Madonna Död

Madonna Död
Madonna Död

Madonna Död – Madonna är känd för att ständigt förändra både sin musik och sin personlighet, och hennes användning av sexuell och religiös symbolik har ibland skapat kontroverser. Hon är känd som “Popens drottning” och ses som en inspiration av många andra musiker världen över. Anthony Ciccone, Madonnas äldre bror, har gått bort, enligt TMZ.

På Instagram meddelar hennes svåger uppgifterna. Han avslutar inlägget med att säga hejdå. Anthony Ciccone, Madonnas äldre bror, gick bort vid 66 års ålder, enligt TMZ. Nyheten tillkännagavs på Instagram av musikern Joe Henry, 62, som är gift med Melanie Ciccone, 61, en syster till Madonna.

“Var en komplicerad person.”

Joe Henry säger sig ha känt Anthony Ciccone sedan han var 15 år gammal i blogginlägget.
Anthony hade en komplicerad personlighet och vi slogs ibland som riktiga bröder. Han tillägger i inlägget, “Men jag älskade honom och förstod honom bättre än jag ibland ville förmedla.
Broder Anthony, hejdå. Jag tycker om att tro att den gudom som din mamma (och min) litade på har henne stående vid sidan av, redo att välkomna dig.

Min familj övergav mig, sa jag

Enligt TMZ var Anthony Ciccone inte i nära kontakt med Madonna eller några andra familjemedlemmar.
Han erkände att han var hemlös i en intervju med The Michigan Messenger från 2011 och hävdade att hans familj inte brydde sig om honom. Han meddelade tidningen att när han hade det kämpigt övergav hans familj honom.

Han sa att han och Madonna aldrig hade ett romantiskt förhållande, enligt TMZ. På Twitter på torsdagsmorgonen handlade ett av de populäraste samtalen om Madonna. Orsaken: Efter nyheten om att Maradona, en av de största fotbollsspelarna genom tiderna, hade gått bort efter en hjärtattack, blandade flera ihop Madonna med Maradona. Enligt brittiska Daily Mail blev människor i Australien och USA allt mer felinformerade. Ryktet om att Madonna hade “dött” cirkulerade brett.

Sorg ersattes med roligt när användarna istället började dra skämt om missuppfattningen efter att man insett hur den faktiskt är. De flesta av Madonnas Instagram-följare har lämnat “RIP”- eller “vila i frid”-meddelanden på hennes profil. Ett fåtal användare skämtar också om att Madonna sannolikt kommer att få en mindre chock när hon loggar in på sociala medier under dagen.

https://youtu.be/AMbDAz4m4tg
Madonna Död

presidentens ord

På onsdagskvällen meddelades fotbollsstoren Maradonas död. Människor rusade ut på gatorna i Maradonas hemland Argentina såväl som i Neapel, Italien, där han blev berömmelse som spelare medan han fortfarande levde, för att hylla idrottaren som är känd för både sin briljanta talang och sitt tumultartade personliga liv.

“Du gjorde oss väldigt glada och lyfte oss till toppen av världen. Den största av dem alla var du. Diego, tack för att du var här. Alberto Fernandez, Argentinas president, skriver på Twitter, “Vi kommer att sakna dig för alltid. Reggie Lucas, en gitarrist som samarbetade med Miles Davis och producerade Madonnas debutalbum, har gått bort vid 65 års ålder, enligt Billboard.

Enligt Lisa, hans dotter, hade pappan hjärtproblem. Tidigt på 1970-talet spelade han gitarr i Miles Davis band och skrev även hits för artister som Roberta Flack och Donny Hathaway. Beyonce och Luther Vandross har spelat in hans låt “The closer I get to you” som duett. Han blev framträdande som mannen bakom Madonnas självbetitlade debutalbum från 1983.

Det påstås dock att den 25-årige artisten inte var helt nöjd, eftersom han kände att Lucas överanvände instrument och struntade i hennes förslag. Även om Madonna själv valde Reggie Lucas som albumets producent, hade hon en DJ-remix för majoriteten av låtarna. Madonna släppte sitt nionde studioalbum i april 2003. Dess release, under namnet American Life, kom kort efter att USA började attackera Irak som en del av president George W. Bushs påstådda “krig mot terror”.

Bland annat ansågs titelspårets musikvideo olämplig våren 2003 på grund av de dramatiska, betydelsefulla politiska händelserna. Madonna och hennes etikett fattade beslutet att undanhålla videon, som visar popdrottningen klädd i militäruniform under en modevisning med blodiga och rädda åskådare, sårade trupper och vad som verkar vara riktiga krigsfilmer i bakgrunden.

