Matilda Gross Familj

Matilda Gross Familj
Matilda Gross Familj

Matilda Gross Familj – Den svenska barnartisten Matilda Gross kom till denna värld 2009. På Malmö Opera porträtterade Gross titelrollen som Matilda i musikalen Matilda. Hon gjorde framträdanden i 2017 års Nöjesteaterns produktion av Sound of Music och 2021 Malmö Operas produktioner. Dessutom porträtterade Gross huvudkaraktären Nelly i 2020-filmen Nelly Rapp Monster Agent och 2023-filmen Nelly Rapp Mirror of Death.

Hon kommer att gestalta Saga i SVT:s julkalender 2023 Trolltider sagan om Bergatrollet, som tillkännagavs i mars 2023. Gross kommer till Viaplay vintern 2023/2024 och spelar huvudrollen som Phobos i den nya thrillerserien Jana Marked for Life. “Sound of Music” är en populär musikal som Malmö Opera planerar att presentera under hösten nästa år. Matilda Gross, som var med i “Nelly Rapp – monsteragent” tidigare, är tillbaka som Georg von Trapps åttonde barn.

Den lilla tjejens del i “Sound of Music” var språngbrädan för Matilda Gross sångkarriär. Därefter medverkade hon i “Matilda musikalen” på Malmöoperan och porträtterade en monsterjägare i filmen “Nelly Rapp Monsteragent”. “Sound of Music”, en musikal om Maria, en sjungande guvernant, kapten von Trapp, och hans sju barn, blir hennes andra långfilmsframträdande.

Gretl var den yngsta dottern, och jag brukade leka med henne när vi var barn. Enligt Matilda Gross tror Martha, den näst sista dottern i musikalen, att det blir annorlunda nu när hon är äldre och har bättre koll på handlingen. Michael Jansson gestaltar Georg von Trapp, och föreställningen är regisserad av Frida Modén Treichl. Maria står i centrum. Matilda Gross, som startade rollen som dottern i den första “Matilda the musical”, hävdar att detta kommer att vara faderns andra gång uppträder. Hon är sugen på att börja om.

Du kan stöta på koronavirusvarningar och andra begränsningar när du reser. Hon tror att det kommer att bli väldigt roligt eftersom kröningar är så lika nu. Enligt Matilda Gross är detta en viktig musikalisk komponent eftersom den står i kontrast till familjens påtvingade flykt orsakad av von Trapps vilja att undvika nederlag och hans vägran till den nazistiska maktapparaten.

Matilda Gross Familj

Men hennes favoritdel av musikalen är musiken. Hon sjunger sin favoritlåt “Do-re-mi” med stor entusiasm och berömmer de många unga som uppträder. Om Matilda Gross kunde leva sin dröm skulle hon kunna fortsätta avancera inom underhållningsindustrin. Denna strävan, som är både mitt mål och mitt engagemang, är något jag verkligen gillar. Hon har samarbetat fruktbart med Johan Rheborg, Marianne Mörck och Björn Gustafsson, och när hon är tolv år gammal har hon redan blivit en av de mest kända idrottarna och musikerna i Staffanstorp.

2020 avslöjas Matilda Gross som vinnare av Staffanstorps kommunala kulturstipendium. När jag insåg vad som hände kände jag mig både chockad och skräckslagen. Svaret Matilda fick var ett utrop av häpnad: “Herregud, det är fantastiskt!” Det betyder världen för mig. Vilken fantastisk grej! I den Oscar-nominerade bilden 2017 The Sound of Music fick Hans sin genombrottsroll som huvudskådespelerskan Gretl von Trapp.

En musikal var språngbrädan för min skådespelarkarriär. Jag fick äran att sjunga titeldelen i Malmö Operas 2019 års uppsättning av Matilda. Genom att framföra The Sound of Music på Malmö Opera som Marta, Matildas berättare, är jag just nu mitt uppe i en fartfylld produktion. Matilda Gross har hållit sig i rampljuset tack vare hennes breakout-framträdande i den kommande filmen Nelly Rapp.

Johan Rheborg, Marianne Mörck, och Björn Gustafsson tävlade i 2019 års match som hölls i Göteborg och Kungälv. De var en enorm källa till motivation för mig på grund av hur underhållande de var att spela med och hur väl de samordnade sig. Det var en fröjd att arbeta med den magnifika Marianne i musikalen Matilda. Jag lärde mig mycket när jag var i deras team.

En medlem i Malmö flickdanskompani, som vanligtvis finns vid hennes sida, är på semester för uppsättningen av The Sound of Music. Långlopp är mitt val när ansträngningsnivån blir för hög, även om min träning börjar i Göteborg. Musik är hennes huvudsakliga diskussionsämne i skolan. Hon talar inte bara svenska, hon hävdar också att musik är njutbar. Matilda har sin egen vision om framtiden upplagd för henne. För mig är sweet spot när mina passioner för musik, skådespeleri och film möts. Hennes uttalade mål är det.

Skånefestivalen Kulturstipendiet, ett evenemang värderat till 8 000 kronor, hålls i Jakriborg i september. En invånare i Staffanstorp vid namn Matilda Gross var bland 500 ungdomar som provspelade för rollen som “Matilda” i den omtalade familjemusikalen på Malmö Opera. De mycket hyllade avsnitten av 23 Kids släpptes för ett år sedan den 15 mars.

Varje enskild aspekt av danssekvensen som de små dansarna har tränat på är en nick till de svenska makaronerna och osten. Malmö Opera presen familjevänlig musikalisk bearbetning av Roald Dahls älskade barnbok Matilda, med fyrtioåriga Matilda Gross, född i Staffanstorp, i huvudrollen. Matilda Gross gick nådigt med på en intervju med Spegeln en månad efter priset.

