans mamma Rosemary Clooney och Bing Crosby, innan han blev skådespelare.

Efter en vecka där Världshälsoorganisationen förklarade en pandemi av det dödliga coronaviruset och president Trump förklarade Amerika officiellt under en nationell nödsituation, behövde nationen ett gott skratt den 14 mars. Det fantastiska firandet av National Steak and Blow Job Day har tyvärr återuppstått på Pi Day.

En nationaldag för vad exakt? Varför är det 14 mars? Detta firande, som inträffar exakt en månad efter den brett firade festivalen tillägnad romantisk kärlek i februari, faktureras som “Människans svar på alla hjärtans dag” på den officiella hemsidan (ja, de har en officiell hemsida). Det underliggande konceptet är “Man’s Valentine”.

Du vet vad som ska göras. På Alla hjärtans dag uppmuntras män att uttrycka sin kärlek till sina speciella damer genom att köpa dem genomarbetade kort, dyra blommor, en måltid med levande ljus och andra tecken på romantik. De stressar över att komma på den perfekta presenten till sin partner.

Ncis Skådespelare Död
Ncis Skådespelare Död

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!