Men nu är de våldsamma bilderna tillgängliga för allmänheten. Med anledning av American Lifes tjugoårsjubileum lade Madonna precis upp en länk till filmen på sin Facebooksida. Det är inte för de svaga i hjärtat, men du kan se det nedan. En något mindre dramatisk version av den blodiga videon från 2003, med en uniformerad Madonna som sjunger låten framför växlande flaggor från hela världen, tog platsen för den grafiska.

“Jag har bestämt mig för att inte släppa min nya video”, sa kändisen i ett officiellt uttalande, som rapporterats av New York Post. Här lämnade hon följande motivering för sitt val: “Det gjordes före kriget, och jag tror inte att det är ett tillträde ptable att distribuera den vid denna tidpunkt. Jag vill inte riskera att förolämpa någon som kan misstolka videons innehåll på grund av världens prekära tillstånd och av hänsyn till de väpnade tjänster jag stödjer och ber för.

Enstöringen Cormac McCarthy var en kulturteoretiker som specialiserade sig på att upprätthålla självmyten. Hans liv var verkligen spektakulärt i denna mening, enligt Andres Lokko. Han lämnar efter sig några felfria verk och en litterär filosofi som nästan är blasfemiskt macho. New York Times rapporterar att Seymour Stein, en amerikansk musikkritiker, har gått bort.

Stein var med och grundade det anrika skivbolaget Sire Records och skrev på Talking Heads, The Ramones och The Pretenders för skivkontrakt. Dessutom hjälpte han musiker som Madonna, Lou Reed, Aphex Twin, Depeche Mode, The Smiths och The Cure att utveckla sina karriärer.

“1980-talets kung”

Även om Stein upptäckte ett brett utbud av talanger genom hela skalan från punk till new wave, blev han känd som “kungen av 80-talspop” och han fortsatte att söka efter nya musiker långt in på 70-talet.
Vid 13 års ålder började Stein arbeta som musikrecensent för Billboard. Innan han grundade Sire Records 1966 tillsammans med musikern och producenten Richard Gottehrer, arbetade han först för ett antal skivbolag.

Han erbjöd The Ramones ett skivkontrakt och släppte gruppens efterföljande tio album efter att ha sett dem träna för en show 1975. Stein var drivkraften bakom flera akter som åtminstone är välkända idag, men Madonna var hans största kommersiella framgång.

64 000 000 album

När Stein, som nyligen genomgått en hjärtoperation, hörde Madonnas “Everybody”-band, bad han sångaren, som då var okänd, till ett möte vid hans sjukhussäng. Han skriver om mötet i sin självbiografi “Siren song: My life in music” från 2018 så här: Hon verkade vara en klubbunge klädd i dålig punkdräkt som inte hade någon uppgift att vara på en sjukhusavdelning.

Okej, lyssna, berätta bara för mig vad jag ska göra för att få ett jävla skivkontrakt på det här stället, hon stirrade på mig med de där Madonna-ögonen. Innan hon startade sitt eget företag 1992 kontrakterades hon till Sire Records, som sålde över 64 miljoner album med henne bara i USA. American Rock Hall of Fame grundades av Seymour Stein och andra individer.

80 år gammal dog han i söndags. Madonna släppte sitt nionde studioalbum i april 2003. Dess release, under namnet American Life, kom kort efter att USA började attackera Irak som en del av president George W. Bushs påstådda “krig mot terror”. Bland annat ansågs titelspårets musikvideo olämplig våren 2003 på grund av de dramatiska, betydelsefulla politiska händelserna.

Madonna och hennes etikett fattade beslutet att undanhålla videon, som visar popdrottningen klädd i militäruniform under en modevisning med blodiga och rädda åskådare, sårade trupper och vad som verkar vara riktiga krigsfilmer i bakgrunden. Men nu är de våldsamma bilderna tillgängliga för allmänheten.

Med anledning av American Lifes tjugoårsjubileum lade Madonna precis upp en länk till filmen på sin Facebooksida. Det är inte för de svaga i hjärtat, men du kan se det nedan. En något mindre dramatisk version av den blodiga videon från 2003, med en uniformerad Madonna som sjunger låten framför växlande flaggor från hela världen, tog platsen för den grafiska. “Jag har bestämt mig för att inte släppa min nya video”, sa kändisen i ett officiellt uttalande, som rapporterats av New York Post.

Här lämnade hon följande motivering till sitt val: “Den gjordes före kriget, och jag tror inte att det är acceptabelt att distribuera den i nuläget. Jag vill inte riskera att förolämpa någon som kan misstolka videons innehåll på grund av världens prekära tillstånd och av hänsyn till de väpnade tjänster jag stödjer och ber för.

Madonna Död
Madonna Död

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!