Clara Klingenström Ex

Clara Klingenström Ex
Clara Klingenström Ex

Clara Klingenström Ex – På grund av sin splittrade relation kände Clara Klingenström att hon förtjänade att bli misshandlad. “Behöver inte dig idag” blev hennes revansch efter att den vunnit Melodifestivalen. Genombrottet inträffade för en vecka sedan. Den 26-åriga Clara Klingenström fortsatte med “Don’t need you today” på Andra chansen.

I hopp om att upplysa andra har hon bestämt sig för att dela historien bakom den populära låten. Ett hemskt förhållande är vad jag slutade med. Min anledning till att stanna kvar i den är att jag kände mig otroligt kontrollerad under hela processen att lyftas och sänkas. Jag försökte fly, men det var svårt, och till slut blev jag slagen.

“Bokstavligen buren”

Hennes nära och kära klev till slut in. Jag rycktes ut från den platsen. De släpade praktiskt taget iväg mig och fick mig på en båt till Gotland för att komma hem. Jag hade en tro på att andra skulle vara där och hjälpa till, förklarar hon. Under sina två dagar hemma hos sin mamma isolerade sig Clara Klingenström i flickrummet.

Jag hade redan bestämt mig för att jag skulle dö av svält. Att leva var inte längre något jag önskade. Mitt larm gick dock och jag kom till slut. Jag gick ut ur mitt rum och gick till pianot. Då kom orden, som jag sjunger, till mig: Jag ska lämna den här platsen och må bättre. Jag förstår inte riktigt vad jag tänkte då.

Djupt skuldsatt

Det var dock inte alla kompisar som ställde upp. Snarare kände Clara att andra också förrådde henne. Vad hon egentligen menar är att hon hade vänner som var hemska. Jag är inte skyldig att ha blivit besegrad; det kan du inte göra. Inför sin semifinal pratade Clara Klingenström med Aftonbladet om sin kamp med depression och hur hon använde droger och alkohol för att klara av sin nervositet. Redan innan vi började dejta var jag på en hemsk plats känslomässigt. Hon säger att allt hon ville var kärlek och att bli älskad.

Clara Klingenström Ex

“Du måste gå därifrån”

Berätta för mig vad du skulle säga till någon som går igenom något liknande just nu. Viska det till någon. Vem det än är, en utbildad expert – till din läkare inkluderad. Efter att ha kontaktat en byrå som specialiserat sig på att hjälpa offer för våld i nära relationer träffade jag någon som var helt fantastisk. Hon borrade in tanken att fysiskt våld aldrig är acceptabelt i mitt huvud. Så är dock inte fallet; det är oacceptabelt. Oavsett vad måste du ta dig ur den situationen omedelbart.

Är inte det också ämnet för din låt?

Ja, precis. Kvinnan hävdar att hon återigen har kontroll över sitt liv, att du inte längre är närvarande i hennes tankar och att hon är redo att knulla dig. Hon försökte begå självmord efter att en giftig förbindelse med sin våldsamma pappa upphörde. Musikern Clara Klingenström ska försöka vinna Melodifestivalen efter långlivade perioder av mer än tuff tillvaro.

I ett tal till Aftonbladet uttryckte sångerskan sina känslor av rädsla, förvirring och osäkerhet om vad som komma skulle. Clara Klingenström, 28, har bara haft framgångar de senaste åren.Hon tog sig till Melodifestivalens final 2021 via Andra chansen. Hon framförde “Don’t need you today” en gång i Friends arena, och det gav henne en berömvärd femteplats.

Sångaren, som är född på Gotland, vann en rockbjörn på Svensktoppen och tjänstgjorde i Sveriges jury för förra årets Eurovision Song Contest. Clara Klingenström väntas replikera sin framgång från tre år sedan när Melodifestivalen anländer till Växjö den här veckan. Ja, kanske vinna det hela. “Aldrig mer” är samskriven av den rutinerade duon Bobby Ljunggren och David Lindgren Zacharias, precis som tidigare.

Det låter som en smäll. “Jag behöver dig inte idag” var Clara Klingenströms uttalande till P4 Gotland, och den här låten krönikar allt som följde. Enligt artisten njuter hon just nu av livet till fullo. Så var definitivt inte alltid fallet.

Efter att ha gjort slut med sin pappa, Clara

Clara Klingenström avslutade sitt förhållande med sin far vid 14 års ålder. Hans ökande alkoholkonsumtion var orsaken. Hennes far förrådde henne och hennes syskon flera gånger under deras oroliga barndom. Med tiden bröt den en gång så hängivna förebilden banden med sin avkomma. Jag riktade min vrede mot det för att jag var rasande. Artisten har dock i “Nyhetsmorgon” erkänt att han eller hon hamnat i en depression på grund av en kronisk sorg som utvecklats med tiden.

