Anna Svedin Åklagare Familj

Anna Svedin Åklagare Familj
Anna Svedin Åklagare Familj

Anna Svedin Åklagare Familj – Anna, Lidingöbo född den 8 januari 1970, bor idag på Svedjevägen 39. Det är två år sedan hon flyttade in i sin nuvarande villa eller radhus (den 10 februari 2021). Anna är mycket efterfrågad för denna roll. Hittills den här månaden har vi gjort 356 meddelanden om henne. De som behöver hitta Anna i sammanhanget kommer sannolikt att göra det i Stockholm.

Anna Svedin, åklagare, blev ryktbar till följd av sitt framträdande som tv-programexpert på Efterlyst. Däremot slutade hon skolan för att utreda 12-åriga Adrianas död. Fallet skulle kräva din odelade uppmärksamhet. Tre män har åtalats för mord och Anna Svedin åtalar dem. Den sista fasen av rättegången mot Adrianas mord inleddes i måndags.

Det var äntligen dags för vädjanden efter fem månaders förhör och argument, och åklagare Anna Svedin förde sin talan mot tre män och anklagade dem för mord, förberedelse till mord och mordförsök. Hon vill att alla ska hamna i fängelse för resten av livet. Anna Svedin är övertygad om att dessa personer är de som körde upp i en vit Audi till en snabbmatsrestaurang i Norsborg natten till augusti 2020 och sköt minst 20 skott.

Två kulor träffade Adriana, och andra kan lätt ha träffat andra människor. Försvaret hävdar att bevisningen är svag eftersom det är omöjligt att säkert veta att ingen annan använde Sky-telefoner för att föra krypterade konversationer. Trots att åklagaren är säker på att den åtalade använt sig av telefonerna. Åklagaren har också hänvisat till tidigare domar från Högsta domstolen där indicier snarare än direkta bevis var tillräckliga för att säkra en fällande dom. Åklagaren yrkar på obligatoriska livstidsstraff för samtliga åtalade.

Den 13 augusti vigdes Sundsvalls Jonas Lantz och Anna Svedin i Spikarö kapell av Sundsvalls Anna-Maria Larsson. Ingeborg Lindgren sjöng sångerna själv. Deras nya efternamn blir Lantz. Sommaren 2020 fick åklagare Anna Svedin framgångsrikt tre män dömda till livstids fängelse för mordet på 12-åriga Adriana.

Hon säger att både hon och de poliser som undersökte ärendet kände en våg av känslor när de hörde nyheterna. Det är uppenbart att det fanns starka känslor, eftersom flera av dessa utredare hade arbetat med det här fallet sedan den 2 augusti natten. Anna Svedin säger till TT att ni har sysslat med det här länge, och att några av utredarna har fungerat som “stödpoliser” åt föräldrarna.

Anna Svedin Åklagare Familj

Svedin hade tidigare bevittnat mycket grov brottslighet på nära håll i sina roller som åklagare i södra Stockholm och vid riksenheten för internationell och organiserad brottslighet. Ändå sticker mordet på Adriana, en liten flicka på tolv, i Norsborg på kvällen den 2 augusti 2020 ut. Dömd till livstids fängelse. Åklagaren Anna Svedin vill ha det för de tre män hon har anklagats för att ha dödat 12-åriga Adriana.

I måndags, när rättegången närmade sig sitt slut, blev detta klart under hennes avslutande uttalande. Det finns inget utrymme för tvivel om att de tre är ansvariga för mordet, eftersom bevisningen är överväldigande. I rätten avvisar hon kategoriskt möjligheten till ett kortare straff än livstids fängelse.

Två skott avlossades

Hennes argument vilar på begreppet “medverkan”, som säger att många personer agerat tillsammans för att begå ett brott trots att ingen av dem individuellt uppfyller kriterierna för att utses till en skyldig. De tre männens mål var inte att skrämma någon, utan snarare att döda. Det faktum att var och en av de tre förövarna var beväpnade med ett vapen ger trovärdighet för denna teori. Du har nu skjutit på någon två gånger och visat en allvarlig avsikt att döda. Föraren är fullt medveten om skälen till att resan gjordes.