Från 2017 till 2018 var jag en del av den ensemblen med Malmö Sound of Music. Gretl, den yngsta av Trapps syskon, var den jag pratade med under mitt samtal med henne. Det gav mig enorm glädje. Någon hade hittat en fosterfamilj åt Matilda, så jag hoppade på chansen att engagera mig. Efter tre misslyckade försök gav Matilda-skolan mig tillstånd (för mer information, läs den redigerade versionens separata stycke).

Vi spenderade över en halvtimme på konstnärliga sysslor som musik, dans och teater. Det var dagen för min audition. Av uppskattningsvis 500 hittades till slut bara 25 barn. Råkar du vara i det här området? Ni två var de enda “Matildorerna” på Malmö Opera, och ni berättade om huvudpersonens bakgrund. I all uppriktighet misslyckades jag med att specificera hur mycket de fick betalt. Jag kanske blev förtrollad av The Sound of Music.

Jag har lärt mig mycket, och idén är spännande. Jag kommer att visa mina framsteg genom att jämföra den här lektionen med den första. Sen eftermiddag och tidig kväll är ofta de coolaste tiderna på en söndag. Mitt favoritsätt att tillbringa en helg från skolan är att koppla av och ta det lugnt hemma. Kort efter vårt korta besök på Malmö Opera upptäcker vi att vårt mål borde vara den mindre Verkstadens scen, Balettsalen eller Stora Scenen.

En persons erfarenheter med tre distinkta “farföräldrar” och två uppsättningar morföräldrar är vad vår trio siktar på att skildra. Att gå upp på scen är allt som krävs för att bli en representant. Det finns en till i vardagsrummet. Söndagsmiddagen serveras i Matsalen, Malmö Operas matsal. Det har beslutats: godkänt.

Vi måste fortsätta även när det blir tufft. Musikalens Matilda är oväntat snäll och motsätter sig orättvisor eftersom hon tycker om att lära sig om andra åkommor. Beskriv din kontakt med henne. Att ha magiska krafter krävs inte av mig. Jag slukar varje bok i min envisa strävan att upptäcka den, men jag slutar aldrig förrän jag har hittat den finaste. Bandet skickade hit Matilda och mig, men jag har ingen aning om vad doktorn tycker. I mitt huvud finner mina närmaste följeslagare glädje.

Min åsikt är att “de borde komma och se oss” eftersom vi alla vet hur enorm scenen är på Malmö Opera av våra klassupplevelser. För de flesta människor är det både roligt och förolämpande, så kanske inte mycket. Finns det något du hoppas kunna åstadkomma i livet? Aspekter av dans, musik och teater finns där, men jag kan inte placera dem.

Matilda Gross barn

Med sju Oliviers 2012 slog den underbara Broadway-showen Matilda the show ett tidigare rekord. Att läsa ger Matilda stor glädje och hon är exceptionellt intelligent. Hennes föräldrar, som föredrar att lounge runt framför tv:n, beundrar kvinnans styrka. Man kan aldrig gå till biblioteket utan att träffa Marianne Mörck, som spelar Matildas väninna fru Phelps.

En snäll liten flicka som heter Miss Honey ser Matilda på hennes första skoldag och överraskar henne med en oförglömlig present. Miss Trunchbull, en strikt rektor med bakgrund som olympisk voltmästare, driver också skolan. Efter att Matilda observerat en ortopedisk kurator i aktion hemma och i klassrummet, bestämmer hon sig snabbt för att hon inte längre vill vara en del av Böckernas familjemiljö, även om hon först finner tröst där. Det är på liknande sätt som Matilda upptäcker sina extraordinära förmågor och hur hon kan förverkliga sina drömmar.

Anpassad från den älskade barnromanen av Roald Dahl, är Matilda en musikal om en familjs resa mot självförsörjning. Kompositören och pianisten Tim Minchin komponerade de fascinerande partituren och signatursträngarna. En stor barnensemble får gestalta vuxna skådespelare och vår verkställande regissör och dramaturg, Elisabeth Linton, får sällskap av dem.

De unga artisterna som ställer sig på scenen den 15 mars i Matildaskolan, ett samarbete mellan Malmö Opera och Kulturskolan i Malmö, började sin urvalsprocess för ett år sedan. En auditionsbaserad läroplan med sång, dans och teater erbjuds till en utvald grupp på cirka 70 elever på Matildaskolan, en musikskola. Från den tidpunkten gick Bruce, Matilda och hennes yngre syskon med sin farfar Lavendel i showen. Ynglingen är indelad i två kategorier.

Antalet musiker och dansare som deltar i träning har vuxit till 24 i mitten av januari. På Malmö Opera spelade jag huvudrollen i musikalen Matilda. Dessutom hade jag rollen som Gretl von Trapp, yngsta dottern, 2017 på Nöjesteaterns uppsättning av The Sound of Music. Utöver det spelade jag Nelly Rapp i den kommande biografin Monster Agent 2020.

En persons uppgifter och ansvar som anställd i entertainment sektorn är väldefinierade. Att arbeta i ett team där mina ansträngningar uppmärksammas och värderas är något jag verkligen gillar att göra. Att gå upp på scenen och chatta med publiken är min favoritdel. Tretton elever från Matildashowen gick på Matildaskolan förra året. Malmö Operapris hålls just denna dag.

Matilda Gross Familj
Matilda Gross Familj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!