Pausen var komplett. De nio åren mellan Clara Klin genströms sista kommunikation med sin far bröts helt. Ett telefonsamtal kom in en dag. Pappan lades in på intensiven och samtalet kom därifrån. Sångaren fortsatte att gå dit oavsett vad som hade hänt. Enligt Clara Klingenströms berättelse i “Nyhetsmorgon” kunde de inte bekräfta hans död, men i det ögonblick de meddelade dig, “du kan ta av den när du kommer in till honom”, visste du att han skulle dö.

“Clara, jag älskar dig” var hans första ord när jag var tvungen att konfrontera honom ansikte mot ansikte. Vi snyftade och pratade och jag var tvungen att erkänna att jag hade varit arg på honom. Till slut gjorde vi upp. Det var ganska meningsfullt för mig. Så snart hans dotter började nå professionell framgång började hennes far att mikromanagera henne.

Senaste sammankomsten gick bra. Efter att hennes far gick bort gav Clara Klingenström ut en sång som hette “Liv” till hans ära på årsdagen av hans bortgång. Han räddade mina syskon och mig. Jag antar att han hade det bra under sina senare år. Känslomässigt sa hon till “Nyhetsmorgon” att hon kände sig “väldigt älskad” i det ögonblicket.

Viktimisering: “Ännu inte helt läkt”

Dessförinnan fick Clara Klingenström utstå psykiska och fysiska övergrepp i ett giftigt förhållande. Även om jag för närvarande får traumaterapi är jag fortfarande inte helt återställd, och det är svårt för mig att ens tänka på vissa saker. På tal till Aftonbladet sa hon att hennes medverkan i Melodifestivalen 2021 åtföljdes av fysiska besvär som fortsätter att orsaka henne obehag.

Det nådde en punkt där Clara Klingenström inte ville leva längre. En känsla av självskadebeteende överväldigade mig. Jag övervägde att avsluta mitt eget liv på grund av hur kraftfulla de var. Jag gick till akuten efter att ha tagit för många piller. Efter det hade jag absolut ingen optimism och världen verkade dyster.

Jag minskade på alkoholkonsumtionen för ungefär två månader sedan, vilket hjälpte mig att bli lite mer rättvis och motiverade mig att ta reda på hur jag skulle kunna hjälpa mig själv. Hon fortsatte med att berätta för Aftonbladet att hon sökt hjälp på en mottagning för våld i hemmet och träffat en kvinna som var ett oerhört stöd.

Snabba åtgärder vidtogs av Clara Klingenströms mamma när hon såg sjukhusbilder på sin dotter. Det var lika enkelt som att lämna tillbaka dottern till ön. Vänner och släktingar var på plats. Det är inte mitt fel, min familj och käraste vän på Gotland har övertygat mig. Deras vänlighet, kärlek och stöd har varit ovärderligt för mig.

Flera dagar efter min misshandel hämtade min syster mig och placerade mig på båten till Gotland. Hon sa till mig att jag var tvungen att lämna Stockholm för att jag var fast. “Aldrig mer” är titeln på Clara Klingenströms bidrag.

Den svenska sångerskan Clara Klingenström medverkar i

Golden Melody 2024. Mer om Claras liv och arbete, samt hennes interaktioner med sin pappa och destruktiva relation med hennes ex, finns här. Den 29:e vintern 2024 fyller Clara Klingenström; hon föddes den 21 februari 1995. Gotlands församling Garde var platsen för hennes födelse.

Yrke av Clara Klingenström

Efter att ha tagit förstaplatsen i 2015 års tävling “Musik Direkt” på Gotland inledde Clara Klingenström sin professionella musikkarriär. Hon debuterade med Melodifestivalen 2021, när hennes låt “Behøver inte dig idag” placerade sig på sjätte plats. Hon var också med i Sveriges femmannajury för finalen i Eurovision Song Contest 2023.

Melodifestivalen 2024:s Clara Klingenström

Melodifestivalen återvänder till Melodifestivalen 2024 med låten “Aldrig mer” av Clara Klingenström. Den 17 februari deltar hon i tävlingens tredje deltävling i Växjö.

Det giftiga bandet mellan Clara Klingenström och hennes ex-pojkvän

Clara Klingenström framförde låten “Behöver inte dig idag” vid sitt framträdande i Melodifestivalen 2021 och sjöng om sina tidigare upplevelser i ett giftigt förhållande. “Jag blev inte alls bra behandlad”, skrev hon om den svåra perioden i en tidigare artikel för hemsidan Nöjeslivet. Någon misshandlade mig. På grund av detta började jag missbruka droger och alkohol och blev riktigt grym mot mig själv.

Jag undrade om Clara Klingenström är i ett förhållande eller inte

I en intervju med Aftonbladet uttryckte Clara Klingenström sin beundran över att hon är singel för tillfället: Att vara singel är bra för första gången sedan jag var 18 som jag har känt så här om mitt vuxna liv. För att vara ärlig så känner jag det. Att vara ensam är faktiskt ganska skönt idag, även om jag brukade vara lite rädd för det.

Clara Klingenström Ex
Clara Klingenström Ex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!