Att döda Adriana stod inte i manuset

Det spekuleras i att medarbetare till en motsatt kriminell organisation var de avsedda offren för skjutningarna. I januari fängslades åtta personer för en hämndskjutning i Vällingby; två av dem troddes vara mål i Adriana-incidenten. En månad efter skottlossningen i Hallunda sköts en man i en annan händelse.

Det var inte meningen att en 12-årig flicka skulle dödas av den automatiska vapenlossningen. Det finns dock en stor risk för oavsiktliga konsekvenser när det används på det sättet. Du är helt obekymrad över den potentiella förlusten av liv här. Anna Svedin hävdar att det är viktigare för dem att återupprätta deras heder och ta hämnd. Åklagaren presenterade hennes slutargument i måndags och försvaret hindrades från att vederlägga dem. Istället är deras sista kommentarer planerade till tisdag.

De tre män som åtalats för mord verkar vara övertygade om sin oskuld i ljudinspelningar från tidigare rättegångsdagar i SVT. Två av dem hävdar att han inte befann sig i Stockholm mordnatten och att han var nnågonsin i den vita Audin som identifierades som mordfordonet, medan en tredje säger att han inte hade något med Adrianas död att göra. De tre män som dömts för att ha dödat 12-åriga Adriana och fått livstidsstraff överklagar sina fällande domar. Åklagaren Anna Svedin är lättad över underrättens dom.

Tre män, 24, 31 och 32 år, dömdes den 26 april av Södertörns tingsrätt för mordet 2020 på 12-åriga Adriana i Hallunda.Rättens ordförande Tore Gissin uppgav att fallet handlade om användning av automatvapen för att slumpmässigt skjuta mot en folkmassa, vilket resulterade i att minst en person dog.

Åklagaren Anna Svedin är nöjd med domen. Det är obeskrivligt skönt att känna. Den här domen är bra eftersom jag alltid har trott på det här åtalet, förklarar hon. Försvaret: Bevisbördan är lägre nu. De tre männen har överklagat till hovrätten. Det är vad var och en av deras advokater säger till sitt försvar.

32-åringens försvarsadvokat Hanna Lindblom säger till Mitt i att tingsrätten har sänkt beviskraven medan 24-åringens försvarsadvokat Lina Holmgren säger att det inte finns några bevis för att hennes klient befann sig i bilen från vilken skotten avlossades. Även 31-åringens advokat säger att de vill överklaga domen.

Den där “någon form av upprättelse”

En ny rättegång har planerats. Åklagaren Anna Svedin planerar att ta semester efter det. Hon kommer trots allt att lämna tingsrätten med 70 dagars intjänad semestertid. Men hon lägger en premie på att lyckas med sin strävan. Även om Adrianas familj aldrig kommer att se henne igen hoppas jag att de får kompensation på något sätt. Anna Svedin säger “Jag hoppas också att vi tillsammans som samhälle kan komma till rätta med detta”, och syftar på Botkyrkaborna och alla andra som drabbats av det nuvarande våldsutbrottet.

Anna Svedin, åklagare i målet om mordet på 12-åriga Adriana i Botkyrka, en förort till Stockholm, är nöjd med livstidsstraffen mot Maykil Yokhanna, Hassan Mohammad och Benjamin Mahdi. Svedin sa till TT att hon tidigt som medborgare visste att det var avgörande för lagöverträdarna att fällas eftersom det var ett unikt fall. Du hade uppenbarligen ytterligare motivation när jag utsåg dig att leda den preliminära utredningen. Samtidigt konstaterar Svedin att utredarna inte lät “drivet” gå över styr, utan uppträdde på ett ordentligt och försiktigt sätt.

Anna Svedin Åklagare Familj
Anna Svedin Åklagare Familj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!